FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Προσευχη για αυτοθεραπεια.





Εκφραζω την προθεση μου, να αποδεσμευθουν οι εθισμοι και οι προγραμματισμοι που σχετιζονται με ασθενειες και επιλεγω να ευθυγραμμιστω με το προτυπο της τελειας υγειας και ευημεριας.

Εδώ και τωρα, ζητω από τον Ουρανιο Πατερα και τους θεραπευτικους Αγγελους του Φωτος, ν’αρχισει η διαδικασια της μεταμορφωσης μου, ώστε το σωμα μου να επιστρεψει στην υγεια και στην ευημερια, να εχω ισορροπημενη και αρμονικη ζωη, ανεξαρτητα από τις οποιεσδηποτε συνθηκες που εχω κληρονομησει.

Ζητω από τον Υιο του Θεου, το σωμα μου να ενεργοποιησει τις θαυμασιες ικανοτητες της αυτοιασης και της αυτοεπιδιορθωσης που εχει καταχωρημενες στα αρχεια του dna. Ζητω το σωμα μου να παψει να γεμιζει με τοξινες υλικες και συναισθηματικες, ώστε να γινει καθαρο οργανο για την ροη της ζωτικης δυναμης του Πνευματος.

Δηλωνω την προθεση μου, ν’αρχισω ν’ απολαμβανω την ζωη και να σεβομαι το σωμα μου, κανοντας καλυτερες επιλογες για την υγεια μου και την ευτυχια μου. Δεν επιθυμω να βλεπω την ζωη στη γη να σχετιζεται με το κακο και τα βασανα, αλλα με την χαρα, την ευδαιμονια και την αφθονια. Κανω την συνειδητη επιλογη να δονουμαι συμφωνα με το προτυπο της τελειας υγειας και όχι με τα διαστρεβλωμενα προτυπα του εθισμου και της ασθενειας.

Επιθυμω να ελκυσω το Πρωταρχικο Προτυπο της τελειας υγειας και ευτυχιας και να ενεργοποιησω αυτό το προτυπο μεσα στα κυτταρα μου και μεσα στην αυρα του φωτεινου μου σωματος. Πιστευω και ελπιζω η μεγαλη δυναμη της Πηγης στο ονομα του Κυριου μας Ιησου Χριστου να ενεργοποιησει τους μηχανισμους της αυτοθεραπειας του σωματος μου.

Ζητω από τον Ουρανιο Πατερα να με βοηθησει να καταστησω το φυσικο μου σωμα αρκετα δυνατο, για να μεταφερει την ισχυ της μπλε θεραπευτικης φλογας της Πηγης, που θα ενεργοποιησει την ικανοτητα αυτοιασης.

Ουρανιε Πατερα, φερε με σε επαφη με την αιτια του προβληματος.
Αγαπημενε μου θεε, γνωριζω ότι Εσυ με δημιουργησες κατ’ εικονα και καθ’ομοιωση σου τελεια. Σου ζητω, όπως Εσυ, το Αγιο Πνευμα και ο Αρχαγγελος Ραφαηλ, με βοηθησετε να γνωρισω και να ζησω με υγεια μεσα στο υλικο μου σωμα.

Ειμαι προθυμος ν’ αφησω ολες τις σκεψεις και συμπεριφορες που δημιουργουν την ψευδαισθηση της αρρωστιας και του πονου. Γνωριζω ότι Εισαι πανταχου παρων και γι’αυτο Εσυ υπαρχεις σε κάθε κυτταρο του σωματος μου. Σε παρακαλω βοηθησε με να αισθανθω την αγαπη σου μεσα στο υλικο μου σωμα, ώστε να ξερω ότι σαν μωρο με κρατας στην αγκαλια σου αυτή την στιγμη.

Σ’ ευχαριστω που εστειλες τον Αρχαγγελο Ραφαηλ και τους θεραπευτικους Αγγελους στο πλευρο μου. Τωρα βλεπω ότι Εσυ, το Αγιο Πνευμα, ο Ραφαηλ και οι Αγγελοι, με αγκαλιαζετε. Φανταζομαι τον εαυτο μου να χαμογελα και να νιωθει καλα. Ζητω την συνεχη σου βοηθεια, ώστε να μπορω να εχω αυτή την γαληνη και υγεια κάθε μερα στην ζωη μου.

Γνωριζω ότι οι εντονες εθιστικες επιθυμιες είναι στην πραγματικοτητα η εντονη επιθυμια για θεικη αγαπη. Σε παρακαλω βοηθησε με να ειμαι γεματος με την πανταχου παρουσα αγαπη σου. Ειμαι προθυμος ν’αφησω οποιουσδηποτε φοβους μπορουν να με εμποδισουν από την επιγνωση της αγαπης σου. Σου ζητω να απομακρυνεις από μενα τις πεποιθησεις, συνηθειες, αισθησεις και σκεψεις που πυροδοτουν αρνητικες συμπεριφορες και αρνητικες καταστασεις στην ζωη μου.

Σε παρακαλω, οδηγησε με σε ανθρωπους, καταστασεις και εμπειριες που υποστηριζουν την επιθυμια μου να ζησω ελευθερος από εξαρτησεις, εθισμους, αρρωστιες, πονο, θυμο, θλιψη και φοβο. Παραδινω σε σενα όλα μου τα προβληματα και ζητω να με περιβαλλουν περισσοτεροι Αγγελοι με το Φως της Υγειας και της Γαληνης. Σε παρακαλω, βοηθησε με τωρα και παντα. Αμην.

Βοηθησε με να μπορεσω να φερω οσο περισσοτερη ειρηνη μεσα μου ώστε να χωρεσω οσο περισσοτερο Θεο μπορω μεσα μου. Ας ειμαι μαλακος με τους ανθρωπους και ας βρω εκεινο το χωρο μεσα μου που είναι παιγνιδιαρης, ώστε η ειρηνη να εχει μεγαλυτερο χωρο, το ιδιο και η χαρα.


Να ειμαι καλα. Και ετσι ειναι.