FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Έχουμε πετύχει ήδη όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε .., τώρα απλά Θυμιζουμε στον κόσμο την επιτυχία μας.




"Η εκπαίδευση σας δεν είναι τυχαία γραμμική, δεν είναι τυχαία πλασμένη έτσι ώστε να σας μπολιάσει με γνώση η οποία δεν αγγίζει την ψυχή σας, αλλά απλά περνά επιγραμματικά από την μνήμη σας και στην πορεία εξαφανίζεται, χωρίς να αφήσει τίποτα που να σας έχει αλλάξει την φύση σας αλλά μόνο την συμπεριφορά σας.

Έχουμε εκπαιδευτεί παράδοξα να μην αμφιβάλουμε σε ότι μας δίνει το σύστημα και να αμφιβάλουμε στα πάντα που δεν έχουν την σφραγίδα της αυθεντίας από το σύστημα.

Μονο πoυ έτσι αφήσαμε μια εκδοχή επικίνδυνη να αιωρείται.Την εκδοχή να έγινε όλο αυτό με στόχο την απομάκρυνση μας από την πραγματική φύση μας , την εκδοχή που θέλει έναν κόσμο να είναι απόλυτα ελεγχόμενος και υποταγμένος, την απλή εκδοχή ότι οι κρατούντες της γνώσης ,απλά μας είπαν ψέματα η μας απέκρυψαν όλη την αλήθεια!

Αυτό είναι ίσως και ένα από τα δυσκολότερα βήματα που μπορεί να κάνει σήμερα ο άνθρωπος ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τον ιστό που έχουν υφάνει οι εχθροί της ανθρωπότητας. Είναι δύσκολο να πετάξεις τον "σκληρό" που μέχρι τώρα κουβαλάμε όλοι και να αναπρογραμματιστούμε. Γιατί ο χρόνος που η συγκεκριμένη πληροφορία έχει φωλιάσει μέσα μας, έχει δημιουργήσει τεράστιες ασφαλιστικές δικλίδες και πρότυπα συμπεριφοράς που για να τις ξεριζώσουμε θα χρειαστεί τεράστιο θάρρος και θέληση.

Αν πραγματικά είχαμε την δυνατότητα να μπορούμε να κρίνουμε ένα έργο η ένα αποτέλεσμα πριν την δημιουργία του, τότε όλοι θα ήμασταν απόλυτα επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι. Αν μπορούσαμε να προβλέπουμε τα τυχαία γεγονότα κάθε μικρής μας επιλογής η πράξης,  τότε θα ήμασταν πολύ πιο ανώτεροι σαν είδος από ότι είμαστε σήμερα.

Το σύμπαν μας είναι γεμάτο απο τυχαίες επιλογές που η κάθε μια από αυτές μεταλλάσσεται σε νέες τυχαίες επιλογές με βάση τις πράξεις μας.

Οι άνθρωποι σήμερα επιλέγουν να μην κάνουν μια κίνηση - μια αρχή , η να κάνουν μια κίνηση - μια αρχή, βάση δεδομένων και πληροφοριών που μπορούν να αντιληφθούν μόνο στο τώρα και όχι στο μέλλον ..τότε που η οποιαδήποτε πράξη-κίνηση θα έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί τις επόμενες τυχαίες συμπαντικές επιλογές.

Άλλα πραγματικά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η μια επιλογή ενός ανθρώπου που είναι πανομοιότυπη με την επιλογή ενός άλλου ανθρώπου σαν αποτέλεσμα διαφέρει απόλυτα?

Ο κλασικός νους , ο εκπαιδευμένος και με αρκετό εγωισμό νους του συστήματος απλά θα πει ότι η διαφορά σε κάθε αποτέλεσμα για ένα ίδιο έργο έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και το ταλέντο των ανθρώπων, δηλαδή απλά ότι ο ένας έχει ταλέντο ενώ ο άλλος όχι.

Εγώ θα σας πω γνωρίζοντας ότι θα το καταπιείτε δύσκολα ότι έχει να κάνει μόνο με την τυχαία "απόφαση της αρχής" και την τυχαία "γνώση χωρίς σειρά".

Η πραγματική γνώση αυτού του κόσμου δεν βρίσκεται μέσα στο κεφάλι σας, αλλά έξω από αυτό, σε ένα σημείο που μπορούμε όλοι να προσεγγίσουμε και να ανακαλέσουμε όποια πληροφορία χρειαστούμε.

Το πραγματικό σας ταλέντο ΔΕΝ βρίσκετε σε αυτό τον κόσμο αλλά ΕΞΩ από αυτόν και αυτό το ταλέντο είναι ΠΑΝΤΑ μόνο ένα . Να μπορείτε άθελά σας, αυτό που θελήσατε, αυτό που αποφασίσατε, να το ΓΡΑΨΕΤΕ στον παγκόσμιο συμπαντικό τοίχο και να του δώσετε εκκίνηση για δημιουργία όπως ακριβώς όταν φυτεύουμε ένα σπόρο και τον ποτίζουμε να φυτρώσει.

Και λέω άθελά σας ,γιατί το σύστημα που όλοι μας συμμετέχουμε, δεν θέλει να γνωρίζετε αυτή την πληροφορία.


Θα σας δείξω λοιπόν πως μπορείτε να γράφετε στον παγκόσμιο συμπαντικό τοίχο και οι επιλογές σας να σας δίνονται απλόχερα, η τυχαιότητα να δημιουργείτε για την επίτευξη του στόχου σας και η καρδιά σας να συμβαδίζει με αυτό που θέλετε, σαν να έχει ήδη γίνει.

Με ρωτήσατε αν θα πετύχουμε το σχέδιο μας και πάλι βλέπω αγωνια στα μάτια σας, άλλα είναι τόσο απλό να το καταλάβετε ..

Έχουμε πετύχει ήδη όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε ..τώρα απλά ΘΥΜΊΖΟΥΜΕ στον κόσμο την επιτυχία μας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλές βαθμίδες - στρώματα που θα δώσουμε μάχη . Το κοινωνικό - το σύστημα για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ενωθούν και να μπορέσουν να συντηρηθούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο είναι το πρώτο, το απλό. Το δεύτερο και σημαντικό είναι το πνευματικό . Εχθρούς θα έχουμε και στα δυο μερη. Κάποιοι από εσάς θα ακολουθήσουν το κοινωνικό τομέα κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν τον πνευματικό τομέα, μην νιώσετε ούτε μια στιγμή ότι η μάχη στο ένα η στο άλλο επίπεδο θα είναι άνιση, θα είναι σφοδρή και στα δυο επίπεδα .

Ελπίζω τώρα με τα λίγα που σας είπα για αρχή, να αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί οι εχθροί της ανθρωπότητας θέλουν και προσπαθούν λυσσαλέα να βρίσκεστε σε καθεστώς φόβου. Γιατί θέλουν να είστε κάτω από άγχος και να οραματίζεστε το αύριο μόνο έτσι όπως αυτοί έχουν επιλέξει ....γραμμικά και όχι χωρίς σειρά.

Γιατί ο μεγάλος ζωγράφος δεν θέλει τα πινέλα του να αρχίσουν να δημιουργούν τον δικό τους πινακα!!!"

Σχεδιο Αχιλλεας