FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Η ωρα της καθιερωσης του Ουρανου στη Γη. Τι συμβαινει όταν αρχιζει η διαδικασια πνευματικης αφυπνισης-μεταβασης από την τριτη στην πεμπτη διασταση?


           



Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.


 Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Η Μεταβαση είναι απλά μια αλλαγή στην αντίληψη, και όχι ένα επίπεδο που πρέπει να επιτύχουμε. Το ποιοι είμαστε δεν αλλάζει, η αντίληψη για το ποιοι είμαστε αλλάζει.

Μεταβαση ειναι ακριβως εκείνη η στιγμή όπου παραδίδουμε τον έλεγχο και κινουμαστε στην εμπιστοσύνη.




Ανωτερη επικοινωνια (channeling)


Μπορείτε να μας εξηγήσετε τη σημασία των φυσικών πραγμάτων που θα βιώνουμε καθώς γινόμαστε αφυπνισμένα Όντα;


Τις έχετε επισημάνει ήδη. Πολλοί από σας έχουν περάσει από πνευματική αφύπνιση εδώ και κάποιο καιρό. Η κούραση, η αυξανόμενη συγχρονικότητα στη ζωή σας, η αυξανόμενη συγκίνηση που αισθάνεστε, η αυξανόμενη απογοήτευση, η τοποθέτηση του βάρους, και όλα αυτά είναι πτυχές της πνευματικής αφύπνισης.

 Αν και το να βάλετε βάρος μοιάζει με το αντίθετο της μετάβασης επειδή γίνεστε βαρύτεροι, θυμηθείτε ότι έχουμε μιλήσει επίσης, ότι το κλειδί για την μετάβαση είναι να βιώσετε εντελώς τον πλανήτη. Έτσι βιώνοντας όλα αυτά τα πράγματα, ειναι ενδείξεις ότι κινείστε πλήρως στην ύπαρξη σας στον πλανήτη. 

Ένας λόγος ότι κοιμάστε περισσότερο είναι ότι έχετε τη δυσκολία να μείνετε γειωμένοι ενώ είστε ξυπνητοί. Γειωμένος δεν σημαίνει το κλείσιμο της συνείδησης σας στις υψηλότερες πληροφορίες, σημαίνει ότι είστε έντονα συνδεδεμένοι στη γη - και έτσι μπορείτε να είστε ένας αγωγός, παρά να σταματούν οι πληροφορίες που παίρνετε για τη μετάβαση. Και δεδομένου ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο συνειδητά στο φυσικό σώμα σας από ότι ήσασταν πριν, απαιτείτε περισσότερος ύπνος.

Πριν από την κίνηση για την πνευματική αφύπνιση δεν ήσασταν και τόσο στο παρόν όσο νομίζατε. Όπως έχετε κινηθεί προς την  πνευματική αφύπνιση, έχετε κινηθεί πιο πλήρως στο σώμα σας. Και έτσι κάνοντας αυτό, όταν αφήνετε το σώμα σας γίνεται πιο αισθητό.  Αισθάνεστε κουρασμένοι και κοιμάστε περισσότερο, ή όταν έχετε τις συγκινήσεις κινείστε φυσικότερα μέσα στο σώμα σας, και τις αισθάνεστε εντονότερα από ότι κάνατε όταν ήσασταν αγείωτοι. Ακριβως επειδή αυτό είναι μέρος της φυσικής εμπειρίας. Έτσι φαίνεται αρχικά αντιφατικό, αλλά δεν είναι πραγματικά. Όσο περισσότερο κινείστε στο σώμα σας τόσο περισσότερο γίνεστε συνειδητοί τριτοδιαστατικοί, και με περισσότερο γνώση για τις πολυδιάστατες εμπειρίες σας.


Έτσι η αντίθεση είναι εμφανέστερη;

Ναι, επειδή πριν, όταν ήσασταν λιγότερο συνειδητοί η κίνηση ήταν στο ενδιάμεσο των καταστάσεων και δεν την προσέχατε. Αλλά όσο πιο συνειδητοί γίνεστε, τόσο πιο πολύ φαίνεται όταν γίνεστε ασυνείδητοι. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πώς δημιουργείται την πραγματικότητά σας συνειδητά. Αυτό είναι μια σημαντική μετάβαση για σας ως άνθρωποι και δεν έχει γίνει ποτέ πριν.

Μέχρι τώρα έχει γίνει με επιτυχία. Δεν έχετε εκραγεί, δεν τρελαθήκατε, όλοι λειτουργείτε και λειτουργείτε όλο και περισσότερο καλύτερα μέσα σε αυτή την ενέργεια. Κανένας δεν το περίμενε να γίνει έτσι.


Πώς πρόκειται να αισθανθούμε διαφορετικά όταν έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία μετάβασης;

Για αυτούς που ξεκινούν τώρα, πρόκειται να σταματήσουν να το σκέπτονται και να το συζητούν τόσο πολύ. Θα ξέρετε ότι η διαδικασία μεταβασης είναι πλήρης όταν θα χάσετε το ενδιαφέρον για αυτήν και δεν θα προσπαθείτε πλέον προς την ολοκλήρωση αλλά θα ενδιαφέρεστε για κάτι άλλο. Αυτό είναι μια πολύ σχετική ερώτηση επειδή όλοι εστιάζετε τόσο σκληρά στην μετάβαση ως μελλοντικό γεγονός, που δεν μπορείτε να δείτε ότι η μετάβαση συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

 Είναι απλά μια αλλαγή στην αντίληψη, και όχι ένα επίπεδο που πρέπει να επιτύχετε. Το ποιοι είστε δεν αλλάζει, η αντίληψη για το ποιοι είστε αλλάζει. Αυτό είναι ο ουρανός στη γη. Είστε ο ουρανός στη γη. Μην συγχέεστε από το γεγονός ότι υπάρχουν πόλεμοι στη γη. Αυτό είναι ουρανός στη γη. Ο ουρανός είναι μια αντίληψη για την πραγματικότητα. Περιέχετε τον ουρανό. Είστε τα μόρια που καθιερώνουν την παρουσία του ουρανού σε αυτήν την χωρο-χρονική στιγμή, και για να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.
Πάντα ήσαστε.

Η μετάβαση είναι απλά μια πιο συνειδητή κατανόηση του ουρανού, όπου υπάρχετε σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Το διανοητικό ενδιαφέρον σας για την μετάβαση τροφοδοτεί τη συνείδησή σας σε εκείνη την κατεύθυνση, όπως ένα διαστημικό σκάφος ή ένα σκάφος πυραύλων. Η επιθυμία σας να γίνει κατανοητή διανοητικά η μετάβαση είναι αυτό που σας ωθεί στη διαδικασία μετάβασης, αλλά η ίδια η μετάβαση δεν είναι μια διανοητική έννοια.

Λάβετε υπόψη επίσης ότι, ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας για την μετάβαση σας έχει εμφανιστεί πέρα από τη συνειδητή κατανόηση σας. Η θεωρία για την μετάβαση είναι μόνο ένας ενδιαφέρον τρόπος να κρατηθείτε συνειδητοί, αλλά το υπόλοιπο μέρος του εαυτού ειναι αυτό που κάνει τη μετάβαση. Αφήστε τη διανοητική κατανόηση της μετάβασης για μια στιγμή και ακούστε ότι λέμε. Απλά να αισθανθείτε την ενέργεια. Μην την ακούτε, μην τη σκέπτεστε, απλά αισθανθείτε.


Όπως κατανοούμε τη συνειδητοποίηση των άλλων διαστάσεων και των εναλλακτικών πραγματικοτήτων, θα μπορούμε να κινηθούμε από την μια  η προς την άλλη διάσταση και πάλι πίσω στην τρίτη διάσταση;

Ναι, και το κάνετε ήδη. Πρόκειται να αρχίσετε να κατανοείτε ότι είστε σε αυτήν την κατάσταση και η συνειδητοποίηση ότι είστε, υπάρχει ήδη. Κρυφοκοιτάζετε κατευθείαν. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα για το πώς το έχετε βίωσει αυτό χωρίς την αναγνώριση ότι το έχετε.

Μια πλευρά που ξέρετε, ειναι ότι οι αποφάσεις που παίρνετε έχουν γίνει πιο εύκολες. Το έχετε προσέξει αυτό; Υπήρξε ένα σημείο κατά τη λήψη των αποφάσεων που παίρνατε, όπου ήταν βασανιστικές. Υπήρξαν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω και αισθανόσασταν ότι οποιαδήποτε απόφαση που παίρνατε, αφήνατε και ένα μεγάλο μέρος πίσω, ή… όλα οδηγούσαν σε αυτήν. Ακόμη και οι πιο μικρές αποφάσεις θυμάστε πώς ήταν συντριπτικές πριν λίγους μήνες;

Και τώρα δεν είναι όπως τότε, τώρα λαμβάνετε ακριβώς τις αποφάσεις και έπειτα παίρνετε άλλες αποφάσεις και έπειτα παίρνετε και άλλες αποφάσεις. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για την πολυδιάστατη συνειδητοποίηση, επειδή μπορείτε να δείτε πώς δεν επιλέγετε πραγματικά, απλώς εστιάζεστε σε κάτι. Και έτσι περιλαμβάνει πιο πολλά, και αυτό το ίδιο κάνει τις αποφάσεις ευκολότερες.


 Χρειάζομαι μια διευκρίνιση για αυτό. Είναι όπως το συναίσθημα που έχει κάποιος όποτε λαμβάνει μια απόφαση, ότι απλά αφήνει την οποιαδήποτε απόφαση να πραγματοποιηθεί;  Ειναι εκείνη η στιγμή όπου λέμε, «εντάξει πρόκειται να επιλέξω. Ειναι αυτό που αισθάνομαι ότι ειναι σωστό για αυτήν τη στιγμή …»


Ναι, και λέτε ότι δεν είναι και καμία μεγάλη υπόθεση για να φθάσετε σε εκείνο το συναίσθημα. Όμως στο παρελθόν  ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχτεί για σας.  Δεν μπορούσατε να βρείτε την ειρήνη ώστε να πάρετε μια απόφαση. Και έτσι αυτό που σας φαίνετε πολύ λογικό τώρα, ήταν δύσκολο να το επιτύχετε  ακόμη και πριν λίγους μήνες. Είναι εκείνη η στιγμή που βρίσκετε την ειρήνη, επειδή όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε είστε ακόμα στο διανοητικό στάδιο, και μόλις λάβετε την απόφαση αναρωτιέστε.. Ωραία ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Ειναι ακριβως εκείνη η στιγμή όπου παραδίδετε τον έλεγχο και κινείστε στην εμπιστοσύνη.

Εκείνο το συναίσθημα της εμπιστοσύνης είναι πολύ παρόμοιο με την αίσθηση που δοκιμάζετε αμέσως προτού να πέσετε να κοιμηθείτε, ακριβώς όταν παραδίδεστε στον ύπνο. Ο υπνος είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να συνηθίσετε τη διαδικασία της μετάβασης στην οποία είστε τώρα. Δεν είναι και πολύ συγκεκριμένο, είναι πιο πολύ νεφελώδες και σε συνεχή μετακίνηση.

Αυτό είναι που γνωρίζετε συνειδητά για την μετάβαση σας και έχει αυτήν την αίσθηση. Όλες οι λεπτομέρειες που σας καταλαμβάνουν όταν ξυπνάτε στη ζωή σας, όλες οι αποφάσεις, όλες οι επιλογές, σας αποσπούν από τη συνειδητοποίηση της μετάβασης σας.

Είναι επιτακτικό για σας να το κάνετε σαφές, έτσι ώστε να είστε σε θέση να κρατήσετε ένα πόδι και στους δύο κόσμους. Προτείνουμε να αισθανθείτε άνετοι σε αυτή τη θέση, και θα είναι μια ορθή πρακτική για τη συνειδητή κίνηση μεταξύ της τρίτης και πέμπτης διάστασης.

Έτσι συμπεριφερθείτε σαν το μέλλον προς το οποίο έχετε εργαστεί να είναι εδώ τώρα, επειδή στ' αλήθεια είναι. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε και στις χρηματοδοτικές ενεργειακές αποφάσεις, λαμβάνετε τις αποφάσεις σαν έχετε τα χρήματα για να κάνετε αυτά που θέλετε, γιατί τα έχετε.

Και στις σχέσεις, συμμετέχετε σαν το πρόσωπο που θέλετε να έχετε μια σχέση να συμπεριφέρεται σαν να έχει όλη τη συνειδητοποίηση που εσείς έχετε, και είτε θα καταρρεύσει η σχέση είτε θα ενωθείτε πιο γρήγορα.

Συμπεριφερθείτε σαν να είστε ένας θεϊκός δάσκαλος που περπατά στη γη, επειδή πράγματι είστε.