FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μπορούσαμε να το κάνουμε εύκολο και να το κρατήσουμε απλό, χωρίς πόνο, αλλά εμείς χρησιμοποιήσαμε τον μόνο τρόπο που γνωρίζαμε. Το κάναμε δύσκολο και επώδυνο. Για να συμπλεύσουμε με την Νέα Ενέργεια, πρέπει να είμαστε εμείς νέοι, να είμαστε καινούργιοι, με νέα συνειδητότητα.






Όταν σαν άγγελοι φύγαμε από την Εστία μας, (τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας) και περάσαμε το τείχος της φωτιάς (στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας), δημιουργήσαμε την Γη και το παιχνίδι της Γης (διττότητα) και στην συνέχεια ενσαρκωθήκαμε και μεταμφιεστήκαμε σε ανθρώπους για να παίξουμε μέσα στο δικό μας παιχνίδι.

Είμαστε ανθρώπινοι άγγελοι.

Σκοπός λοιπόν του Εαυτού είναι αφού αποσυνδεθεί αρχικά από την διττότητα, από το παιχνίδι της Γης, να αποσυνδεθεί στη συνέχεια από το μαγνητικό πεδίο της Γης, από το πλέγμα και από τις αγγελικές σφαίρες και να έχει την δική του Πηγή ενέργειας. Δηλαδή στόχος του Εαυτού είναι να είναι μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη και αυτόνομη Πηγή ενέργειας.

Για να συμβεί αυτό (εκτός από τις αποσυνδέσεις), ο εαυτός πρέπει να διεκδικήσει και να παραλάβει πλήρως την θεϊκότητά του, να ενώσει και να ισορροπήσει την αρσενική και την θηλυκή του ενέργεια μέσα του , και στην συνέχεια να αποδεχθεί και να ενώσει όλα τα κομμάτια του εαυτού του (όλες τις πτυχές του), γιατί ο εαυτός μας είναι πολύ περισσότερο απ' αυτό που βλέπουμε εμείς με τα ανθρώπινα μάτια μας.

Αφού φτάσουμε σ' αυτό το σημείο, τότε «είμαστε Θεοί επίσης»

Η μοναδική Πηγή ενέργειας η οποία είναι ολοκληρωμένη, άφθαρτη και ανεξάντλητη μέσα μας είναι η αγάπη και η αγάπη είναι η ουσία μας. Όπως είπε κι ο Ιησούς «ο Θεός αγάπη εστί»! Όμως η αγάπη δεν είναι ενέργεια. Η αγάπη «απλά είναι». Και στην Πηγή γι' αγάπη μιλάμε. Κι όπως μας είπε ο αγιος Γερμανός σε μια Επικοινωνία του Βυσσινί κύκλου, στον πυρήνα μας δεν υπάρχει ενέργεια, ο εαυτός δεν χρειάζεται την ενέργεια. Την ενέργεια την δημιουργήσαμε όταν φύγαμε από την Εστία. Είναι δηλαδή δημιούργημά μας στον δεύτερο κύκλο της δημιουργίας.

Εμείς αυτό που κάνουμε τώρα είναι ότι επανερχόμαστε στην αρχική μας Θεϊκή ύπαρξη και στην ενότητα, σε μια εξελιγμένη, πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση του Εαυτού μας και δημιουργούμε την Εστία μας στη Γη.
 
Δηλαδή επαναπροσδιορίζουμε τον Εαυτό μας.
Και επειδή όλο αυτό σου ακούγεται ίσως πολύ δύσκολο, μπορούμε να το κάνουμε και να το κρατήσουμε πολύ απλό.

Ας το κρατήσουμε απλό.

Μέσα στο μεγαλείο κρύβεται η απλότητα και η απλότητα είναι μεγαλείο. Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο Κώστας Οικονόμου, το απλό είναι το Ένα (συνεχ. διπλός, τριπλός, τετραπλός κ.λ.π.) κι εμείς είμαστε το Ένα. Είμαστε Θεοί επίσης, άρα είμαστε μεγαλειώδεις και απλοί.
 
Σαν άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε άνθρωποι, με τόσα πέπλα που βάλαμε μπροστά στα ανθρώπινα μάτια μας, δεν μπορούμε να δούμε το μεγαλείο μας, δεν μπορούμε να δεχθούμε εύκολα ότι είμαστε Θεοί και μάλιστα Θεοί δημιουργοί.
 
Μπορούμε εν τούτοις να εξελιχθούμε με εύκολο και απλό τρόπο.

Από την αρχή της εσωτερικής μας πορείας, οι άγγελοι δάσκαλοι (από την άλλη πλευρά του πέπλου), μας έλεγαν ότι μπορούμε να το κάνουμε εύκολο και να το κρατήσουμε απλό, χωρίς πόνο, αλλά εμείς χρησιμοποιήσαμε τον μόνο τρόπο που γνωρίζαμε. Το κάναμε δύσκολο και επώδυνο. Και μιλάω από προσωπική πείρα.

Τώρα γνωρίζω και μπορώ να σου μεταφέρω έναν τρόπο πολύ πιο εύκολο και πολύ πιο απλό για να εξελιχθείς, εάν εσύ το επιλέγεις.

Πρώτα εκφράζεις μια απλή πρόθεση στον εαυτό σου ότι θέλεις να εξελιχθείς, ότι θέλεις να τον εξερευνήσεις, να τον αγαπήσεις και να τον απελευθερώσεις από όλα τα δεσμά του στη Γη!
 
Από την στιγμή που θα εκφράσεις την πρόθεσή σου για να προχωρήσεις, ο εαυτός ενεργοποιείται άμεσα και σου δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να συνεχίσεις. Το Πνεύμα σου αναλαμβάνει να σου δώσει με πολλούς και ποικίλους τρόπους τις πληροφορίες που εσύ χρειάζεσαι!

Θα έχεις στην συνέχεια πολλές προκλήσεις, για να δεις τα δεσμά σου! Να δεις τους φόβους σου, τις περιοριστικές αντιλήψεις σου, την κακοποίηση, την χειραγώγηση και τον έλεγχο του εαυτού σου, καθώς και τις πολλές και παγιωμένες πεποιθήσεις σου. Κι εδώ είναι που γίνεται η μεγάλη εργασία.

Μπορείς να το κάνεις πολύ απλό! Το πρώτο που κάνεις είναι να αναλάβεις την ευθύνη, ότι εσύ δημιούργησες την πρόκληση. Εσύ έβαλες τον φίλο σου να σε υπονομεύσει, τον συνάδελφο να σε βρίσει, τον γείτονα να σε κλέψει, τον σύντροφο να σε απατήσει κ.λ.π. Τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στην ζωή σου, τον έχεις βάλει Εσύ και είναι για σένα ο καθρέπτης σου.

Στην συνέχεια επιτρέπεις στον άνθρωπο που είσαι να νιώσει. Χρειάζεται ο άνθρωπος να νιώσει τον θυμό ή την πίκρα ή την απογοήτευση σχετικά με την πρόκληση που δέχτηκε (δημιούργησε), γιατί μέσα από το συναίσθημα μετασχηματίζουμε την ενέργεια και απελευθερώνουμε τον εαυτό μας. Εάν επιτρέψεις να νιώσεις με επίγνωση θα έχεις πολύ γρήγορα την κατανόηση που χρειάζεσαι από τον εαυτό, χωρίς να μείνεις στο τρυπάκι της αυτολύπησης για μεγάλο χρονικό διάστημα και να το παίζεις αδικημένος «τι έπαθα εγώ ο καϋμένος, δες τι μου κάνανε». Αλλωστε κι εσύ έπαιξες κάποιες φορές το ρόλο του θύτη και δημιούργησες κάποια θέματα, κάποιες προκλήσεις που πονέσανε τους γύρω σου, δεν το έκαναν μόνο εκείνοι σε σένα.

Κι εδώ πάμε σ' ένα επίσης πολύ σοβαρό θέμα. Ο Εαυτός σου στη Γη ενσαρκώθηκε πολλές φορές κι έπαιξε όλους τους ρόλους (καλούς και κακούς) και αυτός ο χαρακτηρισμός στην ουσία δεν υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει καλό και κακό, αυτό είναι ένα παιχνίδι της διττότητας, υπάρχει μόνον η εμπειρία και όλα γίνονται για την εμπειρία της ψυχής. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γειώσεις και να αποδεχθείς τον εαυτό σου και τους άλλους ανθρώπους, έτσι ακριβώς όπως είναι, χωρίς κριτική. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην ενοχοποιείς και να μην κρίνεις τον εαυτό σου.

'Αλλαξε στάση απέναντι στον εαυτό σου. Από δω και στο εξής μάθε να λειτουργείς ανάλογα με το πώς νιώθεις και όχι ανάλογα με το πώς πρέπει ή με τους κανόνες της ηθικής της εκκλησίας και της κοινωνίας. Σταμάτα να είσαι το «καλό παιδί» για να σ' αποδέχονται και να σ' αγαπάνε οι άλλοι, γιατί μ' αυτό τον τρόπο χειραγωγείς, κακοποιείς και ελέγχεις τον εαυτό σου.

Αντί να σκέπτεσαι με τον τρόπο που γνωρίζεις, παραμέρισε όσο μπορείς το μυαλό και άνοιξε περισσότερο την καρδιά. Η καρδιά νιώθει, γνωρίζει και αγαπάει.
 
Έχεις έναν υπέροχο μεγαλειώδη Εαυτό, ο οποίος είναι μεταμφιεσμένος Θεός και το μόνο που χρειάζεται εσύ να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής μαζί του και να τον εμπιστεύεσαι απεριόριστα. Να είσαι βέβαιος ότι θα σε οδηγήσει στην ελευθερία, που είναι αγάπη, στην ηρεμία και στη χαρά.

Όπως λένε οι Σαμάνοι «όταν εμπιστεύεσαι τον Εαυτό σου είσαι ανίκητος».
 
Αυτά είναι παραπάνω από αρκετά για να συνεχίσεις την εξέλιξή σου. Τα υπόλοιπα θα σου τα δώσει και θα τα λύσει ο Εαυτός. Ο εαυτός σου μαζί με την κάθε πρόκληση- μάθημα που συναντάς, κρατάει για σένα και μια λύση. Δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει λόγος ν' ανησυχείς για τίποτα. Μπορείς ν' απολαύσεις και να χαρείς το ταξίδι της εξερεύνησης του εαυτού σου, γιατί σαν αιώνια ύπαρξη που είσαι, ποτέ δεν θα ξαναζήσεις το ίδιο. Είναι ένα ταξίδι ανεπανάληπτο, μοναδικό και πολύ πλούσιο σε εμπειρίες.

Και το πιο απλό, για όσους έχουν ήδη δουλέψει με τον εαυτό τους.
Είμαι Θεά-ος δημιουργός στο «εδώ και τώρα» και αφήνομαι στη ροή της ζωής με απεριόριστη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Ας το κρατήσουμε απλό, Οικογένεια και ας μάθουμε επιτέλους να χαιρόμαστε.
Να χαιρόμαστε με οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή μας και κυρίως να απολαμβάνουμε τα μικρά, καθημερινά πράγματα που ζούμε εδώ πάνω στη Γη.
 
Είμαστε οι ταξιδιώτες και οι εξερευνητές της Γης και του Σύμπαντος, είμαστε μεγαλειώδεις υπάρξεις, Θεοί επίσης, γι' αυτό ας απολαύσουμε και ας χαρούμε το ταξίδι μας, γιατί εμείς το επιλέξαμε. Και πράγματι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απ' αυτό που ζητάει η ψυχή μας, απ' αυτό που είναι το πάθος μας.

Και όπως είπαμε για να συμπλεύσουμε με την Νέα Ενέργεια, πρέπει να είμαστε εμείς Νέοι, να είμαστε καινούργιοι, με νέα συνειδητότητα.
Κι έτσι είναι!

Καίτη Τσώλη.  http://www.newenergy.com.gr/

 

 


 

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.



«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22)


Σε σενα Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα, τον δάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού, που θυσιάστηκε γιά την ανύψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό καί Αγάπη και παρακαλώ σε Κύριε να εισάκουσεις τη δέηση μου αυτή και να με ενωσεις μαζί σου και να επιτρεψεις να λάβω ενίσχυση και δύναμη από την Δυναμη Σου και Χάρη από την Χαρη Σου. Ακόμη Σε παρακαλώ, ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη από Σενα και ας μην επιστρέψει κενός.

Στο Ονομα Σου Κύριε Ιησού Χριστέ και με την Χαρη του Σταυρού Σου, σταυρώνω τον χώρο αυτο της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχομένη είτε απο βασκανία ή μαγγανία ή ζηλοτυπία ή καταλαλία ή κατάρα, και από οποιαδηποτε άλλη αιτια που δεν προερχεται από τον Νομο της Αγαπης Σου.

Αποσυνθέτω, διαλύω και διασκορπίζω αυτή την ενεργεια μακριά από τον οικο μου, από οτιδηποτε και αν προερχεται, ανεξαρτητα αν είναι πνευμα που ζει σε σαρκα ή αν βρισκεται σε αυλο χωρο, οποιας ισχύος ή έντασης ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και προεκυψε από λογους ή σκέψεις ή συναισθηματα μη αγαθα, όπως επισης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε εικονα που σχηματιστηκε στο χωρο αυτο ή στη διανοια μου ή στη σκέψη μου, με σκοπό να με φοβίσει ή να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει απο κοντά Σου.

Ακόμη σφραγίζω τον οίκο μου με τη δυναμη του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και στο Ονομα Σου, απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου σε καθε πνεύμα, που δεν Σε αναγνωρίζει και δε Σε προσκυνά ως Θεο φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, όπως εγω σε προσκυνώ ευχαριστώντας Σε γιά τη Χάρη και την Προστασία Σου.

Κύριε, καθε τυχουσα πνευματική αρνητική υπόσταση που δρα στο χωρο της οικιας μου, Σταυρώνω με τη Δύναμη του Ζωοποιού Σου Σταυρού και στο Ονόμα Σου τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, που τυχον έχουν.

Και με τους Αρχαγγέλους Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους παραδίδω στη Δικαιοσύνη Σου Κύριε. Παρακαλώ σε Κύριε να θεσεις φρουρά από τις Αγγελικες σου δυναμεις στο χωρο αυτό, ώστε να τον φροντιζουν και να τον φρουρουν όπως και αυτους που τον κατοικουν και εισερχονται σ’αυτόν. Αμήν.

Όλα αυτά Κυριε που ετέλεσα εν τω Ονοματί Σου, Σε παρακαλώ να τα επισφραγισεις με την Δεξιά Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.

"Μαθητεία στην Προσευχή",  Δασκάλος Ιωάννης Δ. Δώριζας.