FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

το " Όλα Όσα Είναι " / από την Μαρία την Μαγδαληνή.

Κανένας άνθρωπος δεν έχει πλήρη κατανόηση της αγάπης. Αλλά αυτή η περίοδος του γήινου χρόνου παρέχεται στους ανθρώπους προκειμένου να ανακαλύψουν την πραγματική φύση της αγάπης. Τείνετε να σκέφτεστε ότι η αγάπη είναι να σχετίζεστε με κάποιον άλλον και να νιώθετε όμορφα συναισθήματα. Στην πραγματικότητα αυτό είναι το μικρότερο μέρος ολόκληρης τής εικόνας.


Η Αγάπη από μόνη της αποτελεί ολόκληρη την εικόνα. Η Αγάπη είναι τα πάντα. Η Αγάπη είναι όλα. Η Αγάπη είναι το σκοτάδι όπως επίσης είναι και το φώς. Πολλοί προσλαμβάνουν την πλευρά της Αγάπης που χαρακτηρίζεται σαν «σκοτεινή» σαν αμαρτία.

Η μόνη αμαρτία όμως που υπάρχει είναι ο διαχωρισμός από το Όλα Όσα Είναι ή τον Θεό/Θεά. Η Αγάπη είναι η σύνδεση με το Όλα Όσα Είναι .

Ο καθένας μας είναι μέρος του Όλα Όσα Είναι . Εάν προσλαμβάνετε κάτι είτε σαν σκοτάδι είτε σαν φώς, τότε κάνετε λάθος. Το Όλα Όσα Είναι ... απλά Είναι , και δεν είναι ούτε φώς ούτε σκοτάδι, σωστό ή λάθος, καλό ή κακό. Απλά Είναι! Αυτό το παράδοξο έχει «παιχτεί» ξανά και ξανά κατά την διάρκεια των ζωών σας είτε σαν δημιουργικές εμπειρίες, είτε σαν μη-δημιουργικές εμπειρίες.

 Και οι δύο αυτές μορφές εμπειριών είναι ίσες και απαραίτητες για να βιώσετε την ολότητα της ύπαρξης. Για να μπορείτε να γνωρίζετε ανα πάσα στιγμή το σημείο ισορροπίας στο οποίο βρίσκεστε θα πρέπει να «υποδυθείτε» και τις δύο πλευρές αυτού του παραδόξου, αλλιώς δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο.

Το να υποδυθείτε και τις 2 πλευρές αυτού του παραδόξου σημαίνει το να βιώσετε ζωές , ή εμπειρίες μέσα σε αυτές τις ζωές οι οποίες θα είναι τόσο αρνητικές όσο και θετικές.

Ναί, οι αρνητικές εμπειρίες έχουν και αυτές τον σκοπό τους. Κάθε εμπειρία ζωής που είχατε στον πλανήτη τα τελευταία 26.000 χρόνια έχει έναν σκοπό και αποτελεί μέρος της ολότητας της ύπαρξής σας. Οι εμπειρίες αυτές σας ήταν απαραίτητες προκειμένου να είστε αυτοί που είστε σήμερα στην παρούσα φάση της εμπειρίας σας.

Όλες αυτές οι θαυμαστές προετοιμασίες σας ήταν ακριβώς για το ΤΩΡΑ, για αυτήν την συγκεκριμένη ζωή, τώρα που ο τελευταίος κύκλος των 26.000 ετών ολοκληρώνεται !

Οι εμπειρίες των προηγούμενων ζωών σας σαν δολοφόνοι, βασιλιάδες ή βασίλισσες, καλλιτέχνες, ζωγράφοι, λεπροί, βιαστές, πολεμιστές, ή οτιδήποτε άλλο έχετε υπάρξει, βρίσκονται όλες εντός σας. Ο καθένας από εσάς τώρα σε αυτή την ζωή είναι όλα όσα έχει υπάρξει. Και όλα όσα έχετε υπάρξει είναι απαραίτητα για αυτό που είστε τώρα.

Έχετε προετοιμαστεί για αυτό το ΤΩΡΑ βιώνοντας τα πάντα, από το υψηλότερο μέχρι το χαμηλότερο και όλα όσα βρίσκονται ενδιάμεσα. Κάθε εμπειρία σας υπήρξε σημαντική.

Κάθε εμπειρία σας αποσκοπούσε στο ΤΩΡΑ και ήταν μία πράξη αγάπης. Ήταν ζωές Αγάπης, έτσι ώστε η ψυχή σας να μπορέσει να βιώσει όλα όσα ήταν δυνατόν να βιώσει και να αγγίξει το πλήρες δυναμικό των εμπειριών σας στην 1η, 2η, και την 3η διάσταση.

Οι εμπειρίες ζωής της 3ης διάστασης ολοκληρώθηκαν. Η 3η διάσταση τελείωσε. Δεν υπάρχει πλέον. Η 4η διάσταση «προσγειώνεται» πλέον με σταθερότητα στον πλανήτη σας. Πράγματι, ακόμη και η δυνατότητα της πέμπτης διάστασης υπάρχει επίσης στον πλανήτη σας, αλλά δεν «γειώνεται» επειδή δεν είναι γήινη διάσταση. Είναι μία διάσταση του πνεύματος ή του αέρα (αέρινη- αιθερική). Η 4η διάσταση ωστόσο, είναι μία γήινη διάσταση, και είναι πλέον σταθερά γειωμένη στον πλανήτη.

Όλες οι διαστάσεις σχετίζονται με το σύστημα των ενεργειακών σας κέντρων ( τσάκρας). Η 3η διάσταση υπήρξε μία χρονική περίοδος του τρίτου σας ενεργειακού κέντρου (τσάκρα ηλιακού πλέγματος). Μία χρονική περίοδος κατά την οποίαν προγραμματίσατε και βιώσατε όλες αυτές τις εμπειρίες μέσα στο DNA σας. Το 3διάστατο DNA σας εμπεριέχει όλα όσα έχετε υπάρξει μέχρι σήμερα.

Αυτός είναι ο χώρος στον οποίο βρίσκεται συσσωρευμένη όλη η σοφία σας. Εδώ επίσης αποθηκεύονται όλες οι παρερμηνείες. .Όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να φανταστείτε « κατοικούν» επίσης στο τρίτο σας τσάκρα. . Έχετε μετακινηθεί πλέον στην τέταρτη διάσταση.

Μια διάσταση δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φάσμα συχνοτήτων στο οποίο η ζωή βιώνεται σύμφωνα με την αντίληψη σας έτσι όπως διαμορφώνεται μέσα από το συγκεκριμένο φάσμα συχνοτήτων. Πολλοί αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους να είναι ακόμα στην 3η διάσταση, αλλά δεν είναι πλέον. Αυτό που ακόμα παραμένει είναι απλά μια παραίσθηση.

Σας αγαπάμε σε όλες σας τις διακυμάνσεις που βιώνετε στην 3η διάσταση. Πράγματι, σας αγαπήσαμε τόσο πολύ όταν ήσαστε βιαστής όσο σας αγαπήσαμε και όταν ήσαστε καλλιτέχνης. Σας αγαπήσαμε το ίδιο όταν ήσαστε πολεμιστής. Σας αγαπήσαμε τόσο πολύ ακόμα και όταν ήσαστε ανακριτές κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Πάντα σας αγαπούσαμε επειδή ξέραμε τους λόγους για τους οποίους επιλέξατε να έχετε τις συγκεκριμένες εμπειρίες ζωής. Και πράγματι εσείς τις επιλέξατε. Τις επιλέξατε προσεκτικά για να προετοιμαστείτε για την πλήρη συνειδητοποίηση της ψυχής σας σε αυτήν την περίοδο που Τώρα διανύουμε.

Η ψυχή σας έχει εκπληρώσει όλο της το δυναμικό στο επίπεδο της 3ης διάστασης. Τώρα βρίσκεστε πλέον στην τέταρτη διάσταση. Είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από σας. Δημιουργήσατε τα σώματά σας έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις ενέργειες της τρίτης διάστασης. Και Τώρα οι οργανισμοί σας πρέπει να ρυθμιστούν σε κυτταρικό  επίπεδο προκειμένου να προσαρμοστούν στις ενέργειες της τέταρτης διάστασης... και ακόμη και της πέμπτης διάστασης.

Εάν το βρίσκετε δύσκολο να κάνετε την αλλαγή αυτή και δεν φαίνεται να αλλάζετε, είναι επειδή έχετε ακόμα κάποια 3διαστατικά ζητήματα να ξεκαθαρίσετε. Προσφάτως, όλοι σας έχετε εργαστεί για το ξεκαθάρισμα των 3διαστατικών ζητημάτων σας είτε το γνωρίζετε αυτό είτε όχι. Έχουμε δεί τα δάκρυά σας να κυλούν, έχουμε δεί τή σύγχυσή σας, τις «μαύρες» ημέρες σας, την θλίψη σας, και τον θυμό σας.

Σας υποστηρίζουμε και σας επιδοκιμάζουμε, επειδή ξέρουμε πόσο επίπονο είναι για σας όταν δεν καταλαβαίνετε τι πραγματοποιείται. Αλλά αυτά τα συναισθήματα είναι ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα προκειμένου η πραγματική θεραπεία να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Αυτό ακριβώς είναι που θα σας επιτρέψει να βιώσετε ποιοί είστε αληθινά, και να βρεθείτε μέσα στην συνθήκη της ΑΓΑΠΗΣ.


Η αγάπη είναι ένας όρος, μια κατάσταση της ύπαρξης , δεν είναι αυτό που Σκέφτεστε. .. είναι το ποιοι Είστε. Η αγάπη είναι εκείνο το μέρος που επιτρέπετε στον εαυτό σας να έχει την πλήρη επίγνωση τού ποιοι είστε πραγματικά. Να γνωρίζετε το φως σας και το σκοτάδι σας και να αποδεσμεύετε όλα αυτά που βιώνετε ως φως σας και όλα αυτά που βιώνετε ως σκοτάδι σας και να τους επιτρέπετε να συνδυάζονται και να ενσωματώνονται στο σύνολο της ύπαρξής σας. Κάθε ένας από σας είναι μια ύπαρξη της τέλειας αγάπης. Αυτή είναι η ολότητα του Εαυτού. Αυτή είναι η αλήθεια.


Τώρα διανύετε τον χρόνο της καρδιάς, το τέταρτο τσάκρα σας. Το πέμπτο τσάκρα είναι ο χρόνος της επικοινωνίας, ο λαιμός. Η πρώτη γραμμή της επικοινωνίας είναι με τον εαυτό. Είναι μη λεκτική κατάσταση και διαπραγματεύεται την ακεραιότητα. "Στο thine μόνος είναι αληθινός." Όχι πιά άλλες αυταπάτες. Όχι πιά άλλα κρυμμένα πράγματα. Όχι πιά άλλα ψέματα στον εαυτό. Μάθετε να είστε άψογα ακέραιοι με τον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψετε ότι είστε οντα που ζείτε υπό το κράτος της Αγάπης.



«Μα εγώ αγαπάω χωρίς όρους», λέτε. Όμως αυτά είναι σκέτα λόγια και δεν αντανακλούν την αληθινή έννοια της Αγάπης. Ωστόσο, αυτός παραμένει ο στόχος σας. Να αγαπάς χωρίς όρους είναι το να γνωρίζεις τον εαυτό σου ώς τέλειο όν. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Ανεξάρτητα από αυτό που χαρακτηρίζετε ώς κακές σκέψεις. Ανεξάρτητα από το άν επιλέγετε να βρίζετε. Ανεξάρτητα από το αν κρατάτε για τον εαυτό σας κάτι που ανήκει στον γείτονά σας. Ανεξάρτητα από ..... οτιδήποτε.


Ξανά σας λέμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το σωστό ή το λάθος. Απλά ΕΙΝΑΙ. Και σεις βιώνετε όλα όσα νομίζετε σωστά ή λάθος, προκειμένου να ανακαλύψετε, ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το σωστό ή το λάθος. Απλά ΕΙΝΑΙ. Όλη η εμπειρία είναι για να επιτύχετε την ισορροπία. Καθώς βιώνετε τις επιπτώσεις και τον πόνο των μη δημιουργικών σας επιλογών, συμπεριφορών και δραστηριοτήτων, γίνεστε ικανοί να βρίσκετε την ισορροπία σας. Διαφορετικά, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ την ισορροπία.


Και πάλι σας λέμε, ότι η τρίτη διάσταση τελείωσε και ότι η τέταρτη διάσταση είναι σταθερά γειωμένη. Η εμπειρία ζωής της τέταρτης διάστασης για μερικούς δεν θα είναι άνετη, για κάποιους άλλους θα είναι διασκεδαστική και κάποιες φορές θα συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Θα υπάρξουν ανατροπές στην ζωή σας. Θα δείτε τις συνήθειες του ύπνου σας να αλλάζουν, όπως και τις διατροφικές σας συνήθειες. Κάποια πράγματα θα τα αφήσετε να φύγουν προσπαθώντας να αφομοιώσετε κάποια άλλα, κλπ. κλπ. Πρέπει να αλλάξετε! Να προσδοκείτε και να αναμένετε την αλλαγή. Πρέπει να αλλάξετε σε κυτταρικό επίπεδο, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις ενέργειες της τέταρτης, ακόμα και της πέμπτης διάστασης.


Πώς θα είναι λοιπόν αυτές οι αλλαγές? Ίσως να αρχίσετε να ακούτε αυτά που οι άλλοι σκέφτονται. Το ονομάζετε τηλεπάθεια. Εμείς σας λέμε, ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από τηλεπάθεια. Είναι η ικανότητα να κινείστε μέσα στο ενεργειακό πεδίο κάποιου άλλου και να μεταδίδετε και να προσλαμβάνετε το σύνολο ενός ζητήματος. Δώστε την προσοχή σας σε αυτό. Θα ανακαλύψετε, ότι έτσι είναι για τον καθένα από εσάς. Μην το παίρνετε όμως ως δεδομένο. Δώστε συγχαρητήρια στους εαυτούς σας. Να αγαπάτε τους εαυτούς σας λίγο περισσότερο καθώς αυτά τα πράγματα αρχίζουν να εκφράζονται μέσα στον καθένα σας.


Είναι επείγουσας σπουδαιότητας να το καταλάβετε αυτό. Η αγάπη είναι μια συνθήκη της ύπαρξης. Και όταν βρίσκεστε υπό το καθεστώς της ύπαρξης... όλα περιλαμβάνονται. Όλα όσα είστε περιλαμβάνονται. ΌΛΑ! Δεν υπάρχει κάποιο μέρος κάποιου από σας, το οποίο να μην είναι τέλεια αγάπη. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού δημιουργηθήκατε από τον Θεό/ Θεά?


Εάν ο Θεός είναι μαζί σας, ποιος θα μπορούσε να είναι εναντίον σας? Γιατί λοιπόν εσείς θα έπρεπε να είστε ενάντιοι στους εαυτούς σας? Και έτσι είναι. Μην ξοδεύετε ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου κριτικάροντας τον εαυτό σας ή οποιονδήποτε άλλον ή οτιδήποτε. Κινηθείτε μέσα από τις ταλαιπωρίες σας και θα ανακαλύψετε ότι οι ταλαιπωρίες σας εξαφανίζονται, καθώς η ενέργειά τους αλλάζει. Και έτσι είναι! Ο καθένας από σας είναι ένα πλάσμα τέλειας αγάπης. Αφεθείτε σε αυτή την κατανόηση.


Σας έχει ειπωθεί, ότι η μεγαλύτερη εντολή είναι η ΑΓΑΠΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

 
 Μαρία Μαγδαληνή

7 Ιουλίου, 2004

μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς




---------------------
Copyright Notice:
Please include this notice when disseminating copies of
this material.

Copyright 2004-Elmarilla Bailey . This information may be
freely distributed in whole or in part provided that there is no charge for
this information. This notice must be attached. If a portion of this text is
used, you must clearly state that this is an edited version and refer the
reader to the full original version at www.irsha.com