FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το συλλογικό ασυνείδητο που ξεκίνησε μέσα από την αγανάκτηση του κόσμου, θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ένα κοινό όραμα που θα δημιουργήσει εκείνη την υλοποίηση και την γείωση που θα φέρει ξεκάθαρες καταστάσεις.






Η πρώτη επικοινωνία από το γκρουπ για τους Έλληνες εργάτες του φωτός.

Χαιρετισμούς από την Εστία

Χαιρετούμε την συνάθροιση ψυχών που έχουν μαζευτεί στην αίθουσα αλλά και όλους όσους διαβάζουν την επικοινωνία, όλους εσάς που υπήρξατε δάσκαλοι σε άλλες εποχές και έχετε έρθει για να ενεργοποιήσετε και να βοηθήσετε το συγκεκριμένο μέρος του πλανήτη στον οποίο έχετε επιλέξει να ενσαρκωθείτε. Σας χαιρετούμε και σας καλωσορίζουμε - έχετε την υποστήριξη όλου του Σύμπαντος στο παιχνίδι ελεύθερης επιλογής που δημιουργείτε στο κάθε σας βήμα. Η δική σας, αφυπνισμένη ψυχή είναι εκείνη που βοηθάει να γειωθεί το μήνυμα που δίνεται στον συγκεκριμένο χώρο και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Είσαστε ενέργειες οι οποίες έχουνε περάσει πάρα πολλά και έχουν εν-θυμηθεί σε προηγούμενες ζωές την αληθινή τους φύση και όσοι βιώνετε δυσκολία, είναι για να μπορέσετε να μεταλαμπαδεύσετε μιαν ιδέα, έναν τρόπο για το πώς θα μπορούν να ξεπεραστούνε. Σας ζητάμε, οτιδήποτε είναι εκείνο που συνηχεί στην καρδιά σας ως τρόπος, να το μεταλαμπαδεύσετε, ν’ αγγίξετε τον άλλον πέρα από τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Με το να ενεργοποιηθείτε ως όντα που ζείτε μια ανθρώπινη εμπειρία, βοηθάτε το πιόνι του ντόμινο να δώσει ενέργεια ώθησης στο διπλανό του.

Ανώτερος Εαυτός, ο πλακούντας του Σύμπαντος
Επιθυμούμε να σας δώσουμε μιαν εικόνα του Σύμπαντος, για το πώς είναι στην πραγματικότητα ο ανώτερός σας εαυτός, για να μπορέσετε να δείτε και να έχετε πρόσβαση στην πηγή της αφθονίας σας. Είσαστε δημιουργοί και μπορείτε να υλοποιήσετε τον παράδεισο στη Γη μέσω του ανώτερου εαυτού σας.
 Θα σας ζητήσουμε να οραματιστείτε το σύμπαν, να δείτε τις λάμψεις του, τα άστρα του, τους πλανήτες του. Νιώστε το να πάλλεται, δείτε το φως, δείτε τις τροχιές που κάνουν τα αστέρια και οι πλανήτες, δείτε και νιώστε όλη αυτή τη δόνηση, σα να υπάρχετε κάπου και να τα κοιτάτε ως παρατηρητές. Σ΄ ένα σημείο της εικόνας που βλέπετε, αριστερά κάτω, τοποθετήστε τη Γη, τον μικρό, γαλάζιο λαμπερό πλανήτη.
Μπορεί να φαίνεται μικρός σε σχέση με το υπόλοιπο σύμπαν αλλά όλα τα μάτια του σύμπαντος είναι στραμμένα πάνω του. Δείτε από την Γη να ανεβαίνει προς τα πάνω ένα διάφανο νήμα που πάλλεται. Και αυτό, όσο ανεβαίνει προς τα πάνω, αραιώνει, καταλήγοντας σε μιαν ομίχλη, σχεδόν διάφανη, που κολυμπάει αργά. Αυτή είναι και η ενέργεια του ανώτερου εαυτού σας.
Οι ανώτεροι εαυτοί είναι υποστηρικτικές ενέργειες του Σύμπαντος που επέλεξαν, ένα μέρος τους, να βαρύνει τη δόνησή τους και να γειωθούν στην 3η διάσταση, αποκτώντας κυτταρική μορφή. Η ενέργεια του ανώτερου εαυτού πάλλεται, συλλέγοντας εμπειρίες αλληλοεπίδρασης. Αυτός είναι ο πλακούντας του Σύμπαντος και είναι η πρόσβασή σας στη Συμπαντική Ενέργεια.
Μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, έχετε πρόσβαση στη Συμπαντική Ενέργεια, έχετε πρόσβαση στο άφθονο. Βιώστε την παλλόμενη ενέργεια και νιώστε αυτή την αφθονία από την άλλη μεριά του νήματος, από την άλλη μεριά του πέπλου. Έχετε ένα μόνιμο κανάλι αφθονίας ανοιχτό. Όλοι σας έχετε πρόσβαση στη Συμπαντική Ενέργεια. Όλοι έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες. Το Σύμπαν, μια μεγάλη, πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη γνώσης, πάλλεται γύρω από την Γη, και ο καθένας με το δικό του, διαφορετικό κανάλι, κατεβάζει πληροφόρηση.
Κατεβάζει εκείνο που συνηχεί στην ενέργειά του και ο ίδιος μπορεί να γειώσει. Όσοι άνθρωποι βρίσκονται πάνω στον πλανήτη, τόσες διαφορετικές γεύσεις αλήθειας υπάρχουν. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος, δεν υπάρχει τίποτα σωστό γιατί όλες οι αλήθειες είναι αλληλοσυμπληρούμενες. Αυτό που τις κάνει να φαίνονται διαφορετικές στην Αρένα του Παιχνιδιού, είναι ο διαφορετικός κεντρικός πυρήνας της προσωπικότητας που έχει ο καθένας από εσάς και η συγκεκριμένη πλευρά που επιλέγετε να αναδείξετε, η οποία γειώνεται με βάση τις μαθητείες και τις προκλήσεις που έχετε έρθει να ξεπεράσετε σε αυτή τη ενσάρκωση.
Επιτρέψτε κάθε φορά που θέλετε να βιώσετε την αφθονία, να βιώσετε του ποιοι πραγματικά είσαστε, να δείτε αυτόν τον πλακούντα του σύμπαντος, τον ανώτερο εαυτό σας που πάλλεται μέσα στο σύμπαν και με κάθε παλμό, να κατεβάζει και ενέργεια. Κάθε φορά που εσείς κάνετε υπέρβαση, κάθε φορά που αγαπάτε, κάθε φορά που αγκαλιάζετε κάποιον και χαμογελάτε, κάθε φορά που πέφτετε και σηκώνεστε πάλι, να ξέρετε πως ένα κομμάτι του ανώτερου εαυτού σας πάλλεται και κατεβάζει και γειώνει Συμπαντική Ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η δόνηση της Γης.
Εσείς είσαστε εκείνοι που φέρνετε ολόκληρα πακέτα ενέργειας και σαν κυτταρικές αντλίες, δημιουργείτε τον παράδεισο στην δική σας μεριά του πέπλου. Εσείς το κάνετε αυτό και γίνεται με τον πολύ πολύ απλό τρόπο, ζώντας την ανθρώπινη εμπειρία σας και κάνοντας υπερβάσεις. Εκεί που βλέπετε πως στη ζωή σας φτάνουνε όλα σε ένα σημείο που σας κάνει να λέτε «δεν μπορώ τίποτα άλλο να κάνω παραπάνω», τότε είναι που συμβαίνει ένα θαύμα.





Το δεύτερο κανάλι του ανώτερου εαυτού
Αυτός ο πλακούντας του σύμπαντος είναι και ο πιο άμεσος συνεργάτης σας. Μέσω αυτού μπορείτε να γειώσετε στην ύλη εκείνο που επιθυμείτε. Να ζητάτε βοήθεια κάθε φορά. Όταν θέλετε αφθονία, φέρνετε στο μυαλό σας την αφθονία του σύμπαντος και οραματιστείτε μιαν έκφρασή του στην ύλη. Είναι σα να στέλνετε μια εικόνα στον ανώτερο εαυτό σας και του δίνετε εντολή - αυτή την συγκεκριμένη μορφή - να τη γειώσει στην ύλη, όπως εκείνος γείωσε αντίστοιχα την δική του ενεργειακή μορφή στην ύλη.
Μοιάζει σα να παραγγέλνετε μέσα από ένα προσπέκτους και να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθει η παραγγελία στην πόρτα σας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε ένα εσωτερικό κανάλι μέσα στο ήδη υπάρχον κανάλι του ανώτερου εαυτού σας, το οποίο είναι υπεύθυνο να στέλνει τις αιτήσεις σας. Ο ανώτερος εαυτός ανταποκρίνεται στέλνοντας ενέργεια στη Γη, ανάλογη της δύναμης της υλοποίησης. Αν η υλοποίησή σας δεν γειώνεται, ψάξτε για μπλοκαρίσματα στη ζωή σας που αντίστοιχα μπλοκάρουν και τα δυο σας κανάλια.

Ο φόβος ανήκει στην προσωπικότητα
Κάθε φορά που οραματίζεστε κάτι να κάνετε και είναι με πολύ αγνή πρόθεση, χωρίς ν’ αγγίζει την ελεύθερη βούληση κάποιου άλλου, έχετε την δυνατότητα να το υλοποιήσετε.
Βάλτε τον φόβο στην άκρη, καθώς αυτός ανήκει στον άνθρωπο και όχι στον θεό που οι ίδιοι είσαστε. Κάθε φορά που νιώθετε αυτόν τον φόβο, είμαστε εδώ για να σας αγγίξουμε και να σας βοηθήσουμε να τον απομακρύνετε, αρκεί να μας το ζητήσετε. Θα σας βοηθήσουμε να βάλετε έναν τοίχο μπροστά στον φόβο που εξέρχεται από την προσωπικότητά σας, για να μπορέσετε να δείτε με λαμπερή ματιά τα υλικά που έχετε μπροστά σας. Όσο πιο πολύ δονητικά αυξάνεστε, τόσο πιο πολύ καλείστε να κάνετε μεγαλύτερες υπερβάσεις. Πολλές φορές αναρωτιέστε και προσκολλάτε πάνω στα προβλήματα και στα θέματα και λέτε
«Μα γιατί μου συμβαίνει αυτό; Ξέρω ποιος είμαι, έχω θυμηθεί ποιος είμαι, ξέρω πώς λειτουργεί το Παιχνίδι, γιατί να βιώνω όλο αυτό;»
 Ο λόγος είναι ότι ακριβώς επειδή έχετε εν-θυμηθεί και γνωρίζετε ποιοι είσαστε, καλείστε να πάρετε το επόμενο πακέτο ενέργειας, να το γειώσετε μέσα από την παλμική κίνηση του ανώτερου εαυτού σας και να το πάτε πιο πέρα. Όσο εξελίσσεται το παιχνίδι της ελεύθερης βούλησης, εξελίσσονται και οι μαθητείες, γίνονται πιο λεπτοφυεις και απαιτούν άμεση λύση για να προχωρήσετε πιο πέρα. Ο ανώτερος εαυτός σας, ο δικός σας πλακούντας που σας συνδέει με το σύμπαν, η δική σας αντλία ενέργειας, είναι στη διάθεσή σας.
 Ό,τι δεν συνηχεί δίπλα σας, ό,τι σας φέρνει βάρος στην καρδιά σας, ό,τι σας χαρίζει μιαν αρκετά άβολη ανθρώπινη εμπειρία, είναι ακριβώς το σημείο που μπλοκάρει η ενέργεια και ο ανώτερος εαυτός, σας δείχνει πως ακόμη μιαν υπέρβαση βρίσκεται μπροστά σας. Είναι ο δικός σας κρύσταλλος στο μονοπάτι που έχετε βάλει και λέτε «σ’ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, αν φτάσω σ’ εκείνο το πιθανό μέλλον, εγώ θα καταφέρω και θα κάνω την υπέρβαση για να πάρω το επόμενο δώρο».

Η υποστήριξη των δασκάλων
Όσο πιο πολύ δονητικά αυξάνεστε, τόσο οι υπερβάσεις που έχετε να κάνετε είναι πιο λεπτοφυεις. Δεν είναι τυχαίο που μεταξύ σας, δάσκαλοι, συναντιέστε. Δεν είναι τυχαίο που ο καθένας βρίσκει συνέχεια στο μονοπάτι του αφυπνισμένες ψυχές.
Και εδώ λέτε «ο καθένας έχει τη δική του γεύση, τί μπορούν να κάνουν πολλοί δάσκαλοι μαζί;» Δεχθείτε το γεγονός πως έχετε φέρει διαφορετική γεύση της ίδιας αλήθειας και τη μόνη διαφορά την κάνει η αντίληψη μέσω του κεντρικού πυρήνα της προσωπικότητάς σας. Το τί θα κάνετε με αυτό, έγκειται σε εσάς, εμείς απλά σας εξηγούμε κάποιους από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.
 Όταν βρίσκεστε δάσκαλοι μεταξύ σας, ενώστε τις δυνάμεις σας. Μη δημιουργείτε διαχωρισμό. Μην αρχίζετε να συγκρίνετε διαφορετικές αλήθειες. Δημιουργήστε υποστηρικτικές ομάδες εσείς οι δάσκαλοι, γιατί έχετε έρθει και έχετε αφυπνιστεί με σκοπό να κάνετε μια μεγάλη δουλειά. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να μαζευτείτε όλοι οι δάσκαλοι και να συνεργαστείτε από κοινού, γι’ αυτό και σας δίνουμε μιαν άλλη οπτική. Σεβαστείτε του καθενός τη αλήθεια. Μην κρίνετε τον τρόπο δράσης ενός άλλου δασκάλου, απλά παραθέστε πάνω στο τραπέζι και τη δική σας γεύση.
Πολλοί άνθρωποι πλέον έχουν την ανάγκη να συμμετέχουν σε διάφορες ομάδες δασκάλων, παίρνοντας διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας τη δική τους αλήθεια. Επιτρέψτε το να συμβεί. Μη δημιουργείτε οπαδούς. Αφήστε την Συμπαντική Ενέργεια να ρέει ελεύθερα σε κάθε ομάδα και δημιουργείστε επιλογές, όχι παγιωμένες πεποιθήσεις. Η αλήθεια εξελίσσεται ακριβώς όπως εξελίσσεται και η δόνηση της Γης και οι αλήθειες που φέρουν οι δάσκαλοι, οφείλουν να εξελίσσονται επίσης.



Η ενέργεια της Ελλάδας
Το σύστημα δασκάλων στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο απευθυνόμαστε, την Ελλάδα, έχει να κάνει με μια πολύ σημαντική και μεγάλη μετάβαση. Καταλάβετε πως η Ελλάδα ζει ενεργειακά μια πολύ μεγάλη απελευθέρωση, ένα πολύ μεγάλο ξεμπλοκάρισμα.
Και αυτό συνέβη, όχι επειδή ήταν προορισμένη να το κάνει ούτως ή άλλως, αλλά επειδή εσείς το δημιουργήσατε. Εσείς το επιταχύνατε και κάνατε την έκπληξη. Ο καθένας σας ατομικά, εκεί που καθόταν σπίτι του και δυσανασχετούσε με κάποια κατάσταση, φτάσατε σε ένα σημείο να φτιάξετε μια σκεπτομορφή και αυτή η σκεπτομορφή, συλλέχθηκε, αντλήθηκε από τις νεότερες, κρυστάλλινες γενεές και δημιουργήθηκε μιαν επανάσταση, με αποτέλεσμα και εσάς του γηραιότερους να σας κουνήσει, να σας βγάλει από το κέλυφός σας και να ενεργοποιηθείτε.
Δεν είναι τυχαίο που νέοι ξεκίνησαν την επανάσταση καθώς είναι πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια και μπορούν να πιάνουν τα λεπτοφυή κύματα τα οποία ο καθένας σας εκπέμπει. Όσο πιο πολύ λαμβάνουν ενέργεια τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδος, τόσο πιο ευαίσθητα γίνονται κι εδώ είσαστε εσείς, οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι γηραιότεροι πάνω στον πλανήτη που πρέπει να δράσετε υποστηρικτικά γι’ αυτά τα παιδιά.
Αφήστε στην άκρη τί είναι εκείνο που νομίζετε πως σας χωρίζει μεταξύ σας, γιατί είναι καθαρά ψευδαίσθηση και υποστηρίξτε αυτή την προσπάθεια των νέων. Ακούστε την αλήθειά τους, δεν ξέρουν πώς να το γειώσουν, δεν γνωρίζουν πολλές φορές τί είναι, όμως υλοποιούν πιο άμεσα από τον καθένα σας. Είναι παρορμητικοί, ναι, κι αυτό τους χαρίζει επιπλέον καύσιμο στην κάθε συν-δημιουργία τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς θα τα οδηγήσετε σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο όποιο κίνημα πάρει η ενέργεια αυτή, απλά θα το υποστηρίξετε με αγνή καρδιά, κοντά στην δική σας αλήθεια που φωνάζετε τόσα χρόνια.
Υλοποιήσατε μια σκεπτομορφή που φωνάζει να ελευθερωθεί ο συγκεκριμένος ιερός τόπος για να μπορέσει να προχωρήσει. Η Ελλάδα είχε μεγάλες δόξες και συνεχίζει να έχει. Απλά ένα πέπλο λήθης που την έχει σκεπάσει, ήρθε η ώρα να φύγει. Αν θα φύγει ή όχι, εσείς θα το επιλέξετε. Το αποτέλεσμα έγκειται στον τρόπο που θα υποστηρίξετε την ενέργεια. Μπορεί να σας ένωσε η αγανάκτηση αλλά αν δεν μετουσιωθεί σε φωτεινό όραμα, η μετάλλαξη της Ελλάδας θα είναι επίμονη και δύσκολη.

Μεταλλάξτε, αφήστε, συγχωνεύστε
Το ότι έχετε να δουλέψετε συλλογικά ως άνθρωποι απέναντι σε κάτι τόσο πολύ εστιασμένο όπως είναι η επανάσταση της ενέργειας που γίνεται, σας κάνει και σας δίνει το έναυσμα ν’ αφήσετε στην άκρη ακόμη μια φορά αυτά που σας χωρίζουν, και απευθυνόμαστε σε όλους τους δασκάλους αυτού του μέρους της Γης. Αφήστε στην άκρη συγκρίσεις.
Οτιδήποτε σας έφτασε μέχρι εδώ, είναι καλό και τιμημένο. Αλλά κάποιες φορές πρέπει να μεταλλαχθεί, άλλες φορές πρέπει να το αφήσετε και άλλες φορές πρέπει να το συγχωνεύσετε με κάτι άλλο. Τίποτα δεν είναι λάθος, τίποτα δεν είναι σωστό. Ξεκινήστε, κάντε ένα βήμα, θέστε την πρόθεσή σας να δουλέψετε για το ανώτερο καλό, για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου, για το ανώτερο καλό της Γης, ξεκινώντας από το να χτίζετε το περιβάλλον της χώρας γύρω σας.
 Όπως ενεργειακά ξεκίνησε όλη αυτή η επανάσταση και την τσίμπησε το συλλογικό ασυνείδητο των κρυστάλλινων παιδιών της Ελλάδας, με τον ίδιο τρόπο κι εσείς, θα βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και θα το ενισχύσετε μετατρέποντάς το σε όραμα. Τα κρυστάλλινα παιδιά της Ελλάδας έχουν όραμα γι’ αυτό και υλοποιήθηκε η επανάσταση. Το όραμα είναι ισχυρότερο από την αγανάκτηση. Ο καθένας σας, ας το υποστηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί - με πρακτικό τρόπο, με ενεργειακό τρόπο. Μη γυρνάτε όμως πλάτη σε αυτό που συμβαίνει, είναι μεγαλειώδες.



Όραμα αντί αγανάκτησης
Να ξέρετε ότι έχετε καταφέρει να ξεμπουκώσετε μιαν αρτηρία η οποία έπασχε. Η ενέργεια δεν μπορούσε πλέον να ρέει στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μαζικές καταστροφές που συμβαίνουν στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά έγιναν για να γίνει κάθαρση, ήταν ο πρόδρομος γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.
Ακόμη η ανθρωπότητα ενώνεται μέσα από τον πόνο. Δεν είπαμε ότι αυτό είναι λάθος ή σωστό, απλά έτσι κάποια πράγματα λειτουργούν ακόμα. Αλλά δεν θα λειτουργούν πλέον για πολύ. Δεν θα είναι ο πόνος εκείνος που θα σας ενώνει, πολύ σύντομα.
Στα προσεχές χρόνια θα δείτε πως το κοινό όραμα είναι πολύ καλύτερο από την αγανάκτηση και τον πόνο. Αυτό θα έρθει σταδιακά και θα σας το δείξουν οι νέες κρυστάλλινες ψυχές που θα έρθουν κι εσείς θα πρέπει να τις υποστηρίξετε για να μπορέσουν να το γειώσουν σε μια κοινωνική ενέργεια που ήδη εσείς γνωρίζετε. Επιτρέψτε το να συμβεί. Πάρτε την δική σας αλήθεια και κάθε μέρα να ρωτάτε τον εαυτό σας, να ρωτάτε τον θεό μέσα σας, να ρωτάτε τον ανώτερο εαυτό σας,
«Συνηχεί με μένα; Τί είναι κάθε μέρα να κάνω καλύτερο; Ό,τι κουβαλώ μέχρι στιγμής, τί να το κάνω; Να το συγχωνεύσω; Να το αφήσω; Να το προσθέσω σε κάτι άλλο;»
Καταλάβετε, πως ό,τι κι αν επιλέξετε, όποια γεύση αλήθειας επιλέξετε εσείς να εκφράσετε εδώ στη Γη, είναι η κατάλληλη. Όλες έχουν να σας μάθουν κάτι. Το μυστικό είναι να μπορείτε εσείς να βρίσκετε πίσω από την κάθε πρόκληση, την μαθητεία και την ανώτερη εμπειρία που έχετε έρθει να ξεπεράσετε.
Όταν βλέπετε δυσκολίες, όταν βλέπετε συναισθηματικά να είσαστε μπλοκαρισμένοι, ας γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας και ρωτήστε «Τί έχω να μάθω από αυτό;» Κι αν δεν μπορείτε εσείς να γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας, επιλέξτε έναν άλλον θεό με τον οποίο να αισθάνεστε άνετα ή μία ομάδα που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, βάλτε την αλήθειά σας πάνω στο τραπέζι, αυτό που κουβαλούσατε μέχρι στιγμής και πείτε «Θέλω και τη δική σας γνώμη». Και οι άλλοι θεοί θα σας πούνε μια δική τους οπτική, μία από τις πολλές πλευρές που έχει η κάθε κατάσταση. Ακόμη και στην 3η διάσταση, τα πράγματα είναι πολυ-διαστασιακά. Να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα, ξεκινώντας με το να κάνετε μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

Η δόξα των αρχαίων χρόνων προχωρά προς την συγχώνευση
Το συλλογικό ασυνείδητο που ξεκίνησε μέσα από την αγανάκτηση του κόσμου, θα μεταλλαχθεί και θα γίνει ένα κοινό όραμα που θα δημιουργήσει εκείνη την υλοποίηση και την γείωση που θα φέρει ξεκάθαρες καταστάσεις. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να γίνει, αλλά εσείς συνεχίστε να τρέφετε την ιδέα μιας ελευθερωμένης ενεργειακά κατάστασης στον χώρο που ονομάζεται Ελλάδα.
Να οραματιστείτε την Συμπαντική Ενέργεια να ρέει μέσω των ανώτερων εαυτών σας και να παρασέρνει οτιδήποτε είναι μπλοκαρισμένο. Ξεκινήστε όμως πρώτα απ’ όλα από τους εαυτούς σας. Τί είναι εκείνο που σας μπλοκάρει στη ζωή σας; Τί είναι εκείνο που δεν ρέει; Επιλέγετε τον δρόμο του διαχωρισμού; Επιλέγετε να το αφήσετε πίσω; Επιλέγετε την συγχώνευση; Ποια είναι η πρόθεσή σας;
 Ό,τι κι αν επιλέξτε, θα φέρει αποτέλεσμα. Αν νιώθετε πως κάτι σας βαραίνει, κάτι δεν συνηχεί με εσάς, ρίξτε μια δεύτερη ματιά. Είσαστε όλοι σας δάσκαλοι, δεν είναι ο ένας χαμηλότερος από τον άλλον, δονητικά μόνον είσαστε διαφορετικοί.
Είσαστε εδώ για να μπορέσετε να πάρετε μιαν αλήθεια και να την μεταλαμπαδεύσετε. Κρατήστε ό,τι συνηχεί στην καρδιά σας, δείτε την ζωή σας από τα μάτια του ανώτερου εαυτού σας ως παρατηρητές, μη φοβηθείτε να γίνετε διάφανοι και να ρωτήσετε κι άλλους θεούς γιατί αυτό θα σας φέρει στην ενοποίηση. Θα σας φέρει να φτιάξετε ένα δίκτυο από ανθρώπους που δεν φοβούνται να εκτεθούν, που δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια, που αυτό ακριβώς σημαίνει ενοποίηση.
Κάθε περιοχή του πλανήτη έχει το δικό της εντύπωμα ενέργειας, η Ελλάδα έχει το μοτίβο του να μοιράζεται απλόχερα και να φιλοξενεί, γι’ αυτό και έγινε το κέντρο φωτός του κόσμου. Η ενέργεια που φιλοξενούσε στους αρχαίους χρόνους, υπάρχει και περιμένει να μεταβεί σε ένα επόμενο επίπεδο. Ακόμα και αυτό που θεωρείτε ως δόξα της Ελλάδας, οφείλει να εξελιχθεί όπως εξελίσσονται κι όλα. Θα βγάλετε αυτή την ενέργεια από το χρονοντούλαπο και θα την αφήσετε να αναπτυχθεί.
Μην περιμένετε τα πράγματα να είναι ίδια όπως τότε, αυτή η ενέργεια περιμένει να συγχωνευθεί. Αυτό καλείστε να ενεργοποιήσετε, σε άλλο επίπεδο. Ενεργοποιείτε την δύναμή σας που έχετε φέρει κυτταρικά, επιλέξατε να ενσαρκωθείτε στην Ελλάδα για να συμμετάσχετε στο πανηγύρι που εξελίσσεται σ’ αυτό το μέρος, για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τις παρακαταθήκες πολλών ενσαρκώσεων και να βοηθήσετε ουσιαστικά. Βοηθήστε κι άλλους. Όσο το κάνετε αυτό, γειώνετε κι άλλη πληροφόρηση.

Βρείτε τα κομμάτια του παζλ γύρω σας
Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι είναι πιο συμβατοί από κάποιους άλλους ανθρώπους. Είναι σαν το κομμάτι του παζλ, πρέπει να το γυρίσεις πολλές φορές προκειμένου να δεις αν τελικά ενώνεται με κάποιο άλλο δίπλα ή με κάποιο άλλο που τώρα κάνει την εμφάνισή του στη γενικότερη εικόνα. Βρείτε λοιπόν εκείνα τα κομμάτια του παζλ τα οποία κουμπώνουνε στη ζωή σας. Δεθείτε με αυτά τα κομμάτια, είναι οι υποστηρικτές σας που στο σύνολο, θα σας δείξουν την γενική εικόνα.
 Βρείτε κι άλλα κομμάτια παζλ, βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να κάνετε μαζί μια κοινή εργασία φωτός, δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι στο παζλ και όλοι μαζί, θα φτιάξετε την γενική εικόνα. Αν επιλέξετε να γίνετε διάφανοι απέναντι στον άλλον, αυτό θα σας πάει αυτόματα στο επόμενο βήμα και ασυνείδητα επηρεάζετε τους γύρω σας, την γειτονιά που μένετε, την πόλη σας, την χώρα σας.
Το πλέγμα ήδη έχει πάρει την θέση του πάνω από την Ελλάδα και η δική σας εργασία φωτός θα το ενισχύσει. Όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα πλήθος που εναντιώνεται, κλείστε τα μάτια και επιτρέψτε την ενέργειά σας να φτάσει ολόγυρα και να αγγίξει τα πάντα γύρω σας. Έτσι μαθαίνετε να συγχωνεύετε την ενέργειά σας με τους άλλους, δεν πρόκειται να εισπράξετε τίποτα αρνητικό καθώς είναι ενέργεια μονόδρομης φοράς και μόνο στέλνει.
Να ξέρετε πως σας τιμάμε απεριόριστα που είσαστε εδώ. Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας και δίπλα σας σε όλα όσα περνάτε.
Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως η Ελλάδα θα παίξει έναν πολύ δυνατό ενεργειακό ρόλο στη Γη και θα συμπληρώσει ένα πολύ δυνατό κομμάτι του παζλ. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλύτερη από άλλα μέρη του πλανήτη, σημαίνει ότι μπορεί να συμπληρώσει την ενέργεια και να την πάει παραπέρα. Είσαστε εδώ να δημιουργήσετε το θαύμα.
Αγαπητοί, σας δίνουμε αυτό το μήνυμα με όλη μας την αγάπη να το μεταλαμπαδεύσετε. Είμαστε μαζί σας αρκεί να μας το ζητήσετε. Αν εσείς βρείτε δυσκολία στο πώς να κάνετε τις προσωπικές σας υπερβάσεις, να μας φωνάξετε. Είμαστε εδώ και όχι μόνο εμείς οι οδηγοί και οι ανώτεροι εαυτοί σας, αλλά και χιλιάδες άλλες οντότητες οι οποίες έχουν κατακλίσει την εξέδρα και περιμένουν να βοηθήσουν. Τους επιτρέπετε εσείς να βοηθήσουν, ζητήστε το τις ώρες που κλαίτε ή νιώθετε αδιέξοδο και το άγγιγμά τους θα ζεστάνει την καρδιά σας. Όλα θα πάνε προς το ανώτερο καλό όλων, αρκεί να το επιλέξετε. Συνεχίστε να οραματίζεστε προς αυτή την κατεύθυνση.
Σας ευχαριστούμε που ανακτάτε την δύναμή σας!

Από το γκρουπ.
(ανώτερη επικοινωνία από την Elena Era, Θεσσαλονίκη 06.06.11)
 Copyright www.Lightworker.gr








Εκπαιδευση. Ασκοπη καταναλωση βλακειας αναπαραγουμε σαν ανθρωποι.







Μέχρι τώρα, η παιδεία δεν βρισκόταν στη σωστή κατεύθυνση. Βασανίζει τον κόσμο χωρίς λόγο με ιστορία, με γεωγραφία. Αν ενδιαφέρεται κανείς, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα αυτά τα θέματα. Αν ενδιαφέρεται κανείς να μάθει για τη Κωνσταντινούπολη, τότε ας μάθει. Κι αν ενδιαφέρεται κανείς να μάθει για το Τζένγκις Χαν, τον Ταμερλάνο, ας μάθει.

 Δεν υπάρχει όμως λόγος να διδάσκουμε τον κόσμο υποχρεωτικά όλες τις ανοησίες και τα σκουπίδια που συνέβησαν στο παρελθόν. Είναι πολύ ανόητο πράγμα αυτό και πολύ απίστευτο. Αν διδάσκεις τον κόσμο ότι υπήρξαν άνθρωποι σαν τον Τζένγκις Χαν και τον Ναδίρ Σαχ και τον Ταμερλάνο και τον Μέγα Αλέξανδρο σημαίνει ότι τους διδάσκεις την λάθος πλευρά τής ύπαρξής τους.

Κι αν διδάσκουν σχετικά με το λάθος είδος ανθρώπων, σου δίνεται η ιδέα ότι δεν πειράζει καθόλου να κάνεις λάθος. Αν πρόκειται σιγά-σιγά να γίνεις ένας Τζένγκις Χαν, είναι πολύ εντάξει. Δεν κάνεις κάτι το καινούργιο, ο άνθρωπος πάντοτε το έκανε αυτό.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την ιστορία, να βγάλουμε όλους εκείνους τους λάθος ανθρώπους και να προστατέψουμε τα παιδιά μας ώστε να μην λάβουν τον προγραμματισμό πως ο άνθρωπος δεν έχει ασχοληθεί με τίποτε άλλο εκτός από πολέμους, μάχες, ανταγωνισμό, απληστία. Πρέπει να διδάξουμε τα παιδιά μας όχι ό,τι έγινε αλλά ό,τι μπορεί να γίνει, όχι το παρελθόν αλλά το μέλλον. 

Γιατί να χάνουμε τόσο πολύ χρόνο διδάσκοντας θέματα που δεν έχουν καμιά σπουδαιότητα για την πραγματική υπαρξιακή ζωή και να μην τους δίνουμε μια και μόνη κατεύθυνση σχετική με την τέχνη τής αγάπης, την τέχνη της ζωής, το νόημα της ύπαρξης, την προετοιμασία για τον θάνατο με χαρά, σιωπή και διαλογιστικότητα.

Ολα όσα είναι ουσιώδη απουσιάζουν και εκείνα που είναι επουσιώδη και απολύτως ανόητα τους τα επιβάλουμε.

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται. Είναι η δική μας ανοησία που διδάσκουμε συνεχώς το ίδιο πράγμα σε κάθε γενιά.

Όσσο



Όταν κερδίζει κανείς την καρδιά των παιδιών, κερδίζει την ανανέωση, κερδίζει την αιώνια ζωή...

Να γιατί το χειρότερο από όλα τα πράγματα, είναι να μην αγαπάει κανείς  τα παιδιά τα οποία πρέπει να      εκπαιδεύσει. Υπάρχουν ορισμένοι εκπαιδευτές ή ορισμένες μητέρες, οι οποίες, όταν εκνευρίζονται εναντίον των παιδιών, τους στέλνουν βλέμματα μίσους. Τι αμάθεια, Θεέ μου!

Γιατί τα παιδιά θυμούνται όλη τους τη ζωή αυτά τα βλέμματα. Τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που περιέχει
ένα βλέμμα. Είναι αναγκαίο μερικές φορές, να τους δώσει κανείς ένα χαστούκι, ή μία ξυλιά στα πισινά, όμως πρέπει να το κάνει χωρίς κανένα μίσος μέσα στο βλέμμα, γιατί τα παιδιά θα ξεχάσουν τις ξυλιές που δέχθηκαν, όμως θα θυμούνται πάντα τα βλέμματα που τους στείλατε.

Έχω ακόμη δώσει αυτήν την συμβουλή:

για να τιμωρήσετε ένα παιδί που έκανε μιά ανοησία, πηγαίνετε να το βρείτε, μιλήστε του ευγενικά, πέστε του ότι πρόκειται να αρπάξει μερικές ξυλιές, γιατί υπάρχουν Νόμοι, κανόνες για τους οποίους δεν μπορείτε  να κάνετε τίποτα, μετά αγκαλιάστε το, κλάψτε μαζι του εάν είναι αναγκαίο, ε και στη συνέχεια... εμπρός, η ξυλιά!

Έτσι το παιδί καταλαβαίνει ότι η τιμωρία είναι αναγκαία, είναι δίκαια, γιατί κλάψατε μαζι του και το αγκαλιάσατε με αγάπη. Βάζετε έτσι μέσα στο μυαλό του θεϊκές έννοιες πάνω στην απόλυτη δικαιοσύνη. Διαφορετικά, θα σας κατηγορεί ότι είστε άδικοι, θα σας απεχθάνεται και θα εκδικηθεί μία μέρα εξαιτίας του μίσους που είδε μέσα στο
βλέμμα σας.

Omraam Mikhaël Aïvanhov