FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τριτοδιαστασιακά συναισθήματα χαμηλης δόνησης και Αναληψη.







Κανένα "διαστημόπλοιο ή lightship" δεν προτίθεται να κατέβει στην 3η διάσταση για να σώσει κανέναν. Καμμία οντότητα Φωτός δεν πρόκειται να παραβιάσει τον συμπαντικό νόμο της ελεύθερης βούλησης και της ελεύθερης επιλογής. 

 Εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να ανυψώσουμε την δική μας ενέργεια για να μπορέσουμε  να "συναντηθούμε" με τις οντότητες του φωτός,  εάν και εφόσον το επιλέξουμε σε μία άλλη ανώτερη διάσταση. Κανένας αιθερικός αστροστόλος φωτός δεν πρόκειται να κάνει "απόβαση" στην τριτοδιαστατική Γη.

Εμείς είμαστε εκείνοι που θα επιτρέψουμε στην ψυχή μας να αναδυθεί μέσα από τον εγκλωβισμό της στη 3η διάσταση και να ακολουθήσει το μονοπάτι για τις ανώτερες διαστάσεις. Καμμία οντότητα Φωτός δεν διακατέχεται από αισθήματα εκδίκησης, μίσους, αλληλοσπαραγμού και όλα τα συναφή που υποδεικνύουν κατώτατης δόνησης ενεργειακό πεδίο. Όλα αυτά τα συναισθήματα είναι τριτοδιαστατικά και δεν έχουν να κάνουν με τα επίπεδα του κοσμικού Φωτός. 

Απλώς, όταν οι οντότητες αναπτύξουν την ψυχική τους ενέργεια και συνειδητότητα,  καλλιεργούν γύρω τους ένα επίπεδο Φωτό, ς όπου καμία κατώτερη οντότητα δεν μπορεί να "σταθεί" και ανάλογα με τις επιλογές της ακολουθεί ένα άλλο προσωπικό μονοπάτι. Όπως και καμία τριτοδιαστατική οντότητα που ισχυρίζεται από την μια μεριά ότι ανήκει στο φως και από την άλλη εκφράζει συναισθήματα κατώτατης δόνησης δεν πρόκειται να αναληφθεί. 

Η ανάληψη αφορά όλον τον πλανήτη Γη και το Κοσμικό Φως της Ανάληψης δεν κάνει διακρίσεις. Δίνει το δικαίωμα επιλογής σε όλες τις οντότητες ενός πλανήτη και σέβεται και τις δύο εκδοχές. Κάτω από το Κοσμικό Φώς όλες οι οντότητες είναι ισόνομες αλλά και διαφορετικές μεταξύ τους.

Aila Ashtar







.












.