FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Tο Φως πρώτα γκρεμίζει και μετά κτίζει. Δεν μπορεί το Φως να κτίσει πάνω στο παλιό και στο σάπιο. Δεν μπορεί να κτίσει πάνω στο ψέμα και την απάτη. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο, να γκρεμισθούν όλα αυτά και ύστερα να κτίσει, να δημιουργήσει το Φως το καινούργιο και το αληθινό.








«Η οικονομική κρίση και ο έλεγχος στην Ελλάδα».
A. Saint Germain, Κουτχούμι, Αρχάγγελος Μιχαήλ

11/05/2010 - Καίτη Τσώλη.



Γεια σας αγαπημένη μας οικογένεια. Είμαστε εδώ κοντά σας για να σας μιλήσουμε για το πρόβλημα Ελλάδα, για το πρόβλημα που σας απασχολεί όλους σας και σας έχει θυμώσει πάρα πολύ και πολλοί μάλιστα από σας φοβηθήκατε.

Νιώσατε όλοι οι Έλληνες, ότι το σκηνικό έχει ανατραπεί εντελώς και πολλές δύσκολες και σκοτεινές μέρες πρόκειται να έρθουν να σας συναντήσουν. Και αναρωτιέστε όλοι σας.

-Τι θα γίνει από δω και στο εξής;

Όταν η κυβέρνησή σας εξήγγειλε τα οικονομικά μέτρα και η Ελλάδα μπήκε στον έλεγχο του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Καίτη μας ζήτησε μια Ανώτερη Επικοινωνία, για να σας εξηγήσουμε, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα φοβερά και θλιβερά γεγονότα στην Ελλάδα.

Εμείς της απαντήσαμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε, γιατί η οικογένεια της Ελλάδας που δουλεύει με το Φως, έχει παρασυρθεί από το συλλογικό ασυνείδητο του πληθυσμού, και αυτή την στιγμή είναι φοβισμένη και θυμωμένη και δεν είναι έτοιμη να μας ακούσει. Κι εμείς πρόκειται να μιλήσουμε για αποδοχή, για κατανόηση και για ενότητα.
Τώρα όμως που ξαναβρήκατε κάπως την ηρεμία σας και την ψυχραιμία σας αγαπημένοι μας, μπορούμε κι εμείς να σας μιλήσουμε.

Οικογένεια είναι γεγονός ότι η Ελλάδα υφίσταται αυτήν την στιγμή έναν πρωτοφανή έλεγχο! Η διττότητα την μάχεται με όλους τους τρόπους και μέσα από την οικονομική της αδυναμία, μια οικονομική αδυναμία η οποία σχεδιάσθηκε πολύ έντεχνα από τις σκοτεινές δυνάμεις, η Ελλάδα ελέγχεται. Κι αυτό είναι γεγονός. Δεν θα σας ρίξουμε στάχτη στα μάτια.

Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενες Επικοινωνίες η διττότητα μάχεται απελπισμένα και με όλες τις δυνάμεις της για να μην χάσει τον έλεγχο στον ελληνικό χώρο. Ο ελληνικός χώρος είναι πάρα πολύ σημαντικός, για ολόκληρη την Γη, γιατί εδώ υπάρχουν όπως σας είπαμε πολλές και σημαντικές αστρικές πύλες και αυτό είχε πάντοτε σαν αποτέλεσμα μια πιο  άμεση σύνδεση με την πνευματική σας οικογένεια, μια πιο άμεση σύνδεση μαζί μας. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό και σαν αποτέλεσμα και της δική σας εργασίας, έχουν ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα μεγάλα ενεργειακά πεδία, απόλυτα συνδεδεμένα με το φως και με πολύ υψηλές δονήσεις και ειδικά στη θάλασσα, όπως στο Αιγαίο, στο Κρητικό πέλαγος και άλλα.  

 Η διττότητα λοιπόν μάχεται την Ελλάδα και θέλει να την ελέγξει και όχι δεν θα σας ρίξουμε στάχτη στα μάτια, αλλά θα σας θυμίσουμε ποιοι είστε και γιατί βρίσκεστε εδώ και θα σας κάνουμε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει από την δική μας  και από την δική σας οπτική.

Θα σας θυμίσουμε όμως επίσης οικογένεια, ότι μαζί με σας και η Ελλάδα εξελίσσεται. Όπως εξελίσσεστε εσείς, η Ελλάδα παραλαμβάνει τις δικές σας ενέργειες και εξελίσσεται κι εκείνη. Και θέλουμε να δείτε την Ελλάδα όπως ακριβώς και τον εαυτό σας, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ο εαυτό σας. Δείτε λοιπόν ότι τις προκλήσεις και τον έλεγχο που διαχειρίζεστε εσείς σαν εξελισσόμενες οντότητες τον διαχειρίζεται κι εκείνη.

Κι όπως σας έχουμε πει οικογένεια το Φως πρώτα γκρεμίζει και μετά κτίζει. Δεν μπορεί το Φως να κτίσει πάνω στο παλιό και στο σάπιο. Δεν μπορεί να κτίσει πάνω στο ψέμα και την απάτη. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο, να γκρεμισθούν όλα αυτά και ύστερα να κτίσει, να δημιουργήσει το Φως το καινούργιο και το αληθινό.

Και όλοι αυτοί που σας ελέγχουν θέλουμε να νιώσετε ότι είναι κομμάτια του εαυτού σας οικογένεια. Και πραγματικά είναι τα σκοτεινά σας κομμάτια τα οποία δεν έχουν επίγνωση. Και σας το έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει σκοτάδι οικογένεια.

-Τι σημαίνει σκοτάδι οικογένεια;

Σκοτάδι σημαίνει έλλειψη φωτός, έλλειψη γνώσης. Κι αφού αυτά τα σκοτεινά σας κομμάτια δεν έχουν επίγνωση, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν τον έλεγχο. Γιατί ο έλεγχος, η δύναμη και η εξουσία τους καθορίζει σαν οντότητες. Κάνουν λοιπόν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Και δεν γνωρίζουν καν ότι συγκρούονται με τον εαυτό τους, ότι πολεμάνε τον εαυτό τους. Μάχονται για να μην παραδώσουν τον έλεγχο με τον ίδιο τρόπο, που και μέσα σας τα κομμάτια του εαυτού σας μάχονται για να μην παραδώσουν τον έλεγχο στην θεϊκότητά σας. Η εσωτερική σύγκρουση μέσα σας, μεταφέρετε και έξω σας.

Όμως οικογένεια γνωρίζετε, ότι εσείς είστε οι κυρίαρχες Οντότητες. Εσείς είστε που ήρθατε να ενώσετε τον εαυτό σας, να τον αποδεχθείτε και να τον κατανοήσετε, για να τον απελευθερώσετε. Εσείς είστε αυτοί οι ανθρώπινοι άγγελοι που θα βάλετε τέλος στις συγκρούσεις μέσα σας κι έξω σας.
Υπήρξαν τρεις πολύτιμες ψυχές ανάμεσά σας από την οικογένεια, οι οποίες σχεδίασαν να θυσιαστούν, για να δείξουν την διαίρεση και τον διχασμό των Ελλήνων. 

Οι Έλληνες μιλάτε για δημοκρατία και καμαρώνετε όταν οι άλλοι λαοί αποκαλούν την Ελλάδα «λίκνο της δημοκρατίας», αλλά εν τούτοις είστε πολύ περισσότερο διχασμένοι από πολλούς άλλους λαούς. Μιλάτε για δημοκρατία, αλλά δεν δέχεστε και δεν σέβεστε καμία διαφορετική άποψη ή ιδεολογία και συγκρούεστε συνεχώς γι’ αυτό. Κι αυτές οι ψυχές οικογένεια θυσιάστηκαν για να ταρακουνήσουν τις συνειδήσεις σας, να δείτε τον διαχωρισμό σας και να βαδίσετε προς την ένωση. Θ’ αφήσετε να πάει χαμένη η θυσία τους;

Εσείς θα κάνετε λοιπόν την ένωση κι εσείς θα κάνετε την αποδοχή. Και ναι πράγματι χρειάζεται πολύ μεγάλη αποδοχή εδώ. Και αποδοχή δεν σημαίνει συμφωνώ, δεν σημαίνει επικροτώ. Αποδοχή σημαίνει κατανοώ. Κατανοώ το παιχνίδι και κατανοώ την καταλληλότητα του παιχνιδιού.





Όταν κατεβήκατε στη Γη, υπήρξαν κάποια κομμάτια σας που δέχθηκαν να παίξουν  με το σκοτάδι και εισχώρησαν σε πολύ χαμηλές συχνότητες, για την εμπειρία και την γνώση της ψυχής σας. Όμως εισχωρώντας και παίζοντας στο σκοτάδι και καθώς ξέχασαν ποιοι είναι, το σκοτάδι τους παρέσυρε και τους απορρόφησε πολύ βαθιά. Και ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουν άρχισαν να κινούνται και να δρουν ενστικτώδικα. Κι αυτή την στιγμή έχουν συμμαχήσει με την διττότητα και προσπαθούν να σας ελέγξουν, γιατί πιστεύουν ότι αυτός είναι ο ρόλος τους.

Όμως οικογένεια και ο εαυτός σας μέχρι τώρα αυτά τα κομμάτια του τα εξόρκιζε και τα κρατούσε με κάθε τρόπο μακριά του. Για σας σημαντικός ήταν μόνο ο φωτεινός σας εαυτός, ο «καλός σας» εαυτός!
 
Εξορκίζατε τον σκοτεινό σας εαυτό και τον ονομάζατε «κακό» και τον κρατούσατε μακριά σας με κάθε τρόπο. Δεν του επιτρέπατε να σας πλησιάσει και δεν υπήρχε καμία αποδοχή, καμία κατανόηση και καμία συμπόνια γι’ αυτόν.

Τώρα όμως γνωρίζετε. Γνωρίζετε ότι όλα είναι ο εαυτός σας και αυτά τα σκοτεινά κομμάτια, είναι κομμάτια του εαυτού σας και η κατανόηση είναι να τ’ αγκαλιάσετε, να τ’ αποδεχθείτε και να ενώσετε τον εαυτό σας.

Αυτά τα κομμάτια σας εκπροσωπούν τον «άσωτο υιό», από την παραβολή του Ιησού Χριστού και θέλουν να επιστρέψουν πίσω στον πατέρα τους, στον εαυτό τους. Εσείς είστε ο πατέρας και από σας εξαρτάται.

Πιστέψτε ότι αυτά τα κομμάτια σας θέλουν κι αυτά αγάπη, γιατί η αγάπη είναι η θεραπεία. Αν νιώσουν ότι είναι αποδεκτά από τον εαυτό τους θα σταματήσουν την σύγκρουση. Σκεφτείτε μόνο ότι έχασαν τον δρόμο τους και θέλουν να επιστρέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Πολλές φορές τα νιώθετε κοντά σας, γιατί τα μαγνητίζει η ενέργειά σας, τα μαγνητίζει ο εαυτός τους και σεις φοβάστε και σεις τρομάζετε.

Εάν όμως εσείς τα αναγνωρίσετε σαν μέρος του εαυτού σας και τα προσκαλέσετε κοντά σας με αποδοχή και αγάπη, όταν θα σας νιώσουν έτοιμους μέσα σας να τα δεχτείτε, τότε θα εγκαταλείψουν το σκοτάδι, τότε θα εγκαταλείψουν την διττότητα και θα επιστρέψουν στον εαυτό τους. Και η διττότητα θα αποδυναμωθεί, θα το πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να σας αγγίξει και θα σταματήσει πλέον να συγκρούεται μαζί σας.

Εσείς είστε η κυρίαρχη οντότητα οικογένεια. Είστε ανθρώπινοι άγγελοι! Είστε ο Θεοί και μάλιστα Θεοί δημιουργοί. Πιστεύετε αλήθεια, ότι εξαρτάστε απ’ αυτούς που προσπαθούν να σας ελέγξουν, ενώ σας το έχουμε πει τόσες και τόσες φορές, ότι είστε Θεοί δημιουργοί;

Το ξέρουμε ότι θυμώσατε και φοβηθήκατε οικογένεια και είναι φυσικό, είναι κατανοητό να τα νιώσει όλα αυτά η ανθρώπινη πτυχή σας. Εντάξει επιτρέψτε να νιώσετε ότι νιώσετε και αποδεχτείτε το, αλλά μην επιλέξετε να μείνετε στο τρυπάκι της αυτολύπησης. Θέλουμε να δείτε όλο το παιχνίδι και να πάτε πιο πέρα και πιο μακριά απ’ αυτό.

Ο Τοβίας από την αρχή σας είχε πει να μένετε πίσω από το χαμηλό τοιχάκι και αντί να σπρώχνετε την ενέργεια προς τη μια πλευρά  ή την άλλη, αντί να αποφασίζετε και να κρίνετε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι είναι καλό και τι είναι κακό, να αποστασιοποιηθείτε και απλά να παρατηρήσετε και να αποδεχτείτε αυτό που συμβαίνει.

Μπείτε στον ασφαλή σας χώρο στο καρδιακό σας κέντρο, συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας και μείνετε συνειδητοί στο τώρα σας. Γιατί οικογένεια γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ. Για να κρατήσετε την ισορροπία της ενέργειας. Εσείς θα κρατήσετε την ισορροπία της ενέργειας, εσείς! Εσείς είστε οι φύλακες της συχνότητας της αγάπης και της ενότητας.

Εάν εσείς κρατήσετε την ισορροπία της ενέργειας και μείνετε έξω από όλο αυτό το παιχνίδι του ελέγχου και μείνετε αποστασιοποιημένοι, τότε πραγματικά θα μπορέσετε να βοηθήσετε και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Οι εργάτες του φωτός οικογένεια στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τον  κρίσιμο αριθμό, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η στάση που θα κρατήσετε. Γιατί εσείς δημιουργείτε το δυναμικό της εξέλιξης.

Θα κρατήσετε λοιπόν ψηλά την δόνησή σας; Θα κρατήσετε την ισορροπία της ενέργειας ή το συλλογικό ασυνείδητο της Ελλάδας θα σας παρασύρει μέσα στο θυμό και στην αυτολύπηση; Μ’ αυτό έχει να κάνει.

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας για να σας οδηγήσει, εμπιστευθείτε την θεϊκότητά σας, γιατί όσο μένετε στο τρυπάκι της αυτολύπησης, του θυμού και του φόβου, να ξέρετε ότι μόνοι σας μπλοκάρετε τις ενέργειες. Δεν εξαρτάστε από κανέναν και κανένας δεν μπορεί να σας ελέγξει, παρά μόνον εάν εσείς το επιτρέψετε. Και πιστέψτε το υπάρχει μεγάλη αφθονία εκεί έξω για σας, αρκεί να επιτρέψετε να έρθει στα χέρια σας. Δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον, εξαρτάται μόνο από σας.
 
Εμπιστευθείτε και επιτρέψτε στις ενέργειες να βρουν την λύση για σας. Είναι δική σας η επιλογή κι εμείς δεν θα σας πούμε τι να κάνετε. Ότι και να κάνετε το Πνεύμα σας τιμάει.

Εμείς βρισκόμαστε όλοι κοντά σας οικογένεια, είμαστε όλοι μαζί σας. Ολόκληρη η Πνευματική σας οικογένεια και όλες οι υγιείς και φωτεινές ενέργειες που πέρασαν ποτέ από αυτόν τον τόπο, έχουμε ενωθεί μαζί σας και δουλεύουμε για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι εσείς έχετε τον πρώτο λόγο, γιατί εσείς  δημιουργείτε τα δυναμικά.          
 Ποια στάση θα κρατήσετε;
Εμείς θέλουμε να θυμάστε ποιοι είστε και γιατί βρίσκεστε εδώ!
Καλείστε αυτή την στιγμή να κάνετε μια επιλογή και να πάρετε μιαν απόφαση.
-Θα σταθείτε στον ασφαλή σας χώρο;
-Θα είστε συνειδητοί με την επίγνωση ότι είστε Θεοί ελεύθεροι και δημιουργοί;
-Θα κρατήσετε ψηλά την δόνησή σας και την ισορροπία της ενέργειας;
Εσείς θα το αποφασίσετε!

 Εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε συνέχεια κοντά σας και σας στηρίζουμε με την αγάπη μας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας και γιατί είμαστε εσείς! Να το θυμάστε, σας αγαπάμε πολύ βαθιά και πέρα από κάθε μέτρο!
Κι έτσι είναι.




Ανωτερη επικοινωνια με
A. Saint Germain, Κουτχούμι, Αρχάγγελο Μιχαήλ,
μεσω της Καιτης Τσωλη.
http://www.newenergy.com.gr/