FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Αγγελική Ύπνωση













Απ την Φωτεινή Κεχαγιά

Αγγελικές Θετικές Δηλώσεις.

Οι δηλωσεις αυτές σας μεταδίδουν την αγάπη του Αγγελικού Βασιλείου. Ενισχύεται έτσι το αίσθημα της ενότητας όλων. Από την Doreen Virtue



Θεραπευτικός Διαλογισμός: το ανοιγμα της πύλης της Αγάπης.

Οραματιστείτε ενα κόσμο όμορφο. Συνδεθείτε με τη στήλη λευκού φωτός. Φέρτε θεραπεία στη Γη.


Προσευχή για υγεία και θεραπεία, από την D.Virtue

Ασκηση καθαρισμού του τσάκρα της καρδιάς.

Για να μην μας κατεβάζουν την δονηση, τα χαμηλής συχνότητας συναισθηματικά βάρη, που προσκολλούνται καθημερινά σ’αυτό το τσακρας.



Τσάκρα στα σανσκριτικά σημαίνει "τροχός" και στο αιθερικό μας σώμα έχουμε 7 απο αυτούς.

Τα 7 τσακρας επηρεάζουν άμεσα την υγεία των οργάνων με τα οποία σχετίζονται.



Αγγελικός Θεραπευτικός Διαλογισμός Καθαρισμού των Τσάκρας.





Το κανάλι επικοινωνίας πρέπει να καθαρίζεται, να συντονίζεται και να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, έτσι ώστε οι αγαπημένες οντότητες του φωτός να βρίσκουν ανοιχτούς ενεργειακούς δρόμους και να τους δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδουν το υπέρλαμπρο θεραπευτικό φως, από την καρδιά του Θεού απευθείας στις καρδιές μας.
Οι φύλακες άγγελοι, οι άγγελοι, οι αρχάγγελοι, οι αναληφθέντες δάσκαλοι και οι γαλαξιακοί θεραπευτές είναι εδώ και σου ζητούν να θυμηθείς το σκοπό της ενσάρκωσης σου στο πλανητικό πεδίο Γη.

"Θυμήσου, αφυπνίσου, είμαστε εδώ και θα σου παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και προστασία. Η ώρα της Πνευματικής σου Αφύπνισης έχει φτάσει. Άνοιξε την καρδιά σου προς εμάς. Σε αγαπάμε!"

Φως και απεριόριστη αγάπη.
Namaste.








Ο κάθε εργάτης του φωτός καλείται να διαλογίζεται καθημερινά αφιερώνοντας 5 λεπτά στη διαδικασία Καθαρισμού των τσάκρας η οποία είναι η εξής:

Ο καθένας ξεχωριστά, θα βρίσκει ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι του, θα ζητά να μην τον ενοχλήσει κανείς για 5 λεπτά.

Στον χώρο αυτό, αγαπημένε εργάτη του φωτός, μπορείς να βάλεις μια χαλαρωτική μουσική ώστε να σε βοηθήσει να αλλάξεις γρήγορα κατάσταση συνειδητότητας, αφήνοντας πίσω τα άγχη και τις έγνοιες της καθημερινής σου ζωής για λίγο. Μπορείς να ανάψεις ένα αρωματικό στικ ή ένα κεράκι. Καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον χώρο ενεργειακά και αφιερώνοντας τον στους αγγέλους βάζοντας την πρόθεση να συνδεθείς μαζί τους και να δεχτείς τις θεραπευτικές τους δυνάμεις.



Κάθισε αναπαυτικά σε μια καρέκλα, με την σπονδυλική σου στήλη όρθια και τα χέρια σου ακουμπισμένα στους μηρούς με τις παλάμες να κοιτούν προς τα πάνω, προς τον ουρανό, συμβολικά δηλώνοντας ότι είσαι ανοιχτός προς τις θεραπευτικές ενέργειες που θα σου φέρουν οι άγγελοι.

Κλείσε τα μάτια. Πάρε 2,3 βαθιές, χαλαρωτικές ανάσες και παρατήρησε τις σκέψεις σου. Μην τις κρίνεις. Πάρε θέση παρατηρητή. Χαλάρωσε. Όλες οι σκέψεις είναι καλές. Μην τις κρίνεις.

Κάλεσε κοντά σου νοερά, με μια σκέψη, τον αρχάγγελο Μιχαήλ για να σου προσφέρει την ύψιστη προστασία του. Πες:

"Αγαπημένε αρχάγγελε Μιχαήλ σε καλώ κοντά μου τώρα και σου ζητώ να τοποθετήσεις τον χρυσό προστατευτικό σου τρούλο πάνω μου, πάνω από τα άτομα τις οικογένειας μου, πάνω από το σπίτι μου, πάνω από κάθε άνθρωπο και σπίτι στο πλανήτη καθώς και όλη τη Γαία, τώρα. Σε ευχαριστώ".

Οραματίσου πως ο αρχάγγελος Μιχαήλ έχει δημιουργήσει για σένα και για όποιον άλλο έχεις συμπεριλάβει στη σκέψη σου, μια μπλε ενεργειακή κάψουλα και σε έχει βάλει μέσα. Αυτή την κάψουλα δεν μπορεί καμία αρνητική σκέψη, ενέργεια ή σκεπτομορφή να την διαπεράσει. Είσαι ασφαλής.

Αφού τώρα πια έχεις την ύψιστη προστασία ζήτα από τον ισχυρότερο αρχάγγελο θεραπευτή, τον αρχάγγελο Ραφαήλ να έρθει κοντά σου τώρα με μια σκέψη όπως:

"Αγαπημένε αρχάγγελε Ραφαήλ σε παρακαλώ να έρθεις κοντά μου τώρα για να με θεραπεύσεις και να καθαρίσεις, να συντονίσεις και να ευθυγραμμίσεις τα τσάκρα μου τώρα. Σε ευχαριστώ".


Αγαπημένε εργάτη του φωτός, μπορείς σε αυτό το σημείο να οραματιστείς πως ο αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται αριστερά σου και σου κρατά το χέρι, ενώ ο αρχάγγελος Ραφαήλ στέκεται πίσω σου και έχει τοποθετήσει τα χέρια του στους ώμους σου καθώς σου περνάει τις θεραπευτικές του ενέργειες μέσα στο υλικό σου σώμα.

Οραματίσου πως ο αρχάγγελος Ραφαήλ έχει κατεβάσει μια λευκή στήλη φωτός που τώρα διαπερνά το τσάκρα της κεφαλής, σταδιακά κατεβαίνει στο το τρίτο μάτι, έπειτα στο τσάκρα του λαιμού, στο τσάκρα της καρδιάς, του ηλιακού πλέγματος, των γεννητικών οργάνων και τέλος στο τσάκρα της βάσης.

Αυτή η λευκή στήλη ενεργειακού καθαρισμού έχει παρασύρει κάθε βρωμιά που είχε επικολλήσει στα πνευματικά-ενεργειακά σου κέντρα, τα τσάκρας και τώρα ζητάς από τη Μητέρα Γη να λάβει τις ακαθαρσίες αυτές και οδηγώντας τες στον πυρήνα της να τις κάψει στη φωτιά που καίει εκεί.

Ευχαριστώντας την Μητέρα Γη για την βοήθεια της αυτή στη διαδικασία καψίματος και εξαγνισμού της ενεργειακής βρωμιάς που υπήρχε στα τσάκρας σου, επιστρέφεις την εστίαση σου στον αρχάγγελο Ραφαήλ και αφού τον ευχαριστήσεις θερμά μέσα από την καρδιά σου για την θεραπεία που σου πρόσφερε τον αποχαιρετάς στέλνοντας του Αγάπη και Φως. Το ίδιο κάνεις και με τον αρχάγγελο Μιχαήλ, για την προστασία που σου πρόσφερε, έτσι του στέλνεις Αγάπη και Φως.

Τώρα επιστρέφεις στον τρισδιάστατο κόσμο όπου ζεις, γεμάτος θετική ενέργεια, ανανεωμένος, σαν να πήρες ένα ευεργετικό υπνάκο, έτοιμος για μια ακόμη υπέροχη μέρα στον πλανήτη Γη.

Ανοίγεις τα μάτια σου, χαμογελάς και νιώθεις υπέροχα. Χαίρεσαι πολύ που είχες την πρώτη σου συνειδητή επαφή με τους αρχαγγέλους. Μια νέα εποχή ξεκινά στη ζωή σου. Μια εποχή γαλήνης, ισορροπίας, αγγελικής αγάπης.

Φως και Αγάπη αγαπημένε εργάτη του φωτός
Namaste.

Κίνηση Αγγέλων στη Γη