FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η δική σου σεξουαλική πράξη και η ταντρική σεξουαλική πράξη είναι κατά βάση τελείως διαφορετικές.








Πόσο συχνά πρέπει κανείς να απολαμβάνει το σεξ, ώστε να βοηθάει και να μην εμποδίζει τη διαδικασία του διαλογισμού;


Η  ερώτηση γίνεται επειδή συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε. Η δική σου σεξουαλική πράξη είναι ανακούφιση. Είναι όπως όταν ανακουφίζεσαι με ένα καλό φτάρνισμα. Η ενέργεια πετιέται προς τα έξω κι εσύ ξαλαφρώνεις. Είναι καλό, είναι θεραπευτικό, σε βοηθάει να χαλαρώσεις, αλλά τίποτα περισσότερο — δεν είναι δημιουργικό.

Η ταντρική σεξουαλική πράξη είναι διαμετρικά αντίθετη. Δεν ανακουφίζεσαι, δεν πετάς την ενέργεια προς τα έξω. Παραμένεις μέσα στην πράξη χωρίς εκσπερ­μάτωση, χωρίς να πετάς την ενέργεια προς τα έξω. Παραμένεις μέσα στην πράξη, ενωμένος, όπως όταν βρίσκεσαι στην αρχή τής πράξης, όχι στο τέλος της. Αυτό αλλάζει την ποιότητα. Τότε, όλη η ποιότητα είναι διαφορετική.

Προσπάθησε να καταλάβεις δύο πράγματα. Υπάρχουν δύο τύποι οργασμού. Ο ένας τύπος είναι ο γνωστός. Φτάνεις στην κορυφή τής διέγερσης. Τότε δεν μπορείς να πας μακρύτερα. Έχει έρθει το τέλος.

Η διέγερση φτάνει σε ένα σημείο, που γίνεται χωρίς τη δική σου θέληση. Η ενέργεια πηδάει μέσα σου και βγαίνει έξω. Ανακουφίζεσαι από αυτήν, ξαλαφρώνεις. Το βάρος έχει πεταχτεί. Μπορείς να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς.

Το χρησιμοποιείς σαν ηρεμιστικό. Είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό. Θα ακολουθήσει ένας καλός ύπνος  αν ο νους σου δεν είναι φορτωμένος από τη θρησκεία. Αλλιώς, ακόμη και το ηρεμιστικό έχει καταστραφεί.

Αν ο νους σου δεν είναι φορτωμένος από τη θρησκεία, μόνο τότε μπορεί το σεξ να είναι ηρεμιστικό.

Αν νιώθεις ένοχος, ακόμη κι ο ύπνος σου θα είναι ταραγμένος. Θα νιώθεις κατάθλιψη, θα αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου και θα αρχίσεις να κάνεις όρκους ότι δεν θα το επιτρέψεις άλλη φορά στον εαυτό σου. Ύστερα, ο ύπνος σου θα γίνει εφιάλτης.

Αν είσαι φυσικός και δεν είσαι πολύ φορτωμένος από τη θρησκεία και την ηθική, μόνο τότε μπορεί το σεξ να χρησιμοποιηθεί σαν ηρεμιστικό. Αυτός είναι ο ένας τύπος οργασμού, το να φτάνεις στην κορυφή της διέγερσης.

OSHO














.
 

Εμφανιζομενα συμπτωματα κατα τη διαδικασια αφυπνισης της νεας ενεργειας

.
 .






Έχουμε ενημερωθεί από πνευματικούς δασκάλους ότι τα συμπτώματα της πνευματικής αφύπνισης θα ενισχυθούν και θα επιταχυνθούν στο τρέχον έτος καθώς η μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση πλησιάζει. 

Για παράδειγμα σύμφωνα με τον James Tyberonn, κάποιες από τις αλλαγές συμπεριλαμβάνουν: εναλλαγές της διάθεσης, ζάλη, αϋπνία, άγχος, απάθεια και κόπωση.

Άλλοι πνευματικοί δάσκαλοι έχουν τους δικούς τους καταλόγους συμπτωμάτων που μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους και άλλους σωματικούς πόνους, ξεσπάσματα, εφίδρωση, αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας, στον ύπνο, στην εργασία, στις σχέσεις και στην απόκτηση και απώλεια βάρους. Όλα αυτά δεν ακούγονται αστεία.

Ο James Tyberonn αναφέρει:

 «Σας έχουμε πει ότι ο κόσμος αναδημιουργείται και έστω και αν η ανθρωπότητα υποστηρίζει λιγότερο ή περισσότερο την αλλαγή ή εναντίον της, αν γίνεται αντιληπτή μαζικά ή όχι, είναι πραγματικά ένα αμφισβητήσιμο σημείο καθώς η ταχύτητα μετάβασης στην σημερινή πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με του παρελθόντος. Κάθε προώθηση ενέργειας απαιτεί φυσική, συναισθηματική και πνευματική προσαρμογή στις νέες συχνότητες. Με άλλα λόγια θα πρέπει να ανταποκριθούμε και να προσαρμοστούμε σε κάθε γεγονός που έρχεται στη ζωή μας.

Τα συμπτώματα θα περάσουν γρήγορα και τα οφέλη θα είναι ισχυρότερα.

 Παράδειγμα: ίσως διαπιστώσετε ότι οι μυστηριώδης πόνοι και σημάδια του δέρματος εξαφανίζονται όταν εξαλείψετε τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σας. Παράλληλα επιβάλλεται να απομακρύνετε από τη διατροφή σας τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (ΓΤΤ). Η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά προκαλούν φλεγμονή στον οργανισμό και τα ΓΤΤ βλάβες στο ήπαρ και στα όργανα αποτοξίνωσης του οργανισμού.  

Να θυμάστε όμως πως ότι επηρεάζει το σώμα, επηρεάζει και το μυαλό.

Δεν πρέπει να αγνοούμε κανένα σύμπτωμα αφύπνισης.

 Παρακάτω αναφέρονται 9 συμπτώματα κατά τη διαδικασία της αφύπνισης.

1.             
Επώδυνες αλλαγές στη ζωή που δεν μπορείτε να εξηγήσετε και δε γνωρίζετε τον τρόπο να ξεπεράσετε. Αυτό σας αναγκάζει να ερευνήσετε διεξοδικότερα για την εύρεση λύσης. Η καθοδήγηση αυτή θα σας τοποθετήσει στο μονοπάτι της αφύπνισης.

2.             
Συγχρονικότητες που έχουν νόημα για εσάς.

3.           
Εσωτερική αναζήτηση για επανεξέταση πεποιθήσεων και θεμάτων κυρίως στις 3-4 το πρωί.

4.             
Λήψεις μυστικών μηνυμάτων από ανθρώπους που μπορούν ή δεν μπορούν να γνωρίζουν ότι μεταφέρουν μηνύματα σε εσάς.

5.           
Να συμβαίνει το ίδιο πράγμα 2 ή 3 φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα , ακόμα και σε 24ωρη βάση. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα παρατηρήσετε αυτό που επιθυμεί ο ανώτερός σας εαυτός.

6.            
Ξύπνημα στη μέση της νύχτας με έντονο αίσθημα σύγχυσης. Οι πεποιθήσεις και τα θεμέλια στα οποία βασίζονται , προσαρμόζονται.

7.             
Έντονα όνειρα που φαίνεται να σας τοποθετούν σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

8.             
Συγχρονικότητες που συμβαίνουν συχνά. Μπορείτε να αναμείνετε να συμβούν, διότι ακολουθούν την εσωτερική σας καθοδήγηση.

9.            
Γελάτε συχνότερα. Μερικές φορές ξυπνάτε μέσα στη νύχτα και θυμάστε ένα γεγονός του παρελθόντος που σας κάνει να γελάτε. Αυτό σημαίνει ότι ο ανώτερός σας εαυτός έχει αίσθηση του χιούμορ.

Εάν έχετε βιώσει ή βιώνετε κάποιο από αυτά τα σημάδια τότε βρίσκεστε σε βαθιά πνευματική αφύπνιση. Η γρήγορη διαδρομή προς την αφύπνιση δεν εξαρτάται από τη φήμη και την τύχη σας αλλά από την προθυμία σας να αφήσετε πίσω τον παλιό κόσμο και να αναγεννηθείτε σε έναν καινούριο.

consciouslifenews / Μετάφραση Επιστημονικός , epistimonikos.wordpress.com













.