FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μηνυμα SaLuSa απο το Σειριο 27/2/2012


.
Είστε μάρτυρες της αρχής του τέλους όλων αυτών που σας κράτησαν πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το άλμα προς τα εμπρός που έρχεται με την Ανάληψη. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσουμε σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή, να απολαύσουμε την επιτυχία όλων των δικών μας και δικών σας προσπαθειών. Ήταν αναπόφευκτο, ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι Σκοτεινοί για να σταματήσουν την πρόοδό μας, και στο τέλος οδηγήθηκαν στην ήττα, λόγω της τεράστιας πλεονεξίας και αλαζονείας τους. Ούτε καν τα χρήματα μπορούν να τους εξαγοράσουν μια διαδρομή που θα αποτρέψει την κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους, η οποία τώρα είναι έτοιμη να τεθεί εκτός. Αυτό προφανώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο, και δίνει την πεποίθηση στους ανθρώπους που έχουν ιστορίες να πουν ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. 

Οι αλλαγές άρχισαν ξαφνικά να επιταχύνονται, και μπορείτε να περιμένετε ότι θα συνεχιστούν από δω και πέρα. Μερικές φορές μπορεί να τσιμπήσετε τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά συμβαίνουν, δεδομένου ότι θα σας κόψουν την ανάσα. Πάντα να ψάχνετε για τις θετικές πλευρές των αλλαγών, οι οποίες συχνά γίνονται περισσότερο με τον τρόπο της "εκκαθάρισης πληρωμάτων" προετοιμάζοντας την εισαγωγή του καινούριου.

Τώρα που έχει αρχίσει το ξεκαθάρισμα των ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν, θα επεκταθεί σε όλους τους τομείς της ζωής. Οι πολιτικοί είναι σε μεγάλο βαθμό αναξιόπιστοι και επιρρεπείς να σπάσουν τον όρκο τους να εξυπηρετήσουν εσάς τους ανθρώπους. Είναι ήδη υπό επιτήρηση και σύντομα θα απομακρύνονται όσοι έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις. Προσωρινές κυβερνήσεις θα αναλάβουν όπου είναι αναγκαίο και ο έλεγχος θα δοθεί σε εκείνους που έχουν αποδειχθεί αντάξιοι αυτής της ευθύνης. Δεν περιμένουμε μεγάλη αντίσταση στις αλλαγές, καθώς έχουμε την απόλυτη απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε και δεν μπορεί να υπάρξει αντίρρηση γι 'αυτό. Αν χρειαστεί, μπορούμε να πάμε πίσω στο χρόνο για να αποδείξουμε κάτι, έτσι θα καταλάβετε γιατί μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στη βία για την επίτευξη των στόχων μας.

Η οικονομική κατάσταση είναι ακόμα πολύ ρευστή και συνεχώς πέφτει από το ένα πρόβλημα στο άλλο. Ό, τι και να γίνει σ’ αυτόν τον τομέα δεν θα υπάρχει τρόπος επιστροφής στο παλιό κατεστημένο, και ορισμένα νομίσματα θα καταρρεύσουν επιφέροντας αναγκαστικά τις αλλαγές που θα είναι ευπρόσδεκτες. Θα είναι όλα μέρος του τέλους των παλιών συστημάτων που επέτρεψαν πολύ δόλια δραστηριότητα, καθώς και άσεμνα κέρδη. Το κέρδος δεν είναι όπως θα μπορούσατε να πείτε «μια βρώμικη λέξη», αλλά θα πρέπει να αντικατοπτρίζει μια δίκαιη ανταμοιβή για τις υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται. 

Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του κόσμου, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους φτωχούς και πολλούς με μισθούς χαμηλότερους από επιβίωσης. Μην αμφιβάλλετε ούτε για μία στιγμή ότι θα παραμείνουν ως έχουν, διότι έρχεται η αφθονία, και τα επίπεδα διαβίωσης θα αυξηθούν σημαντικά. Το μοίρασμα θα είναι σε ημερήσια διάταξη και με τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα της συνείδησης, οι άνθρωποι θα αλλάξουν εύκολα την προσέγγισή τους ο ένας προς τον άλλο. Βαθιά μέσα σας είστε Όντα αγάπης, που θα διώξετε γρήγορα τα σημερινά δόγματα και τις ψεύτικες διαφορές που σας έχουν κρατήσει χώρια.

Δείτε τους όλους σαν τον εαυτό σας και αποδεχθείτε ότι δεν θα πρέπει να ισχύει κάτι διαφορετικό, αφού όλοι προήλθατε αρχικά από την Πηγή Όλης της Ύπαρξης. Κάθε ένας από εσάς είχε πολλές ζωές και έζησε σύμφωνα με τους διαφορετικούς θρησκευτικούς κανόνες. Έχετε μετακινηθεί μεταξύ πολλών διαφορετικών πολιτισμών, και αυτό ήταν μέρος των απαραίτητων εμπειριών σας για να έρθετε πίσω στο Φως. Είναι ότι καλύτερο να αναγνωρίσετε την ομορφιά που βρίσκεται σε αυτές τις διαφορές, που οδηγούν σε τόσο πολλές και ποικίλες εμπειρίες, οι οποίες είναι τα τούβλα που κτίζουν τη συνείδησή σας. Πράγματι, ίσως να θεωρούσατε ότι δεν θα υπήρχε νόημα να ζείτε στη δυαδικότητα, εκτός αν σας παρουσιάζονταν κάθε λογής προκλήσεις για την ανάπτυξη σας.

Εδώ και χιλιετίες οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τόσο πολύ θυμό και μίσος μεταξύ τους, που οι μνήμες για τους λόγους αυτών είναι ακόμα πολύ έντονες στο υποσυνείδητό τους. Αυτό έχει οδηγήσει σε ένταση στις σχέσεις μεταξύ των εθνών και η ελίτ βασίστηκε σ’ αυτήν για να σας κρατήσει σε αντιπαράθεση. Συχνά, οι μαύροι εκλαμβάνονται σαν κατώτερα όντα και αναλφάβητοι, αλλά αυτό έγινε εσκεμμένα από τις σκοτεινές δυνάμεις που τους αρνήθηκαν συνειδητά πραγματικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Ήξεραν ότι έτσι ήταν πολύ πιο εύκολο να τους υποδουλώσουν, και για εκατοντάδες χρόνια, εκμεταλλεύονταν αυτήν την κατάσταση. Ο ενθουσιασμός σας για τον αθλητισμό, ωστόσο έχει ξεπεράσει εν μέρει το πρόβλημα, δεδομένου ότι έχετε αυτό που ονομάζουμε «ένα πεδίο ίσων όρων ανταγωνισμού», στο οποίο οι μαύροι διακρίνονται. Έχει βοηθήσει τους ανθρώπους να αποδεχθούν ότι όλες οι φυλές έχουν το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται ισότιμα.

Ακόμα και σε αυτή την περίοδο κλεισίματος της δυαδικότητας όλοι μπορούν να μάθουν πολλά ακόμη, καθώς οι συνθήκες θα εξακολουθούν να δημιουργούν προκλήσεις για να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα σας να είστε ένας από αυτούς που ζουν μέσα στο Φως. Με τόσες πολλές αποκαλύψεις που γίνονται πρέπει να είστε σε επιφυλακή, καθώς θα είναι μόνο πάρα πολύ εύκολο να είστε επικριτικοί. Με κάθε τρόπο μιλήστε για αυτά τα θέματα, αλλά κάντε το από μία απρόσωπη οπτική, χωρίς να τα ενισχύετε με τη συναισθηματική σας ενέργεια. 

Να θυμάστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, δεν ξέρετε το σχέδιο της ζωής για τις άλλες ψυχές ή για ποιο λόγο επέλεξαν τις εμπειρίες τους. Στους υψηλότερους Πνευματικούς κόσμους, οι ψυχές αποτελούνται από μια δόνηση που δεν δίνει καμία ενέργεια για την καταδίκη ή την κρίση, αλλά κατέχουν τη δόνηση της αγάπης και δεν σκέφτονται έτσι.

Αγαπητοί μου, έχετε περάσει πολλά σε όλη τη διάρκεια του κύκλου της δυαδικότητας, και είναι πλέον καιρός να την ξεπεράσετε και να διαλύσετε τους συνδέσμους που έχετε με αυτήν. Μετακινηθείτε σταθερά στο Φως και ζήστε υπό την σκέπη του με το να είστε συμπονετικοί και τρυφεροί με κάθε είδος ζωής. Δεν είναι τόσο δύσκολο όπως μπορεί να νομίζετε και πολλοί από εσάς το κάνετε χωρίς πραγματικά να το σκέφτεστε. 

Όταν γίνει η δεύτερη φύση σας, τότε θα ξέρετε ότι είστε σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση και την Ανάληψη. Θα γίνετε περισσότερο σαν το ον που ήσασταν, πριν κατεβείτε στις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό θα πρέπει να το αισθάνεστε σαν κάτι φυσικό, δεδομένου ότι είναι η κατάσταση της αληθινής σας ύπαρξης, σαν πνευματικό ον. Ως εκ τούτου μπορεί να νοιώθετε μια ελαφρότητα σαν να περπατάτε στον αέρα, και ειρήνη και ηρεμία που είναι σαν ευδαιμονία.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία πλησιάζει και είναι σε ετοιμότητα να επιτρέψει περισσότερες θεάσεις των σκαφών της. Ορισμένα γεγονότα δείχνουν ότι αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς η αποδοχή της παρουσίας μας και αυτή ενθαρρύνεται με τη θέαση των σκαφών μας. Πριν περάσει πολύς καιρός, θα είμαστε παντού και οι θεάσεις θα είναι κάτι συνηθισμένο. Θα ερχόμαστε και θα φεύγουμε έχοντας σαν επιχείρηση να σας βοηθήσουμε με την έλευση των νέων τεχνολογιών, που θα ανεβάσουν τα επίπεδα της ζωής σας και θα απομακρύνουν μακροχρόνια προβλήματα. Σας ευχόμαστε να είστε ευτυχείς και σε ειρήνη πριν φτάσετε στο σημαντικό σημείο και το υπέροχο κλείσιμο της δυαδικότητας του τρέχοντος έτους.

Είμαι ο SALUSA από τον Σείριο προσφέροντάς σας κάθε ευτυχία και χαρά.

ΠΗΓΗ
 http://gfingreeck.blogspot.com/2012/02/27022012.html#more




.