FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Δεκτικοτητα και η δύναμη της αγκαλιάς.


 










Σημερα ολο και περισσοτεροι  ανθρωποι «φτιαχνονται» με την ματαιόδοξη πλευρά των γεγονότων,  χωρίς να ψάχνουν βαθύτερα να ανακαλύψουν τι συμβαίνει.
Είναι τόσο εύκολο να μιλήσει κάποιος για την αφύπνιση, αλλά είναι εξίσου δύσκολο να ακολουθήσει ένα δρόμο, ενα μονοπάτι, που θα τον οδηγήσει ως εκεί.

Η δεκτικότητα είναι η κατάσταση του μη - νου. Όταν είσαι τελείως κενός από όλες τις σκέψεις, όταν η συνειδητότητα δεν έχει καθόλου περιεχόμενο, όταν ο καθρέπτης δεν αντανακλά τίποτα, αυτό είναι δεκτικότητα. Η δεκτικότητα είναι η πορεία προς το θεικό. Απαλλάξου από το μυαλό και απλώς να είσαι.
 

Όταν είσαι στο μυαλό, απέχεις μίλια από την ύπαρξή σου. Οσο περισσότερο σκέφτεσαι, τόσο λιγότερος είσαι. Όσο λιγότερο σκέφτεσαι, τόσο περισσότερος είσαι. Κι αν δεν σκέφτεσαι καθόλου, αυτές είναι οι στιγμές που η ύπαρξή σου επιβεβαιώνεται στην ολότητά της.






Ayan ,by Hajir Mehrafouz / Namaste όμορφη ψυχή. Ομορφη δημιουργία κινούμενων εικόνων


Namaste beautiful soul. Creating moving images




Τζιντου Κρισναμουρτι. – Σχετικα με την ζωη και τον θανατο.



Ο  J. Krishnamurti μιλαει για τη ζωή και τον θάνατο και το λάθος που κάνουμε να τα διαχωρίζουμε σαν δύο διαφορετικές καταστάσεις.  Ολα είναι ένα.!  

Το σχόλιο του Κρισναμούρτι για τον Κόσμο που υποφέρει και η προτροπή του να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι είμαστε ένα, από όπου και να είμαστε όποιοι και να είμαστε .