FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νέο Βιβλίο: Μια Ζωή Γεμάτη Φως / Αλέξης Φωτόπουλος










Από τα μέσα περίπου του Ιούνη 2013 θα έχουμε μαζί μας το νέο βιβλίο  μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  από τις εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική του ομίλου Σμυρνιωτάκη, το οποίο θα φέρει πραγματικό Φως στη ζωή μας και θα γίνει οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε  τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία. Είναι το βιβλίο που θα μας οδηγήσει στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων. Είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει στην έξοδο του λαβυρίνθου μας



Το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο, αλλά και όλα τα εργαλεία :


Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία,


Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι


περιέχει απόψεις των κυριοτέρων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια.


Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και  την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.


Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και  αγάπη.  Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν  τον εαυτό τους. Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος  εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.


Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως». 


Το κυριότερο το βιβλίο αυτό μιλά στην καρδιά σας, ανοίγει την καρδιά σας, σας ενισχύει την πίστη σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμη είναι μέσα, σας γεμίζει φως δύναμη και προοπτική όπως ξεκάθαρα μας περιγράφει η Εύα που το διάβασε: Η Εύα Πρίνου που διάβασε το βιβλίο έγραψε: «Διαβάζοντας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», από την πρώτη στιγμή με διαπέρασε μια αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας. Μια πίστη σε χρυσό ροζ, ότι τίποτα δεν μπορεί να με κρατά περιορισμένη, αρκεί να κρατώ ζωντανό το λώρο σύνδεσης με την Αιώνια Πηγή. Η δουλειά του Αλέξη Φωτόπουλου μ' έμφαση στη Χρηστική ενέργεια, προσφέρει ένα οδηγό πλοήγησης για την σύνδεση αυτή. Το Εσωτερικό φως που εκπέμπει το βιβλίο του, είναι ο Μίτος της Αριάδνης για τους Ήρωες των σημερινών Λαβυρίνθων».


Είμαι πάντα στη διάθεση σας με τα δωρεάν σεμινάρια μου, τις επαφές μαζί σας, τις εκπομπές μου, την ιστοσελίδα μου,  τις παρουσιάσεις  των βιβλίων μου, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με τα βιβλία μου, είμαι πάντα δίπλα σας, για να σας διαπεράσει κι εσάς η αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας, της απόλυτης πίστης, ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κρατά περιορισμένους, να σας κάνω να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε ν’ απαλλαγείτε από τα βαρίδια που σας εμποδίζουν να πετάξετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, να περάσετε στην διάσταση του Δημιουργού, στη συνειδητότητα των απείρων δυνατοτήτων  και να βαδίσετε προς το Φως, την Πηγή σας, που σας παρέχει τα πάντα.



Με άπειρη πνευματική αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer




.
...