FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μπορίσκα , το αγόρι που ήρθε από τον Άρη .











 Κάποιες φορές , μερικά παιδιά , γεννιούνται με εξαιρετικά χαρίσματα  και ασυνήθιστες ικανότητες. Υπαρχει η  ιστορία ενός ασυνήθιστου αγοριού του Μπόρισκα , από τα μέλη μιας αποστολής σε μια περιοχή που βρίσκεται βόρεια του Βόλγκογκράντ (Volgograd) , κοινώς λεγόμενη ‘Medvedetsakaya gryada’.

«Φαντάσου , νύχτα, ενώ όλοι είμαστε καθισμένοι γύρω από την φωτιά που είχαμε ανάψει , ένα μικρό αγόρι ( γύρω στα επτά ) να ζητά , ξαφνικά την προσοχή όλων μας. Το αποτέλεσμα?    Ηθελε να διηγηθεί σε όλους μας , όλα για την ζωή στον πλανήτη Άρη ,  τους κατοίκους του, τα ταξίδια τους στην Γη , να μοιραστεί μια μαρτυρία του.

Ακολούθησε σιγή.
 
Ήταν απίστευτο ! Το μικρό αγόρι με μεγάλα και ζωηρά  μάτια  άρχισε να διηγείται μια υπέροχη ιστορία για τον πολιτισμό των κατοίκων του Άρη , για τις μεγάλες θεόρατες πόλεις , τα διαστημόπλοιά τους και τις πτήσεις σε διάφορους πλανήτες , στην υπέροχη χώρα την Λεμουρία , της οποίας γνώριζε την ζωή σε όλες της  τις λεπτομέρειες , μέχρις ότου του συνέβη να πάει εκεί από τον Άρη,  είχε πολλούς φίλους εκεί .

Τα κλαδιά έτριζαν και  η ομίχλη της νύχτας σκέπαζε την περιοχή και τον  ουρανό γεμάτο από  τα μυριάδες φωτεινά άστρα , όλα είχαν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.
Η ιστορία του διήρκησε για περίπου μία ώρα και μισή.
 
Ένα αγόρι ήταν αρκετά έξυπνο να εμπλέξει ένα ολόκληρο έθνος.
Πολλοί μείναμε με το στόμα ανοιχτό από δύο διακριτικά γεγονότα. 
 
Πρώτο από όλα , το αγόρι κατείχε μια πολύ βαθειά και ασυνήθιστη γνώση. Η νοημοσύνη του ξεπέρναγε κατά πολύ εκείνη ενός οποιουδήποτε άλλου αγοριού της ηλικίας του , των 7 χρονών. Κανένας καθηγητής στον κόσμο δεν είναι ικανός να διηγηθεί ολόκληρη την ιστορία της Λεμουρίας και των κατοίκων της και στις πιο μικρές λεπτομέρειες , όπως έκανε ο Μπόρισκα.

Όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα απολύτως , για όσον αφορά αυτή την χώρα , σε όλα τα σχολικά βιβλία αυτού του κόσμου.
Η μοντέρνα επιστήμη δεν έχει ακόμα ανακαλύψει καινούργιους πολιτισμούς.
Δεύτερον , όλοι μείναμε έκθαμβοι και γοητευμένοι από το γλωσσάριο αυτού του νέου αγοριού.
Η ιδιαίτερη γνώση του στην ορολογία , στις λεπτομέρειες και γεγονότα του πλανήτη Άρη και το παρελθόν της Γης , μας γοήτευσε όλους.

 
« Γιατί η κουβέντα άρχισε σε εκείνο το μέρος ;» , ο μεσολαβητής μου απήντησε « ίσως γιατί η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια , με πολλά άτομα καλά πληροφορημένα και με ανοιχτά στο μυαλό».
«Θα μπορούσε να τα είχε επινοήσει ό ίδιος ;»
«Αμφιβάλλω» απάντησε ο φίλος μου. Σε μένα φαινόταν πως αυτό το αγόρι μοιραζόταν μαζί μας τις προσωπικές του αναμνήσεις περασμένων ζωών. Είναι αδύνατον να πλάσει τέτοιες εικονικές ιστορίες , πρέπει να μαθευτούν στην πραγματικότητα.

Σήμερα , μετά την συνάντησή μου με τους γονείς του Μπόρις και έχοντας τον τρόπο να γνωρίσω καλύτερα το αγόρι , άρχισα να βάζω σε τάξη πολύ προσεκτικά όλες τις πληροφορίες που αφορούσαν την υπόθεση.

O Μπόρισκα , γεννήθηκε στο νοσοκομείο της  πόλης  Volzhskii αλλά ο πραγματικός τόπος γέννησης είναι η πόλη Zhirnovsk της επαρχίας  Volgograd . H ημερομηνία γέννησης είναι 11 Ιανουαρίου 1996, ίσως αυτό το στοιχείο να είναι χρήσιμο για τους αστρολόγους).
Οι γονείς του δείχνουν θαυμάσια άτομα . Νadezhda , η μητέρα του Μπόρισκα , είναι δερματολόγος σε δημόσια κλινική . Πήρε το πτυχίο ιατρικής το 1991 στο Volgograd.
Ο πατέρας του μικρού είναι συνταξιούχος στρατιωτικός . Και οι δύο θα ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένοι εάν κάποιος τους βοηθούσε να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο του παιδιού τους.
Το μοναδικό πράγμα που κάνουν είναι να το παρατηρούν και να το μεγαλώνουν .


«Μετά την γέννηση του Μπόρισκα , παρατήρησα πως στήριξε το κεφαλάκι του μόλις όταν ήταν 15 ημερών – θυμάται η μητέρα του – Η πρώτη του λέξη ήταν «μπαμπά» μόλις 4 μηνών και αμέσως άρχισε να μιλάει . Στην ηλικία των 7 μηνών ολοκλήρωσε την πρώτη του φράση « θέλω ένα καρφί» , αυτή την φράση την είπε μετά που παρατήρησε ένα καρφί στον τοίχο. Όσο μεγάλωνε τόσο οι  διανοητικές του ικανότητες όλο και  ξεπερνούσαν την φυσική  και σωματική ανάπτυξή του.
-Πως εκδηλωνόντουσαν αυτές οι διανοητικές ικανότητες ; ( ερώτηση)

-Όταν ο Μπόρις ήταν μόλις 1 χρονών , άρχισα να του δίνω λέξεις  ( σύστημα του
Nikitin)  και ,  όταν ήταν ενάμιση χρονών , διάβαζε ήδη τις μεγάλες επικεφαλίδες των εφημερίδων . Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να μάθει τα χρώματα και τους διάφορους συνδυασμούς και στα δύο του χρόνια άρχισε να ζωγραφίζει.
Αμέσως μετά , μόλις έκλεισε τα 2 χρόνια τον  πήγαμε στο
al day care center για νήπια.

Οι δάσκαλοι είχαν μείνει όλοι άφωνοι από τα χαρίσματα του και από τον ασυνήθιστο τρόπο σκέψης του. Το παιδί είχε μια ασυνήθιστη , μνήμη και μια απίστευτη ικανότητα εις το να συλλέγει νέες πληροφορίες. Οι γονείς του , αμέσως , παρατήρησαν πως το παιδί τους λάμβανε πληροφορίες από κάποιο άλλο μέρος , με δικό του τρόπο.


-Κανείς δεν του είχε διδάξει αυτές τις πληροφορίες – θυμάται η μητέρα . Κάποιες φορές τον έβλεπε να παίρνει την στάση του λωτού και άρχιζε όλες αυτές τις συζητήσεις. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας . Πως μπορεί ένα μωρό να γνωρίζει όλα αυτά. Σύμπαν , ιστορίες ατέλειωτες για άλλους κόσμους , ουρανούς πολιτισμούς , γαλαξίες, για αυτόν ήταν σαν ένα καθημερινό μάντρα από τότε που ήταν 2 χρονών.
Κατόπιν ο Μπόρισκα ήταν εκείνος που μας μίλησε για την προηγούμενή του ζωή πάνω στον Πλανήτη Άρη , στο γεγονός πως ο πλανήτης κατοικούταν , αλλά , εξ αιτίας μιας δυνατής καταστροφής  , έχασε την ατμόσφαιρά του και ότι μέχρι την σήμερον ημέρα οι κάτοικοί του είναι αναγκασμένοι να ζουν κάτω από το έδαφος.

Πριν την καταστροφή , εκτελούσε συχνές πτήσεις στην Γη για εμπορικούς σκοπούς και για ερευνητικούς σκοπούς. Φαίνεται πως Μπόρισκα  πέταγε από μόνος του το  διαστημόπλοιό του. Έτσι ακριβώς ήταν κατά την διάρκεια του Λεμούριου πολιτισμού.  Είχε ένα φίλο Λεμούριο που σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του.
-Μια μεγάλη καταστροφή έπληξε την Γη και μια πελώρια ήπειρος βυθίστηκε . Κατόπιν , και εντελώς ξαφνικά μια πελώρια πέτρα έπεσε πάνω σε ένα οικοδόμημα,  ο φίλος ήταν εκεί – εξιστορεί ο Μπόρισκα . Δεν μπόρεσα να τον σώσω. Είναι το πεπρωμένο μας να συναντηθούμε σε αυτή την ζωή.
Το αγόρι ξαναζούσε την σκηνή της πτώσης της Λεμουρίας σαν να ήταν χθες.


Ήταν πολύ θλιμμένος για τον θάνατο του καλύτερού του φίλου και αισθανόταν ενοχές σαν να ήταν εκείνος η αιτία του θανάτου του.


Μια μέρα , παρατήρησε ένα βιβλίο στην τσάντα της μητέρας του με τίτλο « από πού προερχόμαστε ;» του
Ernst Muldashev . Θα έπρεπε να τον βλέπατε τι χαρά έκανε με αυτή την ανακάλυψη , έμεινε πολλές ώρες να ξεφυλλίζει το βιβλίο βλέποντας τις πέτρες των Λεμούριων και τις φωτογραφίες από το Θιβέτ. Κατόπιν άρχισε να μιλά για την υψηλή διάνοια των Λεμούριων.


-Η Λεμούρια  έπαψε να υπάρχει εδώ και 800.000 χρόνια πριν , του είπα. Οι Λεμούριοι ήταν ψηλοί 9 μέτρα ! Έτσι δεν είναι ; Πως τα θυμάσαι όλα αυτά ;
-Εγώ τα θυμάμαι , απάντησε το αγόρι..
Αργότερα , θυμήθηκε ένα άλλο βιβλίο του Muldashev  με τον τίτλο « Η αναζήτηση της πόλης των Θεών». Το βιβλίο αναφερόταν σε παλιούς τάφους και πυραμίδες.
Ο Μπόρισκα , δήλωσε πως οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν την Γνώση κάτω από μια πυραμίδα ( όχι την πυραμίδα του Χέοπα ). Αυτή δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.


«Η ζωή θα αλλάξει από την στιγμή που θα ανοιχτεί η Σφίγγα» είπε , και πρόσθεσε ότι η μεγάλη Σφίγγα έχει ένα μηχανισμό ανοίγματος πίσω από το αυτί της ( δεν θυμάται όμως με ακρίβεια σε ποιό αυτί και που). Το αγόρι μιλά επίσης με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό για τον πολιτισμό των Μάγια.
Κατ’ αυτόν , εμείς γνωρίζουμε πάρα πολύ  λίγα πράγματα για αυτό τον μεγάλο πολιτισμό και τους κατοίκους του.
Το πιο σπουδαίο και ενδιαφέρον είναι πως, ο Μπόρισκα πιστεύει ότι πλησίασε ο καιρός  για τους «ειδικούς» που θα γεννηθούν στην Γη. Η αναγέννηση του πλανήτη , πλησιάζει.
Η Καινούργια Γνώση θα είναι σε μεγάλη αναζήτηση , ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης των γήινων.

-Πως γνωρίζεις για  αυτά τα χαρισματικά παιδιά και γιατί συμβαίνουν αυτά ; Γνωρίζεις πως ονομάζονται παιδιά Ίντιγκο;

-Εγώ γνωρίζω πως αυτά ήδη γεννιούνται. Εγώ όμως , δεν έχω συναντήσει ακόμη κανένα στην πόλη μου. Ίσως το κορίτσι που λέγεται
Yulia Petrova , μπορεί να είναι. Είναι η μοναδική που με πιστεύει. Άλλοι γελούν μαζί μου με τις ιστορίες μου.

Κάτι θα συμβεί στην Γη, να γιατί αυτά τα παιδιά είναι πολύ σπουδαία. Θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους . Οι πόλοι θα αντιστραφούν . Η πρώτη μεγάλη καταστροφή θα γίνει το 2009 σε μια από τις ηπείρους. Η επόμενη θα γίνει το 2013 και θα είναι ακόμη περισσότερο καταστρεπτική.

-Δεν φοβάσαι για την ζωή σου εξ αιτίας αυτών των καταστροφών ;

-Όχι , δεν φοβάμαι. Εγώ έχω ήδη ζήσει μια καταστροφή στον Άρη. Ζουν  ακόμη , άνθρωποι σαν εμάς εκεί έξω. Μετά τον πυρηνικό πόλεμο   όλα καταστράφηκαν και κάηκαν. Μερικά από αυτά τα άτομα κατάφεραν να επιζήσουν . Κατασκεύασαν νοσοκομεία και νέα πολεμοφόδια . Και εκεί έγινε μια μετατοπιση των ηπείρων , παρόλο που η ήπειρος δεν ήταν τόσο μεγάλη. Οι Αρειανοί αναπνέουν αέρια, στην περίπτωση που έρθουν στην γη θα πρέπει να είναι κοντά σε σωλήνες αερίου.
-Προτιμάς να αναπνέεις οξυγόνο ;

-Από την στιγμή που βρίσκεσαι σε αυτό το σώμα , πρέπει να αναπνέεις οξυγόνο . Επομένως οι Αρειανοί αισθάνονται αντιπάθεια για αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό τον αέρα , τον αέρα της Γης , γιατί τους προκαλεί γήρανση.
Οι Αρειανοί είναι ως επί το πλείστον νέοι , περίπου 30-35 χρονών. Οι γεννήσεις αυξάνονται ετησίως.

-Μπόρις , για οι δικοί μας διαστημικοί σταθμοί καταστρέφονται πριν ακόμα φτάσουν στον Άρη;
-Ο Άρης εκπέμπει ένα ειδικό σήμα που τους καταστρέφει και αυτό γιατί αυτοί οι σταθμοί περιέχουν  βλαβερές ακτινοβολίες.

Εγώ έμεινα άναυδος από την γνώση αυτών των ακτινοβολιών «
Fοbos».
Αυτό είναι αλήθεια. Το 1988 ένας κάτοικος του
Volzhski Yuri , ο Lushnichenko , ένας άνθρωπος με μεταφυσικές ικανότητες , προσπάθησε να ειδοποιήσει τους σοβιετικούς leader  στο αναπόφευκτο ατύχημα του πρώτου διαστημικού σταθμού “Fobos 1” και “Fobos 2” Ανάφερε επίσης και αυτό το είδος ακτινοβολίας , βλαβερή για τον πλανήτη. Βέβαια κανείς δεν τον πίστεψε.
-Τι γνωρίζεις για τις πολλαπλές διαστάσεις ; Γνωρίζεις πως δεν μπορείς να πετάξεις σε ευθείες τροχιές  αλλά με ελιγμούς μέσα από το πολυδιάστατο διάστημα;

Ο Μπόρισκα , αμέσως , σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να μιλά ασταμάτητα για όλα  όσα αφορούν τα UFOATIA . «Απογειωνόμαστε και προσγειωνόμαστε  στην Γη ταυτόχρονα.»  Το αγόρι παίρνει μια κιμωλία και αρχίζει  να ζωγραφίζει  ένα οβάλ αντικείμενο πάνω στον πίνακα. «Αποτελείται από 6 στρώματα», λέει . Ένα στρώμα 25%  εξωτερικό από ισχυρό μέταλλο , 30% - δεύτερο στρώμα  από ένα είδος γόμα , το τρίτο στρώμα , 30%, ακόμα από μέταλλο και το 4% το τελευταίο από ένα ειδικό μαγνητικό στρώμα. « Εάν εμείς φορτίσουμε αυτό το μαγνητικό στρώμα με ενέργεια , αυτές οι μηχανές ( διαστημόπλοια) θα μπορέσουν να πετάξουν οπουδήποτε στο Σύμπαν.

-Μπόρισκα , έχεις ειδική αποστολή να εκτελέσεις ; Είσαι συνειδητοποιημένος ;
(Εθεσα αυτές τις ερωτήσεις τόσο στους γονείς όσο και στο ίδιο το αγόρι).

-Η μητέρα του απαντά πως το «φαντάζεται» , «γνωρίζει κάποια πράγματα για το μέλλον του πλανήτη Γη» και ότι « η πληροφορία αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον».

-Μπόρις , πως τα γνωρίζεις όλα αυτά ;

- Είναι μέσα μου.
-Μπόρις , μπορείς να μας πεις γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι ;

H ασθένεια προέρχεται από την ανικανότητα των ανθρώπων να ζήσουν σωστά και να είναι ευτυχισμένοι. Πρέπει να προσδοκάτε κα να αποβλέπετε στον Κοσμικό – Συμπαντικό στόχο και σκοπό.  Δεν πρέπει να ανακατεύεστε με το πεπρωμένο των άλλων γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να υποφέρουν εξ αιτίας των λαθών του παρελθόντος , αλλά να είναι σε επαφή με ότι είναι προδιαγραμμένο για αυτούς , να προσπαθήσουν να φτάσουν στον στόχο τους και να κινηθούν για να κατακτήσουν τα όνειρά τους». ( αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιησε ).

«Πρέπει να είστε περισσότερο επιεικείς, εγκάρδιοι και ευγενικοί. Σε περίπτωση που κάποιος σας κτυπήσει να αγκαλιάσετε τον εχθρό σας , να ζητήσετε συγνώμη και να γονατίσετε μπροστά του. Σε περίπτωση που κάποιος σας μισήσει , να τον αγαπήσετε με όλη σας την αγάπη και να του ζητήσετε συγχώρεση. Αυτοί είναι οι κανονισμοί της Αγάπης και της Ταπεινότητας. Ξέρετε γιατί  πέθαναν οι Λεμούριοι ; Σε αυτό φταίω  και εγώ. Δεν θέλανε πλέον να αναπτύξουν την Πνευματικότητα . Βγήκαν από τον προκαθορισμένο δρόμο και μονοπάτι , καταστρέφοντας έτσι την πληρότητα του πλανήτη.
 

Ο δρόμος της Μαγείας είναι ένας επικίνδυνος δρόμος.
Η Αγάπη είναι η Αληθινή Μαγεία.
-Πως γνωρίζεις όλα αυτά ;

-Το γνωρίζω .
Kailis

-Τι είπες ;
-Είπα «αντίο!». Αυτή είναι η γλώσσα του πλανήτη μου.



Πηγή:
http://www.projectcamelot.org/boriska.html




Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη του Μπορίσκα  στην παρακάτω διεύθυνση.