FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Το κακο ηταν μοναχα μια ψευδαισθηση…Δεν μπορουμε να ενεργουμε με αγαπη οταν ενδυναμωνουμε την ιδεα του φοβου. Συχνα δεν αντιλαμβανομαστε οτι κατευθυνομαστε προς τα εκει οπου στρεφουμε την εστιαση μας. Η δυναμη που επανακτα κανεις καθε φορα που αφηνει την προσκολληση του στο φοβο, τον φερνει τοσο πολυ κοντα στο στοχο του να ελευθερωθει, να αποβαλλει την ψευδαισθηση του διαχωρισμου και να ζησει σε απειρη ενοτητα.




 

 Στον πολιτισμο μας διακοσμουμε τους φοβους μας με τελετουργιες κι επειτα εξαπαταμε τον εαυτο μας θεωρωντας τις τελετουργιες αυτες ως εκφρασεις αγαπης. 

Αποδυναμωνουμε την προσευχη οταν την χρησιμοποιουμε για προστασια, γιατι απο τι προσπαθουμε να προστατευθουμε με την προσευχη και τις αλλες τελετουργιες?

Απο τιποτε περισσοτερο παρα απο την αμορφη φυση των φοβων μας - απλως επειδη πιστεψαμε στην ιδεα του κακου. Και δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε οτι το κακο ηταν μοναχα μια ψευδαισθηση.

Ξοδευουμε τοσο πολυ χρονο για να προστατευθουμε απο κατι που δεν υπαρχει, που δεν ειναι καθολου μυστηριο οτι μας απομενει τοσο λιγος χρονος για οτι υπαρχει.

Καθως η εστιαση μας δημιουργει απατηλες παρουσιες του κακου - που με τη σειρα τους απαιτουν μεγαλυτερη εστιαση - τα συστηματα πεποιθησεων μας γινονται αυτοενδυναμουμενα.

Συχνα δεν αντιλαμβανομαστε οτι κατευθυνομαστε προς τα εκει οπου στρεφουμε την εστιαση μας.

Πιστευετε αληθεια οτι αν κουνησετε ενα μπουκετο λουλουδια σ'ενα φαντασμα, αυτο θα γυρισει και θα φυγει απο τη ζωη σας ουρλιαζοντας? Ισως. Μοναχα ομως αν ειναι αλλεργικο στη γυρη. Αν καποιο φαντασμα περιφερεται καπου, δεν ειναι εξ αιτιας σας. Εχει τους δικους του λογους, το δικο του σκοπο που δεν ολοκληρωσε τον κυκλο του.

Οσο για το τιναγμα της αρνητικης ενεργειας  απο τα χερια σας στη λεκανη με το αλατισμενο νερο, μηπως προσπαθειτε να την πνιξετε? Αυτο θα γινοταν μονο αν προερχοταν απο ενα συμπαν καθαρου νερου.

Το βασικο προβλημα μ'αυτες τις τελετουργιες προστασιας, ειναι πως οταν κανετε κατι σχεδιασμενο για να σας προστατευσει, λετε στον εαυτο σας οτι υπαρχει κατι που φοβαστε, [...].

 

Δεν ειναι το Τι κανετε, ειναι το Γιατι το κανετε

Το να λετε προσευχες προετοιμαζοντας τον εαυτο σας για κατι ειναι πνευματικη χειραγωγηση. Ακριβως οπως θα καταλαβαινατε απο το παιδι η το συζυγο σας, αν για να σας ζητησουν κατι ξεκιναγαν καθε φορα λεγοντας  <<σ'αγαπω>>, ετσι ξερετε οτι μια προσευχη πριν απο μια θεραπευτικη συνεδρια ειναι απλως οτι εσεις ζητατε κατι απο το Θεο, ειτε για εσας ειτε για καποιον αλλο.

Αντι να ζητατε κατι, προσφερετε κατι. Μπορειτε να αρχισετε προσφεροντας ενα ευχαριστω. Λεω μια προσευχη ευχαριστιας καθε πρωι γιατι ειμαι ευγνωμων για οτι εχω. Και επειτα αισθανομαι τελεια σ'αυτη τη κατασταση ευχαριστιας και συνεχιζω τη μερα μου κανοντας οτι κανω συνηθως, χωρις να αισθανθω την αναγκη να ζητησω ειδικη προστασια η ειδικη μεταχειρηση.

 

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ μιας προσευχης ευχαριστιας και μιας προσευχης παρακλησης?

 Πρωτα απ'ολα οι προσευχες παρακλησης οδηγουν σε περισσοτερες προσευχες παρακλησης. Οι προσευχες προστασιας κρατουν την προσοχη σας εστιασμενη στο φοβο και οδηγουν σε περισσοτερες προσευχες προστασιας. [...]

 

Πως απαλλασσεστε απ'ολους τους φοβους?

Πρωτον με το να τους αναγνωρισετε.

Το φως της αναγνωρισης διαλυει το σκοταδι χωρις να χρειαστει να κανετε τιποτε περισσοτερο απο το να μεινετε συνειδητοι. Πως θα επιταχυνετε τη διαδικασια? Ειναι απλο. Καθε φορα που εμφανιζεται ενας φοβος, πηγαινετε απανω του.  Αν φοβαστε να κανετε κατι χωρις να φορατε το π.χ. μωβ πουκαμισο σας, συνειδητα μην φορεσετε τιποτα μωβ εκεινη την ημερα. Αν πιασετε τον εαυτο σας να βαζει στην τσεπη τον αγαπημενο σας κρυσταλλο γιατι αισθανεστε οτι  θα σας βοηθησει με καποιο τροπο, εκεινη την ημερα βγαλτε τον και αφηστε τον στο σπιτι. 

Μπορειτε παντα να βαλετε το μωβ πουκαμισο η τον κρυσταλλο στη τσεπη σας καποια αλλη μερα, αλλα η δυναμη που επανακτατε καθε φορα που αφηνετε την προσκολληση σας στο φοβο σας φερνει τοσο πολυ κοντα στο στοχο σας να ελευθερωθειτε, να αποβαλλετε την ψευδαισθηση του διαχωρισμου και να ζειτε σε απειρη ενοτητα. [...]

Δεν χρειαζετε να εγκαταλειψετε ολους τους φοβους σας για να ειστε ετοιμοι να βιωσετε την αγαπη. Μπορειτε να παρετε τους φοβους σας στην αγκαλια σας και να τους φερετε μαζι στην αγαπη. Γιατι μολις πατησετε στην αγαπη, ο φοβος αποκαλυπτεται σαν την ψευδαισθηση που παντα ηταν και το μονο που παραμενει ειναι η αγαπη.

 

απο το βιβλιο:

''The Reconnection'' : Επανασύνδεση. Θεραπεύστε τους άλλους, θεραπεύστε τον εαυτό σας

Συγγραφέας :  Δρ. Ερικ Περλ (Eric Pearl)

Πηγη:  http://whitehour.blogspot.com/2010/09/blog-post_04.html#more

 

 

 

 

 

Προσευχή.





"Δώσε μας όσα το μάτι δεν είδε, το αυτί δεν άκουσε, το χέρι δεν έχει νιώσει και αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ για τον ανθρώπινο νου."

Ευαγγέλιο του Θωμά




"Οδήγησέ μας από το μη-πραγματικό στο πραγματικό. Οδήγησέ μας από το σκοτάδι στο φως. Οδήγησέ μας από τον θάνατο στην αθανασία."

Upanishads







Σκληροί καιροί χρειάζονται σκληρούς αγγέλους. Η εξουσία είναι μια συνειδητότητα. Η εξουσία έφθασε μέχρις σε ένα σημείο του κύκλου της που από εκεί και πέρα δεν μπορεί να είναι πια εξουσία , δεν μπορεί πια να αντιπαραθέσει αρσενικό και θηλυκό , φως και σκοτάδι . Αναπτύχθηκε πάρα πολύ , τώρα ψάχνει να απελευθερωθεί από την παλιά συνειδητότητα στην οποία βρισκόταν και κλείνεται στον εαυτό της. Η εξουσία δηλητηριάζεται και δολοφονείται μαζί με όποιον προσκολλάται σε αυτή.






«ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»!
 επικοινωνία με τον Adamus Saint Germain δια μέσω του Geoffrey Hoppe.

Παρουσιάστηκε στο Crimson circle 4 Οκτωβρη 2008
www.crimsoncircle.com


Εγώ Είμαι Εκείνος που Είναι , Adamus Saint Germain.(το κοινό χειροκροτεί).
Σκληροί καιροί χρειάζονται σκληρούς αγγέλους(χαμόγελα) και για αυτό βρίσκομαι εδώ.

Έκλεψα λίγο χρόνο από το πρόγραμμά μου που είναι πάρα πολύ φορτωμένο , δεδομένου ότι έρχομαι από μια σειρά επαφών που είχα στο Παρίσι , επαφές πραγματικά δύσκολες , επαφές που θα συνεχιστούν για μέρες , εβδομάδες και μήνες, επαφές που ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Παρίσι , όπου τώρα είναι βράδυ. Έκλεψα λίγο χρόνο από το πρόγραμμά μου για να είμαι εδώ μαζί σας και για να σας μιλήσω για το τι συμβαίνει στον κόσμο, για να σας μιλήσω για την Πτώση των Ισχυρών και της Εξουσίας.

Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα πριν μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Θα σας ζητήσω να προσδεθείτε  καλά πάνω στις καρέκλες σας , θα υπάρξουν αρκετές αναταραχές.

Αγαπητοί , γνωρίζατε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και για αυτό βρίσκεστε τώρα εδώ καθισμένοι , ειδικά σε αυτό το κέντρο , όπως μπορούσε να ήταν κάπου στο Παρίσι ή σε κάποιο άλλο μέρος στον κόσμο , το γνωρίζατε – εσείς γνωρίζατε – πως αυτή την συγκεκριμένη στιγμή θα ήσασταν καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες.


Τα τωρινά και πραγματικά γεγονότα.

Είχα μια σειρά από σπουδαίες επαφές , λεπτές υποθέσεις και ιστορικές στο Παρίσι που αφορούσαν το μέλλον , την τύχη της Ευρώπης , της Ασίας , της Αφρικής και όλων των κρατών και ηπείρων της Αμερικής , ίδιες με τις επαφές που έγιναν σε όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Εάν βρισκόσασταν στην θέση μου – και δεν είστε – θα μαθαίνατε τι σημαίνει να πηγαίνετε σε αυτά τα απίστευτα κέντρα εξουσίας – Ουάσινγκτον , Νέα Υόρκη , Λονδίνο , Παρίσι, Μπανγκόκ – σε όλο τον κόσμο. 

Αυτό που βλέπετε είναι το τέλος της εξουσίας  όπως ήταν γνωστή στην Γη και ευχαριστούμε τον Θεό που είναι έτσι.

 Αυτό το τέλος της εξουσίας  φοβίζει μέχρι θανάτου εκείνους που τράφηκαν από αυτή για πάρα πολλά χρόνια . Βλέπουν τις αυτοκρατορίες τους να γκρεμίζονται και να γίνονται χίλια κομμάτια , οι τύχες τους να εξαφανίζονται. Αυτό που σκεφτόντουσαν ότι υπήρχε , καταστρέφεται μπροστά τους και ο κόσμος αλλάζει.

Υπήρξαν λίγες απίστευτες εβδομάδες  στην ιστορία της Γης, μια ιστορία που δεν θα ξεχαστεί για πολύ – πολύ καιρό. Ότι συνέβη τα τελευταία 10 χρόνια , από τους ανθρώπους τους συνειδητοποιημένους σε όλο τον κόσμο , τώρα αρχίζει να μπαίνει στο παιχνίδι. Όλο αυτό άρχισε να εκδηλώνεται και να αναδύεται από την ημέρα του Κβαντικού Άλματος που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και τώρα αρχίζει να κάνει την διαφορά πάνω στα τραπέζια των ισχυρών όλου του κόσμου.

Κατά την διάρκεια αυτής της επικοινωνίας  θα σας τα εξηγήσω όλα , αλλά προς στιγμή ας πάρουμε μια βαθειά εισπνοή – εκπνοή.

(παύση)
Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε καινούργια εδάφη που εγώ ο ίδιος δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε όλες μου τις ενσαρκώσεις και ούτε θα ξαναδείτε ποτέ. Η πιο μεγάλη αλλαγή της ανθρωπότητας , αρχίζει τώρα ενώ κάθεστε εδώ , τώρα. Μιλάμε για μια αλλαγή συνειδητότητας διαφορετική από οτιδήποτε άλλο.

Και άλλες φορές κάνατε αλλαγές , πριν , κατά την διάρκεια προηγούμενων ζωών σας , αλλά ποτέ δεν  έγιναν τόσο ειδικά και σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα ο Τοβίας ( οντότητα )  μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου και αισθήσεις για να σας δώσω να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο.  Ο Τομπίας ετοιμάζεται να επικοινωνήσει αύριο στην Βραζιλία  για την μουσική και για τον ιό της σεξουαλικής ενέργειας , μια εργασία πολύ ενδιαφέρουσα , ειδικά τώρα αυτή την στιγμή της τρομερής αλλαγής που έρχεται.

Φυσικά ο Τοβίας δουλεύει επίσης και στην ορατή του φυσική κατάσταση , να γίνει ορατός , για να μπορέσει να ενωθεί μαζί σας με σάρκα και οστά , εις τρόπον τέτοιο για να μπορέσει να σας βοηθήσει να καλωσορίσετε τους πολλούς που φθάνουν τώρα – τα κρυστάλλινα παιδιά.

Σε αυτή την αλλαγή της εξουσίας στην Γη, θα δείτε πως πολλοί που έζησαν με αυτή την εξουσία ( οι ισχυροί του πλανήτη) , που έζησαν πολλές ζωές μέσα στους οίκους εξουσίας , καθισμένοι σε πόστα  εξουσίας με αντικείμενα εξουσίας – θα αφήσουν την Γη και δεν θα ξανά- επιστρέψουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό θα δημιουργήσει χώρο για εκείνους  που δεν  ήρθαν ποτέ  πριν στην Γη – αυτή η ράτσα εξ ολοκλήρου καινούργια των Κρυστάλλινων , παιδιών της Νέας εποχής , της Νέας Ενέργειας , που έρχονται και που φέρνουν πολύ ενεργειακές ακτίνες , τις πύλες της συνείδησης που εσείς βοηθήσατε να δημιουργηθούν . Εάν σκέφτεστε ότι είστε σε μια ηλικία που δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά – έτσι είναι.( πολλά γέλια). Είδα πανικό στα πρόσωπά μερικών από εσάς ( πολλά γέλια) «Αγαπημένε μου Θεέ , δεν θέλω άλλο παιδί στην ζωή μου , δύο είναι αρκετά!»

Παρόλα αυτά κατά ένα άλλο τρόπο , πολύ ρεαλιστικό , εσείς γεννάτ. Η εγκυμοσύνη σας διήρκεσε 5-10 χρόνια για να δημιουργήσετε το άνοιγμα που θα επιτρέψει στα Κρυστάλλινα παιδιά να έρθουν. Δεν είναι εκείνοι οι σοφοί  , είναι οι νέοι . Δεν είναι εκείνοι που θα λύσουν όλα σας τα προβλήματα και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τώρα , γιατί εκείνοι βρίσκονται ήδη στην γη και σήμερα είναι καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες : είστε εσείς!






Οι Αγγελιοφόροι


Χρησιμοποιώντας τις όμορφες λέξεις ενός φίλου μου και φίλο όλων σας , ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.

Εσείς είστε οι αγγελιοφόροι , εσείς είστε εκείνοι που διέσχισαν τον χώρο και τον χρόνο . Αντί να μείνετε εγκλωβισμένοι και φυλακισμένοι σε αυτή την διάσταση πολύ στενή , εσείς είστε εκείνοι που έφθασαν εδώ με το μήνυμα πριν πολύ – πολύ καιρό  , καμουφλαρισμένοι για πολλές ζωές μέσα στο σώμα , φυλακισμένοι για πάρα πολύ καιρό στον νου και την σκέψη.

Αχ αυτή η σκέψη . Στο τέλος εμείς θα πάμε πιο πέρα από την σκέψη και τον νου και θα φοβίσουμε πολλά άτομα , γιατί αυτοί δεν γνωρίζουν τίποτε από όλα αυτά. Η σκέψη – ο νους ήταν κέντρο εξουσίας και εμείς θα πάμε παραπέρα από αυτό το κέντρο.


Εσείς είστε οι αγγελιοφόροι , όχι εκείνοι στους ιπτάμενους δίσκους , όχι οι ηγέτες που σκέφτονται  να βγουν από  τα πόστα  τους και να έλθουν να σώσουν αυτόν τον πλανήτη . Εσείς είστε οι αγγελιοφόροι . Θέλω να αναπνέεται μέσα σας αυτή την αίσθηση.

Θέλω να θυμόσαστε ποιοι είστε , γιατί ήσασταν- υπήρχατε  στους χρόνους της Ατλαντίδας , γιατί ήσασταν – υπήρχατε στην αρχαία Αίγυπτο , γιατί υπήρχατε και ήσασταν στους χρόνους του Ιησού , γιατί – και αυτό δεν είναι μια σύμπτωση – εμφανιστήκατε κάθε φορά σε δραματικές και σπουδαίες  στιγμές  στην ιστορία αυτού του πλανήτη. Μια ιστορία που ξεπερνά τον απλό πλανήτη , μια ιστορία που ειδικά αυτή την στιγμή επηρεάζει τις χιλιάδες και πλέον Γαίες που περιμένουν να σχηματιστούν , που είναι ήδη σε σχηματισμό στα άλλα βασίλεια και που είναι ο καθρέπτης αυτής της φυσικής Γης , η πρωταρχική – αυθεντική Γη……και αυτές περιμένουν.


Στους ουρανούς , όπου υπάρχουν οι Πνευματικές σας Οικογένειες , περιμένουν και εκείνες τώρα να πάρουν μια βαθιά αναπνοή. Εσείς δεν ήρθατε πάνω σε αυτό τον πλανήτη για πάρετε σων και καλά μια πολιτική στάση ή να  είστε  το αφεντικό μιας δισεκατομμυριούχου εταιρίας ή ακόμη ένας ροκ σταρ της σκηνής , γιατί κατά την διάρκεια των προηγούμενων ζωών σας μάθατε πως εκείνοι οι  δύσκολοι ρόλοι  που παίζονται από τους αληθινούς αγγελιοφόρους. Είναι πολύ εύκολο να φυλακιστείς στην εξουσία , αισθάνεστε καταβεβλημένοι από όλες αυτές τις ενέργειες που κατευθύνονται επάνω σας.

Σαν αγγελιοφόροι που διέσχισαν τον χώρο και τον χρόνο , εσείς είστε εκείνοι που βρίσκεστε σε ήρεμα  επίπεδα  , στην καθημερινότητα , αλλά και σε επίπεδα πολύ εκτενή , για να διαδώσετε το μήνυμα στην υπόλοιπη ανθρωπότητα , για να φέρετε το όραμα του μέλλοντος , για να φέρετε  την ελπίδα ενός καινούργιου κόσμου , να γιατί βρίσκεστε εδώ.

Πολλές φορές αμφιβάλετε. Αναρωτιέστε , εάν αυτό είναι αλήθεια πως είστε αδύναμοι ; Πως δεν μπορείτε να καταφέρετε μεγάλα πράγματα που σίγουρα θα έκαναν εντύπωση στους φίλους , στους συγγενείς και σε άλλους ; Πως και δεν έχετε την διορατικότητα ; Πως και δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον ; Πως και δεν μπορείτε να κινήσετε τα αντικείμενα όπως κάνω εγώ ;

Όλα τα έχετε βάλει στην άκρη , τουλάχιστον μέχρις στιγμής. Πρόκειται για μια
αφηρημάδα που σας κάνει να εστιάζεται σε πράγματα που στο τέλος υπάρχει κίνδυνος να γίνουν τα προσωπικά σας δηλητήρια.

Φίλοι μου , εσείς – κοιτάζω αυτούς που είναι καθισμένοι εδώ , κοιτάζω εκείνους που φθάνουν μέσω internet  και εκείνους που θα ακούσουν και θα δουν αυτό το υλικό σε μια δεύτερη στιγμή – εάν ακούτε τα λόγια μου ή τα διαβάζετε , εάν σας άγγιξε η ενέργεια αυτής της ομάδος γνωστή σαν Shaumbra ( Εργάτες του Φωτός ) , εσείς είστε οι αγγελιοφόροι και έρχεστε εδώ και τώρα.

Τομπίας ετοιμάζεται για μια άλλη εργασία , ετοιμάζεται να επιστρέψει εδώ πάνω στην Γη , ετοιμάζεται να δουλέψει μαζί σας , δίπλα σας .

Κουτούμι , ο οποίος δεν εμφανίζεται συχνά  μπροστά στους Εργάτες του Φωτός , εργάζεται πάρα πολύ μαζί σας και το γνωρίζετε. Αισθάνεστε την ενέργειά του , αισθάνεστε πως ο Κουτούμι προσπαθεί συνεχώς να σας κάνει να κατανοήσετε  και πως πρόκειται να είστε εξ ολοκλήρου παρόντες στο σώμα σας αυτή την στιγμή και να επεκταθείτε πέρα από τον νου , την σκέψη και την λογική.

Αλλά σήμερα…σήμερα είναι η μέρα μου . Σήμερα είναι η μέρα του Adamus .
Βρίσκεστε στο πιο ψηλό σημείο της πιο μεγάλης αλλαγής που γίνεται στην Γη.


Συμβαίνει τώρα.

Τώρα , μερικοί από εσάς αναρωτιούνται πως στις προηγούμενες ζωές οι αλλαγές γινόντουσαν κατά την διάρκεια των πολέμων , στο μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων , ή  στους μεγάλους λιμούς. Τώρα  αντιθέτως δεν υπάρχει κάποιος πόλεμος , τώρα παρακολουθείται σε ένα τύπο διαφορετικό αλλαγής της συνείδησης.

Για εκείνους που περιμένουν το 2012 , χάνεται το πιο διασκεδαστικό μέρος .

Χάνεται την γιορτή , γιατί όλα συμβαίνουν τώρα. Οι βαθιές , οι αληθινές και οι πραγματικές αλλαγές  έχουν ήδη αρχίσει – πριν ένα χρόνο . Ω!!!! χρειάστηκε πολύς καιρός για να ετοιμαστούν όλα , αλλά η πραγματική αλλαγή της συνειδητότητας , από την Παλιά Δονητική  Ενέργεια στην Καινούργια Επεκτατική Ενέργεια , άρχισε  πριν ένα χρόνο , και κοιτάξτε τι έχει συμβεί από τότε . Εάν περιμένετε το 2012 για την μεγάλη αλλαγή , έχετε  χάσει το καλύτερο μέρος.

Κατά την διάρκεια των προσεχών χρόνων ειδικά , θα παρακολουθήσετε πολύ δύσκολα και ερεθιστικά  πράγματα .Θα παρακολουθήσετε την παλιά συνειδητότητα πάνω στην Γη να ξετυλίγεται και να αχρηστεύεται. Και ναι θα υπάρχουν  εκείνοι που πανικοβληθούν , θα υπάρχουν εκείνοι που θα φοβηθούν και πολλοί μα πάρα πολλοί που προσπαθήσουν να κλέψουν είτε χρήμα είτε ενέργεια είτε άλλους ανθρώπους είτε τα ίδια τους τα υπάρχοντα . Θα δείτε πως θα συμβούν πάρα πολλά από αυτά τα πράγματα.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι μια περίοδος που εσείς θα πρέπει να ισορροπήσετε , και από την εσωτερική πηγή θα πρέπει να αντλήσετε ότι μάθατε , ότι κερδίσατε σε φρόνηση και γνώση. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι μια στιγμή που θα πάψετε να κρύβεστε και να προσποιείστε και να παριστάνεται το θύμα , θα πάψετε να υποκρίνεστε και να προσποιείστε πως περιμένετε κάτι άλλο. Θα πρέπει να πάψετε να προσποιείστε πως θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω , να περάσετε μέσα από άλλες μυήσεις και τελετές για να γίνεται μια ύπαρξη της Νέας Ενέργειας .

Είστε και υπάρχετε τώρα , εδώ , σήμερα. Δεν σας λείπει απολύτως τίποτα παρά μόνο να έχετε Εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο ειδικά τώρα , γύρω σας , είναι μια βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης – έλλειψη εμπιστοσύνης στα παλιά συστήματα , στις παλιές οργανώσεις , έλλειψη εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις που κατρακυλούν και αποδεκατίζονται . Αυτό που εσείς έχετε , αγαπητοί Εργάτες του Φωτός , είναι ένα από τα πιο σπουδαία εργαλεία και αυτό είναι να έχετε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Στο τέλος , για τον υπόλοιπο κόσμο , είναι το ίδιο πράγμα : πρόκειται να μάθετε πως αυτοί οι ίδιοι έχουν τις απαντήσεις. Τώρα όμως , στην στιγμή της μεγάλης αλλαγής , στην στιγμή στην οποία όλα καταρρέουν σε ένα μεγάλο βαθμό , είναι η στιγμή να θυμηθείτε , είναι η στιγμή να αφήσετε να αναδυθεί η Εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Θα είστε σε βαθμό να ξεπεράσετε όλα τα συμβάντα , χωρίς να πάθετε ούτε μια γρατζουνιά , εάν θυμηθείτε να έχετε Εμπιστοσύνη σε αυτό που είστε . Δεν σας μιλάω για εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο Θεό , δεν σας μιλάω να εμπιστευτείτε κάποιο δάσκαλο , δεν σας μιλάω να εμπιστευτείτε για το τι θα είστε μετά από 5-10 χρόνια.

Μιλάω να εμπιστευθείτε τον ΕΑΥΤΟ σας, τώρα αυτή την στιγμή. Έχετε όλοι τα εργαλεία , έχετε όλα τα αποθέματα , έχετε όλα αυτά από τα οποία έχετε ανάγκη τώρα , γιατί σαν αγγελιοφόροι , σαν υπάρξεις που μπορείτε να διασχίσετε τον χώρο και τον χρόνο , τα έχετε ετοιμάσει και είναι όλα εκεί για εσάς και σας περιμένουν. Εμπιστευθείτε το γεγονός πως γνωρίζετε αρκετά για να έχετε βάλει εκείνο το εργαλείο στο μονοπάτι που θα χρησιμοποιήσετε τώρα. Εμπιστευθείτε το γεγονός πως το έχετε τοποθετήσει εκεί και επομένως θα βρίσκεται εκεί την συγκεκριμένη στιγμή που θα έχετε ανάγκη.


Πάρτε μια βαθιά εισπνοή εκπνοή . Μην περιμένετε το 2012 , γιατί τότε η αλλαγή , αυτή η αλλαγή της συνειδητότητας , θα έχει ξεπεράσει τον πιο  δύσκολο κύκλο. Μέχρι το 2012 θα αρχίσετε να βλέπετε τις ΑΡΧΕΣ , θα εκδηλωθούν οι αρχές της Νέας Γης , εδώ.





Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Το τελικό αποτέλεσμα , ο σκοπός της ομιλίας μου , ο τίτλος της σημερινής  ομιλίας μου είναι «ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ», και πράγματι αυτό είναι που βλέπετε. Εάν θέλετε να μάθετε και να γνωρίζετε τι συμβαίνει , πείτε , «Άγιε Γερμανέ , κάνε μας μια περίληψη . Τι συμβαίνει στην Γη τώρα ;»

Το είδατε να συμβαίνει μέσα σας , επομένως θα πρέπει να γνωρίζετε περί τινός πρόκειται . Δέκα χρόνια απώλεια της ισχύς σας και της δύναμής σας , παρόλο που προσπαθήσατε απεγνωσμένα να μείνετε προσκολλημένοι.

Εάν θεωρείτε την ιστορία σας σε αυτή την ζωή , αφορά την απώλεια της εξουσίας περιλαμβάνοντας επίσης και τα κέντρα εξουσίας που βρίσκονται στο σώμα σας. Έχετε χάσει τα κέντρα της παλιάς εξουσίας , εκείνα της παλιάς σεξουαλικής ενέργειας.

Πρόκειται για ένα αρχικό κέντρο εξουσίας , για μερικούς από εσάς ήταν δύσκολο , γιατί ήσασταν βυθισμένοι μέχρι τον λαιμό. Μετά από πολλές -ολόκληρες ζωές που είχατε ενισχύσει την σεξουαλική σας ενέργεια – και δεν μιλώ μονάχα για μοιχείες με κάποιους/κάποιες άλλες – αλλά μιλώ για τον τρόπο με τον οποίον  φέρνατε μέσα σας αυτή την δύναμη και εξουσία και με τον τρόπο με τον οποίο την εκπέμπατε.


Ζήσατε αυτή την ζωή μαθαίνοντας τι σημαίνει εγκαταλείπω την σεξουαλική δύναμη και εξουσία . Μερικοί από εσάς την χρησιμοποίησαν για να εξαπατήσουν , άλλοι για να κατασκευάσουν γύρω τους προστατευτικά τειχη , άλλοι ακόμα για να την χρησιμοποιήσουν σαν απλή ενέργεια με την οποία τρεφόντουσαν. Αντί να εμπιστευτείτε  αυτό το οποίο έχετε πραγματικά μέσα σας , δουλεύετε ξεκινώντας από αυτό το κέντρο της σεξουαλικής εξουσίας για να τρέφεστε από τους άλλους.

Να  λοιπόν , που αυτό το μέρος θα έπρεπε να φύγει. Δεν σας το αφαίρεσα εγώ, κανένας άλλος δεν το έκανε , αλλά εσείς δημιουργήσατε τις συνθήκες και τις συγκυρίες στην ζωή σας – παρόλο που ήταν πολύ δύσκολες – για να ακυρώσετε και να εκμηδενίσετε αυτό το κέντρο εξουσίας.

Αρκετοί από εσάς είχαν εστιάσει τα κέντρα εξουσίας στο χρήμα. Τα αναπτύξατε μέρα με την μέρα , ζωή με ζωή και φτάσατε στο σημείο να κατανοήσετε  πως η εξουσία ειναι μια ψευδαίσθηση , μάθατε να εγκαταλείπετε αυτή την εξουσία , πράγμα πολύ δύσκολο . Εγώ έκλαψα για μερικούς από εσάς όταν έχασαν ότι είχαν στην κατοχή τους στο υλικό επίπεδο. Σκεφτόσασταν πως ήσασταν εκείνο , εκείνη ήταν η δύναμή σας , το όπλο σας , έπρεπε να την χάσετε και όταν προσπαθήσατε να την ξανά αποκτήσετε , την ξανά χάσατε . Να ευχαριστείτε τον Θεό για αυτό.

Ένα από τα κέντρα με τα οποίο πολλοί από εσάς παλεύουν , αλλά θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν , είναι το κέντρο εξουσίας του μυαλού σας , της σκέψης σας και του νου σας. Χάσατε την σεξουαλική εξουσία , την οικονομική εξουσία και τώρα εστιάστε σε αυτή του μυαλού , της σκέψης και του νου.

Λέτε «τουλάχιστον μου μένει το μυαλό , τουλάχιστον μου μένει η λογική».

Και αυτό όμως σιγά - σιγά φεύγει – πάει .( μερικοί γελούν).

Βλέπετε , η σκέψη- ο νους – το μυαλό  ήταν από πάντα  ένα κέντρο εξουσίας πολύ πονηρό , πανούργο , έξυπνο , ικανό, πεισματάρικο και ισχυρογνώμων.

Έχετε βάλει όλα τα δυνατά σας , όλα αυτά που σκέφτεστε να δημιουργήσετε  και να είστε , τα έχετε τοποθετήσει εκεί. Παρατηρήσαμε πως και αυτό αρχίζει να αλλάζει , γιατί η εξουσία είναι μια ψευδαίσθηση.

Η εξουσία είναι μια παλιά δονητική ενέργεια . Η εξουσία – αυτό που συνδέεται με την εξουσία- οφείλεται στην παρουσία αντίθετων ενεργειών. Ήδη έχουμε περάσει – το θετικό/αρνητικό , αρσενικό/θηλυκό , φως/σκοτάδι .

Παρόλα αυτά εσείς έχετε επικεντρώσει αυτό το κέντρο εξουσίας στο μυαλό , στην σκέψη , στον νου και ίσως πρόκειται για το τελευταίο κέντρο πραγματικής εξουσίας που έχετε , αλλά και αυτό φεύγει.

Όταν θα έχει φύγει τελείως ,τότε  θα ανοιχτείτε στο σύμπαν που είναι μέσα σας και έξω σας και θα ανακαλύψετε το ποιοι είστε πραγματικά. Όταν και αυτή η τελευταία ψευδαίσθηση  αποχωρήσει τότε θα κατανοήσετε πως η σκέψη και ο νους ήταν ένας περιορισμός. Υπάρχει πολύ περισσότερο μέσα σας.

Μερικοί από εσάς χρησιμοποιούν τη θρησκεία και την πνευματικότητα σαν κέντρο εξουσίας που σε συνδυασμό με την σκέψη , αποτελεί ένα κοκτέιλ πολύ επικίνδυνο. Στο παρελθόν μερικοί από εσάς συνδύασαν τον κέντρο της σκέψης με εκείνο του σεξ και είδατε τι συναίρει . Μπορείτε να δείτε εκείνο που συναίρει στις εκκλησίες , αλλά εσείς μάθατε το πώς να απελευθερωθείτε από αυτό το δόγμα, από αυτή την φιλοσοφία. Επρόκειτο για ένα κέντρο εξουσίας που τώρα σιγά – σιγά φεύγει και απομακρύνεται.

Μετά δημιουργείτε  αυτά τα άλλα μικρά κέντρα εξουσίας στο σώμα σας και τους δίνεται μια επιβεβαίωση – γίνονται αυτά που ονομάζετε τσάκρας . Εσείς δεν έχετε τσάκρας , εσείς είστε και Θεός,  δεν πρέπει να εδραιώσετε την δύναμή σας σε μικρά χρωματιστά  κέντρα που περιστρέφονται στο σώμα σας.

Αυτή είναι μια ψευδαίσθηση και εκτός από αυτό παραδίδετε την δύναμή σας σε οποιονδήποτε άλλο . Κατά την διάρκεια των τελευταίων 10 επώδυνων χρόνων  μάθατε τι σημαίνει: αφεθείτε ελεύθεροι.

Αυτό ήταν για εσάς η απώλεια της εξουσίας , εις τρόπο τέτοιο που μπορέσατε να είστε αυτό που πραγματικά είστε. Μονάχα έτσι μπορέσατε να κινηθείτε στην Νέα Ενέργεια που δεν έχει ανάγκη από εξουσία , που δεν θέλει την εξουσία και δεν το επιτρέπει. Γιατί θα έπρεπε να υπάρχει ανάγκη εξουσίας στο εσωτερικό μιας ενέργειας από την στιγμή την οποία βρίσκεται σε συνεχή επέκταση προς κάθε κατεύθυνση ; Δεν έχει ανάγκη να αντιπαραταχτεί έναντι στον εαυτό της για να αναγνωρισθεί , δεν έχει ανάγκη να συσσωρεύσει απολύτως τίποτα , γιατί όλα είναι παρόντα και υπάρχουν.


Γιατί θα είχε ανάγκη από την εξουσία ;

Από τις μέρες της τελευταίας Λεμουρίας και της Ατλαντίδας αυτή η έννοια της εξουσίας όλο και περισσότερο αναπτύχθηκε και έφτασε μέχρι και την τωρινή Εποχή – που εσείς ονομάζεται μοντέρνα – που έσκασε σαν ένα μπαλόνι , έχασε τον έλεγχο. Αυτό το οποίο  συμβαίνει στον κόσμο τώρα , ενώ περνά στην Νέα Ενέργεια και σε μια Καινούργια Συνειδητότητα , είναι ότι δεν επιτρέπεται πια η εξουσία.

Στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε , η εξουσία είναι ένα δηλητήριο και εσείς θα το δείτε να εκδηλώνεται όταν διαβάσετε τα νέα στις εφημερίδες και θα δείτε τι συμβαίνει στον κόσμο. Η ίδια η εξουσία στην οποία πολλοί άνθρωποι είχαν δεθεί στο παρελθόν , αρχίζοντας από τα πιο δυνατά και μεγάλα ιδρύματα , θα γίνει το δηλητήριό τους. Όσο περισσότερο δεθούν  τόσο περισσότερο θα δηλητηριαστούν. Όσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να πιστέψουν , τόσο περισσότερο δηλητηριώδης θα γίνει. Όσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την εξουσία έναντι στους άλλους τόσο περισσότερο η εξουσία θα τους πνίξει, θα τους στραγγαλίσει και θα τους αφαιρέσει την ζωή.

Η εξουσία είναι μια συνειδητότητα. Η εξουσία έφθασε μέχρις σε ένα σημείο του κύκλου της που από εκεί και πέρα δεν μπορεί να είναι πια εξουσία , δεν μπορεί πια να αντιπαραθέσει αρσενικό και θηλυκό , φως και σκοτάδι . Αναπτύχθηκε πάρα πολύ , τώρα ψάχνει να απελευθερωθεί από την παλιά συνειδητότητα στην οποία βρισκόταν και κλείνεται στον εαυτό της. Η εξουσία δηλητηριάζεται και δολοφονείται μαζί με όποιον προσκολλάται σε αυτή.

Είναι σκληρές κουβέντες αλλά αληθινές . Θα το δείτε να συμβαίνει  τις επόμενες εβδομάδες και  θα ζητείται να μάθετε τι συμβαίνει σε αυτό τον κόσμο , όταν τον βλέπετε να κομματιάζεται. 

Η απάντηση είναι : η εξουσία καταστρέφεται μαζί με όλους εκείνους που την εκμεταλλεύτηκαν , που την χρησιμοποίησαν κακώς και που την παρεξήγησαν.


http://www.iathiein.gr/





ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.





Με τις ενεργειακές αλλαγές πού συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας, πολύ συχνά εμφανίζουμε μια ανεξήγητη κόπωση, έλλειψη ενέργειας, υπνηλία, αδράνεια, κλπ, πού εμποδίζουν ή περιορίζουν τις δραστηριότητες μας. Επειδή αυτό μειώνει την αποδοτικότητα μου στην αποστολή που έχω αναλάβει, μαζί με πολλούς άλλους, για την ενημέρωση και προετοιμασία του κόσμου για την άνετη είσοδο του στην πέμπτη διάσταση, ζήτησα από τις επουράνιες δυνάμεις που με φροντίζουν, να μού δώσουν ένα τρόπο να ξεπερνώ το πρόβλημα αυτό ώστε να παραμένω το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δραστήριος και παραγωγικός.

Η μέθοδος λοιπόν που υποσυνείδητα μου υπέδειξαν, είναι ο διαλογισμός που ακολουθεί, που τον κάνω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (ή και συχνότερα εάν αισθανθώ ότι χρειάζεται) ξαπλωμένος στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθώ, ή το πρωί μόλις ξυπνήσω, ή κατά την μεσημεριανή μου ανάπαυση μετά το φαγητό, κλπ. Αφού διαπίστωσα ότι έχει για μένα τα αποτελέσματα που περίμενα, τον προτείνω και σε όποιον αισθάνεται ότι έχει πεσμένη ενέργεια, με την ελπίδα ότι θα μπορεί και αυτός να βοηθηθεί, όχι μόνον σε θέματα ενδυνάμωσης αλλά ενδεχομένως και σε ότι άλλες βοήθειες επικαλούμαστε να μας δώσει.

 Πηγές που επικαλούμαστε:

Επιλέγουμε τις πηγές που θέλουμε να επικαλεστούμε να μας δώσουν την ενέργεια και την βοήθεια τους, που την λαμβάνουμε σαν φώς που γεμίζει την αύρα μας και ολόκληρο το σώμα μας και το χρωματίζει με το χρώμα που έχουμε επιλέξει για την κάθε πηγή.

Τέτοιες πηγές εγώ έχω επιλέξει 16, τις οποίες επικαλούμαι ή όλες (την μία μετά την άλλη) στον ίδιο διαλογισμό, εφ’ όσον έχω τον χρόνο, ή τμηματικά αρχίζοντας από τις πρώτες, για να συνεχίσω μια άλλη στιγμή με τις επόμενες κ.ο.κ.

Ο καθένας, αναλόγως της κουλτούρας του, της θρησκείας του και των ιδιαιτέρων σχέσεων που τυχόν έχει με επουράνια και λοιπά όντα, μπορεί να επιλέξει τις πηγές, τα χρώματα και την  σειρά που θέλει να ακολουθήσει.

Για παραδειγμα:

η πρώτη πηγή που μπορει να επικαλεστει κανεις είναι του Θεού-Πρώτου Δημιουργού (με χρώμα λευκό) 

Του Αρχάγγελου Μιχαήλ που εποπτεύει τον Γαλαξία μας (με χρώμα λουλακί).

Του Χριστού που εκπροσωπεί την χρηστική αλλά και την αρσενική ενέργεια του σύμπαντος (με χρώμα χρυσό).

Της Παναγίας και της Μαρίας Μαγδαληνής συγχρόνως, που εκπροσωπούν την θηλυκή ενέργεια του σύμπαντος (με χρώμα μωβ).

Του ανώτερου εαυτού μας, που γνωρίζει τα πάντα για εμάς διότι είμαστε τμήμα του (με χρώμα μπλε).

 Των  Αγγέλων μας που μας προστατεύουν (με χρώμα χακί).

κτλ.      

 

 

 

 

Τεχνική:

 Ξαπλώνουμε αναπαυτικά με τα μάτια κλειστά, ηρεμούμε και χαλαρώνουμε αναπνέοντας βαθειά. Στη συνέχεια οραματιζόμαστε να μας λούζει η ενέργεια της πηγής πού έχουμε επιλέξει και το φως της (με το χρώμα του) να πλημυρίζει και να χρωματίζει τόσο την αύρα μας όσο και ολόκληρο το σώμα μας ενώ ακολουθούμε τα εξής επτά βήματα:

α) Λέμε μέσα μας:  

η ενέργεια και το φως του/της (αναφέρουμε το όνομα της πηγής) μας θωρακίζει και μας προστατεύει διαρκώς από κάθε κίνδυνο, ασθένεια και από κάθε τι κακό-αρνητικό καθώς και από κάθε αρνητική πνευματική ή ψυχική επίδραση.

β) Νιώθουμε το φως να λούζει και να καθαρίζει όλα μας τα κύτταρα, τα όργανα και τα συστήματα του σώματος μας απομακρύνοντας κάθε τι βλαβερό ή περιττό και να τα κάνει να λάμπουν, και λέμε μέσα μας :

όλα τα συστηματα και τα οργανα του σωματος μου είναι θεραπευμένα, ενεργοποιημένα και απόλυτα υγιή, τόσο αυτά όσο και το πνεύμα μας και ή ψυχή μας, αλλά και τα τσάκρας μας ένα-ένα και όλα τα ενεργειακά μας σώματα και ότι έτσι θα παραμένουν.

 γ) Νιώθουμε το φώς να γεμίζει με απέραντη ανιδιοτελή και αμοιβαία (αμφίδρομη) αγάπη όλο μας το είναι, και λέμε μέσα μας ότι αισθανόμαστε την αγάπη αυτή για τον εαυτό μας, για τους άλλους ανθρώπους γύρω μας (συγγενείς, φίλους, συμπολίτες, κλπ), αλλά και για ολόκληρη την Γη (τόσο για τους καλούς όσο και για τους κακούς), άλλα για όλα τα άλλα υλικά όντα και για όλα τα άυλα του πλανήτη, καθώς και για όλα τα βασίλεια (ζώα, φυτά, κλπ).

δ) Νιώθουμε το φως να μας δίνει  φώτιση και λέμε μέσα μας ότι μας γεμίζει με γνώσεις και σοφία, αναπτύσσει την διαίσθησή μας και την τηλεπαθητική μας ικανότητα επικοινωνίας, ανοίγει την καρδιά μας στην απέραντη εσωτερική γνώση που κρύβουνε μέσα μας, και μας καθοδηγεί σωστά στο να κάνουμε όλα όσα πρέπει για το απώτερο καλό μας, στα πλαίσια πάντα του Θεϊκού σχεδίου στο οποίο και αφηνόμαστε.

ε) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει με μια απέραντη χαρά (καλό είναι να φέρουμε συγχρόνως στην μνήμη μας και στιγμές έντονης χαράς πού έχουμε νιώσει στο παρελθόν), και λέμε μέσα μας ότι είμαστε γεμάτοι κέφι, ευθυμία, ξεγνοιασιά, χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία και ευδαιμονία που διαρκεί.

στ) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει με υψηλή ενέργεια που διαρκεί και λέμε μέσα μας ότι νοιώθουμε γεμάτοι δύναμη (σωματική, πνευματική και ψυχική), σφρίγος, όρεξη για εργασία καθώς και ενέργεια και ικανότητα για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε κατάσταση, καθώς και για να αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε και να επιτύχουμε με ευκολία όλους τους στόχους μας.

ζ) Νιώθουμε το φώς να μας γεμίζει δονήσεις και αισθανόμαστε μέσα μας την ύλη μας να γίνεται όλο και πιο αιθερική, ενώ η συχνότητα μας κάθε φορά να ανεβαίνει και παραμένει υψηλή, για να εξασφαλίσει την γρήγορη, σίγουρη και άνετη είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση.

Ακόμη μπορούμε να εξειδικεύουμε τον διαλογισμό εάν έχουμε κάποιο ειδικό θέμα ή πρόβλημα που μας απασχολεί.

Έτσι στο βήμα (β) μπορούμε να ρίχνουμε περισσότερο φως και ενεργεια στα όργανα εκείνα, κλπ που έχουνε (ή νομίζουμε ότι έχουνε) κάποιο πρόβλημα που θέλουμε να θεραπεύσουμε και τα φανταζόμαστε υγιή.

Ομοίως στο βήμα (γ) μπορούμε να στέλνουμε αγάπη και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με τις σχέσεις των οποίων έχουμε προβλήματα, και να φανταζόμαστε ότι οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί.

Στο βήμα (δ) μπορούμε να στέλνουμε το φως της φώτισης σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για τις οποίες θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το τι δρόμο θα ακολουθήσουμε.

Τέλος στο βήμα (στ) ρίχνουμε το φώς και σε συγκεκριμένα προβλήματα μας που τα βλέπουμε λυμένα, καθώς και σε συγκεκριμένους στόχους μας που τους βλέπουμε να έχουν πραγματοποιηθεί.

Σημειωτέον  (και πολύ σημαντικό) ότι σε όλα τα ανωτέρω βήματα δεν ζητούμε κάτι να γίνει, (όπως θα κάναμε σε μια προσευχή), αλλά νιώθουμε ότι αυτό που θέλουμε όντως γίνεται και πλέον ισχύει.

Στο τέλος αφού κάνουμε τα ως άνω βήματα και για την τελευταία πηγή, μπορούμε να οραματιστούμε ότι μας λούζουν ένα-ένα τα χρώματα από την κάθε πηγή και να επαναλάβουμε άλλη μια φορά τα επτά βήματα για όλα μαζί τα χρώματα από όλες μαζί τις πηγές, παίρνοντας έτσι την συντονισμένη ενέργεια και βοήθεια που μας δίδουν.

Το σύνολο αυτό των χρωμάτων το φανταζόμαστε σαν ένα κουβάρι από παρά πολλές χρωματιστές φωτεινές ίνες, που στροβιλίζονται (διατηρώντας τα χρώματα τους), μέσα στο μεγάλο ‘‘αυγό’’ που περικλείει το σώμα μας και την αύρα μας, διαπερνώντας το σώμα μας και γεμίζοντας το με τις ευεργετικές ιδιότητες των ενεργειών που περιέχουν.

Αυτό μπορούμε ακόμη να το κάνουμε και μόνο του, αν κάποια στιγμή αισθανθούμε ότι μας λείπει η ενέργεια και νιώθουμε πεσμένοι, ή ότι είμαστε υπό την επήρεια αρνητικών επιρροών (μάτιασμα, κλπ) και δεν έχουμε τον χρόνο να κάνουμε την διαδικασία για μια-μια τις πηγές.

Ακόμη, γιατί όχι, αν θέλουμε να βοηθήσουμε και κάποιον συνάνθρωπο μας (έναν ή και δυο-τρεις συγχρόνως), θα μπορούμε να οραματιζόμαστε ότι την ώρα του διαλογισμού μας βρίσκεται δίπλα μας (ενώ μπορεί ακόμη να είναι και φυσικά δίπλα μας), και να φανταζόμαστε ότι λαμβάνει και αυτός συγχρόνως με εμάς όλες τις ευεργετικές ενέργειες που επικαλούμαστε.

Τέλος, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε λίγες σε κάθε διαλογισμό μας πηγές, εφ’ όσον ο χρόνος μας πιέζει, ώστε να νιώσουμε βαθειά τις ενέργειες μέσα μας, αντί να τις περάσουμε όλες βιαστικά και επιφανειακά.

 

Από το site του Δρ. Γιωργου Κοεμτζοπουλου : www.artmine5000.com

E-mail: g.koemtzo@hotmail.com

http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D6.htm