FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κοσμοενεργειακή Θεραπεία



 .

Η κοσμοενεργειακή θεραπεία ειναι ένα νέο θεραπευτικό σύστημα ακόμα άγνωστο στην Δύση που αφορά την ολιστική αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπόστασης ως μιας ενεργειακής οντότητας. 

Τα ανθρώπινα όντα ανταλλάσσουν ενέργεια με το περιβάλλον τους μέσω των τσάκρας.
 

Ορισμενα απο τα οφελη της κοσμοενεργειακης θεραπειας:

1- Φερνει σωματικη, νοητικη, πνευματικη υγεια και αρμονια, ως αποτελεσμα της καλης συνδεσης που δημιουργειται με ανωτερες δονησεις
2- Ομαλοποιει, αποκαθιστα την αυρα και την λειτουργια των τσακρας.
3- Καθαριζει την αυρα απο βλαβερες ενεργειακες επιρροες (αρνητικα συναισθηματα, κακες σκεψεις κτλ.) και την θωρακιζει, προστατευει απο ενεργειακες επιρροες αλλων.
4-Απομακρυνονται οι φοβιες, η μελαγχολια, οι αυπνιες, η καταθλιψη, το στρες και δημιουργειται καλη ψυχολογικη κατασταση.
5-Αυξανεται το ενεργειακο πεδιο και το ενεργειακο δυναμικο, αυξανεται η δημιουργικοτητα και το ατομο μπορει να επιτυχει τους στοχους του, να βελτιωσει την εργασια του, να βρει ταιρι κτλ.
6-Βελτιωνεται η μνημη
7-Βοηθα να εκδηλωθουν υπερικανοτητες και ταλεντα
8-Δημιουργειται αρμονια στις σχεσεις προσωπικες, οικογενειακες επαγγελματικες
9-Συμβάλλει στην απόκτηση και γέννηση υγειών παιδιών
10-Βοηθα να τελειώσουν ενεργειακες συνδεσεις σχέσεων που εχουν τελειωσει(π.χ. θανατος, χωρισμος κτλ)
11-Καθαριζει ενεργειακα τους χωρους απο παλαιότερες ενεργειες και δημιουργει αρμονικο περιβαλλον (επαγγελματικους χωρους, κατοικιες, αυτοκινητα)
12-Ενεργοποιηση αντικειμενων για προσέλκυση καλής τύχης, αγάπης, υγείας
13-Μεσα απ την θεραπεια ευεργετουνται και αλλα ατομα, κοντινα η μακρινα, που εχουν αναγκη.

Πως λειτουργεί η Κοσμοενεργειακή θεραπεία

 Οι ρίζες της Κοσμοενεργειακής θεραπείας   προερχονται από τις Βέδες, ιερά βιβλία στην Ινδία.

Σχετικά με την Κοσμοενεργειακή θεραπεία γίνονται έρευνες σε ινστιτούτο στην Ρωσία και ενημερωνονται  τα ιατρικά περιοδικά για τις εξελίξεις πάνω σε αυτές, ενώ διδάσκεται από τον Μπαγκίρεφ Εμίλ σε πανεπιστήμιο στην Μόσχα. O Μπαγκίρεφ είναι διδάκτωρ Κοσμοενέργειας/Ψυχολογίας και έχει τιμηθεί από το Γαλλικό κράτος για τα 60α γεννεθλιά του με γραμματόσημο.

Είναι η μόνη μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας Αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Ούτε το ρεικι, ούτε ο βελονισμός, ούτε η ομοιοπαθητική έχουν αναγνωριστει από την Π.Ο.Υ. Ο λόγος είναι ότι έχουν αποδειχθεί επιστημονικά τα αποτελέσματά της. Μάλιστα στην Λεττονία έχει αρχίσει να διδάσκεται παράλληλα με άλλα μαθήματα στους φοιτητές της ιατρικής.

Εχει μαλιστα ιδρυθεί και Διεθνής Κλασσική Κοσμοενεργειακή Ομοσπονδία που έχει καταγραφεί επισήμως το 2009 με αριθμό μητρώου 40008137727 στην Ρίγα και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς εισάχθηκε στην Π.Ο.Υ.

Δουλεύοντας με τα ενεργειακά κανάλια επέρχεται η αλλαγή στην σύσταση του νερού και το σημαντικό είναι ότι το κυρίως συστατικό του ανθρώπινου σώματος είναι 70% νερό. Η αλλαγή αυτή στον άνθρωπο συμβαίνει μεχρι και το κυτταρικό επίπεδο. Ο άνθρωπος έτσι ανανεώνεται και θεραπεύεται. Το ρωσικό κράτος έχει δώσει πατέντα ότι το νερό αλλάζει τα συστατικά του όταν ανοίγουμε τα κανάλια με κοσμική ενέργεια. Εκτός από το νερό,  έρευνες έχουν γίνει και για όλων των ηλικιών τους ανθρώπους με διάφορες ψυχοσωματικές παθήσεις. Αυτές οι έρευνες έχουν γίνει στις μεγαλύτερες κλινικές της Μόσχας.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ

Οι θεραπείες γίνονται και προσωπικά και ομαδικά. Κατά την θεραπεία ο θεραπευτής γίνεται αγωγός και βρίσκεται μεταξύ του ανώτερου όντος και του θεραπευόμενου. Η κοσμοενεργεια ανηκει στον τομέα της εφαρμοσμένης γνώσης και η θεραπεία με αυτήν χρησιμοποιεί ενεργο-πληροφοριακά κανάλια που βρίσκουν την πηγή και την φύση του προβλήματος. Κάθε κανάλι λειτουργεί σαν ένας γιατρός και όταν θεραπεύουμε με την κοσμοενεργειακή θεραπεία ανοίγουμε πολλά κανάλια σαν να συγκεντρώνουμε πολλούς γιατρούς σε πολλά επίπεδα.

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΡΟΗ

Οταν κάποιος έρχεται για θεραπεία τότε η ενέργεια που παίρνει και το φως πάει σε όσους έχει οραματιστεί ότι βρίσκονται δίπλα του κατά την διαρκεια της θεραπείας και το άτομο αποκτά εσωτερική και εξωτερική αρμονία με άλλους ανθρώπους.

Επίσης άμα υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα σε άτομο της οικογένειας (όπως αλκοολισμός και ναρκωτικά) το οποίο δεν θέλει η δεν μπορεί να είναι παρόν, τότε γίνεται θεραπεία με φωτογραφία από μακριά και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Η κοσμοενεργειακή θεραπεία βοηθάει για να εχουμε καλύτερη σύνδεση με τις ανώτερες δυνάμεις και να μπούμε σε πιο αρμονική κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

Η κούκλα μπαμπούσκα είναι ένα εσωτερικό σύμβολο. Ο ανθρωπος δεν ειναι μόνο το φυσικό σώμα αλλά σαν την κούκλα μπαμπούσκα αποτελειται από 7 σώματα (το φυσικό και άλλα 6 λεπτοφυή σώματα). Το φυσικό σώμα είναι η πιο μικρή κούκλα. Οι ανθρωποι συνήθως δίνουν σημασία σε αυτό το σώμα. Και η κλασσική ιατρική λειτουργεί μόνο με το φυσικό σώμα. Αλλά τα προβλήματα ξεκινάνε από τα λεπτά σώματα. Πρώτα συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια στα λεπτά σώματα και μετά κατεβαίνει στο φυσικό επίπεδο.
 

Οταν έχουν μαζευτεί πολλές πληροφορίες στην αύρα του από όλη του την ζωή τότε χρειάζεται καθαρισμός σαν τον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ.

Η θεραπεία γίνεται σε όλα τα λεπτά επίπεδα του σώματος δηλαδή στην αύρα και φτάνει μέχρι το κυτταρικό επίπεδο.

Την φωτογραφία της αύρας μπορούμε να την κάνουμε με διάφορους τρόπους. Μία από τις μεθόδους με την οποία μπορούμε να δούμε την αύρα είναι οι φωτογραφίες ΚΙΡΛΙΑΝ.

ΑΥΡΑ

Μελετώντας αύρες ανθρώπων πριν και μετά την θεραπεία μπορούμε να δούμε σημαντικές αλλαγες  μετά από μία σειρά θεραπειών. Οι αύρες πριν την θεραπεία παρουσιάζουν αρκετά κενά ενώ ίδιες αύρες μετά από σειρά θεραπειών παρουσιάζονται ολοκληρωμένες.

SUPER COMPUTER

Ολη η ύπαρξη, από τους γαλαξίες μέχρι και τα άτομα,  λειτουργούν και και ζουν σαν ενα μεγάλο Super Computer και ο καθένας από εμάς είναι ένα μικρό κύτταρο σε αυτόν τον οργανισμό, και οποτε εμείς ζούμε σε αρμονία με αυτόν τον οργανισμό,  το σύμπαν μας δίνει όλα τα απαραίτητα που χρεαζόμαστε,  αλλά όταν ο ανθρωπος δεν ζει σε αρμονία με το σύμπαν αλλά με δικούς του κανόνες, χάνει την επαφή με την αρμονία ολόκληρου του οργανισμου και απομονώνεται μόνος του.

Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία μας βοηθάει να είμαστε σε αυτή την αρμονία με το συμπαν και σε επιτυχία και χαρά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Το σύμπαν θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελείται από 3 συστατικά. Το φυσικό, το ενεργειακό και το πνευματικό. Μελετώντας 3 παραδείγματα που περιέχουν τα 3 αυτά συστατικά είναι το κομπιούτερ, ο άνθρωπος και το ίδιο σύμπαν. Στο κομπιούτερ το φυσικό κομματι είναι η συσκεύη, το ενεργειακό κομμάτι το ρεύμα και οι μπαταρίες και το πνευματικό κομμάτι τα προγράμματα. Με τον ίδιο τροπο στο σύμπαν το φυσικό κομμάτι είναι οι γαλαξίες και τα αστέρια και οι πλανήτες, το ενεργειακό κομμάτι η ηλεκτρομαγνητική και πυρηνική ενεργεια και το πνευματικό κομμάτι τα προγράμματα κοσμικής συεέιδησης. Στον άνθρωπο τέλος ανάλογα έχουμε σαν φυσικο κομμάτι το σώμα του, το ενεργειακό κομματι ειναι τη ενεργεια στο σώμα και στην αυρα του και το πνευματικό του κομμάτι είναι τα προγράμματα στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κάθε τι στο σύμπαν λειτουργεί σύμφωνα με ένα πρόγραμμα, τίποτα δεν είναι σε αταξία.
- Ο τρόπος που κινούνται οι πλανήτες είναι προγραμματισμένος.
-Η μέρα και η νύχτα ποτέ δεν μπερδέυονται.
-Οπως και οι εποχές του χρόνου διαδέχονται η μία άλλη με αρμονία.
-Τα συστατικά του αέρα είναι συγκεκριμένα και δεν αλλάζουν και αν αλλάξει έστω και 1% σε αυτές τις αναλογίες δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε κανονικά.

Τα προγράμματα του σύμπαντος είναι 330 εκατομύρια αλλά όσα αφορούν τον άνθρωπο είναι περίπου 300

Οι ανώτερες δυνάμεις κανάλια γνωρίζουν και βοηθούν να αλλάξουμε χαλασμένα προγράμματα ξανά σε όλα τα επίπεδα από το φυσικό σώμα αλλά και σε όλα τα λεπτοφυή επίπεδα και μόνο τότε ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει στην αρμονία όταν έχει αλλάξει όλα αυτά τα παλιά προγράμματα. Η δουλειά που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να αλλάξει τον τροπο σκεψης και τα συναισθηματα μας απο αρνητικά σε θετικά και να κάνουμε μόνο καλες πρακτικές γιατί στο σύμπαν πάντα λειτουργει ο νόμος δράσης αντιδρασης. (νόμος του μπούμερανγκ).

ΤΙ ΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Υπαρχει παγκόσμια κρίση γιατι οι άνθρωποι έχουν χάσει την αρμονία και ισορροπία και γιατί δεν ζουν με τους νόμους του σύμπαντος. Ζουμε σε πολύ δύσκολες εποχές και χρειάζεται να αλλάξουμε τις δονήσεις μας, την συνείδηση μας και τις συνηθειές μας για να μπούμε στην νέα εποχή.

ΚΑΛΙ - ΣΑΤΥΑ ΓΙΟΥΓΚΑ

Εμείς εχουμε γεννηθεί και ζούμε στην σιδερένια εποχή της Κάλι Γιούνγκα σύμφωνα με τις Βέδες, η οποία χαρακτηρίζεται από πόνο, ζήλια, απάτη, ψέμματα, αρνητικά συναισθήματα και απληστία. Η ψυχή όταν κατέβηκε στην Γη αποκόπηκε από την γνώση, έπεσε σε χαμηλότερα επίπεδα και σαν μικρό παιδί που έχει βρωμίζει τα ρούχα του, έχει αποδυναμώσει την αύρα του. Χρειάζεται αυτή την στιγμή η αύρα να ενδυναμωθεί για να μπούμε στην νέα εποχή που ήδη συμβαίνει την Σάτυα Γιούγκα. Στην χρυσή εποχή οι άνθρωποι θα ζούνε με άλλους νόμους: με χαρά, αγάπη, αλήθεια, ειρήνη, γαλήνη, δημιουργικότητα.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει οπωσδήποτε,  όπως αλλάζουν οι εποχές, γιατί η Σάτυα Γιούγκα θα συμβεί. Αυτή η θεραπεία βοηθάει για να γίνεται αυτή η αλλαγή με πιο αρμονικό τρόπο. Οι ανώτερες δυνάμεις έχουν αποκαλύψει στον πολύ κόσμο τα τελευταία 14 χρόνια αυτές τις αρχαίες γνώσεις, που για  χιλιάδες χρόνια ήταν προνόμιο για λίγους.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία κρατάει 45-60 λεπτα. Για να λειτουργούν μέγιστα τα ενεργοπληροφοριακά κανάλια στην καλυτερη απόδοση χρειάζεται απόλυτη χαλάρωση. Ο άνθρωπος είναι καλο να μένει όρθιος για να υπάρχει σωστή ροή ενέργειας μέσω της σπονδυλικής στήλης.

 Χασμουρητα, κλάμματα, εμετός ή διαρροια που μπορει να προκύψουν κατα την διαρκεια της θεραπείας, είναι αποτελέσματα καθαρισμού, γιαυτό και τα αφήνουμε όπως έλθουν. Επίσης το σωμα μπορεί να κίνειται με περιεργους τροπους μερικές φορές. Το αφήνουμε και αυτο να βγει ελέυθερα. Κατά την διαρκεια της θεραπείας,  καλό είναι να ενεργοποιήσουμε και νερό γιατι βοηθάει να γινεται καλυτερα και πιο γρηγορα ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση του σώματος.

Μετά την θεραπεία ο ανθρωπος πρέπει  να λουστει και να κανει μπανιο και να βαλει ολα τα ρούχα του για πλυσιμο.

Μπορεί μετα την θεραπεια ο ανθρωπος να νοιώθει κάποια δυσάρεστα συμπτώματα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει βαθύς καθαρισμός. Υπάρχουν και άνθρωποι που μετά την θεραπεία μπαίνουν σε αρμονική και ευχάριστη κατάσταση. Αυτό εξαρτάται από πόσο καθαρός είναι ο άνθρωπος. Κατά την διάρκεια θεραπείας γίνεται και  καταγραφη σε χαρτί όλων των αρνητικών που έχουν μαζευτεί στην αύρα και μετά το χαρτί καιγεται.

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μερικες φορες λειτουργούμε και σε κυκλο με οραματισμό, μετά απο την θεραπεία. Ο Οραματισμός γίνεται πάνω σε επιθυμίες για τέλεια αποτελεσματα από τους συμμετέχοντες για να πραγματοποιηθουν πιο ευκολα και γρηγορα οι επιθυμίες τους.

 Στην θεραπεία είναι σαν να σβήνουμε τα παλια προγράμματα απο το κομπιούτερ (τον νου) και μετά με τον οραματισμό είναι σαν να βάζουμε καινούργια προγράμματα.

Μαρινα Μπουρκοβα
http://www.en-gr.com








.
 .