FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Tο συνειδησιακο αλμα της ανθρωποτητας συμβαινει τωρα! Οι αλλαγές πάνω στον πλανήτη μας εν οψει του 2012 έχουν αρχίσει ήδη.









Η "εξωγήινη γήινη αποστολή”.

Η ανθρωπότητα και η γη περνούν αυτήν την περίοδο από μια αλλαγή στην αντίληψη της συνείδησης και της πραγματικότητας.

 Ο πολιτισμός των Μάγια της Κεντρικής Αμερικής ήταν  προηγμένος σε σχέση με τη γνώση χρόνος-επιστήμη. Το κύριο ημερολόγιό τους είναι το ακριβέστερο στον πλανήτη. Δεν έχει σφάλει ποτέ. Έχουν πραγματικά 22 ημερολόγια στο σύνολο, που καλύπτουν  πολλούς κύκλους συγχρονισμού στον κόσμο και το ηλιακό σύστημα. Μερικά από αυτά τα ημερολόγια πρόκειται ακόμα να αποκαλυφθούν.

Ο πέμπτος κόσμος των Μάγια τελειώνει το 1987. Οι έκτες παγκόσμιες ενάρξεις το 2012.  Έτσι είμαστε αυτήν την περίοδο "μεταξύ των κόσμων". Αυτή η περίοδος καλείται "αποκάλυψη" ή αποκάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Ο έκτος κόσμος των Μάγια είναι πραγματικά κενός. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από μας, ως δημιουργούς, για να  αρχίσουμε το νέο κόσμο και τον πολιτισμό που θέλουμε τώρα.

 
Οι Μάγια λένε επίσης ότι από το 2012:

- θα έχουμε υπερβεί την τεχνολογία δεδομένου ότι την ξέρουμε. - θα έχουμε υπερβεί το χρόνο και τα χρήματα.

- θα έχουμε εισαγάγει την πέμπτη διάσταση μετά από το να περάσουμε μέσω της τέταρτης διάστασης

- Η γη  και το ηλιακό σύστημα θα μπουν στο γαλαξιακό συγχρονισμό με το υπόλοιπο του κόσμου.

- Το DNA μας "θα αναβαθμιστεί" (ή θα επαναπρογραμματιστεί) από το κέντρο του γαλαξία μας.  Όλοι σε αυτόν τον πλανήτη αλλάζουν. Μερικοί το έχουν επίγνωση από ότι οι άλλοι. Αλλά ο καθένας μας κάνει "εξωγήινη γήινη αποστολή”.

 Το 2012 το αεροπλάνο του ηλιακού μας συστήματος θα παραταχθεί ακριβώς με το αεροπλάνο του γαλαξία μας. Αυτός ο κύκλος έχει διαρκέσει 26.000 έτη που ολοκληρώνονται. Ο Virgil Armstrong επίσης λέει ότι δύο άλλοι γαλαξίες θα παραταχθουν με τους δικούς μας συγχρόνως. Ένα κοσμικό γεγονός!

Ο χρόνος επιταχύνεται πραγματικά (ή καταρρέει). Για χιλιάδες έτη η αντήχηση Schumann ή ο σφυγμός (κτύπος της καρδιάς) της γης είναι 7,83 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο, οι στρατιωτικοί το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό ως πολύ αξιόπιστη αναφορά. Εντούτοις, από το 1980 αυτή η αντήχηση έχει αυξηθεί αργά. Είναι τώρα πάνω από 12 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο! Αυτός ο μέσος όρος υπάρχει λιγότερο από 16 ωρών ανά ημέρα αντί των παλαιών 24 ωρών.

Ένα άλλο είναι ότι - εμείς, ή μάλλον η συνείδηση μας ήμαστε κάτω από αυτόν τον ίδιο δρόμο επτά φορές πριν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 εκατομμυρίων ετών. Κάθε ένας από αυτούς τους κύκλους της δημιουργίας τρέχει 20 χρόνους γρηγορότερα από τον τελευταίο. Γι αυτό ο χρόνος φαίνεται τόσο γρήγορος. Δεν είναι ο "χρόνος", αλλά η ίδια δημιουργία που επιταχύνει.

Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης ή του χρόνου "μεταξύ των κόσμων" πολλοί άνθρωποι θα περνούν από πολλές προσωπικές αλλαγές. Οι αλλαγές θα είναι πολλές και ποικίλες. Είναι όλο το μέρος αυτού που ήρθαμε εδώ για να μάθουμε ή να δοκιμάσουμε. Τα παραδείγματα της αλλαγής θα μπορούσαν να είναι - σχέσεις που έρχονται σε ένα τέλος, την αλλαγή της κατοικίας ή της θέσης, την αλλαγή της εργασίας, τη μετατόπιση στην τοποθέτηση των απόψεων μας ή τη σκέψη μας κ.λπ....

Θυμηθείτε, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή λαμβάνουμε μικρές και μεγάλες αποφάσεις. Κάθε απόφαση είναι βασισμένη στην ΑΓΑΠΗ ή το ΦΟΒΟ. Επιλέξτε την αγάπη, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, όχι τη σκέψη σας και ακολουθήστε την εσωτερική επιθυμία σας για γνώση.


Οι σκέψεις μας είναι πολύ σημαντικές και έχουν επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή μας. Δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις σκέψεις μας. Εάν σκεφτόμαστε αρνητικές σκέψεις αυτό είναι που προσελκύουμε. Εάν σκεφτούμε τις θετικές σκέψεις θα προσελκύσουμε τους θετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα. Έτσι γνωρίστε τις σκέψεις σας και αποβάλετε τις περιττές αρνητικές.







Ο εγκέφαλος σας δεν σας ανήκει πλέον. Χρησιμοποιείται ως ξενιστής «διανοητικών ιών», που εθίζουν στην υποταγή.

Πιστεύετε ότι οι σκέψεις σας είναι δικές σας?
Γνωρίστε ότι αυτό ακριβώς ελέγχεται περισσότερο από τα ΜΜΕ. Γιατί αυτές είναι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε σας; Ποια είναι η πραγματική ημερήσια διάταξη "τους";  Τι θέλουν να πετύχουν πραγματικά μέσω των «ειδήσεων»;  

Δημιουργούν ένα πρόβλημα έτσι ώστε  να αντιδράμε και να ζητάμε μια λύση, κατόπιν "αυτοί" προσφέρουν τη λύση τους; Η “λύση” είναι αυτό που πραγματικά θέλησαν αρχικά:

«Μια φυλακή για το μυαλό μας».

 Η φυλακή αυτή βρίσκεται παντού. Μας περιβάλλει. Προπαντός όμως βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας, στις σκέψεις σας, ακόμη και στις πιο ιδιωτικές σας φαντασιώσεις. Έχει ήδη εισχωρήσει κι εγκατασταθεί στον εγκέφαλό σας. Δεν έχει απλώς λεηλατήσει τα εγκεφαλικά σας πεδία. Τα έχει ισοπεδώσει. Τα έχει επανασχεδιάσει. Ο εγκέφαλος σας έχει πάψει προ πολλού να είναι ένα αυτόνομο εργαλείο σκέψης. Είναι ένα τυποποιημένο προϊόν. Ο εγκέφαλος σας δεν χρησιμοποιείται πλέον για να σκέφτεται. Ο εγκέφαλος σας δεν σας ανήκει πλέον. Χρησιμοποιείται ως ξενιστής «διανοητικών ιών», που εθίζουν στην υποταγή.

Σχεδόν τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Σχεδόν όλα "τα γεγονότα" προγραμματίζονται από κάποια «ομάδα» ή άλλη «οργάνωση». Παρά το ότι συμβαίνει αυτό, υπάρχει χρόνος. 
Η γνώση και η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.







Μερικά πιθανά αποτελέσματα των αλλαγών.

Πονοκέφαλοι , ημικρανίες, κούραση
Ηλεκτρικές αισθήσεις στα άκρα
Αρμοσφίκτες στα μυϊκά δίκτυα
Γρίπη και τα συμπτώματα της
Έντονα όνειρα.


Το ανθρώπινο σώμα θα γίνει πιο ευαίσθητο ως αποτέλεσμα των νέων δονήσεων. 
Η αντήχηση της γης είναι 7.8Hz για χιλιάδες έτη. Από το 1980 έχει ανέλθει άνω των 12Hz. Αυτό σημαίνει ότι 16 ώρες εξισώνονται τώρα ημερησίως με 24 ώρες. Ο χρόνος επιταχύνεται.

Το φυσικό σώμα έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει. Ένα νέο ελαφρύ σώμα δημιουργείται.
Το DNA μας επαναπρογραμματίζεται από τον κόσμο (όπως προβλέπεται στη Μαγιας προφητεία). Πηγαίνουμε από το σκέλος 2( 2 Ελικες),  πίσω στο DNA 12 σκελών (12 Ελικες).


Οι μεγαλύτερες διαισθητικές και θεραπευτικές δυνατότητες θα προκύψουν.
Τα μάτια θα γίνουν σαν της γάτας προκειμένου να προσαρμοστούν στη νέα ατμόσφαιρα και το φως.

Όλα τα πρόσφατα γεννημένα παιδιά θα είναι πιθανώς τηλεπαθητικά εκ γενετής.
Όλες οι πανούκλες της δεκαετίας του '90, συμπεριλαμβανομένου του AIDS θα εξαφανιστούν.

 

 



Δραματικές αλλαγές στον παγκόσμιο πολιτισμό.
 
Τόσο απίστευτο είναι που μπορεί να φανεί παράξενο σε πολλούς ανθρώπους, ότι η γη βρίσκεται στο στάδιο μιας εξελικτικής αλλαγής, στο πώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Πρόκειται να γίνουμε ένας γαλαξιακός πολιτισμός, που θα αλληλεπιδρά θετικά με τους πολλούς πολιτισμούς των άλλων συστημάτων αστεριών στο γαλαξία και τον κόσμο μας.

Είναι ότι το αληθινό πεπρωμένο μας πρόκειται να αλλάξει από μια κοινωνία που εδρεύει στο φόβο και τον ανταγωνισμό, σε ένα κόσμο βασισμένο στην αγάπη, την ειρήνη, και την αρμονία. Το σημερινό χάος που ζούμε είναι μόνο ένα μέρος της επιταχυνουμενης αλλαγής. Ζούμε σε έναν αόρατο κόσμο (συχνά καλούμενο: οι πνευματικές σφαίρες, ή ο ουρανός) καθώς επίσης και σ’ενα ορατό κόσμο, ο οποίος είναι το μόνο μέρος που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν  ότι υπάρχει.

Η πραγματική αλήθεια έχει κρυφτεί από μας... έτσι θα θυμόμαστε τελικά και θα ανακαλύπταμε σιγά-σιγά ποιοι είμαστε πραγματικά, δηλαδή μεγάλα αθάνατα όντα της καθολικής γνώσης και της φρόνησης, και ότι συνδεόμαστε πολύ με τους φυσικούς αδελφούς και τις αδελφές στο διάστημα, και εκείνους στις πνευματικές σφαίρες.

Δυστυχώς πολλές κυβερνήσεις, θρησκείες, και φιλοσοφίες έχουν χειριστεί τον κόσμο μας έτσι ώστε να κρατήσουν ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας κρυφό από μας για να μπορούν να διατηρήσουν τη εξουσία και τον έλεγχο του κόσμου μας.

Εντούτοις, είναι καιρός για μια μεγάλη αλλαγή της αντίληψης των πραγμάτων από τους παγκόσμιους πληθυσμούς, οι οποίοι θέλουν κυρίως την ειρήνη, παρά αυτό που παρουσιάζεται σε μας από τα χειραγωγημένα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι "κάτι είναι έτοιμο να συμβεί", αλλά επειδή ένα μεγάλο μέρος της τρέχουσας αλλαγής είναι στον αόρατο κόσμο, πριν φανερωθεί στον ορατό κόσμο, είναι δύσκολο να κατανοηθεί.
 
Είμαστε πραγματικά μέρος ενός μεγάλου "πειράματος", συμφωνώντας σε ένα πιο υψηλό επίπεδο κατανόησης, θελήσαμε να είμαστε εδώ σε αυτούς τους συναρπαστικούς "έσχατους χρόνους", το τέλος ενός πολιτισμού, και την αρχή μιας νέας εποχής, γνωστής ως έβδομη χρυσή ηλικία που όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε.

Πολλά έχουν γραφτεί, και ειπωθεί, για το μέλλον μας. Μερικές από αυτές τις πληροφορίες ήταν αληθινές στον αρχικό χρόνο της καταγραφής τους, αλλες έχουν αλλάξει από τότε. Μερικά από αυτά δεν ήταν ποτέ αληθινά, και προορισμός τους ήταν να μας χειραγωγήσουν. Και κάποιες πληροφορίες ήταν σωστές και κρατούν ακόμα και σήμερα. Η ταξινόμηση όλων αυτών των πληροφοριών είναι το δύσκολο μέρος. 
 
Γι αυτό ότι είναι "αλήθεια" για ένα άτομο, δεν είναι απαραιτήτως "αλήθεια" για κάποιο άλλο.

Πρέπει να εφαρμόσετε τη διάκρισή σας σε όλες τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου αυτών που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο. Οι άνθρωποι ξυπνούν σταδιακά σε   ποικίλους βαθμούς δεδομένου ότι συνεχίζουμε ακόμη την εκμάθησή μας.

Κάποιες πληροφορίες είναι δύσκολο να απορροφηθούν, όπως η γνώση της κοίλης γης μας και των αρχαίων πολιτισμών.

Οπως το γεγονός πώς το πρόγραμμα Απόλλων ήταν μια συγκάλυψη από υψηλά κλιμάκια της υψηλότερης τεχνολογίας που υπάρχει. Τα μυστικά ταξίδια είχαν γίνει ήδη για να καθιερώσουν βάσεις στο φεγγάρι και τον Άρη, και για να ερευνήσουν άλλα μέρη του ηλιακού συστήματός μας από την αρχή της δεκαετίας του '60.

Τέλος, η γη αναμένεται για να επιβραδύνει την περιστροφή της, να σταματήσει, και να αντιστρέψει την περιστροφή της χωρίς καταστροφές, μαζί με την κίνηση στο διάστημα με το υπόλοιπο του ηλιακού συστήματος για να γίνει μέρος του συστήματος αστεριών του Σείριου!