FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Θεραπευτική Χριστική Συνείδηση. Ιησους. Channeling


Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μεταφερθεί στο σημείο του θεατή-παρατηρητή,
στον πολυδιαστασιακό Εαυτό και να κοιτάξει μέσα από τα μάτια του Oυρανιου Πατέρα.Και να γνωρίζετε ότι όλα υπηρετούν την εξιλέωση..



...όσον αφορά τις ημέρες και τον χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί, και για όλα αυτά τα οποία καταγράφηκαν στις αγία γραφή σας, ένα μεγάλο ποσοστό της υπηρεσίας μου σχετίστηκε με την θεραπεία και ένα άλλο μεγάλο μέρος είχε να κάνει με την διδασκαλία. Στην πραγματικότητα όλη η υπηρεσία μου είχε να κάνει με την θεραπεία/διδασκαλία, γιατί αυτά τα 2 δεν μπορούν να διαχωριστούν. Γιατί όσο υπάρχει διδασκαλία ή οποία μπορεί να γίνει δεκτή και κατανοητή έτσι ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη για την μνήμη-ενθύμηση, τόσο θα έρχεται στο προσκήνιο και η θεραπεία.

Πως διευκόλυνα την θεραπεία?

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τον πιό οφθαλμοφανή παράγοντα: υπήρξαν πολλά γεγονότα – παραδείγματα θεραπείας και θαύματα θεραπείας – έτσι ώστε να υπάρξει και να αναπτυχθεί μία συγκεκριμένη φήμη η οποία έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι κατείχα ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν λοιπόν ερχόντουσαν στην παρουσία μου υπήρχε ήδη η πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να βρούν μία μαγική θεραπεία.

Υπήρχε επίσης μέσα στην παρουσία μου η γνώση, γιατί γνώριζα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήδη ήταν τέλειοι, ήταν ήδη θεραπευμένοι, και ότι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν την θεραπεία. Υπήρχε λοιπόν μία φήμη που προηγείτο εμπρός μου καθώς επίσης και το ενεργειακό μαγνητικό πεδίο γύρω από μένα επειδή γνώριζα ότι υπήρχε άγια ενέργεια εντός μου και εντός της συγκεκριμένης σύνδεσης. Έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και με τον ηλεκτρισμό στις μέρες σας.

Υπάρχει η πιθανότητα του ηλεκτρισμού στο καλώδιο. Υπάρχει η πιθανότητα του ηλεκτρισμού στην πρίζα. Και τι συμβαίνει όταν τα βάζετε μαζί? Μεγάλη Ενέργεια. Αλλά θα πρέπει να τα βάλετε μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και με την μαγνητική θεραπευτική ενέργεια, η οποία είστε. Υπάρχει μαγνητική θεραπευτική ενέργεια γύρω σας. Είναι η Ζωτική δύναμη. Είναι ο Χριστός. Είναι η Ύπαρξις αυτή η οποία ενεργοποιεί το σώμα.

Καθώς θα επιθυμήσετε να διευκολύνετε για τους άλλους την ενθύμηση-μνήμη τους γιά θεραπεία, θα πράξετε εντός σας την ενίσχυση της Αλήθειας /θεραπευτικής ενέργειας με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είναι η δόνηση της γνώσης. Η Ύπαρξις της γνώσης.

Τραβήξτε την προσοχή σας μακριά από την εξωτερική εμφάνιση

Κατ’αρχάς, θα πρέπει να τραβήξετε την προσοχή σας, το σημείο στο οποίο εστιάζεστε, μακριά από αυτό που φαίνεται να είναι το πρόβλημα και το πώς εμφανίζεται. Αυτό ισχύει τόσο για την θεραπεία του σώματος, όσο και γιά τις υπόλοιπες περιστάσεις.

Θά τραβήξετε την προσοχή σας μακριά από την εξωτερική εμφάνιση, και θα φέρετε τον εαυτό σας στο σημείο του θεατή-παρατηρητή και θα κοιτάξετε μέσα από τα μάτια του Πατέρα. Πάρτε μιά βαθιά ανάσα. Αλλάξτε εστιακό σημείο. Μπορείτε ακόμα να κοιτάτε οτιδήποτε είναι αυτό που σας απασχολεί, αλλά μέσα στην συνειδητότητά σας, υψώστε την συνείδησή σας στο σημείο της ευρύτερης αντίληψης της ενέργειας του ατόμου το οποίο ενεργοποιεί το σώμα. Μεταφέρετε την συνείδησή σας στον πολυδιαστασιακό Εαυτό, την πρωταρχική ενεργειακή σας μορφή, τον άγιο Εαυτό σας.

Με άλλα λόγια, θα ξεχάσετε τον μικρό σας εαυτό επειδή, εάν παραμείνετε στην συνείδηση του μικρού σας εαυτού, τότε ο μικρός εαυτός σας θα σας πεί: « Δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το μικρό «εγώ» δεν πρόκειται να το κάνει. Επιτρέψτε όμως στον εαυτό σας να μεταφερθεί στο σημείο του θεατή-παρατηρητή, στον πολυδιαστασιακό Εαυτό, να κοιτάξει μέσα από τα μάτια του Πατέρα αν θέλετε, την ενέργεια, την Χριστική ενέργεια καθώς επίσης και την φυσική ενέργεια, του ατόμου ή της περίστασης που θα μπορούσε να θεραπευτεί.


Η ενέργεια της θεραπείας

Πρώτα απ'όλα φανταστείτε την φυσική ενέργεια. Εάν δεν βλέπετε την ενέργεια με τα φυσικά σας μάτια, φανταστείτε την στο εσωτερικό πεδίο της συνείδησής σας. Θα δείτε τον άνθρωπο όχι σαν φυσικό σώμα, αλλά σαν κραδασμική ενέργεια. Θα δείτε την ενέργεια να στροβιλίζεται γύρω από το σώμα, και ίσως να την δείτε σε συγκεκριμένα σχήματα/μοτίβα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαβάζονται τα τσάκρας.



Αυτό κάνατε κατά την διάρκεια προηγούμενων ζωών σας όταν διευκολύνατε την θεραπεία για τους άλλους : διαβάζατε τα τσάκρας, τις ενεργειακές δίνες ολόκληρου του σώματος, και βλέπατε σε ποιό σημείο υπήρχε πιθανώς κάποια συγκεκριμένη δίνη που υπολειτουργούσε έτσι ώστε να μην επιτρέπει το φώς της ενεργειακής δόνησης να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Καί έπειτα από το σημείο του θεατή-παρατηρητή συνειδητά κατευθύνατε την ενέργεια του Χριστικού Εαυτού μέσα από εσάς σε συγκεκριμένες δίνες για να τις ενεργοποιήσετε – παραμένοντας στο σημείο του θεατή –παρατηρητή, γιατί ο ρόλος σας σε όλη αυτή την διαδικασία είναι να γνωρίζετε την αγιότητά τους. Δεν είναι να τους θεραπεύετε. Είναι δικιά τους επιλογή το αν θα συνδεθούν με αυτήν την ενέργεια ή όχι.

Υπήρξαν κάποιοι που ήρθαν σε μένα και δεν συνδεθήκαν με την ενθύμηση και δεν θεραπευτήκαν.

Ήταν δικιά μου αποτυχία? Όχι. Ήταν δικιά τους αποτυχία? Όχι.

Ήταν απλά μία «Όχι, όχι ακόμα» απόφαση. Και εσείς επιτρέψτε σε αυτούς να έχουν αυτήν την εμπειρία.

Τους προσφέρετε λοιπόν από το σημείο του παρατηρητή, την Χριστική ενέργεια και μετά αναπνέετε και χαμογελάτε, και ότι και να γίνει είναι ΟΚ, και συνεχίζετε με τον επόμενο/η. Ήμουν πάντοτε διαθέσιμος – είτε αυτοπροσώπως και πάντοτε εν πνεύματι – για αυτούς που επιθυμούσαν την θεραπεία.

Γιατί υπήρξαν πολλοί πού έτσι όπως καταλάβαιναν τον εαυτό, ήρθαν σε μένα και ήθελαν να θεραπευτούν ώς ‘εξατομικευμένος εαυτός. Αυτοί ήθελαν να θεραπευτούν, αλλά σε κάποιο άλλο επίπεδο υπήρχε και νόημα και λόγος για την «Όχι, όχι ακόμα» απάντηση.

Ήρθαν όμως σε μένα ξανά αργότερα, όταν δεν ήμουν εκεί με την φυσική μου παρουσία λέγοντάς μου: « Ααα, τώρα καταλαβαίνω.» Και εκείνη την στιγμή της αποκάλυψης υπήρξε θεραπεία.

Δεν πρέπει λοιπόν να γίνεται αναγκαστικά την στιγμή που ίσως εσείς, θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμβαίνει με την φυσική σας παρουσία. Η δουλειά σας είναι μόνον να είστε οι πρόθυμοι Υπηρέτες, να έρχεστε από το σημείο του πολυδιαστασιακού Εαυτού, του Χριστικού Εαυτού, του παρατηρητή, και με ειλικρινή επιθυμία, να φέρνετε από τον Πατέρα όλη την Αγάπη η οποία είναι κιόλας το άλλο άτομο, προκειμένου να γνωρίσει την αγιότητα και την θεραπεία.

Πόλεμοι και φήμες για πολέμους

Η αρχή της θεραπείας ισχύει τόσο για τα ζητήματα που σχετίζονται με το σώμα όσο και γιά άλλες περιστάσεις , σχέσεις, και γεγονότα. Όταν ακούτε για πόλεμο και τις φήμες γιά τον πόλεμο, επιτρέψτε στον εαυτό σας πρώτα από όλα μία βαθιά αναπνοή. Μεταφερθείτε στο σημείο του πολυδιαστασιακού Εαυτού, του Χριστικού Εαυτού. Επιτρέψτε στην συνείδησή σας να υψωθεί – ακόμα και άν παραμένετε ενήμεροι των γεγονότων που εκτυλίσσονται στον κόσμο σας, φροντίστε να μεταφέρετε την συνείδησή σας στην πλέον ανυψωμένη κατάσταση της Χριστικής συνείδησης. Έπειτα κοιτάξτε τον πιό θαυμαστό χορό – γιατί περί αυτού πρόκειται – παρακολουθήστε αυτό που συμβαίνει. Παρακολουθήστε την ενέργεια των δονήσεων σε αυτόν τον χορό. Παρακολουθήστε το πώς στριφογυρίζει. Κοιτάξτε μέσα από τα μάτια του Πατέρα και να γνωρίζετε ότι όλα υπηρετούν την εξιλέωση..

Ο καθένας σας είναι θεραπευτής

Ο κάθε ένας από όλους εσάς ήρθε ξανά μέσα σε αυτήν τη ζωή για να είναι ένας θεραπευτής. Πολλοί από σας διαλέξατε, είτε σαν απευθείας επάγγελμα, είτε σαν απασχόληση να είστε αυτοί που διευκολύνουν την θεραπεία. Όσοι από εσάς δεν νιώσατε απευθείας το κάλεσμα να γίνετε θεραπευτές, είστε και εσείς θεραπευτές εξ’αιτίας αυτού του οποίου ζείτε. Καθώς ζείτε από το σημείο της αισιοδοξίας, της ελπίδας, καθώς πιστεύετε στο καλό, στην αγάπη, στην φιλία, καθώς λέτε, « Ναί εντάξει, μπορεί να έπεσες κάτω πολλές φορές αλλά θα είμαι εδώ να σε σηκώσω» , είστε θεραπευτές.

Είστε θεραπευτές και αυτός είναι ο καιρός για θεραπεία.

Είναι ο καιρός κατά τον οποίον όλα τα ζητήματα που προέρχονται από χώρους ή πεποιθήσεις οι οποίες δεν σχετίζονται με την ΑΓΑΠΗ, θα έρθουν στην επιφάνεια για να εξεταστούν για άλλη μιά φορά και στην συνέχεια να μεταμορφωθούν, να ιδωθούν με αγιότητα και να θεραπευτούν.

Το ανθρώπινο εγώ φωνάζει και απαιτεί θεραπεία. Το ανθρώπινο εγώ έχει ζήσει για πολύ καιρό χωριστά, και γι'αυτό τώρα απαιτεί να εξυψωθεί στο Εγώ - με κεφαλαίο «Ε» - την Εγώ Είμαι Παρουσία. Το ανθρώπινο εγώ θα σας κάνει τις πιό περίεργες ερωτήσεις, όλα τα «τι θα γίνει εάν...?» και όλα τα «όμως» και τα «αλλά», αλλά στην πραγματικότητα το ανθρώπινο εγώ φωνάζει και απαιτεί να θεραπευτεί τώρα.

Αυτός είναι o καιρός για θεραπεία και εσείς είστε οι θεραπευτές.

Jeshua ben Joseph (Ιησους) μέσω της Judith Coates
μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς