FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η σύνδεση με την Γη ή αλλιως «Γείωση», είναι ο επιστημονικός όρος που αφορά την σημασία που εχει η επανασύνδεση- επαφή του ανθρώπινου σώματος με τη φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της «γείωσης».






Η έρευνα για την Γείωση δείχνει πως η σύνδεση με τη Γη ενεργοποιεί την άμεση αλλαγή των λειτουργιών του σώματος με βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και της λειτουργίας των μυών.Το καλύτερο αντιφλεγμονώδες πάνω στον πλανήτη, είναι ο ίδιος ο πλανήτης!

 Η επίγνωση που αφορά τα ευεργετικά αποτελέσματα της «γείωσης» διαδίδεται και γίνεται γνωστή όλο και περισσότερο σε παγκόσμια κλίμακα. Ιδιαίτερα τις ώρες ύπνου, η «γείωση» μας δίνει την δυνατότητα να «είμαστε σε επαφή με την Γη»  σ’ αυτές τις ώρες που είναι ζωτικής σημασίας για την ευζωία μας και την υγεία μας, αφού στον σημερινό κόσμο κατακλυζόμαστε από Ασύρματα Δίκτυα και Ηλεκτρορύπανση.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ζουν εντελώς αποκομμένοι από την Γη. Κοιμούνται σε κρεβάτια που δεν έχουν σύνδεση με την Γη, μένουν σε πολυκατοικίες – σε ορόφους πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος, και φορούν παπούτσια με σόλες φτιαγμένες από ένα είδος πλαστικού που μονώνει την επαφή με την Γη. Με την τεράστια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, των κεραιών για μικροκύματα, της ψηφιακής τηλεόρασης και όλων των ασυρμάτων δικτύων, δεν έχουμε την δυνατότητα να ουδετεροποιήσουμε την ακτινοβολία που συσσωρεύουμε.

Είναι απαραίτητο στον σημερινό κόσμο που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος με ηλεκτρικά φορτία, να βρούμε τρόπο να ξανασυνδεθούμε με την Γη για να ουδετεροποιήσουμε αυτή την υπερβάλλουσα ακτινοβολία από το σώμα μας – προτού μας κάνει κακό ή μας δημιουργήσει μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας.

Η έρευνα έχει δείξει ότι οι περισσότερες σύγχρονες αρρώστιες συνδέονται με φλεγμονές και βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα μας παίρνει ελάχιστα ηλεκτρόνια από την Γη, τα οποία είναι αυτά που υποστηρίζουν την υγεία μας. Είστε έτοιμοι για την Επανάσταση της Γείωσης;

Όταν πατάς ξυπόλυτος στην Γη, το ανθρώπινο σώμα συνδέεται με αυτή την άπειρη πηγή των υγιεινών ελεύθερων ηλεκτρονίων που υπάρχουν μέσα και πάνω στην Γη. Με αυτό τον απλό τρόπο το ανθρώπινο σώμα συνδέεται με τους ρυθμικούς κύκλους της ενέργειας της Γης, σημαντικούς για να συγχρονίζουν τα βιολογικά ρολόγια, τους ορμονικούς κύκλους και τους φυσιολογικούς ρυθμούς. Μπορείτε να θυμηθείτε πόσο καλά αισθάνεστε όταν είστε σε μια παραλία ή στην εξοχή;

Οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές που έχουμε στα σπίτια μας είναι πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα κινητά τηλέφωνα, τα ασύρματα τηλέφωνα, η ηλεκτρική κουζίνα και ο ηλεκτρικός φούρνος, οι φούρνοι μικροκυμάτων, οι ασύρματοι υπολογιστές δημιουργούν αρκετά ισχυρά ηλεκτρικά πεδία.

Οπου βρίσκετε χώμα βγάλτε τα παπούτσια σας και περπατήστε ξυπόλυτοι στο χώμα, δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία πάνω στα βότσαλα, ειτε χειμωνα , ειτε καλοκαιρι. Ετσι γειώνουμε το σώμα μας και αποφορτίζεται ο στατικός ηλεκτρισμός. Η άμεση επαφή με τη Γη σε τακτά χρονικά διαστήματα μας προστατεύει από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που όλο και πληθαίνουν γύρω μας.





Earthing (γείωση)

Ακολουθει ένα αρθρο του Martin Zucker ενός εκ των συγγραφέων του βιβλίου: Earthing (γείωση) – ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά μυστικά της φύσης.
(Μετάφραση Παντελής Χατζησινάκης)

Ota Kte (Luther Standing Bear)
Lakota Sioux writer, educator, and tribal leader

http://www.townsendletter.com/May2010/earthing0510.html



Οι άνθρωποι στο παρελθόν είχαν μια ιδιαίτερη αγάπη για το χώμα και τη Γη και καθήμενοι στο έδαφος αισθάνονταν πως έρχονται σε επαφή με μια ζωοδότρια δύναμη. Ήταν καλό για το δέρμα τους να αγγίζει τη ιερή Γη και γι’ αυτό έβγαζαν τα παπούτσια τους για να περπατήσουν με τα γυμνά τους πόδια πάνω της. Η επαφή με Γη ήταν για αυτούς καταπραϋντική, ενδυναμωτική και θεραπευτική.

Καθ’ όλη την εξέλιξη τους οι άνθρωποι περπατούσαν ξυπόλυτοι και κοιμόντουσαν στο έδαφος, λαμβάνοντας από τη Γη μια φυσική και ήπια ηλεκτρική ενέργεια. Είναι σίγουρο ότι κι εσείς οι ίδιοι την έχετε αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ίσως στις διακοπές σας καθώς περπατούσατε με γυμνά πόδια στην αμμουδιά, αισθανθήκατε ένα γλυκό μούδιασμα ή μια ζεστασιά στα πόδια σας. Μια αίσθηση ευεξίας.

Αυτή ακριβώς η αίσθηση είναι η ενέργεια του εδάφους που διαπερνά το σώμα, είναι το αποτέλεσμα της επαφής του σώματός σας που ως καλός αγωγός, έρχεται σε επαφή με τη Γη, δημιουργώντας ένα είδος ηλεκτρικού κυκλώματος.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής διαρκώς απομακρύνει τους ανθρώπους από αυτή τη ροή ενέργειας στο σώμα τους. Φοράμε παπούτσια με λαστιχένιους ή πλαστικούς πάτους που μπλοκάρουν την αγωγιμότητα και βέβαια δεν κοιμόμαστε πια στο έδαφος όπως στο παρελθόν.

Οι έρευνες αποκαλύπτουν τώρα πως αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια ξεχωριστή και ευχάριστη αλλαγή στην φυσιολογία. Προάγει την υγεία, την ζωτικότητα, προσφέρει καλύτερο ύπνο, εναρμονίζει και σταθεροποιεί τους βασικούς βιολογικούς ρυθμούς του σώματος, περιορίζει (και συχνά εξαφανίζει) χρόνιες φλεγμονές και ανακουφίζει από πόνους. Η αποσύνδεση από αυτή τη φυσική πηγή ενέργειας που βρίσκεται κάτω απ’ τα πόδια μας, ενδέχεται να είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας πίσω από την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων των χρόνιων ασθενειών τις τελευταίες δεκαετίες και ειδικότερα των φλεγμονωδών νοσημάτων. (Νόσος του Crohn, ελκώδης κολίτιδα, ψωρίαση, πολλαπλή σκλήρυνση κλπ)

Αυτές οι αποκαλύψεις είναι το κεντρικό θέμα του βιβλίου Earthing (Γείωση). Οι συνεργάτες συγγραφείς είναι ο γνωστός καρδιολόγος Stephen Sinatra, MD και ο Clint Ober, ένας εκπληκτικός ερευνητής που ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα για την υγεία μας, από την επανασύνδεσή μας με τη Γη.

Ο Dr Sinatra την περιγράφει ως την πλέον συναρπαστική ανακάλυψη στο χώρο της υγείας που αντιμετώπισε στα τριάντα χρόνια της καριέρας του. Τη θεωρεί ως μια απλή, πρακτική, αποτελεσματική και σαφώς οικονομικότερη μέθοδο αντιμετώπισης κοινών ασθενειών που θα κάνει τους ανθρώπους υγιέστερους. Ειδικότερα στον τομέα του, πιστεύει πως θα βελτιώσει σημαντικά προβλήματα καρδιακής αρρυθμίας, αρτηριακής πίεσης, θρομβώσεων και κυκλοφορικών προβλημάτων και θα αυξήσει την ενέργεια των κυττάρων του αίματος. 

Πηγή έμπνευσής του ήταν ένα απλό πείραμα που έκανε χρησιμοποιώντας dark field μικροσκόπιο, που έδειξε θεαματική αλλαγή στη συμπεριφορά των κυττάρων του αίματος μετά από μόλις 40 λεπτά γείωσης.

Ο όρος «γείωση» αναφέρεται στην ανακάλυψη των σημαντικών πλεονεκτημάτων για την υγεία που προέρχονται από την επαφή-σύνδεση με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης. Η επαφή αυτή επιτυγχάνεται, είτε περπατώντας απλώς με γυμνά πόδια στο έδαφος είτε ερχόμενοι σε επαφή με ειδικές συσκευές-αγωγούς που μας μεταφέρουν την ενέργεια από το έδαφος ενώ εμείς καθόμαστε, δουλεύουμε ή κοιμόμαστε.

Αυτές οι συσκευές «εσωτερικού χώρου» είναι συνδεδεμένες μέσω καλωδίου με μια σωστά γειωμένη πρίζα στο σπίτι, στο γραφείο κλπ ή με μια κατάλληλα γειωμένη μεταλλική ράβδο έξω. Οι συσκευές που διατίθενται για τη γείωση είναι ειδικά βαμβακερά σεντόνια και μαξιλάρια που επιτρέπουν να κοιμάσαι «γειωμένος» στο κρεβάτι σου, μαξιλάρια για την καρέκλα του γραφείου ή το πάτωμα που επιτρέπουν να δουλεύεις ή να χαλαρώνεις «γειωμένος» καθώς και ταινίες Velcro, συνδεδεμένες με γείωση, που τοποθετούνται στο σώμα σε συγκεκριμένα σημεία πόνου και φλεγμονών.

Οι ταινίες αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα στις έρευνες για τη Γείωση και έχουν εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.

Εκατοντάδες άνθρωποι – ενήλικες και παιδιά- έχουν επωφεληθεί από αυτές τις συσκευές για περισσότερο από μια δεκαετία. Οι εμπειρίες τους, όπως καταγράφονται στο βιβλίο, είναι εντυπωσιακές. Ποδηλατικές ομάδες στο Tour De France χρησιμοποίησαν υπνόσακους με γείωση και είδαν, εντυπωσιακά γρηγορότερη από το συνηθισμένο, ανάρρωση από τραυματισμούς και σωματική εξάντληση.

Όλοι ζούμε και λειτουργούμε σε έναν ηλεκτρικό πλανήτη και ο καθένας μας είναι ένα σύνολο δυναμικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Μέσα στο πολύπλοκο σώμα μας, τρισεκατομμύρια κύτταρα λαμβάνουν και μεταδίδουν ενέργεια στα πλαίσια των καθορισμένων βιοχημικών λειτουργιών τους. Η τροφοδοσία των θρεπτικών στοιχείων και του νερού στα κύτταρα ρυθμίζεται από ηλεκτρικά πεδία και κάθε τύπος κυττάρου έχει ένα φάσμα συχνοτήτων στο οποίο λειτουργεί.

Η καρδιά, ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα, οι μύες και το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι έξοχα παραδείγματα ηλεκτρικών υποσυστημάτων που λειτουργούν μέσα στο βιοηλεκτρικό σώμα μας. Η αλήθεια είναι πως όλες μας οι κινήσεις, συμπεριφορές και πράξεις ενεργοποιούνται με ηλεκτρισμό.

Η έρευνα για την Γείωση δείχνει πως η σύνδεση με τη Γη ενεργοποιεί την άμεση αλλαγή των λειτουργιών του σώματος με βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και της λειτουργίας των μυών.

Όλα τα ηλεκτρικά συστήματα και συσκευές είναι γειωμένες, δηλαδή είναι ισοσταθμισμένες από την ηλεκτρική ενέργεια της Γης. Χωρίς γείωση, οι συσκευές δεν θα λειτουργούσαν σωστά. Παρομοίως, όταν είναι σε επαφή με τη Γη, το σώμα λαμβάνει ένα ηλεκτρικό σήμα που ομαλοποιεί και ισοσταθμίζει τα πολλαπλά βιολογικά του συστήματα και μηχανισμούς. Το σήμα αυτό επίσης φαίνεται να είναι πηγή αρνητικά φορτισμένων ελεύθερων ηλεκτρονίων που υπάρχουν σε απεριόριστη ποσότητας στην επιφάνεια της Γης.

Το στοιχείο που μελέτησαν οι επιστήμονες στην έρευνα για τη γείωση, είναι πως η μεταφορά αρνητικά φορτισμένων ηλεκτρονίων στο σώμα φαίνεται να εξουδετερώνει τα θετικά φορτισμένα ηλεκτρόνια των ελεύθερων ριζών τα οποία μετά από χρόνια φλεγμονώδη δραστηριότητα οδηγούν σε πολλές κοινές ασθενείες. Θεωρούμε πως το καλύτερο αντιφλεγμονώδες πάνω στον πλανήτη, είναι ο ίδιος ο πλανήτης! Περαιτέρω πιστεύουμε πως μια καταστρεπτική χρόνια φλεγμονή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας αρνητικών ηλεκτρονίων, η οποία αποκαθίσταται με την επαφή μας με την αστείρευτη δεξαμενή ελεύθερων ηλεκτρονίων της Γης.





Όπως το φως του ήλιου μας προσφέρει την βιταμίνη D, η Γη μας προσφέρει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που ονομάζεται βιταμίνη G (Ground=έδαφος). Τον θεωρούμε ως έναν αγνοημένο παράγοντα πρόκλησης της νόσου, ένα στοιχείο που λείπει. Ο Gary Schwartz, PhD, καθηγητής ψυχολογίας και ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, δείχνει ότι η Γείωση μπορεί να είναι τόσο θεμελιώδους σημασίας όσο το φως του ήλιου, ο αέρας, το νερά και τα θρεπτικά συστατικά.

Σε όλη την ιστορία, διάφοροι πολιτισμοί ανά τον κόσμο τίμησαν τη σύνδεση με την Γη και περιέγραψαν την ενέργειά της με διάφορους τρόπους. Σε κάποιους από εσάς μπορεί να είναι γνωστή ως Qi στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική και Prana στην Αγιουρβέδα.

Μέχρι τώρα, τα σημαντικά οφέλη αυτής της ενέργειας για την υγεία έχουν παραμείνει σε μεγάλο βαθμό άγνωστα. Χάρη στην περιέργεια και την επιμονή του Clinton Ober, ενός πρωτοπόρου του κλάδου της καλωδιακής τηλεόρασης, τα οφέλη αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Ο Ober ήταν επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας εγκαταστάσεων συστημάτων καλωδιακής τηλεόρασης στην Αμερική.

Το 1993, σε ηλικία 49 ετών και στο απόγειο της καριέρας του, αρρώστησε βαριά όταν ένα απόστημα σχεδόν κατέστρεψε το συκώτι του. Όταν ανέκτησε την υγεία του αποφάσισε να πουλήσει όλα τα υπάρχοντά του και να ψάξει για έναν ανώτερο σκοπό στη ζωή του. Ταξίδεψε σε όλες τις ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια ψάχνοντας όπως έλεγε ο ίδιος «για την αποστολή του». Μια μέρα στη Σεντόνα της Αριζόνα, καθισμένος σε ένα παγκάκι στο πάρκο, βλέποντας τους περαστικούς να πηγαινοέρχονται, παρατήρησε πως όλοι φορούσαν παπούτσια με συνθετική σόλα.

Αναρωτήθηκε αν τα συγκεκριμένα παπούτσια που αντικατέστησαν τα δερμάτινα από το 1960 και μετά, μπορεί να είχαν κάποια επίδραση στην υγεία. Συνειδητοποίησε πως ο ίδιος αλλά και οι περισσότεροι περαστικοί ήταν «μονωμένοι» από την ηλεκτρική ενέργεια της Γης. Η σκέψη του πήγε πίσω, στα χρόνια που δούλευε στην καλωδιακή τηλεόραση. Πριν την καλωδιακή τηλεόραση, η εικόνα της τηλεόρασης συχνά χάλαγε λόγω κηλίδων, «χιονών» ή από παράσιτα που προκαλούνταν από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Στην καλωδιακή εποχή, τα συστήματα σε κάθε σπίτι ήταν γειωμένα και θωρακισμένα και η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω καλωδίου ώστε να αποτρέπονται παρεμβολές εξωτερικών σημάτων. Το καλώδιο αποτελείται από ένα εσωτερικό αγωγό χαλκού, ένα στρώμα μόνωσης και το εξωτερικό κάλυμμα. Αυτό το κάλυμμα είναι συνδεδεμένο στη Γη,σε μια ράβδο γείωσης.

Αυτή είναι η βασική αρχή της γείωσης, της σύνδεσης δηλαδή των ηλεκτρικών συστημάτων των σπιτιών και κάθε κτιρίου με το ενεργειακό πεδίο της Γης, με σκοπό την σταθερότητα και την προστασία από τα ελεύθερα ηλεκτρικά φορτία.

Ο Ober αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε άραγε αυτή η ενέργεια να προστατεύσει τον ανθρώπινο οργανισμό από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) του περιβάλλοντος που πολλοί θεωρούν ύπουλα και επικίνδυνα για την υγεία; Θα μπορούσε να παράσχει σταθερότητα στο σώμα; Ήξερε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι καλός αγωγός του ρεύματος. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ένα απλό πείραμα στον εαυτό του.

Τοποθέτησε ένα μεταλλικό πλέγμα πάνω στο κρεβάτι του. Συνέδεσε πάνω στο πλέγμα ένα καλώδιο με κλιπ και έριξε το καλώδιο έξω από το παράθυρο όπου το συνέδεσε σε μια ράβδο γειωμένη στο έδαφος. Στη συνέχεια ξάπλωσε πάνω στο πλέγμα μετρώντας την τάση στο σώμα του. Τότε βρήκε πως όσο ήταν «γειωμένος» πάνω στο πλέγμα, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είχαν εξαφανιστεί και η τάση του σώματός του ήταν κοντά στο μηδέν.

Χωρίς να το καταλάβει αποκοιμήθηκε και ξύπνησε το επόμενο πρωΐ. Είχε κοιμηθεί για πρώτη φορά χωρίς παυσίπονα μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρείτο από ανυπόφορους πόνους και αϋπνίες.

Επανέλαβε το πείραμα κάθε νύχτα για μια εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια και επιπλέον οι πόνοι του μειώθηκαν σημαντικά. Αποφάσισε να μιλήσει στους φίλους του για το πείραμά του και τότε αυτοί του ζήτησαν να τους φτιάξει ένα μεταλλικό πλέγμα για τα κρεβάτια τους. πράγμα που φυσικά δέχτηκε. Τα αποτέλέσματα ήταν ίδια και για αυτούς. Καλύτερος ύπνος και λιγότεροι πόνοι.

Επικοινώνησε με ερευνητές πανεπιστημίων προκειμένου να πάρει μια εξήγηση αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι για αυτό και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το μελετήσει.

Αποφασισμένος να βρει μόνος του απαντήσεις και έχοντας πάρει πολύτιμες συμβουλές από προπτυχιακούς φοιτητές του πανεπιστημίου, ξεκίνησε την επιστημονική οδύσσειά του, αν και δεν ήταν επιστήμονας ο ίδιος.

Δώδεκα χρόνια μετά, συνεχίζει ακόμα. Έχει οργανώσει και εμπνεύσει δεκάδες μελέτες ειδικών επιστημόνων οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις διαπιστώσεις του για βελτίωση του ύπνου και μείωση των πόνων. Κατέδειξαν με σαφήνεια ότι η Γείωση έχει ισχυρή επιρροή στη λεπτή ισορροπίας μεταξύ της υγείας και της ασθένειας, καθώς και στο προσδόκιμο ζωής. Στη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου, ανάπτυσσε και βελτίωνε συνεχώς συστήματα Γείωσης για επιστημονικές μελέτες αλλά και για χρήση από ιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν.





Ομαλοποίηση μέσω Γείωσης.

Για μένα, η ιδέα της επανασύνδεσης με τη Γη, αποκάλυψε ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά μυστικά της φύσης. Προσωπικά διαπίστωσα άμεση διακοπή του συνδρόμου των ανήσυχων ποδιών που αντιμετώπιζα όταν άρχισα να κοιμάμαι «γειωμένος» πριν από δύο χρόνια. Πλέον κοιμάμαι «γειωμένος» είτε βρίσκομαι σπίτι είτε σε ταξίδια. Με τον καιρό, το ενοχλητικό ξύπνημα τη νύχτα για ούρηση, συνηθισμένο φαινόμενο για ανθρώπους στην ηλικία μου (72) έχει σταδιακά ελατωθεί. Άλλες φορές ξυπνάω μόνο μια φορά και άλλες καθόλου.

Ανάλογη βελτίωση έχει και η σύζυγός μου που ταλαιπωρείται από μυοσκελετικά προβλήματα

Για να αντιληφθείτε μόνοι σας την εμπειρία της γείωσης, απλώς καθίστε ή περπατήστε ξυπόλυτοι στο γρασίδι, στο χώμα ή στην άμμο, δηλαδή σε επιφάνειες-καλούς αγωγούς. Ξύλο, άσφαλτος και πλαστικό δεν είναι καλοί αγωγοί. Σταθείτε για τουλάχιστον μισή ώρα και στο τέλος θα παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πιο ήρεμοι και αν είχατε κάποιο πόνο όταν ξεκινήσατε θα έχει μειωθεί και ίσως θα έχει εξαφανιστεί.

Ο βιοφυσικός James Oschman, PhD, κορυφαίος ειδικός και συγγραφέας για την ενεργειακή ιατρική, συνοψίζοντας αναφέρει:

«Τη στιγμή που τα πόδια σας πατάνε στη Γη ή συνδέεστε με αυτή μέσω καλωδίου, αλλάζει η ψυχολογία σας. Ξεκινά αμέσως η ομαλοποίηση του οργανισμού και η αντιφλεγμονώδης λειτουργία του σώματός σας. Οι άνθρωποι εμφανίζουν διαρκώς φλεγμονές επειδή είναι αποσυνδεδεμένοι από τη Γη, την πηγή των ηλεκτρονίων που μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την καταστροφή των κυττάρων τους.»



Τα οφέλη της Γείωσης.

Για περισσότερο από δέκα χρόνια, οι έρευνες για τη Γείωση αλλά και οι πληροφορίες από ανθρώπους που δοκίμασαν τη μέθοδο της Γείωσης έχουν δείξει ένα πλήθος θετικών επιδράσεων. Μερικές από αυτές είναι:

Μείωση έως και εξάλειψη των συμπτωμάτων πολλών φλεγμονωδών νοσημάτων
Μείωση έως και εξάλειψη χρόνιων πόνων
Καλύτερος ύπνος και εξάλειψη αϋπνίας
Αυξημένη ενέργεια
Λιγότερο στρες και περισσότερη ηρεμία
Ομαλοποίηση των βιολογικών ρυθμών του σώματος
Πιο αραιό αίμα, βελτίωση της αρτηριακής πίεσης και της κυκλοφορίας
Ένταση των μυών και ανακούφιση από πονοκεφάλους
Προστασία από ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Ταχύτερη ανάρρωση και ανάκαμψη μετά από τραυματισμούς και έντονη αθλητική δραστηριότητα.