FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ιλαρίων: Nα έχετε πίστη ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι.




 .






Μήνυμα του Αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλαρίωνα  /  (22 Νοεμβρίου 2012)



Πολυαγαπημένοι,

Καθώς οι μέρες προχωρούν τώρα τόσο γρήγορα, ο καθένας από εσάς δέχεται υποστήριξη σε καθε επίπεδο της ύπαρξής του, για να αφομοιώσει τις νέες συχνότητες όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται.  Πολλοί από εσάς βλέπουν ότι παλιές επαναλαμβανόμενες σκέψεις και συναισθήματα επιστρέφουν, σκέψεις και συναισθήματα που νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό.  

 Σας λέμε ότι το πιο σημαντικό είναι να αντικαταστήσετε τις σκέψεις αυτές με κάτι που σας κάνει να γελάτε και να χαμογελάτε.  Η χαρά μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και να διαλύσει τα επαναλαμβανόμενα σχήματα στη ζωή σας.

Μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι από τους συνανθρώπους σας και να βλέπετε τον προηγούμενο εαυτό σας σαν ένα άδειο κέλυφος.  Να ξέρετε, Πολυαγαπημένοι, ότι αυτό θα περάσει.  Κάνατε την εργασία σας, ευθυγραμμίζετε την ανθρώπινη θέλησή σας με τη θεϊκή και εξακολουθείτε να κρατάτε ζωντανό το όραμα σας για έναν καλύτερο Κόσμο και μια καλύτερη ζωή. 

 Να εκφράζετε την προθεσή σας με λέξεις 3 φορές την ημέρα και να έχετε πίστη ότι όλα είναι όπως πρέπει να είναι.  Επιτρέψτε στον εαυτό σας τη χάρη της ηρεμίας και της γαλήνης και εστιάστε στο φως της καρδιάς σας, καθώς αυτό πάλλεται και μετατρέπεται σε μια σταθερή δέσμη φωτός.

Κατά τη διάρκεια των ζωών σας στη Γη έχετε βιώσει το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων και σκέψεων.  Αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις απελευθερώνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς στο δικτύωμα της μαζικής συνείδησης και εσείς βλέπετε τον εαυτό σας να σκέφτεται και να αντιδρά με τρόπο που σας αποθαρρύνει σχετικά με την πρόοδό σας.  Τίποτα δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα, επειδή όλοι εσείς βοηθάτε στη μετουσίωση της πυκνότητας σε υψηλότερες δονήσεις και αυτό απαιτεί να πάρετε προσωρινά επάνω σας μέρος αυτής της ασύμφωνης ενέργειας, την ώρα που εκφράζετε την πρόθεση να ευθυγραμμιστείτε με την αναληφθείσα Γη σε συμφωνία με το Ανώτερο Καλό όλων.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, καθώς οι διάφορες διαστάσεις πλησιάζουν και συγχωνεύνται με τα ανώτερα επίπεδα.  Κάνετε σημαντικό έργο την ώρα που κοιμάστε, καθώς κινείστε με τα φωτεινά σας σώματα και υπηρετείτε τη Γη και τους κατοίκους της, προετοιμάζοντάς τους με ασφάλεια για τις νέες ενέργειες.  Αυτή είναι η πιο σημαντική εργασία αυτή τη στιγμή και μην αφήνετε τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας από αυτήν. 

 Το φαινομενικό χάος είναι δείγμα ότι έκλεισε ο κύκλος των παλιών προτύπων, σύμφωνα με τα οποία οι λίγοι είχαν τον έλεγχο των πολλών και το νέο πρότυπο της ενότητας, της ειρήνης, της αρμονίας, της συνεργασίας και της αγάπης θα επικρατήσει.

Προχωρήστε κάθε μέρα προς το Φως και τη διάυγεια του πνεύματος.  Κρατήστε το Φως σας σταθερό και δυνατό, γιατί είστε οι φάροι και οι αγωγοί, που θα αγκυροβολήσουν τη νέα πραγματικότητα στον όμορφο πλανήτη σας.
     
 ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

    (δια της Marlene Swetlishoff)
Μετάφραση:  Αλεξάνδρα Χρηστίδου
       Urantia Center












.