FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Θεραπευτικη μουσικη με Εγκεφαλικά Κύματα Θήτα (Theta Waves)

ΘΗΤΑ (THETA waves 4 to 7 Hz) 

Συσχετιζονται με ευκολο ανακαλεσμα της μνημης, εφευρητικοτητα, δημιουργητικοτητα, οραματισμο, εμπνευση και σκεψεις σε ηρεμια.

Τα Κύματα Θήτα εμφανίζονται κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου και γενικά όταν είστε ολοκληρωτικά βυθισμένοι μέσα σας (αυτό-ύπνωση) Η σκέψη εγκαταλείπει τις συνηθισμένες οδούς.

Τα Κύματα Θήτα επαναφέρουν την ισορροπία μεταξύ του παρασυμπαθητικού και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, όταν παράγονται τακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η συχνότητα των 7,8Hz (ηχητική συχνότητα Schumann) αποτελεί πολύ σημαντική συχνότητα του μαγνητικού πεδίου της γης και κατά συνέπεια είναι ιδανική για την αναζωογόνηση του σώματος.

Τα Κύματα Θήτα εκπέμπονται και μπορούν να ανιχνευτούν όταν βρίσκεστε σε βαθύ διαλογισμό, σε τεχνικές χαλάρωσης, αυτό-υπνωτισμού και απαλής ύπνωσης.

Τα εγκεφαλικά κύματα ΘΗΤΑ συμβάλλουν στη βαθιά εσωτερική ειρήνη, τις μυστικιστικές αλήθειες, τον μετασχηματισμό των ασυνείδητων περιοριστικών πεποιθήσεων, την δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, την φυσική και συναισθηματική θεραπεία, και την εύρεση του σκοπού και της ποιότητας της ζωής μας.

Χαρακτηρίζονται από ένα είδος γνώσης που το νιώθουμε όπως την εσωτερική σοφία, την πίστη, τον διαλογισμό, τις ψυχικές ικανότητες και την ανάκτηση του ασυνείδητου υλικού.










.
ΑΜΦΙ-ΩΤΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ (binaural beats)

Οι  παρακάτω συνθέσεις περιέχουν αμφιωτικούς τόνους και χρειαζεται να τις ακουσει κανεις με στερεοφωνικα ακουστικα.



http://www.youtube.com/watch?v=9WHCfNT07Io&feature=related








.
Κάποιοι εκ των πιο σεβαστών και αναγνωρισμένων γενετικών βιοχημικών όπως ο Dr. Leonard Horowitz και ο Dr. Puleo, αμφότεροι έχουν καταλήξει πως τα 528Hz είναι η συχνότητα αποκατάστασης ενός αλλοιωμένου DNA. 



http://www.youtube.com/watch?v=hkX-sNgWTAU&feature=related










.
This Song Is 528 Hz Healing Frequency
Artist: Deuter


http://www.youtube.com/watch?v=9su8OVjewS0&feature=related






















.