FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ηχοθεραπεία. Φωνητικός Αυτοσχεδιασμός με Θεραπευτικές Δονήσεις.


.
Εν αρχη ην ο Λογος.

Ο άνθρωπος είναι ήχος και ο καθένας διακρίνεται από τον δικό του χαρακτηριστικό ήχο. Οι ατομικές δονήσεις συνθέτουν την κάθε προσωπικότητα.

Η ύλη προέρχεται από την δόνηση, και η πλέον αντιληπτή μορφή δόνησης στον άνθρωπο είναι ο ήχος. Για τη συγχρονη φυσικη,  η ύλη είναι παράγωγο της δονούμενης ενέργειας.

Η Christine Page, γιατρός και θεραπεύτρια  στην Αγγλία, αναφέρει ότι «το DNA μας είναι καθαρή μουσική».    
Επίσης ο δρ. Masaru Emoto, έχει αποδείξει την καταπληκτική επίδραση του ήχου στο νερό κι εμείς γνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σε ποσοστό 75% από νερό.

Ο θεραπευτικος ηχος  εναρμονίζει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος. Όλα τα κύτταρα του σώματος δονούνται, με στόχο να επανέλθουν στην αρχική τους υγιή κατάσταση.

Εί­ναι δυ­να­τό έ­να ε­ξω­τε­ρι­κό ε­ρέ­θι­σμα με μια συ­γκε­κρι­μέ­νη συ­χνό­τη­τα να συντο­νί­σει τον ε­γκέ­φα­λο, πα­ρα­σύ­ρο­ντάς τον α­πό μί­α κα­τά­στα­ση που ή­δη βρί­σκε­ται σε κά­ποια άλ­λη. Ε­άν έ­να ά­το­μο που είναι σε στά­διο ε­πα­γρύ­πνη­σης (κατά­στα­ση Beta) δε­χτεί έ­να ε­ρέ­θι­σμα α­πό μί­α συ­χνό­τη­τα 10Hz (κα­τά­στα­ση Alpha) για κά­ποιο χρο­νι­κό διά­στη­μα, τό­τε η συ­χνό­τη­τα του ε­γκε­φά­λου του εί­ναι πι­θα­νό να αλ­λά­ξει προς το εφαρ­μο­σμέ­νο ε­ρέ­θι­σμα, με α­πο­τέ­λε­σμα να βρε­θεί σε στά­διο χα­λά­ρω­σης. Όταν η κα­τά­στα­ση του ε­γκέ­φα­λου εί­ναι πλη­σιέ­στε­ρη προς αυ­τό το ε­ρέ­θι­σμα, τό­τε η συ­χνό­τη­τα συ­ντο­νι­σμού εί­ναι πιο α­πο­τε­λε­σμα­τι­κή.





Ακολουθει ενας θεραπευτικος αυτοσχεδιασμος στο εδω και τωρα με τη φωνη της Σωτηριας.
















.



Είμαστε εκεί στον ουρανό και σας προστατεύουμε.



Είμαστε αρχαγγελικές οντότητες και ανήκουμε στο εξωγαλαξιακό σύστημα της πέμπτης διάστασης. Κατευθυνόμαστε στη Γη από το γαλαξία Νέφολον ο οποίος έχει την ευθύνη για το δικό σας ηλιακό σύστημα.

Από την πέμπτη διάσταση έχουν σταλεί μέχρι τώρα πολλές αποστολές οντοτήτων στον πλανήτη σας. Αυτήν την περίοδο έχουν επανδρωθεί οχήματα ανώτερης τεχνολογίας ως αποστολές στο αιθερικό πλέγμα της Γης (αιθερική διάσταση). Για το λόγο αυτό δεν είμαστε εμφανείς δια γυμνού οφθαλμού. Μέσω όμως της ψηφιακής τεχνολογίας που έχετε αναπτύξει μπορείτε να λαμβάνετε ένα μέρος της παρουσίας μας.

Οι αποστολές μας διαθέτουν και μικρά θυγατρικά οχήματα που λειτουργούν ως ανιχνευτές με τα οποία βομβαρδίζουμε τη Γη με ενέργειες(δέσμες φωτός) διαφόρων συχνοτήτων, ώστε να δημιουργήσουμε οπές, στο πλέγμα ισχυρής τοξικότητας που αυτή τη στιγμή περιβάλλει τη Γη. 

Αυτό γίνεται διότι η γη ασφυκτιά, αφού όπως ξέρετε ετοιμάζεται να αναχωρήσει η ψυχή της στην πέμπτη διάσταση. Στις μεγάλες οπές που δημιουργούμε στο μαγνητικό περίβλημα της γης, διοχετεύουμε μια μορφή λεπτού οξυγόνου, το οποίο έχουμε μεταφέρει από την πέμπτη διάσταση σε μεγάλους αγωγούς. Αυτή η λεπτοφυής ουσία δεν μπορεί να ανιχνευτεί από τα ανθρώπινα μηχανήματα και στοχεύει να απελευθερώσει μεγάλες μάζες τοξικών ενεργειών, τις οποίες έπειτα κατευθύνουμε σε χαώδη διαστήματα για μετάλλαξη. Η λεπτή ουσία που διοχετεύουμε αυτή τη στιγμή στη Γη, καλμάρει το νευραλγικό ιστό του πλανήτη και έτσι οι αντιδράσεις για γρήγορο εξαγνισμό, γίνονται πιο ήπιες.

Γινόμαστε ορατοί από εσάς μόνο στο αιθερικό πεδίο και ερευνούμε κάθε σημείο του πλανήτη που χρειάζεται ρύθμιση συχνοτήτων. Μπορούμε να υλοποιηθούμε εν μέρει, αν και αυτό το αποφεύγουμε για λόγους ασφαλείας. 

Έχουμε εντοπίσει με ανιχνευτικούς κρυστάλλους τεραστίων διαστάσεων, τους ανθρώπους εκείνους, που εργάζονται συνειδητά στο πλευρό της φωτεινής ιεραρχίας του γαλαξία. Στους πολεμιστές του Φωτός μεταφέρουμε πληροφορίες και καθοδήγηση, με πολλούς τρόπους. Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα στον κόσμο, που είναι άνθρωποι συνειδητοί, οι οποίοι έχουν θυμηθεί την καταγωγή τους, καθώς και την αποστολή τους. Αυτή η ομάδα αφυπνίζει και άλλους ανθρώπους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη περίοδο απεγκλωβίζουμε τεράστιες μάζες τοξικού υλικού από τον πλανήτη, διότι η βίαιη αναχώρηση της ψυχικής του ενέργειας θα διατάρασσε όλο το οικοσύστημα. Οι συνοχές πόλων θα έχαναν την επαφή τους και οι στρόβιλοι που θα εκλύονταν από τη διάλυση, θα προκαλούσαν ανυπολόγιστες καταστροφές. Ο πλανήτης όλος θα πάγωνε και σταδιακά η ζωή στην επιφάνειά του θα πέθαινε.

Η Ελλάδα προστατεύεται ιδιαίτερα γιατί οντότητες ενός μεγάλου μέρους του γαλαξία υπήρξαν γεννήτορές σας.Εκτός αυτού,στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικές πύλες που οδηγούν σε διάφορους γαλαξίες της πέμπτης διάστασης.

Συνεχώς ανατρέπουμε και αποτρέπουμε μεγάλες καταστροφές οι οποίες σε διαφορετικές περιπτώσεις θα προκαλούσαν ανυπολόγιστες ζημιές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη. Δεν γίνεται να τις αποτρέψουμε όλες διότι ο οργανισμός της Γης χρειάζεται να αποφορτιστεί. Μπορούμε όμως να κάνουμε αυτήν την αποφόρτιση πιο ήπια.

Αυτή την περίοδο λόγω κατάρρευσης κοινωνικών και οικονομικών ψευδών συστημάτων τα οποία στηρίχθηκαν σε σκοτεινούς ηγέτες, θα βιώσετε την αναστάτωση που προκύπτει. Θα υπάρξουν διαφόρων ειδών εξάρσεις και οι καταρρεύσεις θα συνεχιστούν.

Σας υπενθυμίζουμε:

Να είστε επιφυλαχτικοί με ανθρώπους που θα επιδιώκουν να εισχωρούν στη συνειδητότητά σας και στις αποφάσεις σας.

Να αποφεύγετε πολυσύχναστους χώρους,όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι.

Μην εκπέμπετε συχνότητες φόβου και ανασφάλειας.

Μην παρασύρεστε από τα σενάρια που σπέρνουν οι καταστροφολόγοι.

Να κρατάτε την ψυχική σας ισορροπία και να μην επηρεάζεστε από τις ταλαντώσεις και τις εξάρσεις της προσωπικότητας.

Είμαστε εκεί στον ουρανό και σας προστατεύουμε.



ΠΗΓΗ http://skala.smileyforum.net/t147-topic





.