FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μηνυμα του SaLuSa από τον Σείριο. 24/2/2012






.
Πεινάτε για την αλήθεια, καθώς έρχεστε να συνειδητοποιήσετε ότι για αιώνες χρόνου έχει κρατηθεί μακριά από εσάς, και θα μάθετε τόσα πολλά, καθώς η ιστορία σας έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει με τους στόχους των εμπλεκομένων. Ίσως η σημαντικότερη παράλειψη είναι η απόδειξη των επισκέψεων μας στη γη, και των επαφών που έχουμε κάνει. 

Ωστόσο, μέσω της αρχαιολογίας, για εκείνους που έχουν τα μάτια να δουν, υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν πίσω χιλιάδες χρόνια. Μερικά από αυτά είναι αναμφισβήτητα, ακόμη και στο σημείο που να δείχνουν ότι υπήρχαν σκάφη στους ουρανούς σας πολύ πριν ανεβάσετε τα δικά σας στον αέρα. Αν είχε γίνει ήδη αποδεκτό ότι ήμασταν σταθεροί επισκέπτες στη γη σας, και είχαμε επαφές με νόημα όταν σας μεταδίδαμε γνώσεις, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει η Αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο μπορεί να μην ήταν καν αναγκαίο να γίνει, καθώς η σύνδεσή μας με εσάς θα είχε γίνει κατανοητή και οι επισκέψεις μας θα γίνονταν ήδη ανοιχτά.

Γι 'αυτό επαφίεται τώρα στους Συμμάχους μας να δημιουργήσουν τέτοια πίεση στην κυβέρνησή σας, η οποία θα πρέπει τελικά να υποκύψει στο αίτημά σας για την αλήθεια που πρέπει να αναγνωριστεί σε ότι μας αφορά. Τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι Στρατιωτικοί σας γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η παρουσία μας σύντομα θα γίνει γνωστή μόνο και μόνο επειδή είμαστε σε σύγκρουση με αυτούς που αρνούνται να κάνουν ειρήνη, και αντίθετα δημιουργούν πόλεμο.

 Μπορεί να αρχίσει μόλις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποφασίσουν να επιτρέψουν την αλήθεια να δημοσιευτεί, και να απορρίψουν κατηγορηματικά τα ψέματα και τις λανθασμένες πληροφορίες. 

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτών των αλλαγών, αλλά δεν είναι αρκετά γρήγορες για μας, έτσι θα πρέπει να εφαρμόζεται ισχυρή πίεση μέχρις ότου γίνει η υπέρβαση. Εμείς περιμέναμε υπομονετικά μαζί με σας για πολύ καιρό να δούμε τις σκοτεινές δυνάμεις να κάνουν στην άκρη για να επιτρέψουν να ξεκινήσει η Νέα Εποχή.

 Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα σκεφτεί για άμεση δράση, εάν το αδιέξοδο παραμείνει πολύ περισσότερο. Ξέρουν ότι το έχουμε ήδη κάνει σε ότι αφορά τις υπόγειες βάσεις τους, και ότι το εννοούμε πραγματικά όταν αποφασίσουμε να ενεργήσουμε. Επιπλέον, δεν έχουν τα μέσα για να ματαιώσουν τα σχέδιά μας πια, αφού το Φως είναι φοβερό, όταν χρησιμοποιείται για το καλό όλων.

Όπως και εσείς, θέλουμε να δούμε γρήγορη πρόοδο και όχι συνεχείς καθυστερήσεις, και σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε ότι θα αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα έτσι ώστε να τα μάθουν όλοι. Υπάρχουν πολλά σε εξέλιξη και δημιουργούνται ανοίγματα για τους συμμάχους μας, και εμείς τους ενθαρρύνουμε να μπουν και να προχωρήσουν. Να είστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν εις γνώσην σας, και θα είναι η στιγμή που θα γνωρίζετε με σιγουριά ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την Ανάληψη.

 Το ότι έχετε μια ημερομηνία για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου είναι υπέροχο, αφού σημαίνει ότι έχετε κάτι να εναποθέσετε το βλέμμα σας καθώς μετράτε τις μέρες που απομένουν. Οι άνθρωποι που ηγούνται τα κινήματα ελευθερίας που πιέζουν για απελευθέρωση από το παλιό δικτατορικό κατεστημένο, είναι πραγματικά οι πρωτοπόροι που έχουν δημιουργήσει το σκηνικό για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Όλες οι αλλαγές πρέπει να αρχίσουν κάπου και κάποτε, και από μικρά ξεκινήματα το Φως θα υπερισχύσει από το σκοτάδι και θα φέρει τις υποσχέσεις που σας έδωσε.

Κρατηθείτε γερά, αλλά όχι σε ένταση, καθώς όλα είναι καλά και θα διαπιστώσετε ξαφνικά μια ολόκληρη σειρά γεγονότων να συμβαίνει, δείχνοντας σαφώς ότι οι προσδοκίες σας εκπληρώνονται. Προστατεύουμε εσάς και τη Μητέρα Γη, κάτι που κάνουμε για χιλιάδες χρόνια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό θα είναι πιο προφανές όταν θα μπορέσουμε επιτέλους να συναντηθούμε ανοιχτά μαζί σας, και όταν θα μπορέσουμε θα πρέπει να είναι μια πολύ ευχάριστη αλλαγή κατεύθυνσης για εσάς. 

Το να ξέρετε ότι είστε επιτέλους ασφαλείς από την επιτήρηση της τελευταίας ελίτ θα φέρει ένα κύμα χαράς και ενθουσιασμού και μια σπουδαία εποχή που θα διαδραματιστεί το τελικό σχέδιο για την Ανάληψή σας. Εδώ και αρκετό καιρό, είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι, τα επίπεδα συνειδητότητας σας έχουν αυξηθεί και αυτή η διαδικασία επιταχύνεται μέχρι να έρθετε σε πλήρη συνείδηση. Είναι ένας άλλος τομέας ανάπτυξης με τον οποίο θα σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Όταν σκέφτεστε για το τι σχεδιάζεται για σας, ελπίζουμε να εξυψώνει τις καρδιές σας και να διαδίδετε την αίσθηση της ευτυχίας που θα πρέπει να σας φέρνει. Φυσικά, αυτές οι ψυχές που έχουν μείνει με κλειστά τα μάτια και τα αυτιά σε ότι αφορά την Ανάληψη, θα είναι αυτές που θα είναι σε σύγχυση, και ακόμη και φοβισμένες με τις αλλαγές για τις οποίες δεν έχουν προετοιμαστεί. 

Αξίζουν την ίδια προσοχή και βοήθεια με οποιονδήποτε άλλο, έτσι ώστε να μπορούν επίσης να αφήσουν τη δυαδικότητα στη Γη γνωρίζοντας πού είναι το μέλλον τους. Αυτή η εμπειρία θα πετύχει πολλά με το χρόνο, καθώς θα παραμείνει στη μνήμη τους στο υποσυνείδητο μέχρι να τους χρειαστεί και πάλι. Σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν από το κάτω μέρος της σκάλας και πάλι. Όπως και κάθε άλλη ψυχή, θα προχωρήσουν, διότι είναι αδύνατον να σταθούν ακίνητες, καθώς ακόμη κι αν δεν είναι αισθητό, τα πάντα είναι σε κατάσταση αλλαγής και αυτή είναι η μία σταθερά του Σύμπαντος.

Στο μέλλον, θα έχετε πολύ περισσότερες γνώσεις και κατανόηση των νόμων του σύμπαντος, και όντας σε πλήρη συνειδητότητα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην τήρηση τους. Μπορεί όλα να συνοψιστούν ζώντας υπό το πρίσμα της Ανιδιοτελούς Αγάπης, και παρόλο που η πρόκληση για τη σημερινή σας κατάσταση είναι μεγάλη, θα γίνει ευκολότερη καθώς ανεβαίνετε. Αγαπητοί μου, προσπαθείτε να ζήσετε τη μεγαλύτερη κατανόηση σας για το τι σημαίνει να είσαι ένα αναληφθέν ον, και σύντομα θα ανακαλύψουν πόσο έχετε προοδεύσει. 

Να θυμάστε ότι Όλα είναι Ένα και αυτό θα πρέπει να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε. Εμείς το λέμε αυτό, επειδή πολλοί από εσάς έχετε γεννηθεί και ανατραφεί να σκέφτεστε τους ανθρώπους μάλλον σε μικρά κουτιά με ετικέτες πάνω τους, αντί να βλέπετε μια ολόκληρη Ανθρώπινη Οικογένεια. Δεν αναμένεται να φτάσετε στην τελειότητα τώρα, και μάλιστα αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο αν δεν φτάσετε πρώτα σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Για όσους από εσάς αρέσει να ενημερώνονται ταυτόχρονα με τις αναφορές από διαφορετικές πηγές, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι σιγά σιγά, υπάρχει σύγκλιση των πληροφοριών που δίνονται. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι γραμμές του χρόνου αρχίζουν να συγκλίνουν, αλλά θα βρείτε ακόμα μερικές που είναι πιο ακραίες από τις άλλες.

 Εκείνοι που στηρίζονται στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις τείνουν να είναι μόνοι τους, καθώς αισθάνονται ότι δεσμεύονται από τις αποκαλυπτικές προφητείες των αρχαίων διδασκαλιών τους. Πολλές από αυτές δεν έχουν πλέον εφαρμογή, καθώς δόθηκαν σε μια στιγμή που φαινόταν να ισχύουν, αλλά τα γεγονότα από τότε έχουν αλλάξει το αποτέλεσμα. Φέτος θα δοκιμάσουν με οδύνη τις πεποιθήσεις τους, αλλά προφανώς όπως και οποιοσδήποτε άλλος θα έχουν το μέλλον που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας δίνω την Αγάπη μου να σας βοηθήσει στο δρόμο σας.


ΠΗΓΗ.
http://gfingreeck.blogspot.com/2012/02/24022012.html#more










.