FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πολλοι λιγοι είναι ανοικτοι σε τετοιες πληροφοριες… Το ότι κατι δεν ’’κολλαει’’ με την δικη μας κοσμοαντιληψη, αυτό τι σημαινει? Ότι δεν ισχυει κιολας?… Μπορούμε να εγκαταλείψουμε τα δόγματά μας? Γνωριμια με τον Άλεξ Κολιέρ και τους Ανδρομέδιους.



Οταν αρχίζει κανεις σιγά-σιγά, να εκθετει τον εαυτο του σε τέτοιο υλικό, εχει την δυνατοτητα, σταδιακα να το αφομοιώσει. Παίρνει καποιο χρονο για να γίνει αυτό, καθώς ο ορθολογικος νους επεξεργάζεται συνειδητά και υποσυνείδητα τις πληροφορίες που λαμβάνει. Αν εκτεθεί στην όλη εικόνα με τη μια, του φαίνεται πράγματι απίστευτο. Ωστόσο, ίσως συνεχίζει να υπάρχει μια φωνούλα μέσα του, που αρχιζει να το ψαχνει και να  αμφισβητει τις μεχρι τωρα στανταρ πεποιθησεις και προγραμματισμους…

Οι μελετητες της ελληνικης μυθολογιας-προιστοριας, Θεογονια του Ησιοδου, κτλ, μπορουν να δουν με τελειως διαφορετικη οπτικη αυτά που για καποιους αλλους, είναι απλα μωρολογιες…

Ο Άλεξ Κολιέρ έχει ζήσει για καιρό με τους Ανδρομέδιους, μια φυλή εξωγήινων ανθρώπων από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Σε αυτό το βίντεο τους περιγράφει λεπτομερειακά, περιγράφει την ανθρώπινη γενετική ως φέρουσα στοιχεία από 22 εξωγήινες φυλές και ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη φυλή προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας και αργότερα διασπάρθηκε σε διάφορα σημεία του σύμπαντος.

 

 

Παλιοτερα, αναφεραμε  εδω, οτι ένα άτομο με καταγωγή από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, αναζητά συνεχώς την ελευθερία. Οποιοδήποτε εγχείρημα του, έχει κύριο γνώμονα αυτήν. Για το λόγο αυτό, αλλάζει εύκολα τις παραστάσεις στη ζωή του, όπως τη δουλειά του, τις παρέες του, τα ενδιαφέροντά του  κ.α.

Οι ανδρομέδιοι star-seeds λατρεύουν τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Τους αρέσει η κριτική όσο και η αυτοκριτική και συνήθως καταφέρνουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους στον έξω κόσμο, όπου και φορούν μια "μάσκα" για προστασία. Ζητούν, συνήθως, καθημερινά νέα δύναμη για να μπορούν να βλέπουν την "ασχήμια" με όσο καλύτερα φίλτρα τρέλας γίνεται.

Πολλοί star-seeds από την Ανδρομέδα ακολουθούν πνευματικά μονοπάτια και γίνονται θεραπευτές ή πνευματικοί διδάσκαλοι.





 

Η σχεση dna, αιθερικων πεδιων και συνειδητοτητας. Η είσοδος της Γης στο Γαλακτικό Πεδίο./ Alex Collier - David Wilcock.



Η ζωη στον πλανητη γη είναι προσωρινη και οι μεταβολες της επιγνωσης μας και ο θανατος συμβαινουν, ενώ ειμαστε ζωντανοι και μπορουν να είναι μερος της συνειδητης μας εμπειριας.