FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η ειρήνη είναι μια συχνότητα που επιτυγχάνεται με την κυριαρχία του Εαυτού.




Μερικοί άνθρωποι είναι ήρεμοι γιατί βρίσκονται σε αδράνεια.

Άλλοι είναι ήρεμοι γιατί κάποιο μέρος του φυσικού τους μηχανισμού είναι παραλυμένο.

Άλλοι είναι ήρεμοι γιατί είναι σε κατάθλιψη ή έχουν χάσει τις ελπίδες τους.

Άλλοι είναι ήρεμοι γιατί έχουν καεί τα κέντρα τους.

Άλλοι είναι ήρεμοι γιατί δεν έρχεται σε αυτούς ενέργεια από ανώτερα πεδία.

Μόνο μερικοί άνθρωποι διαθέτουν ηρεμία, γιατί έχουν αποκτήσει κυριαρχία πάνω στο σώμα τους και έλεγχο των αντιδράσεων και ανταποκρίσεων των φορέων τους.

Η ηρεμία οφείλεται επίσης στην απουσία αρνητικού κάρμα.
Καθώς κανείς ξεπληρώνει το κάρμα του, έχει όλο και λιγότερη αναταραχή στη φύση του.

Στην ηρεμία συνεισφέρει επίσης ο βαθύς διαλογισμός, γιατί δομεί μια αύρα πολύ υψηλής συχνότητας γύρω από το σώμα σας, η οποία δεν καταγράφει τα κατώτερα, διαταραξης ρεύματα προσωπικών, χωριστικών ή αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

Η τεχνητή ηρεμία σκοτώνει τη ζωτικότητα του πνεύματος. Τα ναρκωτικά, τα παραισθησιογόνα και ορισμένα φυτά, βότανα και μανιτάρια βάζουν το σώμα σε ύπνο ή ανάπαυση. Η πραγματική ηρεμία δεν μπορεί να επιτευχθεί με το να βάζετε τη συνείδησή σας ή το πνεύμα σε ύπνο, αλλά με το να εναρμονίσετε τη ζωή της προσωπικότητας με το ρυθμό και την ομορφιά του πνεύματος. Η εξάγνιση και μεταμόρφωση των οχημάτων, η δημιουργική έκφραση των εσωτερικών πυρών, ο σταθερός αγώνας προς το ανώτερο και το σπάσιμο του ανώτερου φράγματος – όταν όλες οι μονάδες ενεργειας μας είναι εναρμονισμένες και συγχρονισμένες με τη συμφωνία του σύμπαντος – μας οδηγούν στην «ειρήνη που ξεπερνά κάθε κατανόηση».

Κάποτε ο Χριστός είπε,

«Η ειρήνη Μου που σας δίνω, όχι η ειρήνη που σας δίνει ο κόσμος, αλλά η ειρήνη Μου που σας δίνω».


Αυτή η ειρήνη είναι μια συχνότητα που επιτυγχάνεται με την κυριαρχία του Εαυτού. Όταν ο Εαυτός ακτινοβολεί προς τα έξω, εξαφανίζει τις φουρτούνες της κατώτερης φύσης και επαναφέρει την αρμονία σε αυτήν, τοτε η ειρήνη είναι δυνατόν να επιτευχθεί.



Τορκόμ Σαραϊνταριάν


http://www.elenastral.com/