FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Kαταθλιψη. Ό,τι φοβόμαστε το δαιμονοποιούμε και το τοποθετούμε έξω από μας δίνοντάς του έτσι τεράστια δύναμη.






Ανησυχητικά είναι τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για την εμφάνιση των συμπτωμάτων κατάθλιψης. Ένας στους οχτώ άντρες και μία στις πέντε γυναίκες παγκοσμίως πάσχουν από κάποια μορφή κατάθλιψης. Στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι ακόμη μεγαλύτερα. Το 33% των γυναικών και το 25% των ανδρών. Η κατάθλιψη θεωρείται η τέταρτη αιτία μείωσης των χρόνων ζωής. Στις δυτικές κοινωνίες ειδικά φαίνεται πως όσο αυξάνεται το επίπεδο διαβίωσης τόσο αυξάνονται και τα ποσοστά κατάθλιψης.

Είναι πολλές οι ερμηνείες που δίνονται όπως οι ταχύτεροι ρυθμοί ζωής, το συνεχές κυνήγι της ευημερίας και της επιτυχίας, οι αυξημένες απαιτήσεις της κοινωνίας και οι πολλαπλοί ρόλοι που αναλαμβάνουν ειδικά οι γυναίκες πια.

Το γεγονός που παραμένει αδιαμφισβήτητο, όμως, είναι πως όσο πιο πολύ ανεπτυγμένη φαίνεται να είναι μια κοινωνία, τόσο πιο δυστυχισμένοι και άρρωστοι γίνονται οι πολίτες της. Τόσο περισσότερο μεγαλώνουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες των ανθρώπων.

 Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να κοιτάω πέρα απ' το προφανές χρησιμοποιώντας μια πιο πνευματική ματιά και αυτός είναι ο τρόπος που θέλω να αντιμετωπίσω αυτή τη σύγχρονη, αθόρυβη επιδημία. 

Στις δυτικές κοινωνίες τον τελευταίο αιώνα μάθαμε να ζούμε στο μυαλό. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου το λογικό κομμάτι της σκέψης, της ανάλυσης και της δράσης είναι αυτό που ορίζει σχεδόν ολοκληρωτικά τη ζωή μας. Η ισορροπία που υπήρχε με το δεξί της διαίσθησης, της φαντασίας, της δημιουργίας διαταράχτηκε σοβαρά.

Οι άνθρωποι μάθαμε να σταματούμε τα αισθήματα, να προσπαθούμε να τα μουδιάσουμε. Το μυαλό συνδέει τα αισθήματα με τον πόνο και τη σύγχυση γι'αυτό προσπαθεί να τα αγνοήσει. Αυτή η καταπίεση του μισού κομματιού της προσωπικότητάς μας είναι που μας οδηγεί στην ασθένεια, την κατάθλιψη, το υπερβολικό βάρος, τους εθισμούς.                                        

Αναζητούμε κάποιο δράμα για να ζήσουμε τη συγκίνηση. Το αίσθημα δεν πρέπει, όμως, να συγχέεται με τη συγκίνηση. Η συγκίνηση είναι αντίδραση σ'αυτά που συμβαίνουν. Το αίσθημα είναι πιο βαθύ και πιο πλήρες. Είναι συνειδητοποίηση μέσω των αισθήσεων.

Το σώμα μας έχει ένα καταπληκτικό δίκτυο επικοινωνιών: μαγνητικό, ηλεκτρικό και ενεργειακό. Πολλές επικοινωνίες με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας έχουν διακοπεί. Έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, σ'αυτό το τέλειο σύστημα που ξέρει να ισορροπεί από μόνο του. 

Αντ'αυτού χρησιμοποιούμε τη δύναμη και την ενεργειακή θρέψη για να εξισορροπήσουμε. Κι έπειτα χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας μόνο για να επιζήσουμε. Αλλά η εξισορρόπηση δε θέλει προσπάθεια και αγώνα. Είναι η βαθειά αναγνώριση ότι επιτρέπουμε σ'όλες τις ενέργειες  να μας εξυπηρετήσουν μ'ένα πολύ ισορροπημένο τρόπο.

Η ανθρώπινη πτυχή μας έχει ορισμένες προσδοκίες αλλά τα πράγματα δε λειτουργούν πάντα με τον τρόπο που εμείς νομίζουμε. Φοβόμαστε να δημιουργήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε εξαιτίας της ταπείνωσης που έχουμε υποστεί σε προηγούμενες εμπειρίες. Όλες οι εμπειρίες, όμως, θετικές και αρνητικές είναι απλά ενέργεια. Η κριτική και η ταπείνωση είναι ενέργειες. 

Συνήθως φτιάχνουμε ένα κατάλογο με αυτά που θα μας κάνουν ευτυχισμένους. "Θα είμαι ευτυχισμένη όταν θα...". Συμπληρώστε ό,τι θέλετε. Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος με τόσες πολλές προϋποθέσεις που γίνεται ανέφικτος. 

Οι ενέργειες, όμως, έχουν αλλάξει γύρω μας και η ευτυχία είναι νοοτροπία της παλιάς ενέργειας. Δεν αφορά πια την επιτυχία ή την αποτυχία αλλά την εμπειρία. Ο άνθρωπος της νέας ενέργειας παίρνει την πλήρη ευθύνη του εαυτού του. Αποδέχεται όλα τα κομμάτια του γιατί η ενέργεια δεν μπορεί να υπάρξει στο κενό.

Όλοι θεωρητικά θέλουμε την ελευθερία μας αλλά παγιδευόμαστε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας, τη γενετική μας κληρονομιά, την ενέργεια που μεταφέρουν οι άλλοι. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε συνείδηση μέσω των αντιδράσεων των γύρω μας. Πείθουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε αυτό το είδωλο που καθρεφτίζεται στα μάτια τους. Ξεχνάμε, όμως, ότι οι άλλοι μας βλέπουν μέσα από τα δικά τους υποκειμενικά και προκατειλημένα φίλτρα κι ότι αυτή δεν είναι η πραγματική μας εικόνα.

Ό,τι φοβόμαστε το δαιμονοποιούμε και το τοποθετούμε έξω από μας δίνοντάς του έτσι τεράστια δύναμη. Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο κακό πνεύμα, δεν υπάρχει καμία ομάδα που έχει τον έλεγχο πάνω μας αν δεν δώσουμε την άδεια εμείς. Όλοι οι δαίμονες εκεί έξω είναι δικοί μας, είναι απλά όψεις του Εγώ, μια δημιουργία που έγινε τόσο μεγάλη και τόσο σύνθετη που έγινε πραγματική.

Έχουμε τη δύναμη ν'αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να τους κοιτάξουμε κατάματα και να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μια κατασκευή του δικού μας μυαλού που έχει πάρει τον έλεγχο. Οι φόβοι είναι κι αυτοί ενέργεια. Βρίσκονται εκεί τοποθετημένοι από το σοφό κομμάτι του εαυτού μας για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό. Τα τραυματικά γεγονότα  δημιουργούνται από αυτό το κομμάτι για να μας ταρακουνήσουν και να μας πετάξουν έξω από την παλιά ενέργεια. Πολλές φορές είναι ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει. 

Μέσα στις δυσκολίες υπάρχουν δυνατότητες γιατί αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούνται. Όταν σταματήσουμε να αναζητάμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους έξω από εμάς, θα ανακαλύψουμε πως ό,τι χρειαζόμαστε βρίσκεται ήδη μέσα μας. Η θεραπεία, η διάκριση, η διαισθητική γνώση και τα δώρα που έρχονται μαζί με τις δυσκολίες.


 "Όταν τιμάμε τα πράγματα καταλαβαίνουμε,  ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Όταν τιμάμε τον εαυτό μας, δεν είμαστε ποτέ θύμα".
 
 http://yannad.blogspot.com









Οταν τα πράγματα είναι ρευστά , η μεταμόρφωση είναι ευκολη. Οταν τα πράγματα είναι σταθερά , η μεταμόρφωση είναι δύσκολη. Είσαστε τυχεροι που γεννηθηκατε σε μια εποχή που τα πράγματα βρίσκονται ξανά σε κατάσταση ρευστότητας / Osho






 Κάθε επτά χρόνια το σώμα σου φτάνει σε ένα σημείο όπου το παλιό φεύγει και εγκαθίσταται το καινούργιο κι ανάμεσα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος. Στη μεταβατική περίοδο τα πάντα είναι ρευστά . Αν θέλεις να μπει η ζωή σου σε μια άλλη διάσταση, τότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή .  Το σώμα περνά από βιοχημική αλλαγή και αν την στιγμή εκείνη, στο διάκενο αυτό,  κινηθείς στο χώρο του διαλογισμού, η κίνηση σου είναι ευκολότερη.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ιστορία της ανθρωπότητας σαν σύνολο.

Κάθε εικοσι πέντε αιώνες έρχεται η κορύφωση. Σ΄αυτή την κορύφωση, το ποτάμι ρέει στην ίδια κατευθυνση. Τα πάντα είναι ρευστά , τίποτα δεν ειναι σταθερό. Στο διάκενο αυτό μπορείς να φτάσεις σε άλλη διασταση συνειδητότας.  

Πριν από εικοσι πέντε αιώνες γενήθηκαν: στην Ινδία ο Γκωτάμα Βούδας , στην Περσία ο Ζαρατούτρας και στην Ελλάδα ο Ηράκλειτος. Ηταν κορυφές . Πλησιάζει ξανά η στιγμή. Είμαστε ξανά σε ρευστή κατάσταση. Το παλιό είναι χωρίς σημασία , το παρελθόν δεν σου λέει τίποτα ουσιαστικό, το μέλλον είναι αβέβαιο, το κενό είναι το παρόν. Η ανθρωπότητα θα ξαναφτάσει στην ίδια κορύφωση που γνώρισε την εποχή του Ηράκλειτου.

Αν έχεις καταλάβει κάτι, μπορείς να χρησιμοποιησεις τη στιγμή αυτή .

Οταν τα πράγματα είναι ρευστά , η μεταμόρφωση είναι ευκολη. Οταν τα πράγματα είναι σταθερά , η μεταμόρφωση είναι δύσκολη. Είσαστε τυχεροι  που γεννηθηκατε σε μια εποχή που τα πράγματα βρίσκονται ξανά σε κατάσταση ρευστότητας .

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, όλοι οι παλιοί κώδικες και εντολές αχρηστεύτηκαν. Τα νέα πρότυπα δεν έχουν οριστικοποιηθεί, μα θα γίνει κι αυτό σύντομα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να μένει για πάντα ασταθής, γιατί στην αστάθεια υπάρχει αβεβαιότητα . Τα πραγματα θα σταθεροποιηθούν ξανά, η στιγμή δεν θα διαρκέσει για πάντα, παρά μόνο για λίγα χρόνια. Αν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις , θα μπορέσεις να φτάσει η συνειδητότητα σου  σε μια κορυφή που άλλους καιρούς θα είναι δυσπρόσιτη. Αν χάσεις  τη στιγμή αυτή , θα  έχεις χάσει για είκοσι πέντε αιώνες.    

(Osho - Η Κρυμμένη Αρμονία -  Ηράκλειτος )








Έχουμε ξεχάσει το πιο απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο που δεν κοστίζει τίποτα, το Γέλιο. Η Γιόγκα Γέλιου






Διασκεδαστική και εύκολη άσκηση, η οποία αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα του σώματος, του εγκέφαλου και μας μαθαίνει να αναπνέουν σωστά, πληρέστερα.

Μέσα από τις ασκήσεις της Γιόγκα του Γέλιου, εύκολα η φυσική ροή της χαράς θέτει το νου σε θετική στάση

Η Χαρά μας διδάσκει να απολαμβάνουμε ό,τι μας φέρνει η κάθε μέρα και να δώσουμε στις ζωές μας καινούργιο σκοπό και νόημα.

Το γέλιο εξαπλώνει θετική ενέργεια και μας οδηγεί σε μια πιο καθαρή αντίληψη των πραγμάτων, στην γενναιοδωρία και στη προθυμία να βοηθήσουμε τον διπλανό μας.

Καλούμε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν να έρθουν κοντά μας και να παραμείνει το κλαμπ ΓΕΛΙΟΥ, δυνατό και ικανό να εξακολουθεί να προσφέρει την συγκεκριμένη του Θεραπεία.

Το γέλιο απελευθερώνει από τη συμφόρηση του αριστερού μισού του εγκεφάλου μας, που πάντα χρησιμοποιείται για την λογική σκέψη, ανάλυση.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει 50.000 λέσχες Γιόγκα Γέλιου.
Ο Δρ Madan Κατάρια, ξεκίνησε την πρώτη ομάδα ΓΕΛΙΟΥ 13.3.1995 στην Βομβάη.


Έρευνα σχετικά με τις επιδράσεις του γέλιο στο στρες.

Ρυθμίζει την πίεση του αίματος, χαλαρώνει τους μυς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την περιεκτικότητα του οξυγόνου στο σώμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα ....Πρόκειται για ένα αξιόλογο αντι-stes κλειδί.

Ασθένειες που προέρχονται από το άγχος, προκαλούν υψηλή πίεση του αίματος, καρδιακή νόσο, καταστολή και φόβο, ανησυχία, συχνά κρυολογήματα, βήχα, νευρικότητα, αϋπνία, αλλεργίες, άσθμα, ημικρανίες, καρκίνο .....

Έχουμε ξεχάσει το πιο απλό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο που δεν κοστίζει τίποτα, το Γέλιο.

Διεγείρει την έκκριση των «ορμονών της ευτυχίας".

Η Γιόγκα Γέλιου χρησιμοποιεί απλές ασκήσεις στην ομάδα και η επαφή με τα μάτια οδηγεί σε κύματα πραγματικού γέλιου.

Η Γιόγκα του Γέλιου βασίζεται στο γέλιο χωρίς τη χρήση της «αίσθησης του χιούμορ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να αφήσουν το αναλυτικό μυαλό μας να ξεκουραστεί, ενώ επιτρέπουμε οικειοθελώς στην ενστικτώδη φύση μας να μας δώσει πολλά γέλια, κίνηση και ρυθμό ....

Το γέλιο είναι αερόβια άσκηση. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων η pranayama (αναπνευστικές ασκήσεις) σε συνδυασμό με απαλό τέντωμα του σώματος επιφέρει την σε βάθος απελευθέρωση...






Εναρμόνιση του Νοητικού Σώματος, Αλλαγή Συνείδησης και Αναβάθμιση του Χριστικού Πλέγματος.








Οι Ενέργειες του Ιουνίου!
Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | Ρουμανία, 2 Ιουν.11

Αγαπημένη οικογένεια του Φωτός, βρίσκεστε τώρα στη στιγμή της τελικής ευθυγράμμισης με τις Περιοχές του Φωτός. Το μήνα Ιούνιο θα βιώσετε τις τελικές ευθυγραμμίσεις που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αυτή η διαδικασία ενεργειακών ευθυγραμμίσεων έχει φέρει πολλές αλλαγές στα ενεργειακά πλέγματα της γης. Πρόκειται για μια ισχυρή αναβάθμιση με τις νέες κρυσταλλικές ενέργειες.


Η Νέα Κρυσταλλική Δόνηση: Ισχυρή Αναβάθμιση του Χριστικού Πλέγματος!

Η νέα κρυσταλλική δόνηση σχετίζεται με το νέο δίκτυο ενεργειών που αγκαλιάζει τη γη, το νέο Χριστικό Πλέγμα. Το ονομάζουμε νέο καθώς η Χριστική δόνηση που αγκαλιάζει τη Γη έχει πλέον αλλάξει. Η νέα Χριστική δόνηση κωδικοποιείται τώρα πιο βαθιά στους πυρήνες της γης και συνδέεται άμεσα με τις Περιοχές του Φωτός.

Έχετε βιώσει τις ενεργειακές ευθυγραμμίσεις με τις ενέργειες της Θεϊκής Μητέρας και τις όψεις του Θεϊκού Θηλυκού. Η εγκαθίδρυση της κρυσταλλικής δόνησης σε παγκόσμιο επίπεδο οφείλεται στην εντατική αγκυροβόληση των νέων ενεργειών μέσα από την καρδιά του Πατέρα Θεού/ Μητέρας Θεάς.

Μετά την αγκυροβόληση των ανώτερων ακτινών του φωτός, ο θεϊκός νους εξέπεμψε μια δράση φωτός η οποία επέκτεινε την πλανητική αντακάρανα συνδέοντας τη μητέρα γη με τις ανώτερες διαστάσεις Φωτός. Ο αγωγός λοιπόν του φωτός που συνδέεται με τη γη και όλα τα βασίλεια, όλους τους ανθρώπους, αποτελεί μια ανοιχτή λεωφόρο προς το Φως και τα ανώτερα πεδία.


Εναρμόνιση του Νοητικού Σώματος & Αλλαγή Συνείδησης!

Σας λέμε λοιπόν ότι αυτή η ευθυγράμμιση που ξεκίνησε εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώνεται τώρα και εγκαθιδρύεται ακλόνητα πάνω στα πλέγματα της γης. Η πλανητική διάνοια δέχεται τώρα ισχυρές μετατοπίσεις μέσα στα πεδία της. Αυτό σχετίζεται με το νοητικό πεδίο.

Γνωρίζετε ότι η γη πέρασε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τη μύηση του συναισθηματικού σώματος. Τώρα είναι η στιγμή της εισόδου στο επόμενο στάδιο. Κι αυτό είναι η μύηση ή εναρμόνιση του νοητικού σώματος. Πρόκειται να βιώσετε μια εντατική και βαθιά αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Καθώς τα νέα πρότυπα φωτός αγκυροβολούν στα ενεργειακά πλέγματα με τη Νέα Χριστική δόνηση, την κρυσταλλική δόνηση, σε συνδυασμό με τα αγνά θεϊκά πρότυπα από τον Θεϊκό Νου που αγκυροβολούνται στην πλανητική διάνοια, να περιμένετε να συμβούν θαυματουργές μεταμορφώσεις στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Μια μεταμόρφωση που οδηγεί πιο κοντά στον πεμπτοδιαστασιακό Εαυτό και στην συγχώνευση με το Ανώτερο Φως που εσείς είστε.

Είναι μια νέα καλωδίωση του ενεργειακού σας συστήματος με τις νέες ενέργειες και κωδικούς Φωτός. Αυτή η καθάρια και πιο εκλεπτυσμένη ενέργεια προκαλεί την κάθοδο της ψυχικής ενέργειας μέσα στη συνειδητότητά σας. Πρόκειται για μια δόνηση η οποία έλκει την δύναμη της Αγάπης μέσα στα πεδία σας. Αυτή είναι η δόνηση που ονομάζουμε ως κρυσταλλική Χριστική δόνηση.

Έτσι λοιπόν το μήνα αυτό σας δίνεται η ευκαιρία να λάβετε και να ολοκληρώσετε αυτή την εργασία μέσα σας, με τις διάφορες εκλείψεις και την πανσέληνο του Ιουνίου. Αυτή η δόνηση σχετίζεται επίσης με το Φεστιβάλ του Χριστού, καθώς κάθε καλοκαίρι, την περίοδο αυτή βιώνετε τις υψηλές ενέργειες του Φωτός. Μετά τον εορτασμό του Wesak προς τιμή του Βούδα, έρχεται η δύναμη της Αγάπης-Σοφίας ώστε να ολοκληρώσει αυτό το βήμα για εκδήλωση της Ιεραρχίας και της Θείας Θέλησης μέσα από Αγάπη.

Γειώνοντας αυτή την ενέργεια στη γη και στους ανθρώπους, γίνεται πιο προσιτή η προσέγγιση του θεϊκού σχεδίου για κάθε ψυχή, φέρνοντας μεγαλύτερη ενόραση και επίγνωση για το επόμενο βήμα της εξέλιξης στην ατραπό της μαθητείας.


Ο Κύκλος των 7 Μηνών: Προετοιμασία για την Επερχόμενη Γαλαξιακή Ενέργεια!

Αγαπημένη οικογένεια, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις του Ιουνίου θα θέσουν τον τόνο της εργασίας που θα εκτυλιχθεί για τους επόμενους 7 μήνες. Αυτός ο κύκλος των 7 μηνών θα είναι καθοριστικός με πολλές αλλαγές στις κοινωνίες.

Τον Ιούνιο θα βιώσετε σημαντικές ενεργειακές αναβαθμίσεις στα σώματά σας!

Εδώ και αρκετό καιρό πολλοί εργάτες του Φωτός βιώνουν αρκετά συμπτώματα ανάληψης και μερικά από αυτά είναι η κούραση, νευρικότητα και εναλλαγές στα συναισθήματα. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν καθώς ευθυγραμμίζετε τον εαυτό σας, με τον σκοπό της ψυχής σας και καθώς θεραπεύετε βαθιά τραύματα που εξακολουθούν να βρίσκονται καταγεγραμμένα στις στρώσεις της συνειδητότητάς σας.

Τώρα που αγκυροβολεί η κρυσταλλική δόνηση πλήρως σε όλο τον πλανήτη, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε το κβαντικό άλμα στη νέα συνείδηση με μεγαλύτερη ευκολία. Τώρα είναι η στιγμή αγαπημένοι!
Σας συμβουλεύουμε να κοιτάξετε τώρα σε μια νέα κατεύθυνση. Κρατηθείτε σταθερά στο Φως και γυρίστε το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα στη Νέα Γη, η πόρτα της νέας συνείδησης.


Η Κάθοδος της Ψυχικής Ενέργειας!

Έτσι λοιπόν οι τρεις εκλείψεις της περιόδου αυτής αποτελούν τρεις σημαντικούς σταθμούς ενεργειακών ευθυγραμμίσεων. Τα ενδιάμεσα διαστήματα θα σας βοηθήσουν να αφομοιώσετε καλύτερα τις ενέργειες και σας προετοιμάζουν με ένα ομαλό τρόπο.

Η εργασία σας είναι να παραμένετε εστιασμένοι και συντονισμένοι με την ψυχή και το Ανώτερο Φως, λαμβάνοντας τις ευλογίες που έρχονται τώρα από τα βασίλεια του Ουρανού. Όλοι οι Δάσκαλοι και οι Άγγελοι βρίσκονται τώρα δίπλα σας για να γιορτάσουν αυτή τη συγχώνευση με την ψυχική σας ενέργεια. Είναι μια γιορτή αγαπημένοι!

Βιώνετε τη συγχώνευση με το Θεϊκό Φως επί της γης, ολοκληρώνετε βήμα προς βήμα την ανάληψή σας επί της γης. Το αγνό φως της αγάπης, της θείας θέλησης, της εκδήλωσης του θεϊκού, εγκαθιδρύεται ακλόνητα. Ο δρόμος του Φωτός έχει ανοίξει και η μεταμόρφωση συμβαίνει τώρα και αυτό βλέπετε. Όλοι οι οδηγοί σας, οι Δάσκαλοι που σας επιβλέπουν, οι φύλακες Άγγελοί σας, σας καθοδηγούν με διάφορους τρόπους ώστε να απαλλαγείτε από τις αντιστάσεις του εγώ και να αφομοιώσετε αυτό το Φως τώρα. Αυτή η μετουσίωση των χαμηλών ενεργειών συμβαίνει τώρα.

Το κρυσταλλικό πλέγμα υποστηρίζεται από τις δράσεις του ιόχρου πυρός. Τα τάγματα των Αγγέλων της ιόχρου φλόγας υποστηρίζουν την ευθυγράμμιση μετουσιώνοντας τις χαμηλές δονήσεις και συμβάλουν στην εκδήλωση της κρυσταλλικής δόνησης στο πλανητικό ολόγραμμα. Αφού εγκαθιδρυθεί απόλυτα η κρυσταλλική δόνηση στις επόμενες ημέρες και ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, όλα πρόκειται να επιταχυνθούν. Μπαίνετε στην τελική πορεία καθόδου του πνεύματος, της Εγώ Ειμί Παρουσίας σας!


Ενοποίηση των Τσάκρα δια μέσου της Αγάπης!

Η κρυσταλλική Χριστική δόνηση θα βοηθήσει στη ενοποίηση των σωμάτων της γης (και των ανθρώπων) κρατώντας τα συνεκτικά μαζί, οικοδομώντας καθημερινά το Φως μέσα στις συνειδητότητες. Η ένταση του Φωτός θα αυξάνεται καθημερινά, στιγμή προς στιγμή, μέσα στη συνειδητότητά σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα στην συνεχόμενη κάθοδο των ενεργειών του Φωτός στις κατώτερες διαστάσεις και στα κατώτερα κέντρα-τσάκρα.

Η περίοδος των 7 μηνών, μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, θα έχει ως αποτέλεσμα ένα βαθύ εξαγνισμό των θεμάτων που αντιστοιχούν στα τρία πρώτα τσάκρα (βάση, ιερό, ηλιακό). Αυτό θα ευθυγραμμίσει τα ενεργειακά κέντρα, ώστε θα συμβεί μια συγχώνευση της ανώτερης τριάδας των τσάκρα με την κατώτερη τριάδα των τσάκρα, δια μέσου της Αγάπης.

Τότε θα έχετε επιτύχει ένα νέο επίπεδο συγχώνευσης και ευθυγράμμισης, επιτρέποντάς σας να κτίσετε τη νέα γη, να ξεκινήσετε την εκδήλωση της νέας γης στην εξωτερική πραγματικότητα από μια θέση μεγαλύτερης ευθυγράμμισης και καθαρότητας, αντιλαμβανόμενοι πιο ξεκάθαρα το σκοπό της ζωής σας ακολουθώντας τη θεία θέληση.

Το Ιανουάριο του 2012 θα συμβεί μια πλανητική ευθυγράμμιση με τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία σας η οποία θα φέρει τις πρώτες (νέες) γαλαξιακές ενέργειες του Φωτός στο πλανητικό ολόγραμμα. Αυτό θα γίνει περίπου στα μέσα του Ιανουαρίου, ακριβέστερα την περίοδο όπου η πανσέληνος του Αιγόκερω θα βρίσκεται στο μεσουράνημα του Ηλίου. Αυτό σχεδιάζεται να συμβεί στις 23 του Ιανουαρίου. Για αυτό όμως θα μιλήσουμε αργότερα.

Αυτή τη στιγμή εστιαστείτε στη σύνδεσή σας με το Φως. Ακολουθείστε την καθοδήγηση της αγνής καρδιάς και εδραιώστε το φως τώρα. Σας έχουν δοθεί οι πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να κάνετε το άλμα. Η αλλαγή που περιμένετε βρίσκεται στα δικά σας χέρια, η πορεία της εξέλιξης σας βρίσκεται στα χέρια σας. Το Φως είναι εδώ και στηρίζει τις επιλογές σας, εκδηλώνοντας δια μέσου της Xριστικής δόνησης τη θεία θέληση στις ζωές σας.

Μέσα από την θεϊκή διάνοια,
Αρχάγγελος Ζοφιήλ.

Channeling από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | 2 Ιουν.11,Ρουμανία







Σημαντικές Ημερομηνίες!

1 Ιουνίου: Μερική Ηλιακή Έκλειψη.
15 Ιουνίου: Πανσέληνος (Φεστιβάλ του Χριστού/της Ανθρωπότητας) Ολική Σεληνιακή Έκλειψη.
21 Ιουνίου: Θερινό Ηλιοστάσιο.
1 Ιουλίου: Μερική Ηλιακή Έκλειψη.


Σχόλια & Σημειώσεις:

Αγαπημένη οικογένεια του Φωτός, εδώ και αρκετό διάστημα βιώνουμε ριζικές αλλαγές στην ενέργειά μας και στα σώματά μας λόγω της καθόδου ισχυρών ενεργειακών ρευμάτων στον πλανήτη μας. Αρκετοί εργάτες του Φωτός αισθάνονται αυτές τις αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Αυτό που έχουμε παρατηρήσει να συμβαίνει είναι μια αναβάθμιση που προκαλεί κούραση στο φυσικό σώμα ως αποτέλεσμα της εισροής Φωτός. Η νέα κρυσταλλική δόνηση αναβαθμίζει το DNA και δικτυώνει τη νέα ενέργεια ανοίγοντας περισσότερο το τσάκρα της καρδιάς, απλώνοντας τις ενέργειες της Αγάπης στον πλανήτη μας.

Η νέα κραδασμική κρυσταλλική συχνότητα εκδηλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και αυτό αντανακλάται στις εξωτερικές καταστάσεις που καταρρέουν τώρα η μία μετά την άλλη. Επίσης ίσως να αισθάνεστε ενεργοποιήσεις στην περιοχή του κεφαλιού και στο τρίτο μάτι. Ακόμη αρκετή νευρικότητα ίσως να έρχεται στην επιφάνεια τώρα καθώς χρειάζεται να γίνει εργασία ευθυγράμμισης με το νοητικό σώμα. Με αυτό εννοούμε την κατάλληλη εστίαση του νοητικού σώματος στο Φως έτσι ώστε να υπάρχει ορθή διαχείριση των ενεργειών και να παραμένουμε σταθεροί στην πραγματικότητα του Φωτός. Διαφορετικά έρχονται στο προσκήνιο αισθήματα πανικού, ανησυχίας και άλλα χαμηλά πρότυπα που προκαλούν νευρικότητα. Αυτό συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα, το εγώ και το κομμάτι του ελέγχου των εξωτερικών καταστάσεων.

Αγαπημένη οικογένεια του Φωτός, καθώς η ευθυγράμμιση του Ιουνίου με το επερχόμενο ηλιοστάσιο ολοκληρώνεται, θα έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε με τις νέες κρυσταλλικές ενέργειες ώστε να απλώσουμε τις ευλογίες στη ζωή μας και να κάνουμε το κβαντικό άλμα σε μια διευρυμένη συνείδηση.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε λάβει την καθοδήγηση να εργαστούμε με τους 12 Κρυσταλλικούς Ναούς Φωτός. Αυτή η εργασία Φωτός θα πραγματοποιηθεί μέσα από το όχημα του 7ου Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης στην Ελλάδα. Καθώς η περίοδος αυτή πλησιάζει έρχεται περισσότερη καθοδήγηση και πληροφόρηση από τις σφαίρες του Φωτός σχετικά με την εργασία αυτή. Το 7ο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης θα διεξαχθεί στο βουνό του Ολύμπου, το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό κόμβο στο Χριστικό Πλέγμα και ισχυρή πύλη για τις ενέργειες του Θεϊκού. Από εκείνο το σημείο θα αγκυροβολήσουμε τους 12 Κρυσταλλικούς Ναούς του Φωτός στο Χριστικό πλέγμα για ολόκληρη τη Γη!

Η εργασία αυτή θα ξεκλειδώσει άμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους τις 12 πτυχές που κωδικοποιούν αυτή τη δόνηση μέσα στη συνειδητότητα. Πρόκειται για μια μοναδική εργασία που θα μεταδοθεί εκείνη τη στιγμή μέσα από τη δέσμη των φωτονίων και τη συμβολή της Πνευματικής Ιεραρχίας και του Χριστού. Εάν αισθάνεστε στην καρδιά σας να είστε μέρος αυτής της υπηρεσίας Φωτός, το έργο που θα προσφέρετε κρατώντας αυτή τη δόνηση για όλο τον πλανήτη, εκείνες τις ημέρες, θα είναι καταλυτικής σημασίας.

Για το μήνα Ιούνιο, όπου οι δοκιμασίες συνεχίζονται για όλους και σε όλα τα επίπεδα, θυμηθείτε την εστίασή σας στο Φως. Το τελικό ξεκαθάρισμα από τα χαμηλά πρότυπα του αρνητικού εγώ και τις δημιουργίες του ολοκληρώνεται.

Παράδοση στη Θεία Θέληση με Αγάπη, έχοντας εργαστεί τόσα χρόνια με το Φως, χρειάζεται να είναι εδραιωμένα μέσα μας ακλόνητα καθώς τα μάτια του εγωιστικού νου θέλουν να βλέπουν τις καταστάσεις με άλλη οπτική. Αυτό είναι ένα χρυσό κλειδί για την περίοδο που διανύουμε. Σε όποια θέση ή κατάσταση και να βρίσκεται ο καθένας μας δεν υπάρχει κάτι που αποτελεί εμπόδιο για το θεϊκό να ανυψώσει τη συνείδησή του σε μια διευρυμένη Χριστική οπτική, έξω από το μάτριξ της πραγματικότητας του φόβου, του ελέγχου και της φαινομενικής καταστροφής. Θυμηθείτε, η δύναμη της επιλογής και της αλλαγής βρίσκεται στα χέρια του καθενός.

Να έχετε ένα υπέροχο μήνα γεμάτο από ευλογίες και εορτασμό της Νέας Γης που ανατέλλει.

Φρίξος Χριστοδούλου.
Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!
Angels House University: www.angelicreiki.eu
© Πνευματικά Δικαιώματα