FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Για ολους εκεινους που επιθυμούν να ενσωματώσουν την αρμονία στη ζωη τους.




Προσπαθήστε να βρίσκεστε πάντοτε σε κατάσταση αρμονίας με όλη τη Δημιουργία και όλη τη φύση, γιατί χωρίς αρμονία υπάρχει διαταραχή και με τη διαταραχή υπάρχει καταστροφή.

Ανεξάρτητα από το τι οι άνθρωποι μπορεί να πουν ή να μην πουν, «εσείς πρέπει να διατηρήσετε την αρμονία σας». Αν κάποιος σας πληγώσει, ευλογείστε τον και συνεχίστε με τη δική σας αλήθεια. Δεν χρειάζεται να γίνει μέρος της δικής σας πραγματικότητας, εφ’ όσον δεν σας εξυπηρετεί.

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια δυσαρμονική κατάσταση, απομακρυνθείτε. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμένετε εκεί όπου δεν βασιλεύει η αρμονία.

Αναζητάτε πάντοτε την αλήθεια και την αρμονία και μην επιτρέψετε ξανά στον εαυτό σας να παρακάμψει από αυτό το δρόμο. Εκείνοι που συνεχίζουν να αντιστέκονται στις νέες ενέργειες που τώρα κατακλύζουν τον πλανήτη, δεν θα μπορέσουν να εξακολουθήσουν να υφίστανται για πολύ. 

Αυτές οι ενέργειες τώρα αυξάνονται και κάθε μέρα διπλασιάζονται προκειμένου να φέρουν τις αλλαγές και τις μεταμορφώσεις που όλοι περιμένετε. Εκείνοι που τους αντιστέκονται θα αυτοκαταστραφούν.

Δεν πρέπει ποτέ ξανά να κρατήσετε αισθήματα ενοχής ή παραφωνίας. Ποτέ να μην νιώσετε λύπη γι’ αυτό που είστε ή για τα όσα περνάτε, καθώς προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις οφειλές σας προς τη ζωή. Αντίθετα, να προσπαθείτε πάντοτε να βελτιώνεστε και να είστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που σας παρέχετε.

Η αρμονία πρέπει να είναι το υπ’ αριθμόν ένα χαρακτηριστικό της ζωής σας και να είστε σίγουροι ότι θα προετοιμάσει το δρόμο για την είσοδό σας στην «Αίθουσα της Ανάληψης». 

Θα καταλάβετε ότι έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όταν τίποτε δεν θα σας ενοχλεί πλέον. Οτιδήποτε θα λένε ή θα κάνουν οι άνθρωποι δεν θα ταράζει τις καρδιές σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Όποιος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία, είναι ευτυχισμένος με τη Δημιουργία. Αυτό το άτομο αποδέχεται εξ ολοκλήρου αυτό που υπάρχει. Όταν γίνετε κι εσείς έτσι, θα είστε έτοιμοι για την Ανάληψή σας".

Από το βιβλίο Telos Volume 3
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη -  http://angelsmell.blogspot.com




.



.