FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό που ονομάζετε θάνατο είναι η ψευδαίσθηση του φόβου που σπάρθηκε από όντα που δεν ευθυγραμμίζονται με τη θεϊκή αλήθεια για να ελέγχουν την πραγματικότητά σας. / Διδάσκαλος Yeshua-Sananda.





Η Τελετή Επανένωσης & Το Τέλος της Ψευδαίσθησης!  

Πολυαγαπημένα όντα της αλήθειας, όντα της χαράς, όντα της αγάπης εισέρχεστε τώρα σε ένα πεδίο που ονομάζεται κβαντική καρδιά η οποία βρίσκεται μέσα στις Περιοχές του Φωτός.

Εκεί θα σας οδηγήσω τώρα. Έτσι παίρνω καθέναν από εσάς από το δεξί του χέρι και η Μαρία Μαγδαληνή από το αριστερό σας χέρι και σας οδηγούμε μέσα σε αυτή την καρδιά που βρίσκεται στις Περιοχές του Φωτός. Αφεθείτε πολυαγαπημένοι...

Αφήστε τις καρδιές σας να επικοινωνήσουν. Βλέπετε και άλλες ψυχές να εισέρχονται μέσα στην καρδιά και τώρα πολυαγαπημένοι καθώς μαζεύονται όλες οι ψυχές σε αυτή την αρχαία τελετή επανένωσης, από την Ανατολή βλέπετε να ανατέλλει ο κεντρικός Ήλιος όλων των συμπάντων. 

Το Φως του Πατέρα και της Μητέρας ως ένα και μυριάδες νέες ψυχές αναδύονται. Είναι οι Χριστοί Εαυτοί σας που έρχονται να ενωθούν μαζί σας ως ένα και καθώς αυτοί κατεβαίνουν ενώνεστε με τη Δίδυμη Φλόγα σας σε αυτή την τελετή ενοποίησης και γίνεστε και οι τρεις ένα.

Πολυαγαπημένα όντα της άνοιξης του θεϊκού, ανοίξτε στη δροσιά της Θεϊκής Μητέρας, στη ζεστασιά του Θεϊκού Πατέρα. Αναπνεύστε, εισπνεύστε και επιτρέψτε σε αυτό το Φως, σε αυτή την τελετή να ολοκληρωθεί τώρα και να εγκαθιδρυθεί απόλυτα μέσα σας σε όλα τα επίπεδα.

Καθώς αυτός ο ήλιος ανοίγει την καρδιά του βλέπετε, χιλιάδες, μυριάδες πουλιά, λευκά περιστέρια, ταξιδεύουν παντού σε όλο το σύμπαν μέσα από την καρδιά του για να μεταφέρουν το μήνυμα της ειρήνης, που είναι το μήνυμα της ολοκληρωτικής ενότητας. Όπως πάνω, έτσι κάτω.
 
Πολυαγαπημένοι εργάτες της εργασίας του Θεού, ανοίγω τώρα την πύλη των πυλών μέσα στην καρδιά της καρδιάς σας, την αγγίζω και αφήνω τη γλυκύτητα του πνεύματος να αναστήσει αυτή την παρουσία στη γη.

Ο θάνατος δεν υπάρχει για εσάς, για κανέναν άνθρωπο δεν υπάρχει!

Αυτό που ονομάζετε θάνατο είναι η ψευδαίσθηση του φόβου που σπάρθηκε από όντα που δεν ευθυγραμμίζονται με τη θεϊκή αλήθεια για να ελέγχουν την πραγματικότητά σας. Σας ελευθερώνω γιατί μπορώ να το κάνω αυτό τώρα!

Αυτή τη στιγμή γίνετε ένα υπηρετώντας το θεϊκό σκοπό σας. Υπηρετώντας την αλήθεια της καρδιάς σας, την αφύπνιση του Πνεύματος και μεταδώστε αυτούς τους σπόρους της αλήθειας όπου βρεθείτε και η ανάσταση θα μεταδοθεί και σε αυτούς όπως μεταδίδεται αυτή τη στιγμή σε εσάς. Η ανάσταση του πνεύματός σας...

Τους επόμενους τρεις μήνες πρόκειται να δείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη Γη. 
Μια μεγάλη ανατροπή θα συμβεί στην Ελλάδα που θα πυροδοτήσει την αλλαγή στον υπόλοιπο κόσμο μέσα στον Οκτώβριο (2011).

Τώρα όσο ποτέ άλλοτε γίνετε οι εκφραστές της αγάπης και της αλήθειας του Θεϊκού.

Ομίλησα αληθώς μέσα από την καρδιά της αγάπης,
Yeshua/Sananda.

Channeling από τον Sananda δια μέσου του Πασχάλη Καζακόπουλου| 7ο Φεστιβάλ, Ιουλ.11.










.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ / ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 / lightworker.com




Η δονητική σας κατάσταση αλλάζει, αγαπημένοι.

..προσπαθείτε συνεχώς να είστε το ίδιο πρόσωπο που ήσασταν παλιά... αυτό σταματά και βάζει εμπόδιο στην εξέλιξή σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βγείτε από τα κατεστημένα και να γίνετε ευέλικτοι και με ροή.

Ο σεισμός που έγινε στην Χιλή και ο άλλος που  έγινε στην Ιαπωνία, αλλάξανε και οι δυο τo είδος πορείας και την ταχύτητα περιστροφής της Γης. Η Γη εξελίσσεται το ίδιο γρήγορα όσο και εσείς..
.
Εξ αρχής ο αδένας της επίφυσης είναι αυτός που αλλάζει περισσότερο. ..γίνεται κρυσταλλικός στην φύση και σας επιτρέπει να έχετε συνδέσεις... επηρεάζει επίσης τους αρκαδιανούς σας κύκλους που έχουν σχέση με συμπεριφορές ύπνου, σωματικής εξέλιξης, συναισθήματα, σεξουαλική συμπεριφορά κλπ

Πολλά από τα πράγματα που σας ήταν πολύ σημαντικά, μπορεί να μην τα αισθάνεστε πια τόσο σημαντικά, γι’ αυτό σας ζητάμε να επανεκτιμήσετε την ζωή σας σε καθημερινή βάση τώρα.
Η σύνδεσή σας με τον πλανήτη γίνεται πιο στενή και πιο έντονη.

Βαδίζετε προς τον ύπνο τριών σταδίων: θα αρχίσετε να κοιμάστε για 2 ως 3 ώρες περίπου, μετά θα ξυπνάτε για 2 ώρες και μετά θα κοιμάστε για άλλες τρεις ώρες. Τις δυο ώρες (που είστε ξύπνιοι) στην μέση της νύχτας, βρίσκεστε σε κατάσταση υπερδιέγερσης. Κάθε σκέψη που κάνετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα εκδηλωθεί στην ζωή σας με κάποιον τρόπο. 

Το 11-11-11 είναι ένα κύμα συνειδητής ενέργειας που φτιάχνεται σκόπιμα από τους ανθρώπους, για να δημιουργήσει το επόμενο επίπεδο ύπαρξης για εσάς, για να υπάρχετε σαν ενδυναμωμένοι άνθρωποι επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Σας λέμε ότι αυτό θα συμβαίνει για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα για το κάθε άτομο...

Αρχίστε να αντιλαμβάνεστε πού βρίσκεστε και ποια είναι τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Αυτή είναι η ώρα για όνειρα. Ζητήσατε να μεταβείτε σε πλήρη ενδυνάμωση και αυτό σας δίνεται τώρα.

Έρχονται σπουδαίες ημέρες για εσάς αγαπημένοι. Πολλοί άνθρωποι περνούν αλλαγές φυσιολογίας και συναισθηματικές. Πολλά είδη θεραπειών δεν λειτουργούν το ίδιο μέσα σε αυτήν την ενέργεια. Πολλές από τις πληροφορίες που έφερε ο Νικολάι Τέσλα μπλοκαρίστηκαν και τώρα επανέρχονται. Θα δείτε πολλά από τα μεγαλύτερα προβλήματα όπως η μόλυνση να λύνονται πολλές φορές μέσα από τους τρόπους που τα προκάλεσαν.

Δεν θα βρισκόσασταν με φυσική μορφή αν δεν ήσασταν ένα από τα υψηλότερα δονητικά όντα που δόθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Πολλοί από εσάς θέλησαν να είναι εδώ αυτήν ακριβώς την στιγμή για να δουν το θαύμα να συμβαίνει.

Εσείς είστε αυτοί που εμπόδισαν τις πληροφορίες να έρθουν στον πλανήτη, κανένας άλλος.  Εσείς είστε αυτοί που θέσατε σε κίνηση τις μεγαλύτερες αλλαγές που συνέβησαν ποτέ οπουδήποτε επάνω σε κάθε πλανήτη. Βρείτε το κομμάτι του παζλ που φέρατε από την εστία και που κανείς άλλος δεν μπορεί να φέρει.

Καθώς πολλοί από τους ρυθμούς στο φυσικό σας σώμα αλλάζουν, θα διαπιστώσετε πως η σεξουαλική σας δραστηριότητα αλλάζει επίσης. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η σεξουαλικότητα είναι μια βασική ενέργεια ζωώδους φύσης. Η σεξουαλική ενέργεια είναι φως που έρχεται από την εστία και που μοιράζεται δια μέσου του σώματος. Απλά περισσότερο πνεύμα εισχέεται μέσα στο σώμα σας. Αυτή είναι η βάση της σεξουαλικής ενέργειας. Βρείτε έναν τρόπο να την χρησιμοποιείτε σκόπιμα αντί να κυριαρχείστε από αυτήν. Ακόμη και πολλές από τις φυλές που ήρθαν εδώ αρχικά για να σας βοηθήσουν να σχηματίσετε αυτά τα υλικά σώματα, παρακολουθούν με τον πιο απίστευτο θαυμασμό. Τα καταφέρνετε.

Ευχαριστούμε που ανακτάτε την δύναμή σας.
Το γκρουπ.

Μετάφραση αποσπασμάτων:Δήμητρα Κοντάκου








.

Τα δελφίνια είναι Αξιολατρευτα Πεφωτισμένα Πλάσματα. Γειωνουν πολύ φως στον πλανητη και βοηθουν ολες τις εμβιες υπαρξεις στην αναληψη τους.





http://www.youtube.com/watch?v=TMCf7SNUb-Q&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=fgAIW-tzAwM&feature=watch_response

http://www.youtube.com/watch?v=R6W8QXedmK8&feature=related



Τα δελφίνια επιδεικνύουν την τέχνη της χαρούμενης ύπαρξης, της σοφίας και της αγάπης.

Όταν σκέφτεστε τα δελφίνια ή τα βλέπετε μπροστά σας, σας συντονίζουν στις ξεχωριστές ιδιότητές τους και αρχίζετε να τα δημιουργείτε μέσα σας.

Το γεγονός αυτό αυξάνει αυτόματα τη συχνότητά σας.

Οι άνθρωποι με χαμηλή συνείδηση κυβερνώνται από το φόβο, ο οποίος προσπαθεί να καταστρέψει οτιδήποτε δεν καταλαβαίνουν.

Ωστόσο, δεν μπορούν να σκοτώνουν κανένα πλάσμα χωρίς την άδεια του Ανώτερου Εαυτού τους.

Τα όμορφα αυτά θηλαστικά προσφέρονται να παγιδευτούν και να σκοτωθούν ώστε να εστιάσουν την προσοχή του κόσμου στην κατάστασή τους και στην κατάσταση άλλων θαλάσσιων κατοίκων.

Ελπίζουν ότι η ανθρωπότητα θα συλλογιστεί τι κάνει στους ωκεανούς και θα κάνει αλλαγές.

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και τα ζώα προέρχονται από διάφορους πλανήτες, αστρικά συστήματα και σύμπαντα, για να βιώσουν τη ζωή σ' ένα φυσικό σώμα. Ο σκοπός του Ανώτερου Εαυτού τους είναι να μεταφέρουν το μάθημά τους πίσω στον τόπο καταγωγής τους.

Ο Σείριος θεωρείται ο πλανήτης της ευφυϊας και του ορθολογισμού. Πολλές ψυχές που εισάγουν νέα τεχνολογία ή εργάζονται με δραστηριότητες που αυνδέονται με το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο όπως τα μαθηματικά, η νομική, η επιστήμη και ορισμένες πλευρές της συγγραφής, θα έχουν επισκεφθεί τον Σείριο για εκπαίδευση πριν την ενσάρκωσή τους.

Οι δονήσεις από το άστρο αυτό προσφέρουν επίσης, θεραπεία του νου, η οποία επηρεάζει τις στάσεις, τα μοτίβα σκέψης, τις πεποιθήσεις και τα κληρονομημένα μιάσματα, ενώ βοηθά να εισαχθεί η σοφία του ανώτερου νου.

Τα δελφίνια, οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών και φύλακες της σοφίας, κρατούν τις ιερές γνώσεις της Ατλαντίδας για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές.

Τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα έχουν αποφασίσει να εισέλθουν σ' ένα φυσικό σώμα ώστε να επιδείξουν στον κόσμο σας ότι υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος ύπαρξης.

Παράλληλα υπενθυμίζουν στους αλαζόνες που θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι τα πιο εξελιγμένα πλάσματα στη Γη, ότι υπάρχουν και άλλα, πιο σοφά. Πολλοί άνθρωποι που κολυμπούν με τα δελφίνια ή συνδέονται με την ενέργειά τους, μεταφέρουν επάνω τους την ανώτερη γνώση και λαμβάνουν θεραπεία.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ / DIANA COOPER





.

Eιναι απιστευτη χαρα η ευλογημενη προσευχη / π.Θαδδαίος , ο πνευματικός των Σέρβων.

.




Νιωθεις χαρα, νιωθεις αγαπη.
Ότι βλεπεις, όλα είναι ιερα.
Ότι θελεις να αγγιζεις, σου φαινεται ιερο.
Αυτό είναι η ευλογια του θεου.













.