FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφονίες ζώων στην Αθήνα (και όχι μονο!) και σκιώδεις προεκτάσεις …επειδή κάποια πράγματα ξεπερνούν την ανοχή, τα όρια, τη νοημοσύνη και την αποδοχή κάθε όντος που θέλει να λέγεται αληθινός άνθρωπος...κι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται...





Υπάρχουν κάποια αβυσσαλέα σκοτεινά πράγματα στον κόσμο μας, που εμπίπτουν στην αδυσώπητη παρουσία της Έρπουσας Σκιάς. Ξεπερνούν την κοινή ανθρώπινη κακία, και φέρνουν ανάμεσά μας επιρροές που οδηγούν την ανθρωπότητα πίσω προς τη λάσπη απ' όπου ξεκίνησε.

Ένα τέτοιο περιστατικό, που εμπίπτει στην παραπάνω περιγραφή ήταν η μαζική εξόντωση σκύλων, γάτων και πουλιών στο κέντρο της Αθήνας πριν λίγες μέρες. Ξεπερνά την επίκληση ψυχιατρικού άλλοθι, και ανοίγει προς τον κόσμο μας Σκιερά πλοκάμια ανείπωτης φρίκης.

Ο Γιώργος Μπαλάνος, στην προηγούμενη παρόμοια επίθεση, είχε γράψει ένα συγκλονιστικό άρθρο σχετικά, του οποίου σήμερα δημοσιεύουμε απόσπασμα, και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε ως γνώση και επίγνωση:

"Η συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ κρίσιμη, επειδή βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο ως Πύλη, και αυτό σημαίνει ότι φυλάσσεται ιδιαίτερα από φιλικούς προς εμάς Φρουρούς Πύλης, κι έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχα πολλούς εχθρικούς Φρουρούς της Άλλης Πλευράς.

Ο λόγος που δεν έχουμε ερευνήσει αυτή την περιοχή είναι απλός. Πρόκειται για την περιοχή του Εθνικού Κήπου, που φρουρείται από καχύποπτους άνδρες της ασφάλειας υψηλών προσώπων, και κλείνει μετά τη δύση του ηλίου, δηλαδή τις ώρες που είναι οι πλέον κατάλληλες για έρευνες του είδους.

H περιοχή του Ζαππείου ήταν πολύ παλιότερα εντελώς ενεργή και θετική, γι’ αυτό και αποτελούσε βασικό σημείο συγκέντρωσης των Αθηναίων. Τα τελευταία χρόνια, όμως, το όλο σύστημα είχε μετακινηθεί προς τα βόρεια, το Ζάππειο μετατράπηκε σε παγωμένη και σκοτεινή “λακούνα” (γι’ αυτό και η περιοχή ερήμωσε, ενώ όποιο κέντρο άνοιξε εκεί απέτυχε οικτρά), και πλέον τα όρια της “φωτεινής” με τη “σκοτεινή” περιοχή βρίσκονταν στο δρόμο μεταξύ Ζαππείου κι  Εθνικού Κήπου.

Συνεπώς και οι ΜΜΦ είχαν συγκεντρωθεί σε ασυνήθιστα μεγάλους αριθμούς στο συγκεκριμένο σημείο και στις γύρω κοντινές περιοχές. Έφτιαχναν έναν αληθινό ζωντανό κλοιό.

Ήταν στις αρχές του Ιανουαρίου του 2003 όταν οι Άνθρωποι της Σκιάς χτύπησαν ανελέητα ακριβώς εκεί.

Τουλάχιστον 15 σκύλοι και 60 γάτες θανατώθηκαν μέσα σε μία νύχτα στο σημείο αυτό. Γνώριζα προσωπικά πολλούς από αυτούς τους ΜΜΦ.

Η θυσία τους δε θα αφεθεί να περάσει έτσι. Όπως και πολλοί άλλοι από μας, ανήκω σε ράτσα πολεμιστών, και τα δικά μας αντίποινα θα είναι ανάλογα. Αλλά ο καθένας μας πολεμά με το δικό του τρόπο, και όλο αυτό το άρθρο είναι ο δικός μου. Βλέπετε, εγώ δεν είμαι ΜΜΦ, αλλά μάλλον ΘΜΦ ή απλώς Μ – ό,τι κι αν σημαίνουν αυτά τα αρχικά, που δε σκοπεύω να τα μεταφράσω. Και ξέρω καλά τους στόχους μου, κι έχω επιλέξει τα θηράματά μου.

Σχετικά με την φωτογραφία, τα λόγια σημαίνουν:

“Τώρα αναφορικά με τη μοίρα εκείνων που σηκώνονται εναντίον μου και υπάρχει κακό ανάμεσα τους, ανήκουν στις δυνάμεις του σκότους…”, και πολλά άλλα “αναφορικά με τη μοίρα τους”, αλλά –φυσικά– δεν πρόκειται να σας μεταφράσω το συνολικό περιεχόμενο ενός ουρ-χέκα. Ούτε καν θα εξηγήσω τι είναι τα ουρ-χέκαου – πέρα από το γεγονός ότι η τελευταία λέξη είναι πλέον στον πληθυντικό, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν και πολλά άλλα. Εξάλλου…

Διαβάζοντας συμμετέχετε.

Όσο για τη μελλοντική μοίρα των δραστών Ανθρώπων της Σκιάς, δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι θα σας ενημερώσουν σχετικά οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις, ιδίως για τα πιο γνωστά ονόματα από δαύτους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα είναι ευχάριστη.

Αντίο φίλοι και συμπολεμιστές.

(Απόσπασμα από άρθρο με τίτλο "Ρέκβιεμ για Συμπολεμιστές και Φίλους" του 2003 στο περιοδικό Ανεξήγητο. Περιέχεται στο βιβλίο Αντανακλάσεις σε Βαθιά Νερά)