FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι πραγματικότητες διαμορφώνονται από μειοψηφίες. Δεν διαμορφώνονται από την πλειοψηφία της συχνότητας. Αρκεί μία επαρκώς υψηλή συχνότητα για να αλλάξουν τα πεδία. Η κρίσιμη μάζα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή παραπαίει.





Η εικόνα γύρω από τη γη έχει ζώνες φωτός και μεγάλες εισροές ενέργειας που υποστηρίζουν την δημιουργικότητα, την χαρά και μία ουσιώδη αίσθηση ελαφρύτητας μέσα στον εαυτό σας, η οποία είναι επαρκής για να μπορείτε να νιώθετε ολοκληρωμένοι. 

Όσοι έχετε οξύνει αρκετά τις διαισθητικές και ενορατικές σας ψυχικές ενέργειες, ίσως να είδατε περίεργα μαύρα αρπακτικά που μοιάζουν με νυχτερίδες σε πιο χαμηλά επίπεδα να βουτάνε και να ρουφούν ενέργειες από τη γη.

Γύρω από τη γη υπάρχει αυτή η εκτυφλωτική εικόνα όπως υπάρχει πάνω στη γη και μέσα στη γη, να βλέπετε ζώνες τεράστιες από φως να κινούνται με τεράστιες ταχύτητες αλλά παράλληλα να βλέπετε και μαύρες επιφάνειες νυχτερίδες να κινούνται με μανία προσπαθώντας να ρουφήξουν από οπουδήποτε μπορούν την περίσσια της ενέργειας, είτε την περίσσια που δημιουργείται τη στιγμή που εισρέει, είτε την περίσσια ενέργεια που δημιουργείται τη στιγμή που έρχεται και αφομοιώνεται μέσα στο πεδίο της ανθρωπότητας.

Όπως για κάθε πράγμα στη γη υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, το ίδιο ισχύει και για όλο το κοσμικό σύμπαν, το υλικό σύμπαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει ότι όπου υπάρχει μεγάλη εισροή ενέργειας κάποιοι θα θελήσουν, να την ρουφήξουν προς όφελος τους.

Η ενέργεια η οποία δίδεται μέσω του Ωρίωνα και σε συντονισμό με άλλα αστρικά πεδία προς στην ανθρωπότητα, δίνεται με θεϊκή καταλληλότητα και εμπεριέχει, εν γνώσει της, τον σκοπό της. Είναι ευφυής ενέργεια. Το θέμα είναι ότι.. καλείστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στον εαυτό σας. Εννοούμε ότι καλείστε να γίνετε δυνατοί και άτρωτοι μέσα στα πεδία των ψυχολογικών πολέμων τα οποίοι εξελίσσονται. 

Είναι ψυχικοί και ψυχολογικοί ταυτόχρονα οι πόλεμοι. Καλείστε λοιπόν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με την έννοια πως έχετε ήδη, όχι μόνο εσείς που είσαστε εδώ, αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι στην ανθρωπότητα, έχετε ήδη τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να σταθείτε ψυχικά όρθιοι και άτρωτοι ενεργειακά μπροστά σε αυτό το οποίο συμβαίνει εδώ πάνω από ένα χρόνο, το οποίο θα ενταθεί με μανία και λύσσα τους επόμενους μήνες. Δεν θα υπάρξει έλεος και αυτό μπορεί να σας κάνει να γίνετε κι εσείς ανηλεείς. Δεν θα υπάρξει ευσπλαχνία και αυτό μπορεί να σας κάνει κι εσάς να γίνεται  άσπλαχνοι, δεν θα υπάρξει καλοσύνη και επιείκεια και αυτό μπορεί να κάνει και εσάς να πάψετε να είσαστε καλοσυνάτοι και επιεικείς. Είναι ένα κόλπο.

Όσο πιο καλά το καταλάβετε, τόσο λιγότερο θα το πιστέψετε. Η πραγματικότητά σας, καθορίζεται μέσα από την αντίθεση. Βλέποντας τα αντίθετα, εσείς παίρνετε θέσεις και ορίζετε τη δική σας συνειδητότητα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε μπροστά σε μία μεγάλη αντίθεση, βρίσκεστε μπροστά συνεχώς σε μία εικόνα η  οποία θα ασχημαίνει. 





Στόχο της έχει να σας πείσει να μιμηθείτε τη λειτουργία και συμπεριφορά της προκειμένου να επιβιώσετε. Στόχο της έχει να σας πείσει πως οι δρόμοι που μπορεί να ακολουθείτε δεν θα σας βγάλουν πουθενά γιατί είναι πολύ πιο δυνατοί από εσάς. Στόχος της είναι να σας μεταμορφώσει από πνευματικά εξελισσόμενα πλάσματα σε υλικά προσανατολισμένα ανθρωπάκια. Στόχος της είναι να μετακινήσει την κρίσιμη μάζα από το να κοιτάει το εσωτερικό και να αποφασίζει, να κοιτάει έξω και να αποφασίζει. Αυτό το στοίχημα του 2011 είναι πολύ μεγάλο για την ανθρωπότητα και φυσικά δεν εξαρτάται από τα 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, τις 6 δισεκατομμύρια ψυχές, εξαρτάται από την κρίσιμη μάζα.

Σίγουρα οι υπόλοιποι παίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο αλλά, αγαπητοί φίλοι, οι πραγματικότητες διαμορφώνονται από μειοψηφίες. Δεν διαμορφώνονται από την πλειοψηφία της συχνότητας. Αρκεί μία επαρκώς υψηλή συχνότητα για να αλλάξουν τα πεδία. Η κρίσιμη λοιπόν μάζα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή παραπαίει, δοκιμάζεται. Δοκιμάζεται στην αφομοίωση της αλήθειας της, δοκιμάζεται στην αποφασιστικότητά της για το προς τα πού θα κινηθεί, δοκιμάζεται στην ικανότητά της να διακρίνει, δοκιμάζεται στην επιλογή της στο αν θα ακολουθήσει την ψυχή ή αν θα ακολουθήσει τους υλικούς νόμους, δοκιμάζεται στο συναισθηματικό πεδίο, δοκιμάζεται σε όλα τα πεδία της υπόστασής της.

Οι θετικές ενέργειες, οι εξελικτικές ενέργειες που έρχονται στη Γη, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και σας είχαμε παροτρύνει να ακολουθήσετε την δημιουργικότητά σας. Υπήρχε λόγος, που ίσως τώρα τον καταλαβαίνετε περισσότερο. Αυτό που θα σας κάνει άφοβους και δεν θα σας αφήσει να ξεχάσετε το ποιος είναι ο εαυτός σας, είναι το να στηριχτείτε στην δημιουργικότητά σας, να στηριχτείτε στην δημιουργική σας ενέργεια χωρίς να φοβάστε να κοπιάσετε, χωρίς να φοβάστε να εργαστείτε πολύ, χωρίς να φοβάστε να αφοσιωθείτε και να πειθαρχήσετε σε ένα πρόγραμμα όπου η δημιουργική σας ενέργεια θα μπορεί να ρέει με ρυθμό σε κύκλους. 

Ο λόγος που σας παροτρύνουμε να ακολουθήσετε τη δημιουργικότητά σας, να στηρίξετε τη δημιουργικότητά σας, είναι αγαπητοί φίλοι γιατί το άνοιγμα στον δημιουργικό σας εαυτό, στις δημιουργικές σας ιδέες, φέρνει περισσότερη θετική ενέργεια, χρυσή ενέργεια, που εισρέει στο σώμα σας και αυτό σας γειώνει καλύτερα μέσα στην πραγματικότητα και αυτό αποτελεί μεγάλη προστασία.


Αυτή την χρονιά μαθαίνετε τι σημαίνει να είσαι αληθινά δημιουργός, γιατί είναι η χρονιά που καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη της ροής της δημιουργικής σας ενέργειας. Δημιουργός δεν είναι κάποιος που φοβάται τον κόπο, που φοβάται την συνέπεια, που θέλει να του έρχονται όλα εύκολα. Δημιουργός είναι αυτός που προκειμένου να δημιουργήσει θα κάνει όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσει.

Υπάρχει ήδη ένα τεράστιο σοκ στην ανθρωπότητα από όλα αυτά τα οποία εξελίσσονται στο δήθεν πολιτισμένο μέρος της. Καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε οπότε δεν θα επεκταθούμε, αλλά όλες αυτές οι εξουσίες θα προσπαθήσουν να σας διατηρήσουν μέσα στην κατάσταση του σοκ, το οποίο θα το ακολουθήσει ένα επόμενο σοκ, για να εμπεδωθεί και να αφομοιωθεί το πρώτο. 

Δηλαδή με το πρώτο σοκ που είναι μία τεράστια οικονομική ανακατάταξη με στόχο να εξαφανιστεί η μικρομεσαία τάξη και η ανώτερη μεσαία τάξη, με στόχο να συγκεντρωθούν όλες οι ροές της ενέργειας σε ακόμα λιγότερα χέρια απ΄ ότι είναι αυτή τη στιγμή, το σχέδιο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζετε. Η δυνατότητα να υπάρχει μικρομεσαίο κατάστημα θα εξαλειφθεί αν συνεχίσει έτσι την επόμενη δεκαετία, δεν θα υπάρχουν. Θα ζείτε κυριολεκτικά με τον μεγάλο αδερφό, με τα δέκα μεγάλα καταστήματα, τα δέκα σημαντικά brands τα οποία θα υπάρχουν παντού.






Το σχέδιο λοιπόν πάει πολύ παραπέρα από ότι φαίνεται γι΄ αυτό εξάλλου και αυτή η χρονιά είναι μία χρονιά που είστε στην κόψη του ξυραφιού. Αλλά θα επιστρέψουμε στο σοκ για να σας πούμε ότι αυτό που είναι το πρώτο σοκ, δηλαδή, το ότι πια κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει ότι υπάρχει μία αναδιάταξη όλης της τράπουλας, όλης της σκακιέρας. Δεν ξέρει κανένας πώς ακριβώς θα εξελιχθεί, πού θα σταματήσει, τι θα γίνει, θα ακολουθηθεί από το επόμενο σοκ, το σοκ των εξωγήινων, το σοκ ότι δεν είστε μόνοι στο σύμπαν, το σοκ ότι εδώ υπάρχουν άλλοι. 

Το δεύτερο σοκ θα έρθει για να κρατήσει το πρώτο σοκ αφομοιωμένο μέσα στα πεδία, δηλαδή ότι πια ο εχθρός δεν είναι η κυβέρνησή σας, δεν είναι η δομή των πολιτικών σας συστημάτων, αλλά ο εχθρός τώρα και ο κίνδυνος είναι πια εμφανής και υπάρχει και έξω από τη γη. Αυτομάτως ο νους σας θα μετακινηθεί δεχόμενος το πρώτο σοκ ως status quo και θα αρχίσει να ασχολείται με το ποια είναι η θέση σας απέναντι στους άλλους. 

Αυτός είναι ένας τρόπος να στήσεις την ανατροπή μιας δυναμικά εξελισσόμενης πραγματικότητας. Μέχρι στιγμής η ανθρωπότητα είναι μία δυναμικά εξελισσόμενη πραγματικότητα και ο μόνος τρόπος αναχαίτισης της είναι τα απανωτά σοκ. Μόνο ένα σοκ μπορεί να καθηλώσει και να παγώσει τα πεδία.

Θα το πούμε άλλη μία φορά … στο τέλος του 2012 το μόνο που θα συμβεί είναι η μέτρηση του ενεργειακού πεδίου. Αυτό αποτελεί το σφράγισμα, το αποτύπωμα του πώς είναι οι ενεργειακές συχνότητες της γης, το πώς είναι η συνειδητότητα της ανθρωπότητας στο τέλος του 2012. Αυτό θα ορίσει τον επόμενο κύκλο των 2600 ετών. Αυτό είναι. Επομένως, δεν πρέπει να έχετε και να καλλιεργείτε μέσα σας την αντίληψη ότι στο τέλος του 2012 θα έχουν λήξει όλα. Δεν λήγει καμία ζωή, δεν λήγουν οι εξελικτικές διαδικασίες. Σίγουρα θα μπορείτε να πείτε ότι είναι προ 2012 και μετά 2012 με την έννοια πως σηματοδοτείται η αλλαγή ενός τεράστιου χρονόκυκλου εξέλιξης, αλλά τίποτε παραπάνω. Τα πράγματα θα εξελιχθούν και οι δυσκολίες δεν θα εξαφανιστούν τον Ιανουάριο του 2013. Τα θέματα για την ανθρωπότητα δεν θα εξατμιστούν, και το πόσο γρήγορα θα οδηγηθούν σε επίλυση θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι η σύνδεση του ενεργειακού πεδίου στο ηλιοστάσιο το χειμερινό του 2012.

Ήδη έχει ξεκινήσει και γίνεται προετοιμασία γι’ αυτήν την μέτρηση. Αυτό που ζείτε αυτή τη χρονιά είναι ένα μέρος από την προετοιμασία, δηλαδή, καθώς οι νυχτερίδες σάς ζορίζουν πολύ, καθώς οι σύμμαχοί σας στην εξέλιξη σας δίνουν περισσότερες ενέργειες, καλείστε το 2011 να πατήσετε στην κόψη του ξυραφιού γιατί αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναπτυχθεί η ενέργεια και εσείς να αφομοιώσετε τα πεδία σας. 

Θα μπορούσατε να το κάνετε σε 10 χρόνια, ενώ τελικά θα γίνει μέσα σε ένα χρόνο, οπότε πριν καλά καλά καταλάβετε τι έχει συμβεί, θα έχετε κάνει μία διαδικασία και θα έχετε βγει από την άλλη πλευρά. Το θέμα είναι να μη χάσετε το λόγο του γιατί ζείτε, και το τι αξία έχει η ζωή σας και το πού βρίσκονται οι αξίες της ζωής και του εαυτού σας. 

Γιατί ήδη γνωρίζετε πως τα πολυτελή σπίτια δεν στεγάζουν ευτυχισμένους και υγιείς ανθρώπους, ήδη γνωρίζετε πως τα πολυτελή αμάξια δεν φέρνουν την υγεία και τη χαρά και ήδη γνωρίζετε πως κάτι άλλο είναι ζητούμενο. 

Μη χάσετε λοιπόν αυτό που είναι το ζητούμενο επειδή είστε στην κόψη του ξυραφιού. Στην κόψη του ξυραφιού είναι που μετράει η επιλογή  γιατί αυτές είναι οι επιλογές που γίνονται στην πράξη και όχι θεωρητικά ή σε κείμενα.

Και μέχρι την επόμενη φορά αγαπητοί φίλοι, να πορευθείτε με ισορροπία πάνω στην κόψη του ξυραφιού, με την ηρεμία που σας δίνει η επίγνωση των αξιών στη ζωή σας.

Και έτσι είναι.   

© Χαριτίνη Χριστάκου, Γιώργος Κελαϊδίτης / KRYON.GR