FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τι Είναι Ανωτερη Επικοινωνία (Channeling).








Το Channeling είναι μια φυσική μορφή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και των αγγελικών όντων, των πνευμάτων της φύσης, των μη φυσικών οντοτήτων ή ακόμα και των ζώων και των κατοικίδιων ζώων. Ένας channeler είναι πολύ παρόμοιος με έναν μεταφραστή ή έναν διερμηνέα. Επιτρέπουν στους εαυτούς τους  να αισθανθούν ή να αντιληφθούν την επικοινωνία από την άλλη ύπαρξη. Ο channeler συνδέει έπειτα  ανθρώπινες λέξεις με τις επικοινωνίες για δική του κατανόηση  ή για  την κατανόηση από άλλους ανθρώπους.

Ένας channeler μπορεί να επιλέξει με ποιούς ή τι θέλει να διοχετεύσει προς τα έξω. Εφ' όσον  το άλλο  μέρος έχει ενδιαφέρον για την επικοινωνία, η σύνδεση γίνεται και μπορεί να αρχίσει. Παραδείγματος χάριν, πολλοί άνθρωποι επικοινωνούν με τον αρχάγγελο Μichael. Εάν αυτός συμφωνεί να επικοινωνήσει με τον channeler, η ροή των μη λεκτικών πληροφοριών αρχίζει.   

Ο channeler λαμβάνει τις πληροφορίες σε ένα διαισθητικό ή σε ένα επίπεδο αισθήματος, και έπειτα το μυαλό τους μετατρέπει τις ακατέργαστες πληροφορίες σε λέξεις. Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, οι οντότητες δεν χρησιμοποιούν γενικά ανθρώπινες γλώσσες επειδή θεωρούνται άβολες  και χονδροειδείς. Η πλουσιότερη ουσία του μηνύματός τους μεταβιβάζεται μέσω μιας κομψής σειράς αισθητήριων αισθημάτων.  

Μια άλλη δημοφιλής παρερμηνεία είναι ότι ένας channeler πρέπει να πάει σε μια βαθιά υπνωτική κατάσταση, ή να παραδώσει το σώμα ή/και το μυαλό του στην οντότητα. 

Αλλά είναι πολύ παρόμοιο με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας, είτε λεκτικής, είτε γλώσσας του σώματος, μυρωδιάς είτε τέχνης. Όλοι διαβιβάζουν ένα μήνυμα, και το μήνυμα υπόκειται στην κατανόηση του δέκτη. 

Τα περισσότερα γνωστά channelers σήμερα, όπως ο Lee Carroll (Kryon), ο Steve Rother (Το γκρουπ) και Ronna Herman (αρχάγγελος Μichael) είναι συνειδητά channelers. Έχουν επίγνωση του εαυτού τους και των δραστηριοτήτων που συμβαίνουν στο δωμάτιο. Στρέφουν τις αισθήσεις και την προσοχή τους στην οντότητα με την οποία επικοινωνούν, και ερμηνεύουν έπειτα το μήνυμα. Οι σύγχρονοι αγωγοί (σ.τ.μ.channels)  δεν αφήνουν γενικά τα σώματά τους ή δεν παραδίνουν τα μυαλά τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της επικοινωνίας. 

 
Η επικοινωνία με τα κατοικίδια ζώα  είναι μια από τις ευκολότερες μορφές αυτής της τέχνης .

Τα κατοικίδια, φυσικά, δεν χρησιμοποιούν  ανθρώπινη γλώσσα αλλά έχουν μια ισχυρή επιθυμία να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Απλά απελευθερώστε την ιδέα ότι θα ακούσετε  λέξεις, και επιτρέψτε στον εαυτό σας  "να αισθανθεί" το κατοικίδιο ζώο σας. Καθώς ανοίγετε τον εαυτό σας στα αισθήματα, το μυαλό θα αρχίσει φυσικά να τοποθετεί απλές λέξεις ή  φράσεις στα αισθήματα έτσι ώστε η ανθρώπινη συνείδησή σας θα έχει μια μεγαλύτερη κατανόηση των επικοινωνιών. 

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με το κατοικίδιο ζώο σας, αφήστε να φύγει η ανάγκη να χρησιμοποιήσετε  λέξεις. Αντ' αυτού, επιτρέψτε στα αισθήματά σας  να ανοίξουν και να ρέουν προς το κατοικίδιο ζώο σας. Στα αρχικά στάδια της εργασίας με αυτόν τον τύπο επικοινωνίας, μπορεί να είναι χρήσιμο να φαντάζεστε εικόνες ή οράματα κατά την επικοινωνία με το κατοικίδιο ζώο σας. Καθώς γίνεστε βεβαιότεροι και ικανοί στην επικοινωνία με το κατοικίδιο ζώο σας, οι πληροφορίες θα ρέουν γρήγορα και εύκολα, και δεν θα έχετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε καν οπτικές παραστάσεις ή  εικόνες. 


Μερικοί άνθρωποι φοβούνται επειδή δεν καταλαβαίνουν τη διαδικασία, ή νομίζουν ότι μια αρνητική ή σκοτεινή οντότητα μπορεί να μπεί. Αλλά ο channeler έχει πάντα την επιλογή με ποιούς  ή τί θέλει να διαβιβάσει, ακριβώς όπως έχουν την επιλογή ποιούς θέλουν για φίλους ή συνέταιρους στην επιχείρηση . Ο channeler μπορεί να επιμείνει στο να ξέρει το όνομα και την προέλευση οποιασδήποτε οντότητας ή αγγελικής ύπαρξης με την οποία θέλει να επικοινωνήσει . 

Οι πεπειραμένοι channelers καταλαβαίνουν ακριβώς ότι  επειδή μια οντότητα θέλει να επικοινωνήσει δεν σημαίνει ότι η οντότητα είναι  απαραιτήτως φωτισμένη. Το κανάλι πρέπει να διακρίνει από μόνος του το επίπεδο φώτισης της οντότητας, και την αξία των πληροφοριών της. Μερικές οντότητες επιθυμούν απλά να κουβεντιάσουν, άλλες μπορεί να έχουν μια ημερήσια διάταξη, και υπάρχουν επίσης πολλές οντότητες που έχουν μια επιθυμία να παρέχουν  φωτισμένες οδηγίες και  συμβουλές.

Από τον Geoffrey Hoppe 






Ασκηση Καθαρισμού του τσάκρα της καρδιάς, για να μην μας κατεβάζουν σε δόνηση τα χαμηλής συχνότητας συναισθηματικά βάρη, που προσκολλούνται καθημερινά στο αναχατ τσακρα.

Με την συνδρομη του Αρχάγγελου Μιχαήλ κοβουμε τους λωρους του φοβου.