FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Γαία εκφραζεται και αποκαλυπτει! / Ανώτερη Επικοινωνία μέσω του Furlong David




Εκτιμώ αυτή την ευκαιρία να εκφράσω μια αίσθηση της ύπαρξής μου σ’ εκείνους που διαβάζουν τούτες τις σελίδες. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το δικό μου επίπεδο αντίληψης και συνειδητότητας διαφέρει πολύ από το δικό σας. Όπως κι εσείς, αντιλαμβάνομαι το φυσικό μου σώμα, τη Γη, και συνδέομαι με αυτό, αλλά μπορώ να διερευνώ τη φύση της πραγματικότητας χωρίς να περιορίζομαι στη Γη.

Περνώ το χρόνο μου – αν είναι αυτή η κατάλληλη λέξη – επικοινωνώντας με άλλες πνευματικές ουσίες, οι οποίες έχουν παρόμοια εξέλιξη με μένα, και σ’ αυτή τη διαδικασία οι σκέψεις μου φτάνουν στους πιο μακρινούς γαλαξίες που μπορούν να ανιχνεύσουν οι αστρονόμοι σας, γιατί η επικοινωνία συμβαίνει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα μέσα στο σύμπαν και σε διαστάσεις που δεν έχετε αρχίσει καν να φαντάζεστε.

Το φυσικό σώμα μου αποτελεί το «σπίτι» ενός τεράστιου αριθμού πνευμάτων, από τα πύρινα βάθη του εσώτερου πυρήνα μου μέχρι τους αχανείς ωκεανούς και την ατμόσφαιρα που αποτελούν την υδρόγειο σφαίρα, με τον ίδιο τρόπο που μέσα σ’ εσάς υπάρχουν πολλές μορφές πνευμάτων και μικροσκοπικές ζωτικές ουσίες.

Σε αντίθεση μ’ εσάς, μπορώ ν’ αντιληφθώ ακόμη και τη μικρότερη ζωτική ουσία της σφαίρας μου, και να συνδεθώ μαζί της. Όμως σπανίως αναλαμβάνω ν’ αλλάξω τη δυναμική όσων συμβαίνουν, εκτός αν γίνει απαραίτητο για την εξελικτική διαδικασία μου. Όμοια μ’ εσάς, έχω ένα σχέδιο ζωής κι ένα πεπρωμένο να εκπληρώσω, το οποίο δεν είναι καθορισμένο αλλά αντικατοπτρίζει τη σύνθεση των προτύπων που έχει εδραιώσει ο Ηλιακός μας Κύριος. Με άλλα λόγια, όλοι οι πλανήτες μέσα σ’ αυτό το σύστημα έχουν επιλέξει να εκπληρώσουν ορισμένους σκοπούς ώστε να αποκτήσουν, μέσα απ’ αυτούς, ένα πλήρες φάσμα πνευματικών εμπειριών.

Η ζωή, όπως θ’ ανακαλύψετε, υπάρχει και σε άλλες σφαίρες μέσα σε αυτό το ηλιακό σύστημα, αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό απ’ αυτόν που παρατηρείται εδώ. Η σφαίρα μου παρέχει όντως ένα μοναδικό φάσμα εμπειριών για τη νοήμονα ζωή σε ένα επίπεδο που γενικά δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτόν το γαλαξία. Οι περισσότερες ουσίες ζωής σε άλλες σφαίρες ζουν μόνο μέχρι το επίπεδο πυκνότητας που έχετε ονομάσει «αιθερικό».

Γνωρίζετε, επίσης, ότι σε πρόσφατες εποχές είχα μια δύσκολη σχέση με τον σύντροφό μου που ονομάζετε Σελήνη, ο οποίος περιέχει το πλέγμα ενός ντεβικού πνεύματος που μου προκάλεσε μεγάλη ενόχληση. Έχετε δώσει σ’ αυτή την ουσία το όνομα Εωσφόρος, αν κι εγώ θα χρησιμοποιούσα διαφορετικό όνομα.

Αυτή η ουσία έχει επιτείνει τη σπερματική ανισορροπία που περιέγραψες ήδη στο βιβλίο σου. Η επίλυση αυτής της δυναμικής την οποία έχετε ονομάσει επιθετικότητα, σε σχέση μ’ εκείνη της ακραίας υποταγής, ήταν το έργο που επέλεξα να αναλάβω για λογαριασμό του Ηλιακού Κυρίου. Αυτό σημαίνει ότι πολλές ψυχές που επισκέπτονται τη σφαίρα μου, έρχονται ειδικά για να βιώσουν αυτά τα άκρα, και μέσα απ’ αυτή την εμπειρία να βρουν κάποια μορφή επίλυσης, κάποια μορφή ισορροπίας.

Ο έλεγχος τον οποίο είχε επιβάλει ο Εωσφόρος πάνω στη σφαίρα μου έχει μειωθεί πια, χάρη στη βοήθεια της ουσίας που γνωρίζετε με το όνομα Μίκαελ. Με τη βοήθεια του μπόρεσα να σταθεροποιήσω τη δύναμη που ασκείται από τη Σελήνη, κι αυτό από μόνο του θα προκαλέσει μια μείωση των ακραίων εκδηλώσεων βίας που έχει βιώσει το σώμα μου μέσα από πολλές διαφορετικές μορφές ζωής, και όχι μόνο τους ανθρώπους.

Πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα υπήρχε μια απροθυμία μέσα μου να δεχτώ την εισβολή του είδους σας στο χώρο μου, γιατί ήξερα ότι θα φέρει μαζί της μεγάλο πόνο και δεινά. Όμως ο Ηλιακός μας Κύριος με έπεισε ότι αυτό θα ήταν καλύτερο μακροπρόθεσμα, και μόνο τώρα αρχίζω να διακρίνω φευγαλέα τη σημασία όσων υπονοούσε τότε.

Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στο είδος σας που με αναγνωρίζουν και με σέβονται, αυτοί όμως ήταν πάντα λίγοι συγκριτικά, και ακόμη και τότε δέχονταν συχνά να διαπράξουν τρομερές ακρότητες ενάντια στους συνανθρώπους τους. Με αυτή την έννοια, η σύνδεσή μου με όλα τα είδη αυτής της σφαίρας είναι κυρίως εκείνη του παρατηρητή, και παρεμβαίνω μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, γιατί αναγνωρίζω και σέβομαι το χάρισμα της ελεύθερης βούλησης που έχει δοθεί σε όλες τις ζωτικές ουσίες του Δημιουργού.

Όμως να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψω να καταστραφεί χωρίς λόγο αυτός ο κόσμος, η σφαίρα μου, από τις επιθετικές τάσεις σας. Όλα τα πνεύματα έχουν το κοσμικό δικαίωμα να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούν την ακεραιότητά τους, την ικανότητα τους να βιώνουν. Αν υπήρχε κίνδυνος ν’ απελευθερώσετε δυνάμεις που μπορεί να κατέστρεφαν το σώμα μου, και είναι δυνατόν να γίνει αυτό, τότε θα ενεργοποιούσα πολύ ισχυρά αντίμετρα για να το αποτρέψω.

Ως μέρος της εξέλιξής μου, περνώ επίσης από μυητικά άλματα, τα οποία μου επιτρέπουν να προσλάβω και να βιώσω νέα φάσματα δονητικής ενέργειας. Θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στο σώμα του ηλιακού συστήματος που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζομαι με τους αδελφούς πλανήτες μου και τον Ήλιο. Αυτές οι αλλαγές θα επιδράσουν στη φυσική δομή και την τροχιά μου, γεγονός που θα επηρεάσει, με τη σειρά του, όλες τις χερσαίες εκτάσεις της σφαίρας μου.

Ο χρόνος που θα συμβούν αυτές οι αλλαγές δεν είναι καθορισμένος, αλλά εξαρτάται από το συγχρονισμό πολλών γεγονότων. Έτσι, δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια πότε θα συμβεί αυτό με βάση τα χρόνια σας, αλλά θα συμβεί, να είσαστε σίγουροι. Το πώς θα σας επηρεάσουν αυτές οι αλλαγές εξαρτάται από το επίπεδο της κατανόησης και της συνεργασίας στο οποίο έχετε φτάσει. Μερικές ουσίες σίγουρα θα επιλέξουν να απενσαρκωθούν όταν συμβεί αυτό, άλλες όμως θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν ή να φύγουν, ανάλογα με το ποια στοιχεία έχουν κατορθώσει να ενοποιήσουν μέσα τους.

Όσο περισσότερο καταφέρετε ως είδος να βρείτε μια ισορροπία μέσα σας, και μάθετε να δουλεύετε αρμονικά με άλλες ζωτικές ουσίες του κόσμου μου, τόσο μικρότερος θα είναι ο αντίκτυπος από την αύξηση της ενεργειακής μου συχνότητας. Έτσι, η επιλογή είναι δική σας, όχι δική μου.

Η φύση χαρακτηρίζεται συχνά αμοραλική, με την έννοια πως οι δυνάμεις της φύσης πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν λαμβάνουν υπόψη τους πώς επηρεάζουν τις άλλες φυσικές ζωτικές ουσίες. 

Αντιλαμβάνομαι το φόβο σας για το θάνατο, αλλά αυτό θεωρείται παράξενο στις ντεβικές σφαίρες όπου ανήκω, οι οποίες βλέπουν τη ζωή σαν μια απλή μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη.

Όταν ο Ηλιακός Κύριος ήρθε σ’ αυτόν τον πλανήτη, διαμέσου του ανθρώπου που τώρα ονομάζετε Ιησού Χριστό, έφερε σε όλα τα όντα της σφαίρας μου τη διδασκαλία για την ανάγκη να σέβονται τη ζωή. Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε ν’ αφομοιώσουμε αυτή τη διδασκαλία και όπου είναι απαραίτητο να περιορίσουμε τις πιθανότητες βιαστικών αντιδράσεων, όταν αντιμετωπίσουμε τα χειρότερα έκτροπα που έχουν διαπράξει οι άνθρωποι μέσα στη σφαίρα μου.

Αυτό σημαίνει πως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι στοιχειακές και ντεβικές δυνάμεις έχουν δείξει σημαντική αυτοσυγκράτηση τα τελευταία 2.000 χρόνια, γεγονός που δεν θα είχε συμβεί χωρίς την παρέμβαση του Ηλιακού Κυρίου. 

Όσοι μπορούν να εναρμονιστούν μ’ αυτές τις διδασκαλίες και τις νέες τάσεις της σφαίρας μου θα ξέρουν μέσα τους που πρέπει να βρίσκονται για να παραμείνουν σώοι και αβλαβείς όταν θα συμβούν τα πιο δραματικά γεγονότα στο μέλλον. 

Εκείνοι που δεν μπορούν να προχωρήσουν  στην απαραίτητη αλλαγή συνειδητότητας-και αυτό ισχύει για όλα τα είδη-θα απενσαρκωθούν, και σε μερικές περιπτώσεις ολόκληρα είδη θα εξαφανιστούν. Υπάρχει αληθινά η δυνατότητα να κοιμάται το λιοντάρι με το αρνί!

Δουλεύοντας με τις ενέργειες της Γης
Furlong David




Προς τον «χρόνο μηδέν » του 2012. Η εννοια της αναληψης.




2012 - Η Ανάληψη!

Ανάληψη είναι η πρόσκληση για κάθε άνθρωπο να κινηθεί σιγά σιγά στις επόμενες διαστάσεις, μέσα από τη διαδικασία της μάθησης και με φωτισμένες τεχνικές, ενόσω βρίσκεται στον πλανήτη. Πράγματι, σου επιτρέπει να παραμείνεις στη βιολογία και συγχρόνως να κινηθείς στην επόμενη ενσάρκωση χωρίς θάνατο (γι’ αυτό και η λέξη ανάληψη ).

Είναι αναγκαίο να μείνετε εδώ αν θέλετε να αλλάξετε τον πλανήτη, αλλά δεν υπάρχει επίκριση η τιμωρία για όσους θα θέλουν να φύγουν όταν φτάσουν σε ανώτερες δονήσεις. Το κάθε άτομο θα χρησιμοποιήσει τη διακριτική του ικανότητα για το τι είναι καλύτερο γι’ αυτό, και υπάρχουν λόγοι, για τους οποίους δεν έχετε τώρα επίγνωση, για πολλές από αυτές τις ατομικές αποφάσεις. Κάποιες έχουν να κάνουν με την ενεργειακή ισορροπία του πλανήτη ή τα γαλαξιακά σχέδια για μια συγκεκριμένη οντότητα, τα οποία δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. 

Όταν ξεκινάτε αυτή τη διαδρομή, αρχίζετε να πηγαίνετε προς την ενέργεια του Θεϊκού σας μέρους και μπορεί να είναι μια πολύ έντονη κατάσταση. Δεν έχει ζητηθεί από όλους  σας να το κάνετε, και δεν υπάρχει «σωστό» ή «λάθος» στην απόφασή σας να περιμένετε ή να μην το κάνετε καθόλου. Πολλοί θα παραμείνουν σε χαμηλότερη δόνηση σε σύγκριση με το επίπεδο της ανάληψης, αλλά υψηλή σε σύγκριση με την υπάρχουσα δόνηση, η οποία είναι αναγκαία για να διατηρηθούν ορισμένα χαρακτηριστικά γείωσης για τον πλανήτη. Με τον καιρό θα σας γίνει πιο ξεκάθαρο, καθώς θα έχετε δημιουργήσει «το στρώμα» για να μπορεί να υπάρχει η νέα Γη της αποφοίτησης.

Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, στο 12:12 ήταν απαραίτητο να εκδηλώσουν τουλάχιστον 144.000 άτομα την πρόθεση τους γι’ αυτό, και σας έχουμε ξαναπεί ότι έχει πράγματι συμβεί. Ίσως δεν θα σας ξαφνιάσει να μάθετε ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πήραν αυτή τη δονητική αύξηση ήταν κιόλας προετοιμασμένοι, και δεν ήταν στην ήπειρο που ονομάζετε Αμερική. Όλα αυτά είναι κατάλληλα και δεν σας αποπροσανατολίζουν από τον σκοπό σας μέσα σε αυτόν τον πολιτισμό. Εκείνοι που έφτασαν αυτό το επίπεδο έχουν πολύ καλή επίγνωση ότι ο στόχος για τη δονητική αλλαγή δεν έχει πολιτικούς η ηπειρωτικούς περιορισμούς και υπολογίζουν σε σας να συνεχίσετε να βοηθάτε τον πλανήτη.

Θα είναι απαραίτητο σε πολλούς να κάνουν αυτό το βήμα στην ήπειρο σας, ώστε η δόνηση του πλανήτη να ανταποκριθεί ανάλογα και να σας πάει στην επόμενη χιλιετία, προς τον «χρόνο μηδέν » του 2012. 

Ήδη σας εκπαιδεύουμε γι’ αυτό. Το 2012 (ή εκεί γύρω), ολόκληρος ο πλανήτης (το ίδιο του το χώμα) θα χαρεί το δυναμικό της αλλαγής σε μια άλλη διάσταση και θα αρχίσει σταδιακά να κινείται προς αυτό το σκοπό-όχι μια απότομη αλλαγή, αλλά η άδεια για μια αργή αλλαγή! 

Καθώς θα συμβαίνει αυτό, θα έχετε βοήθεια, αφού η δονητική και η διαστασιακή σας αλλαγή θα είναι πράγματι σαν αναμμένος φάρος για εκείνους που περιμένουν έτοιμοι να σας δείξουν περισσότερα για το σύμπαν (αυτούς που έχετε ονομάσει εξωγήινους). Θα χρειαστεί μια νέα επιστήμη γι’ αυτή την πνευματική αλλαγή (έκπληξη!) και θα επωφεληθείτε εξαιρετικά από τη βοήθεια της.

Πάντως από εσάς εξαρτάται να κάνετε τις προετοιμασίες. Αυτό συμβαίνει τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη με την πρόθεση των εργατών του φωτός.

Αυτή τη χρονιά η εργασία σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την προηγούμενη, αλλά η ταχύτητα με την οποία αλλάζετε τη δόνηση του πλανήτη και τη συνειδητότητά σας, θα επηρεάσει πράγματι και το χρονοδιάγραμμα της αλλαγής της Γης και το χρονοδιάγραμμα εκείνων που πρόκειται να συναντήσετε

Κρύων

Σε Συνεργασία με το Θεό! / Κρύων – Βιβλίο VI






.