FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

music KODO

Ο krishnamurti συνομιλει με παιδια.




"Εμφανίζεται μόνο όταν καταλάβεις τη συνολική διαδικασία του νου-όχι το νου σύμφωνα με κάποιο φιλόσοφο η δάσκαλο αλλά το δικό σου νου.... Η νοημοσύνη λοιπόν εμφανίζεται όταν κατανοήσεις τον εαυτό σου, και τον εαυτό σου θα τον κατανοήσεις μόνο σε σχέση με τον κόσμο των ανθρώπων,των πραγμάτων των ιδεών. Η νοημοσύνη δεν είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις όπως τη μάθηση. Εμφανίζεται με μεγάλη επαναστατικότητα, δηλαδή εμφανίζεται όταν δεν υπάρχει φόβος - που στη πραγματικότητα σημαίνει, ότι υπάρχει μία αίσθηση αγάπης. Επειδή όταν δεν υπάρχει φόβος υπάρχει αγάπη."

"Πολλά αγόρια σπουδάζουν απλώς για να βρούν δουλειά κι αυτός είναι όλος κι όλος ο σκοπός στη ζωή. Οταν όμως βρουν δουλειά τι συμβαίνει; Παντρεύονται, αποκτούν παιδιά - και για την υπόλοιπη ζωή τους πιάνονται στο γρανάζι. Γίνονται υπάλληλοι ή δικηγόροι ή αστυνομικοί. Τσακώνονται ατέλειωτα με τις γυναίκες τους και με τα παιδιά τους κι η ζωή τους είναι ένας αδιάκοπος αγώνας μέχρι να πεθάνουν..."

Κρισναμούρτι "Η ζωη είναι μπροστά σας".



.

Omraam Mikhael Aivanhov chante Aoum.

Yogananda Early Years

OM

Paramahansa Yogananda Sleep