FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ο θαυμαστός κόσμος της Κβαντοδυναμικής Θεραπευτικης. Κβαντικη Ιατρικη.








Το σύστημα Quantum Biofeedback.( Κβαντική Βιο-Ανάδραση).
Το σύστημα ιατρικής διαγνωστικής AMSAT και θεραπευτικης (ΜΤ)




ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Μια από τις πιο θεμελιώδεις επιστημονικές αλήθειες του καιρού μας είναι πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό ενεργειακό σύστημα. Σώμα, νους και συναίσθημα αποτελούν ένα αδιάσπαστο βιο-ενεργειακό σύνολο και κάθε διαταραχή της βιο-ενέργειας σε ένα πεδίο επηρεάζει αρνητικά και τα υπόλοιπα πεδία που συνθέτουν τον άνθρωπο.

Γνωστά παραδείγματα είναι το υπερβολικό στρες και οι συναισθηματικές διαταραχές, που όταν παρατείνονται μπορεί να ενεργοποιήσουν προδιαθέσεις ή τάσεις για ασθένειες. Ισχύει όμως και το αντίστροφο: Οι οργανικές διαταραχές οδηγούν σε ψυχικές, συναισθηματικές ή νοητικές δυσλειτουργίες, που με τη σειρά τους επηρεάζουν το οργανικό πεδίο, δημιουργώντας έτσι έναν επικίνδυνο φαύλο κύκλο.

Το σύστημα Quantum Biofeedback βασίζεται σε αυτή την ολιστική θεώρηση του ανθρώπου. Αποτέλεσμα της 25ετούς έρευνας του Δρ. William Nelson και της επιστημονικής του ομάδας, μετρά τα βιο-ενεργειακά πεδία του οργανισμού και εντοπίζει ταχύτατα τι επηρεάζει το άτομο οργανικά, συναισθηματικά, ψυχικά και νοητικά. Και μέσω Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης (Quantum Bio-feedback) εξισορροπεί και περιορίζει τους στρεσογόνους παράγοντες αποκαθιστώντας την ψυχοσωματική ισορροπία.


ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ

Με την πασίγνωστη εξίσωση E=mc2, ο Albert Einstein θεμελίωσε τη θεωρία της σχετικότητας και ταυτόχρονα άνοιξε νέους ορίζοντες για τη θεώρηση του ανθρώπινου οργανισμού ως ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, δηλαδή σαν ένα σύνθετο και εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα ταλαντώσεων. Τούτο σημαίνει ότι το σώμα μας είναι ικανό να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα στο περιβάλλον και να ανταποκρίνεται στα ανάλογα σήματα που λαμβάνει.

Αυτή ακριβώς την ικανότητα ανταλλαγής σημάτων αξιοποιεί το σύστημα Quantum Biofeedback: Δέχεται ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες από το σώμα, μετρά και διορθώνει τις ταλαντώσεις όταν ξεπερνούν τα φυσιολογικά πλαίσια και στη συνέχεια επιστρέφει τα διορθωμένα σήματα στο σώμα, το οποίο βαθμιαία προσαρμόζεται σε αυτά.

Το σύστημα Quantum Biofeedback αποτελεί μια αληθινή επανάσταση στην προσπάθεια αποκατάστασης της φυσικής ισορροπίας του ανθρώπινου οργανισμού. Βοηθά το άτομο να αυτοαναλυθεί από πλευράς υγείας, ανιχνεύοντας, αποτυπώνοντας και αναλύοντας κρίσιμα βιομετρικά δεδομένα, πολλά από τα οποία δεν φαίνονται σε μικροβιολογικές αναλύσεις (π.χ. έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων). Και για πρώτη φορά το σώμα μας μπορεί τώρα να διορθώνει τις ηλεκτρομαγνητικές του ταλαντώσεις και να τις επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα χάρη στη Βιο-Ανάδραση.

Το Quantum Biofeedback βασίζεται σε συμπαγείς επιστημονικές βάσεις και είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο. Από το 1982, έχουν γραφτεί για αυτό περισσότερα από 300 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και από το 1995 διδάσκεται σε ιατρικές σχολές. Το χρησιμοποιούν σήμερα πολλοί γιατροί και περισσότεροι από 5.000 ειδικοί της Βιο-Ανάδρασης σε όλο τον κόσμο. Η εκπληκτική αυτή εφεύρεση είναι πια μια καθιερωμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες.



ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟ-ΑΝΑΔΡΑΣΗ

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση εντοπίζει, αναλύει και συντονίζει τις ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις του οργανισμού στο ασύλληπτα μικροσκοπικό επίπεδο της κβαντικής ενέργειας, που είναι το θεμελιακό επίπεδο της φυσικής και εκτείνεται πολύ πιο κάτω από το επίπεδο των ηλεκτρονίων. Στο επίπεδο αυτό, όλες οι λειτουργίες του οργανισμού είναι κυματικές και τα αμέτρητα μικροκυματίδια που απαρτίζουν τα κύτταρα και τα όργανά μας επηρεάζονται είτε αρνητικά μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης μέσα στην οποία ζούμε (φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές κ.α.) είτε θετικά μέσω του κβαντικού συντονισμού με το σύστημα Quantum Biofeedback.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση χρησιμοποιεί ένα σύνθετο μικροσκοπικό πολυσήμα που συντονίζεται με τις ταλαντώσεις των κυττάρων στο πιο βαθύ φυσικό επίπεδο και αναστρέφει τη διαδικασία φθοράς τους. Τα μαθηματικά αυτού του κβαντικού συντονισμού βασίζονται στη μη γραμμική ανάλυση των fractals, η οποία αρχικά αναπτύχθηκε στη μαθηματική θεωρία του χάους. Ο Δρ. William Nelson και οι βιοφυσικοί συνεργάτες του κατόρθωσαν να αναπτύξουν ειδικούς αλγορίθμους που επιτρέπουν στο σύστημα Quantum Biofeedback να αναλύει, να συντονίζει και να εξισορροπεί τον οργανισμό στο κβαντικό επίπεδο, βοηθώντας έτσι στην ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην εξουδετέρωση των στρεσογόνων παραγόντων, στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών και στη βιο-ενεργειακή εξισορρόπηση του σώματος



ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ QUANTUM BIOFEEDBACK

Ολιστικό Τεστ για Βιο-Μέτρηση, Βιο-Ανάλυση, Βιο-Εκτίμηση.

Το σύστημα Quantum Biofeedback αποτελείται από δύο στοιχεία: Πρώτον, από μια ειδική συσκευή ανίχνευσης και επιστροφής των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων του σώματος, η οποία συνδέεται με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και δεύτερον, από ένα πολύ προηγμένο πρόγραμμα υπολογιστή που αναλύει, διορθώνει και επιστρέφει τα εισερχόμενα ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Η σύνδεση του συστήματος με εσάς γίνεται μέσω ζωνών-αισθητήρων που τοποθετούνται στο μέτωπο, τους καρπούς και τους αστραγάλους. Επειδή το σύστημα είναι ρυθμισμένο στο βιολογικό επίπεδο και δεν υπάρχουν παρενέργειες, είναι απολύτως ασφαλές.

Μέσα σε 3,5 λεπτά της ώρας το Quantum Biofeedback μετρά περισσότερα από 65 εκατομμύρια bits δεδομένων για να μπορέσει το πρόγραμμα να εντοπίσει τους στρεσογόνους παράγοντες. Αμέσως μετά περνά στη φάση της Κβαντικής Βιο-Ανάδρασης όπου μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερες από 3.500 βιο-ενεργειακές παραμέτρους.

Ο χρόνος της διασύνδεσής σας με το σύστημα σε κάθε συνεδρία εξαρτάται από τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Από τη βιοχημική σας ιδιοσυστασία εξαρτάται και ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείτε: 1 έως 3 για ελαφρές περιπτώσεις, 6 συνεδρίες για μέτρια προβλήματα, 10 ή περισσότερες για πιο σοβαρά. Εάν κατά τη διαδικασία ανιχνευτεί κάτι σημαντικά σοβαρό, τότε το άτομο παραπέμπεται για διάγνωση και θεραπεία στην κλασική ιατρική.

Το Quantum Biofeedback είναι ένα υπερεξελιγμένο επιστημονικό εργαλείο που στηρίζεται στις ανακαλύψεις γνωστών ερευνητών, όπως ο Volta, ο Ampere, o Ohm, ο Einstein, ο Becker, ο Priori, ο Beardall και άλλοι. Βασισμένοι στις ανακαλύψεις των μεγάλων αυτών πρωτοπόρων της επιστήμης, ο Δρ. William Nelson και μια ομάδα επιστημόνων της NASA εφάρμοσαν από τη δεκαετία του '80 στο διάστημα την Κβαντική Βιο-Ανάδραση ώστε να μπορούν οι αστροναύτες να ελέγχουν οι ίδιοι το σώμα τους, αφού εκεί ψηλά δεν υπάρχουν νοσοκομεία ή φαρμακεία.

Το αρχικό αυτό πρόγραμμα ονομάστηκε :

SCENAR (Self-Controlled Energetic Neuro-Adaptive Regulation- Αυτοελεγχόμενη Νευρο-προσαρμοστική Ρύθμιση).

Λειτουργεί μέσω της διέγερσης του εγκεφάλου με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ηλεκτρικό σήμα που οδηγεί το νευρικό σύστημα στην παραγωγή νευροπεπτιδίων, τα οποία είναι τα μόρια-κλειδιά για την αυτορύθμιση του σώματος - είναι δηλαδή, κατά κάποιο τρόπο, το εσωτερικό μας φυσικό φαρμακείο.

Το σύστημα Quantum Biofeedback του Δρ. William Nelson και των συνεργατών του αποτελεί τη συνέχεια, μετεξέλιξη, βελτίωση και επέκταση του αρχικού αυτού προγράμματος της NASA. Ο Δρ. William Nelson, υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ, συνεχίζει να δίνει διαλέξεις ανά τον κόσμο για το σύστημα αυτό. Επίσης, είναι συγγραφέας 70 και πλέον μελετών και 20 βιβλίων Ιατρικής.





Το σύστημα ιατρικής διαγνωστικής AMSAT και θεραπευτικης (ΜΤ)

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε κοινωνοί πολλών πρωτοποριακών ανακαλύψεων στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής. Σ’ αυτές τις ανακαλύψεις συμπεριλαμβάνεται ένα ιατρικό διαγνωστικό (AMSAT) και θεραπευτικό (ΜΤ) σύστημα ρωσικής προέλευσης που ανακαλύφθηκε και τελειοποιήθηκε τη δεκαετία του ‘90 και κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία της κβαντικής ιατρικής. Έχει ασύγκριτα διαγνωστικά και θεραπευτικά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία δεν έχουν ισοδύναμά τους στον κόσμο και βασίζεται στις αρχές του βελονισμού.

Τα πλεονεκτήματα και των δύο μηχανημάτων είναι ο μικρός χρόνος που απαιτείται (1 - 2 λεπτά), για να γίνει η διάγνωση και στη συνέχεια η γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς παρενέργειες θεραπεία.


AMSAT Διαγνωστικό σύστημα

Oι νέοι τρόποι θεραπείας απαιτούν και νέες τεχνολογίες διαγνωστικής.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας δεν εξαρτάται μόνο από την ακριβή διάγνωση, αλλά και από τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη θεραπευτική πορεία.

Το σύστημα ιατρικής διαγνωστικής AMSAT χρησιμοποιεί ένα πολύπλοκο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το πρόγραμμα προορίζεται για express διαγνωστική της λειτουργικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού.

Σε 30 δευτερόλεπτα με το διαγνωστικό σύστημα AMSAT μπορούμε να δούμε τα εξής:

Α. Ποιοτική αξιολόγηση της λειτουργικής κατάστασης του οργανισμού με μορφή έγχρωμης εικόνας.

Β. Να εντοπίσουμε την πρωτοπαθή εστία της λειτουργικής διαταραχής.

Γ. Να εκτιμήσουμε το χαρακτήρα της πάθησης, χρησιμοποιώντας ειδικά συστήματα συνδεδεμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δ. Να παρατηρήσουμε τη βελτίωση ή όχι του οργανισμού κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να αξιοποιήσουμε τις θεραπευτικές ενδογενείς δυνάμεις του οργανισμού. Συμπερασματικά, το AMSAT επιτρέπει τη δημιουργία άριστου και αποτελεσματικού τεχνολογικού κύκλου διάγνωσης - θεραπείας - διάγνωσης, ο οποίος αυξάνει σημαντικά το τελικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

ΜΤ θεραπευτικό σύστημα

Το θεραπευτικό σύστημα της Kovert εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες αρχές της κβαντοφυσικής στις παραμονές του 21ου αιώνα. Oι σχετικά πρόσφατες ανακαλύψεις που διαμορφώνουν τη βάση για την επαναστατική θεραπεία συνδέονται με τις αρχές του βελονισμού, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Oι ανακαλύψεις αυτές βασίζονται στην κατανόηση του ανθρώπινου οργανισμού ως αυτο-οργανωμένου σώματος μεγάλης πολυπλοκότητας και εσωτερικών διασυνδέσεων.

Το ειδικό θεραπευτικό μηχάνημα εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMR) σε ειδικά σημεία του σώματος, που επιλέγονται μετά από μια διαδικασία που διαρκεί λίγα λεπτά. O οργανισμός έχει την ικανότητα να διακρίνει τη συχνότητα του EMR, να αντιδρά σχεδόν ακαριαία και να επιλέγει την ιδιοσυχνότητα εκείνη, που θα επιφέρει την αυτορύθμιση και θεραπεία ολόκληρου του σώματος.


Κύρια πλεονεκτήματα της μικροχιλιοστομετρικής θεραπείας .

Η ΜΤ θεραπεία είναι μεν όμοια με το βελονισμό, αλλά πιο βελτιωμένη στο ότι είναι πιο αποτελεσματική, πιο ασφαλής και περισσότερο ανεκτή.

O EMR (ηλεκτρο-μαγνητικός συντονισμός) έχει τη χαμηλότερη ένταση από οποιοδήποτε ρεύμα που επηρεάζει τον οργανισμό και επιδρά στον οργανισμό δια μέσου των ενεργειακών καναλιών πληροφοριών.

Η μη επεμβατική μέθοδος αποκλείει την πιθανότητα μολύνσεως του οργανισμού.

Η ΜΤ θεραπεία είναι αποτελεσματική σε εκατοντάδες παθήσεις και δεν έχει ισοδύναμη στην ιατρική.

Αποτελεσματικότητα στη θεραπεία

Η χιλιοστομετρική θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική σε χιλιάδες ασθενών σ’ όλο τον κόσμο, ειδικά στη θεραπεία των ακόλουθων παθήσεων: κεντρικές και περιφερειακές διαταραχές του νευρικού συστήματος, γαστρεντερικό, αρθρίτιδα, ουρολογικές και γυναικολογικές παθήσεις, δερματικές παθήσεις (έκζεμα και άλλες), επιπλοκές από ινσουλινο-εξαρτώμενο και μη διαβήτη, ως προφυλακτική εναντίον επιπλοκών ογκολογικών παθήσεων, αλκοολισμός και φαρμακευτική εξάρτηση, κατάθλιψη, πρώιμα στάδια αδιαθεσίας από ακτινοβολία, επώδυνα σύνδρομα διαφόρων παθήσεων.

Η αξία της ΜΤ ως μιας θεραπείας ικανής να εξασκεί μια διορθωτική επιρροή στο επίπεδο των βασικών διαδικασιών του κεντρικού νευρικού συστήματος, είναι καθαρή. Η ικανότητα να επιλέξει τη σωστή συχνότητα επιτρέπει στο θεραπευτή να εφαρμόζει θεραπεία σύμφωνα με την ευρέως αποδεκτή ιατρική προϋπόθεση:

“Να θεραπεύσεις τον ασθενή, όχι τη νόσο”.

Στην περίπτωση αλκοολισμού ή φαρμακευτικής εξάρτησης η ΜΤ είναι ικανή να επηρεάσει τα αισθήματα και τη φαντασία μειώνοντας τα συμπτώματα του συνδρόμου στέρησης. Τα αναλγητικά αποτελέσματα της ΜΤ μπορούν να εξηγηθούν από την 10πλάσια - 20πλάσια συγκέντρωση οπιοειδών ορμονών στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η αποτελεσματικότητα της ΜΤ είναι ειδικώς έκδηλη στις θεραπείες των πεπτικών ελκών. Το ποσοστό επιτυχίας της ΜΤ είναι πάνω από 96% και η διάρκεια της θεραπείας μειώνεται κατά 3 - 4 φορές ενώ και η συχνότητα υποτροπών γίνεται 4 - 5 φορές σπανιότερη. Η ΜΤ επίσης δίνει ένα 70% - 96% επιτυχία στη θεραπεία της νεογνικής εγκεφαλικής παράλυσης. Όμοια αποτελέσματα έχουν καταγραφεί στη θεραπεία άλλων παθήσεων.



Πού βρίσκεται ήδη εν χρήσει το Kovert:

Η συσκευή έχει εξετασθεί από πολλές κλινικές και χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Παραδοσιακής Ιατρικής του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Παιδιατρικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (Τμήμα αποκατάστασης παιδιών με νεογνική εγκεφαλική παράλυση), τον Ιατρικό Υγειονομικό Oμοσπονδιακό Σταθμό Ιατρικών Προβλημάτων υπό την αιγίδα του Ρωσικού Υπουργείου Παιδείας, το καρδιολογικό κέντρο της Μόσχας, το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Προληπτικής Ιατρικής, το Κεντρικό Στρατιωτικό Επιστημονικό Ερευνητικό Νοσοκομείο Αεροδιαστήματος. Επίσης, η συσκευή είναι εγκατεστημένη σε εκατοντάδες περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Ελβετία, στη Φιλλανδία, στη Σλοβακία κ.λπ..

Χάρη στο ευρύ φάσμα παθήσεων που μπορούν να θεραπευθούν με το ιατρικό σύστημα Kovert (διάγνωση με το AMSAT και θεραπεία με το ΑΜΤ-04), το όλο σύστημα συνιστά ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των ιατρών. Η ιατρική θεραπεία συνίσταται από 5 - 15 συνεδρίες των 30 λεπτών η κάθε μία, που γίνονται κάθε μέρα και ολοκληρώνεται σε 5 - 15 μέρες ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή και το χαρακτήρα της νόσου.

Oι δυνατότητες της ΜΤ ανοίγουν μια νέα προοπτική για την ιατρική του 21ου αιώνα και παρέχει στο ιατρικό επάγγελμα μια φαρέτρα θεραπευτικών μέσων, που είναι ίσα με τα φαρμακευτικά σκευάσματα και είναι αποτελεσματικά για ένα αριθμό ανίατων παθήσεων.