FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Ευτυχειτε!






Οταν σε μια ταραγμένη εποχή, εποχή αμφισβητήσεων και οργής,
Η επιδίωξη της ατομικής ευημερίας διαχωρίζεται τόσο στυγνά και ηλίθια από την συλλογική ευημερία, τοτε φθανουμε εδω που φθασαμε...

Καλή χρονιά σε όλους χωρις … εξοστρακισμους γενικως,
με υγεία, ισορροπία και καθαρή σκέψη.
Ειρηνη στις καρδιες και διαυγεια στο νου μας.


Ειθε το 2009 να μας χαρίσει τις κατάλληλες εμπειρίες, που θα μας επιτρέψουν να αντιληφθούμε την πραγματικότητα που ζούμε, στην σωστή της διάσταση.

Διότι η διαστρέβλωση των ιδεών και των λόγων αποκρύπτει την ορθή εκτίμηση των πράξεων και παρουσιάζει μόνο μία επικίνδυνη και λανθασμένη οπτική γωνία, η οποία έχει την έδρα της στην απαιδευσία και τα συμφέροντα.

Συμμετέχουν δε σ' αυτήν την απαιδευσία όλες οι εξουσίες: η εκπαιδευτική, η πολιτική, η θρησκευτική με πρωταγωνιστή και συμπαραστάτη την τηλεοπτική ενημέρωση.

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!
Ευτυχειτε!