FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.


Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι Πλειάδιοι αρχίζουν το 1988 - μέσω της Barbara Marciniak - να μεταδίδουν μηνύματα στους ανθρώπους.




Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από ένα μήνυμα που δόθηκε εκείνη την εποχή και βρίσκεται στο βιβλίο "Family of Light". Είναι πολύ σημαντικό, ότι το 1988 οι Πλειάδιοι προέβλεπαν ότι η Γη θα εισερχόταν σε μια περίοδο αφύπνισης 25 ετών, η οποία είχε ήδη αρχινίσει το 1987 και θα τελείωνε το 2012. Μετά το 2012 η ανθρωπότητα θα είχε τη δυνατότητα να μπει σε μιαν άλλη Χρυσή Εποχή, αν, εκμεταλλευόμενη τις ενέργειες που θα έπεφταν με δύναμη στη Γη, επέλεγε να αφυπνιστεί.

"Σας έχουν πει ότι η ζωή υπάρχει κατά τύχη και δεν έχει νόημα. Εμείς σας λέμε ακριβώς το αντίθετο: Ο Μεγάλος Μηχανικός στον ουρανό κάνει τα πάντα να λειτουργούν, αλλιώς η ζωή παύει με ανατριχιαστικό τρόπο και, αν και όταν συμβαίνει αυτό, απλώς σημαίνει ότι μια εκ βάθρων αλλαγή γίνεται. Αυτό συμβαίνει και στο δικό σας κόσμο;

Ζείτε μία εκ βάθρων αλλαγή, η οποία δεν σημαίνει ότι η ζωή όλων θα σταματήσει εντελώς. 

Σημαίνει ότι οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βάλατε σε θέσεις εξουσίας - είτε είναι κυβερνήσεις, θρησκευτικοί ηγέτες, εκπαιδευτικά συστήματα, βασιλείς, ιερείς, πάπες ή πρόεδροι - η δύναμή τους θ' αμφισβητηθεί. Αυτή είναι η εποχή όπου η δύναμη θα επιστρέψει στο λαό.

Θα πρέπει να αξιώσετε για τον εαυτό σας ιδιότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν. Θυμηθείτε ότι στα κοσμικά χρονικά θεωρείστε απίστευτα παντοδύναμα όντα,  δημιουργίες των Θεών. Είστε ο άσσος στο μανίκι τους, δημιουργημένοι γενετικά πριν από αιώνες και φυλαγμένοι κάπου απόμακρα για την περίπτωση που... Και ήσασταν με πολλούς τρόπους απόρρητοι στους διαδρόμους του χρόνου. 

Στο Μεγάλο Βιβλίο της Ύπαρξης είναι δύσκολο να σας βρει κάποιος. Η δύναμη που έχετε μέσα σας σάς δόθηκε από τους Θεούς, όταν συνέθεσαν πριν από αιώνες το DNA σας. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί οι ουρανοί είναι γεμάτοι επισκέπτες. Εξωγήινοι και άλλες μορφές νοημοσύνης έρχονται από κάθε είδος πραγματικότητας. Θα ζήσετε αυτή την εμπειρία παρόλο που η ιδέα αυτή θα ταράξει συθέμελα τη γραμμική οπτική που έχετε για τον κόσμο.

Τα κύματα ενέργειας που πέφτουν στη Γη σας αφυπνίζουν ψυχικά και πυροδοτούν μια αλλαγή αντίληψης, η οποία σας βοηθά να έχετε επίγνωση περισσοτέρων πραγμάτων σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Φυσικά διευρύνεστε τηλεπαθητικά. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Πάντως γεννιέστε με αυτή την ικανότητα. Εάν την καλλιεργήσετε, θα είστε πολύ πιο ευφυείς απ' ό,τι φαντάζεστε ότι μπορείτε να είστε. 

Βέβαια, εάν ήσασταν πολύ περισσότερο ευφυείς, δεν θα ήσασταν τόσο χειραγωγήσιμοι.

Πολλά είναι αυτά που σας αποκρύπτουν και παραμένουν μυστικά ως ανώτερη γνώση: η ικανότητά σας να θεραπεύεστε, να χρησιμοποιείτε το νου σας για να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να βλέπετε εικόνες ή να διαβάζετε ενεργειακά πεδία - όλα αυτά είναι έμφυτες ικανότητές σας. 

Εάν αξιώσετε τις ικανότητές σας, τότε οι λίγοι που ζουν στον πλούτο και είναι επικεφαλής, θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να σας χειραγωγήσουν. Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν, εάν εσείς ήσασταν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από "πρέπει" και περιορισμούς;

Μερικοί πιστεύουν ότι τα χρήματα είναι δύναμη και δύναμη είναι τα χρήματα. Η Γνώση είναι δύναμη. Το πώς χρησιμοποιείτε τη γνώση θα καθορίσει το τι θα συμβεί στην εξουσία. Είναι ουσιαστικό να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και να μάθετε ότι η ζωή είναι σημαντική και ότι υπάρχουν μαθήματα να μάθετε όταν ζείτε. Από τα πιο σημαντικά είναι το χιούμορ και η αγάπη. Για να φτάσετε στην εκδήλωση της αγάπης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αισθανθείτε.

Σκέφτεστε ποτέ από πού έρχεται η αγάπη; Την αναζητάτε έξω από τον εαυτό σας; Σκέφτεστε ποτέ να τη δώσετε στη Μητέρα Γη ή στον ουρανό; Σκέφτεστε να προσφέρετε αγάπη στα μόρια γύρω σας που συνέχεια κινούνται μέσα και έξω από τα σώματά σας; 

Τα σώματά σας δεν είναι στερεά. Τίποτα δεν είναι. Τα πάντα είναι ένας χορός ενέργειας, μια ενέργεια που είναι ελεύθερη και απλά κλειδώνει τον εαυτό της σε μορφή".

Η ελληνική μετάφραση είναι από το βιβλίο "Οικογένεια του Φωτός" εκδ. ΚΡΥΩΝ
http://angelsmell.blogspot.com/

Φέρνοντας τον παράδεισο στην από δω πλευρά του πέπλου.




Βρίσκεστε σε μια εξελισσόμενη δονητική κατάσταση και το σώμα σας προσπαθεί να ακολουθήσει την αλλαγή. Φροντίστε το, αφουγκραστείτε το και να γνωρίζετε πως πολλές φορές, το να πάσχει από κάτι, διευκολύνει τη μετάβαση. Δεν είναι όλες οι αρρώστιες συνεγερμός πως κάτι δεν πάει καλά. Να φέρεστε στον εαυτό σας σα να φροντίζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και αφήστε στην άκρη κάθε ενοχή για πράγματα που κάνετε ή δεν κάνετε. Χωρίς το σώμα σας, το ταξίδι στην ανθρώπινη εμπειρία θα ήταν αδύνατο. Φροντίστε το!

Να μην αισθάνεστε απλά αγάπη αλλά να γίνεστε αγάπη. Κάθε φορά που συναλλάσσεστε με έναν άλλον άνθρωπο, να σκέφτεστε πως μοιραζόσαστε την ίδια θεϊκή ουσία από την οποία προέρχεται το Όλα Όσα Είναι. Είσαστε μια άφθαρτη και αιώνια ενέργεια του Σύμπαντος που φιλοξενείται προσωρινά σε ένα ανθρώπινο σώμα παίζοντας έναν ρόλο, κατά πόσο θα μπορέσει η θεϊκή ουσία να εν-θυμηθεί πως είναι η ίδια Πνεύμα. Ο χωρισμός είναι ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού. Είσαστε όλοι Ένα!

Μη φοβάστε την ανθρώπινη εμπειρία. Είστε οι τολμηρότεροι όλων που επέλεξαν να κατέβουν την συγκεκριμένη στιγμή στη Γη για να συμμετέχουν με όποιον τρόπο μπορούν στην τελική μετάβαση του πλανήτη. Κάντε πολλά όμορφα λάθη, αυτά είναι που σας χαρίζουν την εμπειρία, σας εξελίσσουν και σας πηγαίνουν παρακάτω. Να έχετε το θάρρος να επιλέγετε ξανά και ξανά εκείνο που ορίζετε ως πραγματικότητα, φέρνοντας τον παράδεισο στην δική σας πλευρά του πέπλου.

Το γεμάτο ποτήρι δεν μπορεί να γεμίσει επιπλέον αν δεν αδειάσει πρώτα. Να αφήνετε πάντα το περιθώριο να απελευθερωθούν καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν άλλο, απόψεις, γνώσεις, νοοτροπίες, συστήματα πεποίθησης και να είσαστε ανοιχτοί σε κάθε νέα πληροφόρηση. Η ραγδαία εξέλιξή φέρνει πολλές νέες ενεργειακές γνώσεις στη Γη. Σταθείτε στην 1η γραμμή μαζί με τους άλλους και έχετε την τόλμη να γειώσετε τη δική σας γεύση αλήθειας, όσο "αλλόκοτη" κι αν σας φαίνεται...

Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς, η διπολικοτητα μέσα σας και στο περιβάλλον σας θα κάνει πιο συχνά την παρουσία της...τα γεγονότα θα ανατρέπονται γρηγορότερα και οι μεταπτωσεις θα είναι πιο έντονες....μην τρομαξετε! Πάρτε βαθειες ανάσες και μείνετε συνδεδεμένοι με την Πηγη.

(από τα παιδιά εκεί πάνω)









.

Ο λανθασμένος τρόπος σκέψης οδηγεί στην κατάθλιψη και την επιδεινώνει. Τα τυπικα λαθη όταν βρισκεται κανεις σε καταθλιψη.


Πιθανώς υπο την επηρεια της καταθλιψης, να γινονται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα λάθη:

1) Μεγαλοποίηση

Αντιμετωπίζει συγκεκριμένα γεγονότα με έναν υπερβολικό τρόπο. Για παράδειγμα, εάν έχει κάποια καθημερινή δυσκολία, αρχίζει να σκέφτεται ότι θα καταλήξει σε καταστροφή - μεγαλοποιεί τα προβλήματα και την πιθανή βλάβη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν.

Την ίδια στιγμή, υποτιμά την ικανότητά του να τα αντιμετωπίσει. Καταλήγει σε συμπεράσματα χωρίς καμία απόδειξη και θεωρεί ότι τα συμπεράσματά του είναι σωστά. Ένας άντρας που αγόρασε ένα καινούργιο σπίτι υποψιαζόταν ότι το σπίτι είχε τερμίτες. Αμέσως κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σπίτι θα καταστρεφόταν και δεν θα άξιζε, ότι τα λεφτά του σπαταλήθηκαν άσκοπα. Πείστηκε ότι τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για να "σωθεί το σπίτι".

2) Υπερ-γενίκευση

Κάνει μια ευρεία, γενικευμένη παρατήρηση που δίνει έμφαση στο αρνητικό: 

«Κανείς δε με συμπαθεί» «Είμαι τελείως αποτυχημένος» «Ποτέ δε μπορώ να πάρω αυτό που θέλω από τη ζωή.» Αν κάποιος που γνωρίζει του μιλήσει άσχημα, σκέφτεται: «Χάνω όλους τους φίλους μου»

3) Αγνοώντας το Θετικό

Εντυπώνονται στο μυαλό του και θυμάται μόνο αρνητικά γεγονότα. 

Όταν δόθηκε η συμβουλή σε μια καταθλιπτική γυναίκα να κρατήσει ημερολόγιο, κατάλαβε ότι θετικά γεγονότα συμβαίνουν συχνά στη ζωή της αλλά είχε την τάση να μην τους δίνει σημασία και να τα ξεχνά. Ή έλεγε στον εαυτό της ότι οι καλές εμπειρίες ήταν ασήμαντες για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ένας άντρας που για εβδομάδες ήταν τόσο καταθλιπτικός που δεν μπορούσε να ντυθεί ξόδεψε οχτώ ώρες βάφοντας την κρεβατοκάμαρα. Όταν τελείωσε, κατέκρινε τον εαυτό του επειδή δεν πέτυχε ακριβώς το αποτέλεσμα που ήθελε. Ευτυχώς, η σύζυγός του μπόρεσε να του δώσει να καταλάβει πόσο εξαιρετικά καλή δουλειά είχε κάνει.






.

"Επίκτητος: Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματά μας!"






.
Αμέσως μόλις κάνεις μια δυσάρεστη σκέψη  πες στον εαυτό σου:

”εντύπωση είσαι και ένα απατηλό φαινόμενο” .

Έπειτα μελέτησέ την με αυτά τα κριτήρια που διαθέτεις. Πρώτα και κύρια πρέπει να βεβαιωθείς αν ανήκει σε αυτά που εξουσιάζουμε ή όχι. Και αν τύχει να είναι απ΄ εκείνα που δεν εξουσιάζουμε πρέπει να μπορείς αμέσως να πεις στον εαυτό σου:

«αυτό δεν με αφορά.»

Όταν δεις κάποιον  που να κλαίει επειδή πενθεί, είτε επειδή φεύγει στην ξενιτιά το παιδί του, είτε επειδή έχασε την περιουσία του, πρόσεχε μην παρασύρουν την σκέψη σου τα εξωτερικά αυτά ατυχήματά του, αλλά να έχεις έτοιμη αυτήν εδώ την σκέψη, πως 

« θλίβεται όχι από αυτό που του συνέβη - (αφού ο άλλος δεν θλίβεται) -  αλλά από την γνώμη που αυτός σχημάτισε για το συμβάν αυτό». 

Και με λόγια, μην φοβάσαι να του συμπαρασταθείς ακόμα και να στενάξεις μαζί του, πρόσεχε όμως μην μεταφέρεις μέσα σου τον στεναγμό.

Να θυμάσαι ότι δεν προσβάλει εκείνος που βρίζει ή χτυπά, αλλά η ιδέα ότι αυτά μπορεί να προσβάλουν. 

Όταν λοιπόν σε θυμώσει κάποιος, να ξέρεις ότι η σκέψη σου είναι αυτή που σε θύμωσε. Έτσι λοιπόν, προσπάθησε πριν από οτιδήποτε άλλο να μην παρασύρεσαι από την φαντασία σου. Αν το επιτύχεις μία φορά θα μπορείς στο εξής να ελέγχεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Αν κάποιος σου καταγγείλει ότι ο τάδε σε κακολογεί, μην απολογείσαι γι' αυτά που ελέχθησαν εναντίον σου, αλλά απάντησε απλώς:

« Θ' αγνοούσε βεβαίως τις άλλες μου κακές ιδιότητες. Διότι δεν θα έλεγε αυτά μόνον»

Όταν λοιπόν κάποιος σε βλάπτει η σε κακολογεί, θυμήσου ότι αυτό το κάνει ή το  λέει επειδή νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό. Διότι δεν είναι δυνατόν, ν' ακολουθεί τον δικό σου τρόπο σκέψεως και όχι εκείνο που πιστεύει ο ίδιος, συνεπώς αν αυτό που πιστεύει είναι λάθος, εκείνος βλάπτεται ο ίδιος που εξαπατάται. Διότι  δεν βλάπτεται η αλήθεια όταν συγχέεται με το ψέμα αλλά μόνον αυτός που εξαπατήθηκε. Από αυτά ξεκινώντας θ' αντιμετωπίσεις με πραότητα τον όποιον σε κακολογεί. Λέγε δε σε κάθε περίσταση:

«έτσι αυτός νομίζει».

Για κάθε τι που σου συμβαίνει, να θυμάσαι να στρέφεσαι για βοήθεια στον εαυτό σου και να αναζητάς ποια δύναμη κρύβεις μέσα σου για να το αντιμετωπίσεις. Αν δεις μια ποθητή γυναίκα, θ΄ αντλήσεις την κατάλληλη δύναμη για την περίσταση αυτή, την εγκράτεια. Αν πονάς θα αντλήσεις δύναμη από την καρτερία. Αν σε σχολιάζουν άσχημα δείξε ανεξικακία. Και όταν πια συνηθίσεις τον τρόπο αυτόν, δεν θα σε παρασύρουν ποτέ οι άσχημες σκέψεις.

Εάν παρέδιδε κάποιος το σώμα σου στον πρώτο τυχόντα φυσικά θ' αγανακτούσες. Πως λοιπόν μπορείς και παραδίδεις την προσωπική σου γνώμη στον πρώτο τυχόντα ο οποίος εάν σε κοροϊδέψει, θα σε κάνει να αισθανθείς ταραχή και ντροπή;

Όταν πρόκειται να ανταμώσεις κάποιον και μάλιστα αν είναι από αυτούς που θεωρούνται σπουδαίοι, πρόβαλε στην σκέψη σου πως θα στεκόταν ο Σωκράτης ή ο Ζήνων και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις την κατάλληλη στάση.

Από ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΑΡΓΕΙΑΣ f/b Ioannis Avgoustatos





.