FAOS SAMADHI 2

Εναλλακτικος χωρος αναζητησης και θεραπευτικων τεχνων.

Εργαστηρι Αυτογνωσιας.

Ολιστικες ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις μεσω της Βοτανικης Ιατρικης, του Διαλογισμου, της Μεταφυσικης, της Ανθρωπολογιας, της Νεας Φυσικης και της Νεας Ενεργειας.

Κάπου στα βάθη της γενετικής μας μνήμης, βρίσκεται η γνώση του σύμπαντος και των κόσμων, όπου η ζωή είναι απαλλαγμένη από την αυταπάτη του χρόνου και του χώρου.

Όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μέσα μας για να επαναφυπνιστεί την τέλεια στιγμή, έτσι τώρα προσκαλεί την προσοχή μας.

Έχουμε ένα σκοπό πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Ο σκοπός αυτός ζητά να τον αναγνωρίσουμε τώρα και ζητά επίσης να αποκόψουμε τα κυκλώματα που μας συνδέουν με τα πρότυπα σκέψης και τα άχρηστα συναισθήματα τα οποία μας κρατούν δέσμιους στην αυταπάτη και στη σύγχυση των κατώτερων βασιλείων.

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Συμπαντικός Νόμος των Δονήσεων.
Ο νόμος των δονήσεων μας λέει ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση δόνησης. Τα πάντα είτε είναι στερεά, υγρά ή αέρια είναι δημιουργημένα από ενέργεια και όλες οι μορφές της ενέργειας συνεχώς κινούνται και δονούνται. Ένας βράχος, ένας άνθρωπος ή ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακίνητο, αλλά στην πραγματικότητα δονείται αργά στο υπο - ατομικό επίπεδο. Άλλες μορφές ενέργειας όπως η θερμότητα, το φώς και ο ήχος επίσης δονούνται, αλλά πολύ γρηγορότερα από αντικείμενα που "εμφανίζονται" ως στερεά.

Δεν υπάρχουν 2 πράγματα που να είναι ακριβώς τα ίδια σε ολόκληρο το σύμπαν. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι τα πάντα δονούνται με διαφορετική ταχύτητα-ρυθμό, Λαμβάνοντας υπ'όψιν τον νόμο της έλξης, που λέει ότι τα όμοια έλκονται, μπορούμε να καταλάβουμε το πώς οι δονήσεις ελκύονται από άλλες δονήσεις που έχουν παρόμοια συχνότητα. Οι σκέψεις σας είναι μία μορφή ενέργειας που έχουν την δικιά τους μοναδική συχνότητα και καθώς οι σκέψεις σας στέλνονται έξω στο σύμπαν, συγκεντρώνουν ενέργεια που δονείται σε παρόμοια συχνότητα και φέρνει στην ζωή σας συγκυρίες και ανθρώπους που δονούνται επίσης στις ίδιες συχνότητες.

Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση, τόσο θετικότερα θα είναι τα γεγονότα και οι άνθρωποι που ελκύετε και το αντίθετο επίσης, όσο χαμηλότερος ο κραδασμός, τόσο πιό αρνητικοί θα είναι οι άνθρωποι και τα γεγονότα που ελκύετε. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να ανυψώσετε την δόνηση σας έτσι ώστε και οι σκέψεις που εκπέμπετε να είναι υψηλότερων δονήσεων.

Ο δημιουργικός οραματισμός και οι τεχνικές του όπως και η επαναληπτική χρήση θετικών σκέψεων είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να ανυψώσετε την δόνησή σας. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά θα πρέπει να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο. Η χρήση των θετικών σκέψεων για παράδειγμα δεν θα λειτουργήσει, εκτός και άν πρώτα δεν έχετε με επιτυχία βάλει τον σπόρο της όποιας επιθυμίας σας, μέσα στον υποσυνείδητο νού σας.

Εάν οι επαναλαμβανόμενες θετικές σκέψεις σας δεν προχωρούν πέρα από το συνειδητό σας μυαλό είναι μάλλον απίθανο να δείτε την όποια διαφορά στην πραγματικότητά σας. Εντούτοις, εάν με την σταθερή επίδραση των θετικών σκέψεων και την κανονική χρήση του δημιουργικού οραματισμού κατορθώσετε να γονιμοποιήσετε το υποσυνείδητο μυαλό σας με μια νέα θετική κατεύθυνση, το πλέον σίγουρο θα είναι ότι θα εξυψώσετε την δόνηση σας σε ένα πιό υψηλό επίπεδο. Αυτή η υψηλότερη κραδασμική κατάσταση θα φέρει νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες που επίσης υπάρχουν σε ένα πιό υψηλό επίπεδο και έπειτα θα αρχίσετε να βλέπετε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία της ανύψωσης της δόνησής σας και της έλκυσης θετικότερων ανθρώπων και γεγονότων στην ζωή σας, θα πρέπει να θέλετε να αλλάξετε. Μερικές φορές ο δρόμος της αλλαγής φαντάζει σαν ένα δύσκολο μονοπάτι. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση και να επιμείνετε σε αυτήν. Η ζωή αλλάζει συνεχώς, και όπως ήδη ειπώθηκε προηγουμένως τα πάντα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Όλες οι μορφές της ενέργειας κινούνται συνεχώς. Τίποτα δεν μένει ακίνητο για πάντα. αυτή είναι η φύση του σύμπαντος και επομένως είναι άσκοπο να προσπαθήσει κάποιος να το αντιπαλέψει αυτό. Αγκαλιάστε το και προχωρήστε μπροστά έτσι όπως ξέρετε ότι σας αρέσει να κάνετε.

Το να κάνετε θετικές αλλαγές για το καλύτερο, μπορεί να περιλαμβάνει το να αποφεύγετε αρνητικούς ανθρώπους. Αποφεύγετε να παρακολουθείτε τηλεόραση και να διαβάζετε εφημερίδες, τα περισσότερα νέα των ΜΜΕ μας κρατούν σε μία αρνητική νοητική κατάσταση, γεμίζοντας τα κεφάλια μας με εικόνες βίας, φτώχειας και δυσφορίας. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από το να νιώθετε αρνητικά.

Μην "τσιμπάτε" στην αρνητική συμπεριφορά των άλλων και να γνωρίζετε ότι μία αρνητική σκέψη μπορεί να αντικατασταθεί με μία θετική. Αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Βάλτε έναν απλό στόχο και εργαστείτε σε αυτή την κατεύθυνση με τις σωστές σκέψεις, λόγια και πράξεις. Αντικαταστήστε την συνεχή "μουρμούρα" στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με θετικές σκέψεις και επαναλάβετέ τις όσο το δυνατόν συχνότερα.

Φανταστείτε το θετικό αποτέλεσμα των επιθυμιών σας με όσο το δυνατόν περισσότερο συναίσθημα. Δείτε την εικόνα αυτού που θέλετε μέσα στο μυαλό σας και συγκεντρωθείτε σε αυτό ξανά και ξανά, ειδικά για μερικά λεπτά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε , όπως και πρίν πάτε για ύπνο. Φανταστείτε το πως θα νιώθετε όταν οι επιθυμίες σας πραγματοποιηθούν στην ζωή σας.

Το να ανυψώσετε την δόνηση σας και επομένως να καλυτερέψετε την ζωή σας, είναι κάτι που αρχίζει με την επιθυμία για αλλαγή. Με κάποια σχετική πειθαρχία και γεμίζοντας το μυαλό σας με θετικές σκέψεις και λέξεις, έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Οποιαδήποτε σκέψη που "κρατιέται" σταθερά στο υποσυνείδητό σας θα υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σας.

Με Αγάπη, Φώς και Χαρά
Christina Stardancer

μετάφραση: αγγελόπολις


Θετικες δηλωσεις-Επιβεβαιωσεις.

Επαναπρογραμματιζοντας λανθασμενες αρνητικες πεποιθήσεις που παραγουν αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές και αντικαταθιστωντας τις με άλλες θετικές που έχουμε συνειδητά επιλέξει.


Ας ειρηνέψει ο νους μου. Ας ησυχάσουν όλες μου οι σκέψεις.

Μετατρέπω όλες τις σκοτεινές και αρνητικές ενέργειες που βρίσκονται μέσα μου σε Φως.

Κατανοω ότι χρειαζεται να αγαπησω αυτό που λέγεται «φόβος» και είναι ο μοναδικός τρόπος για να τον εξαλείψω και να απελευθερωθω.

Άφηνω το Φως να διαλύσει ολες τις σκιές του φόβου.

Δημιουργώ χώρο στο νου μου για την ιδιότητα της γαλήνης και παρατηρώ πως είναι όταν την νιώθω...

Τώρα σκέφτομαι πως είναι να εφαρμόζω την ιδιότητά αυτή μέσα στην καθημερινότητά μου..

Οραματίζομαι να εκφράζομαι μέσα από την ιδιότητα αυτή...απολαμβάνω την όμορφή αυτή ιδιότητα και εκφράζω την εσωτερική μου ομορφιά...

Είμαι μια γαλήνια ψυχή, είμαι η γαλήνη, ένα ον φωτός που εκπέμπει ενέργεια, που νιώθει και κατανοεί ότι υπάρχει.

Είμαι ένα ον ζωντανής ενέργειας που μπορεί να δίνει ζωή στην ύλη.

Μπορώ να συνδέομαι με την ύλη, να την κινώ και να αλληλεπιδρώ με το υλικό περιβάλλον μέσα από αυτή.

Εχω ένα σώμα και αυτό είναι ένα κομμάτι του υλικού σύμπαντος το οποίο φορώ για να παίξω τους ρόλους μου.

Χάρη στο σώμα μου μπορώ να έχω πρόσβαση στο χώρο και στο χρόνο, είναι η πολύτιμή στολή της ζωής μου.

Το πώς νιώθω και το τί σκέφτομαι εκπέμπεται σε όλη την ύλη γύρω μου, από το σώμα μου μέχρι το πιο μακρινό δάσος του πλανήτη.

Το ζωντανό ον είμαι εγώ η ψυχή και για μια ψυχή δεν υπάρχουν υλικά και χρονικά όρια.
Είμαστε οι ταξιδιώτες και το σώμα μας είναι το όχημά.


Στεκομαι στο κεντρο ολου του Φωτος. Τιποτα δεν μπορει να με αγγιξει εκει.

Υπαρχει μονο Θεος και υπαρχει μονο καλο.

Ειμαι το Φως του Συμπαντος. Ειμαι Δυνατος, ειμαι Ενδοξος. Ειμαι Ζωντανο Ον Φωτος.

Στειλε Κυριε το ισχυρο σου Λευκο Θεραπευτικο Φως.

Λουσε μας Κυριε με το φως της αγαπης σου της στοργης σου και της προστασιας σου στο δοξασμενο πεδιο της ενεργειας σου, ώστε να μπορουμε να περπαταμε στη γη χωρις να φοβομαστε καμια αρνητικοτητα σε όλα τα πεδια της υπαρξης. Και αυτό, γιατι επικαλουμαστε το Ονομα σου.


Ο ανωτερος Εαυτος μου, ο Θεος μεσα μου, μου δινει τη δυναμη να συγχωρησω ολους εκεινους που μου προκαλεσαν πονο και βασανα στο παρελθον και στο παρον.

Ο παντοδυναμος ανωτερος Εαυτος μου βρισκεται σε απολυτη ταξη και μου φερνει ολες τις ευλογιες που είναι πιο θαυμαστες απ’οσο μπορω να φανταστω. Σ’ αυτες περιλαμβανεται η τελεια υγεια, η αγαπη , η χαρα και η αφθονια επιγειων αγαθων.

Ζητω από το πανσοφο πνευμα του Θεου να αποκαλυψει τις λυσεις αυτου του προβληματος ( ), ακριβως τη καταλληλη στιγμη που θα μου δωσει το μεγαλυτερο καλο.

Ευχαριστω γι' αυτή την ημέρα της μάθησης και για τις όποιες μέρες που θα εχω μπροστά μου, στα ατέλειωτα ταξίδια που κάνω πάντα προς τα εμπρός, για να βρω το Θεό, την πηγή του Φωτός.


Ουρανιε Πατερα προστατέψε με και φυλάξε με από κάθε αρνητικότητα που πλησιάζει και διαλύσε την ακαριαία.

Επιθυμω τη σοφία και την γνώση όχι για το εγώ και τους σκοπούς του, αλλά για να γίνω δέκτης μιας ανώτερης κατανόησης του θεικου έργου σε όλους τους κόσμους.


Είθε να κατέβει σε όλους μας το λευκο Φως.

Ας ειρηνέψει ο νους μου. Ας ησυχάσουν όλες μου οι σκέψεις.

Απελευθερωνω την ψυχή μου απο το σκοταδι και διαλεγω να Υπάρξω εξ ολοκλήρου στο τώρα.

Εγκαταλειπω αρνητικες πεποιθησεις και σκεπτομορφες και αφηνομαι στην ηρεμια και γαληνη της καρδιας μου.

"Εισπνέω και αισθάνομαι γαλήνη. Εκπνέω και χαμογελάω από χαρά"


Σημειωση.

Πριν από κάθε αυτοσυγκέντρωση για θετικες δηλωσεις, επειδη το συστημα ενεργειας μας είναι ανοικτο και εκτεθειμενο, καλο είναι κανεις να ενισχυει την αυρα του με ένα προστατευτικό κύκλο από λευκό φως σαν κουκούλι. Προστατεύει από κάθε τι άγνωστο, αρνητικο. Μόλις βάλουμε το λευκό φως ζηταμε από τον ανωτερο εαυτο μας, το θεο, να σφραγισει και να κλείσει την αύρα μας, με μια ταινία χρυσού φωτός.Η Κυριαρχία του Νου Επί Της Ύλης ."Ο νους είναι το θεμέλιο της ύλης" "Mind is at the base of matter" (Max Planck, Nobel in physics)